Meditația Floarea Vieții la fiecare 4 ore


ACTUALIZARE pe 1 aprilie 2021: Pe suprafața planetară, forțele întunecate controlează în continuare rețeaua energetică, prin războaie și prin sacrificarea animalelor:

https://agnvegglobal.blogspot.com/2021/03/ley-lines-and-loosh.html

Pentru a ajuta la restabilirea rețelei energetice în mâinile Forțelor de Lumină, Meditația regulată Floarea Vieții este necesară încă la fiecare 4 ore și se va face până la Eveniment.

https://www.welovemassmeditation.com/2021/03/why-we-need-to-use-flower-of-life-in-our-daily-meditation-practice.html

în română:


Meditația Floarea Vieții a fost introdusă la începutul lui august pentru a ajuta la stabilizarea situației de eliberare planetară și pentru a asigura că procesul poate fi cât mai lin posibil. Această meditație este raportată ca fiind eficientă.

https://www.welovemassmeditation.com/2019/07/meditation-update.html

în limba română:


http://2012portal.blogspot.com/2019/07/a-short-notice-to-surface-population.html

în limba română:

https://evak2019.blogspot.com/2019/07/o-scurta-notificare-cobra-29-iulie-2019.html

Mulțumiri speciale International Golden Age Group pentru realizarea acestui gif
(Grupului Internațional al Epocii de Aur)

În prezent, are loc o Meditație zilnică în masă Floarea Vieții la ora 12 PM UTC (3 PM EEST - 15.00 după-amiaza, ora României de vară / 2 PM EET - 14.00 ora de iarnă).

https://www.welovemassmeditation.com/2019/08/daily-flower-of-life-meditation.html

în limba română:

https://romanian.welovemassmeditation.com/2019/08/meditatia-zilnica-floarea-vietii.html

Pe măsură ce ne apropiem mai mult de tranziție, Cobra ne transmite că Forțele Luminii cer încă tuturor să mediteze cât de des pot și cât de des sunt ghidați, până la momentul străpungerii prin compresie, pentru a ajuta în stabilizarea rețelei energetice din jurul planetei, folosind Meditația Floarea Vieții.

http://2012portal.blogspot.com/2019/09/2020.html

în limba română:

https://evak2019.blogspot.com/2019/09/cobra-2020-versiunea-romana.html

Așadar, organizăm o Meditație în masă Floarea Vieții la fiecare 4 ore, în plus față de meditația actuală de la ora 12 PM UTC (după-masa, la ora 3 PM EEST - 15:00 ora României de vară / 2 PM EET -  14:00 ora României de iarnă). De asemenea, încurajăm pe toată lumea să o efectueze cât mai des posibil, la orice oră pe parcursul zilei, până la Eveniment.

Iată orele pentru Meditația în masă Floarea Vieții în fusul orar UTC :
  • 12 AM     - 3 AM EEST   - 3:00 noaptea / 2 AM EET - 2:00
  • 4 AM       - 7 AM EEST   - 7:00 dimineața / 6 AM EET - 6:00
  • 8 AM       - 11 AM EEST  - 11:00 înainte de masă / 10 AM EET - 10:00
  • 12 PM     -  3 PM EEST   - 15:00 după-masa / 2 PM EET - 14:00
  • 4 PM       -  7 PM EEST   - 19:00 seara / 6 PM EET - 18:00
  • 8 PM       -  11 PM EEST  - 23:00 seara târziu / ora României / 10 PM EET -  22:00 (ora de vară /                                                                                                                              iarnă în România).
Următorul tabel arată orele meditației pentru zonele orare selectate:

ziua precedentă

ziua actuală

ziua următoare

 

Fusul orar 

Orașul

#1

#2

#3

#4

#5

#6

HST

Honolulu

02p

06p

10p

02a

06a

10a

PST

Los Angeles

05p

09p

01a

05a

09a

01p

MST

Denver

06p

10p

02a

06a

10a

02p

CST

Chicago

07p

11p

03a

07a

11a

03p

EST

New York

08p

12a

04a

08a

12p

04p

BRT

Rio de Janeiro

09p

01a

05a

09a

01p

05p

UTC

Reykjavik

12a

04a

08a

12p

04p

08p

GMT

London

01a

05a

09a

01p

05p

09p

CET

Paris

02a

06a

10a

02p

06p

10p

EET

Cairo

02a

06a

10a

02p

06p

10p

MSK

Moscow

03a

07a

11a

03p

07p

11p

IST

New Delhi

05:30a

09:30a

01:30p

05:30p

09:30p

01:30a

ICT

Bangkok

07a

11a

03p

07p

11p

03a

CST

Taipei

08a

12p

04p

08p

12a

04a

JST

Tokyo

09a

01p

05p

09p

01a

05a

AEDT

Sydney

11a

03p

07p

11p

03a

07a

NZDT

Auckland

12p

04p

08p

12a

04a

08a


Iată link-ul evenimentului Facebook pentru această meditație (actualizat):

https://www.facebook.com/events/741591923215112

Și link-ul audio-urilor ghidate pentru Meditația Floarea Vieții. Un nou audio ghidat pentru vizualizarea sferei Floarea Vieții colorată în curcubeu, va fi disponibil în curând.

În limba engleză:
În limba română:

Instrucțiuni (Vă rugăm să rețineți că sfera Floarea Vieții colorată în curcubeu este utilizată în meditație după actualizarea din 18 februarie):

1. Utilizați propria tehnică pentru a vă aduce într-o stare relaxată de conștiință.

2. Declarați-vă intenția de a folosi această meditație ca un instrument pentru a stabiliza tranziția pe Pământ și pentru a manifesta cea mai pozitivă linie temporală de Ascensiune pentru toate ființele vii.

3. Invocați Flacăra Violet din sursa sa primară, pentru a plasa un cerc de protecție în jurul vostru în timpul și după meditație. Cereți ca aceasta să transmute orice lucru care nu servește Lumina.

4.Vizualizați sfera Florii Vieții colorată în curcubeu în jurul Pământului, extinzându-se sub suprafață și de asemenea, se extinde până la orbita Lunii. Vizualizați sfera Florii Vieții ajutând în procesul de eliberare planetară, eliminând tot întunericul de pe suprafața planetei. Apoi vizualizați sfera Florii Vieții și Flacăra Violet purificând Liniile Ley și vortexurile din rețeaua de Lumină planetară.


5. Vizualizați sfera Florii Vieții creând armonie, protecție și pace pentru umanitate și pentru toate celelalte ființe vii, în special pentru cei care dețin Lumina pentru planetă.

6. Acum, vizualizați sfera Florii Vieții colorată în curcubeu care cuprinde Pământul și ridică vibrația întregii planete. Vizualizați sfera Florii Vieții manifestând armonie și cea mai pozitivă linie temporală de Ascensiune pentru toate ființele vii.


Între timp, există multe alte meditații care pot fi făcute la fiecare 4 ore. De asemenea, puteți participa la oricare dintre aceste meditații la orice interval dorit de dvs.

https://www.welovemassmeditation.com/p/alert-other-meditaitons-every-4-hours.html

în limba română:


Victoria Luminii !
_________________________________________________________________________________

Despre acest blog:

Noi Iubim Meditațiile în Masă (We Love Mass Meditation) este un grup de voluntari internaționali care organizează meditații în masă care urmăresc să ajute la eliberarea planetară cât mai curând posibil și cât mai ușor posibil.

Vă rugăm să vă alăturați oricărei meditații zilnice de mai jos dacă vă simțiți ghidați.

Meditația Floarea Vieții la ora 12 PM UTC (3 PM EEST / 2 PM EET):


În limba română:

https://romanian.welovemassmeditation.com/2019/08/meditatia-zilnica-floarea-vietii.html

Meditația de Urgență la ora 2 PM UTC (5 PM EEST / 4 PM EET):


În limba română:


Meditația Zeiței la ora 2:30 PM UTC (5:30 PM EEST / 4:30 PM EET):


În limba română:


Meditația Cheie pentru Libertate la ora 3 PM UTC (6 PM EEST / 5 PM EET):


În limba română:


Meditația Rasei Centrale Cosmice la ora 3:15 PM UTC (6:15 PM EEST):


În limba română:


Meditația Stâlpului Buddhic (Coloanelor Buddhice) la ora 3:30 PM UTC (6:30 PM EEST / 5:30 PM EET):


În limba română:


De asemenea, organizăm în mod regulat diferite meditații în masă cu scopuri diverse. Ele pot fi găsite în link-ul de mai jos:


Oferim, de asemenea, asistență financiară de urgență lucrătorilor de lumină din întreaga lume. Vă rugăm să nu ezitați să faceți o contribuție periodică sau o singură contribuție folosind link-ul de mai jos:

paypal.me/WeLoveMassMedis

Vă rugăm să ne ajutați / sprijiniți pentru o tranziție lină în eliberarea planetară în Lumină Supremă.

Comentarii