Noi focare a Meditației de Urgență: Taifunul Lingling și Furtuna Tropicală Severă Faxai


Taifunul Lingling trece în prezent prin Marea Galbenă cu un vânt susținut de maxim 231 km/h, pe măsură ce se îndreaptă către Peninsula Coreeană. Este echivalent cu un uragan major de categoria a 3-a, în bazinele Atlanticului sau Pacificului de Est.

http://www.gdacs.org/report.aspx?eventid=1000593&episodeid=20&eventtype=TC#DOC

https://www.accuweather.com/en/weather-news/severe-tropical-storm-lingling-to-batter-ryukyu-islands-south-korea-after-brushing-philippines/70009230


Sursa : AccuWeather (Link)

Furtuna puternică va continua prin Marea Galbenă înspre week-end. Este de așteptat să debarce pe coasta de vest a Peninsulei Coreene pe duminică, 8 septembrie ca un uragan de categoria 1-a, cu vânturi maxime susținute între 120 și 175 km/h. Cu toate acestea, există posibilitatea ca Taifunul Lingling să atingă țărmul în Provincia Pyongan de Nord din Coreea de Nord, sau în apropierea graniței dintre Coreea de Nord și China.

Iată link-ul către urmăritorul live pentru Taifunul Lingling:

https://www.cyclocane.com/lingling-storm-tracker/

Între timp, Furtuna Tropicală severă Faxai se află în prezent în Pacificul de Vest. Se prevede că va continua să se intensifice la un uragan de categoria 1-a, pe măsură ce în week-end se va deplasa spre nord-vest.

http://www.gdacs.org/report.aspx?eventid=1000592&episodeid=20&eventtype=TC

https://www.accuweather.com/en/weather-news/tropical-storm-faxai-likely-to-make-landfall-in-japan-late-this-weekend/70009246

Previziunea actuală indică faptul că Faxai va atinge coasta lângă Tokio, pe duminică, 8 septembrie. Există de asemenea posibilitatea să se consolideze la un uragan de categoria a 2-a, la momentul în care se va apropia de Japonia de Est.

Sursa : AccuWeather (Link)

Iată link-ul către urmăritorul live pentru Furtuna Tropicală severă Faxai :

https://www.cyclocane.com/faxai-storm-tracker/

Prin urmare, vă sugerăm să includeți Taifunul Lingling precum și Furtuna Tropicală severă Faxai în Meditația de Urgență zilnică de la ora 2 PM UTC (5 PM EEST - 17:00 ora României), până când ambele se vor dizolva în totalitate.

https://www.welovemassmeditation.com/2018/02/breakthrough-meditation-at-2-pm-utc-and.html

în limba română :

https://romanian.welovemassmeditation.com/2018/03/meditatia-de-descoperire-la-ora-2-pm.html

De asemenea, puteți folosi următoarea meditație pentru a accelera procesul de dizolvare a ambelor :

1. Utilizați propria tehnică pentru a vă aduce într-o stare relaxată de conștiință.

2. Declarați-vă intenția de a folosi această meditație ca un instrument pentru accelerarea procesului de dizolvare a Taifunului Lingling și a Furtunii Tropicale severe Faxai.

3. Vizualizați un stâlp de Lumină care emană de la Soarele Central Galactic, care trece apoi prin toate ființele de Lumină din interiorul Sistemului nostru Solar și apoi prin corpul vostru până în centrul Pământului. Vizualizați un alt stâlp de Lumină care se ridică din centrul Pământului, apoi prin corpul vostru și în sus înspre cer, către toate ființele de Lumină din Sistemul nostru Solar și din galaxia noastră. Acum stați în doi stâlpi de Lumină, Lumina curgând atât în sus cât și în jos, simultan. Mențineți acești stâlpi de Lumină activi pentru câteva minute.

4. Acum vizualizați o Lumină roz moale care dizolvă Taifunul Lingling și Furtuna Tropicală severă Faxai, făcându-le inofensive. Vizualizați această lumină roz moale care protejează toți oamenii și proprietățile lor în calea ciclonului. Vizualizați această situație rezolvându-se în cel mai pozitiv mod posibil.


Puteți folosi acest audio ghidat pentru meditația de mai sus, însă înlocuind cuvântul "Hurricane Irma" cu "Taifunul Lingling și Furtuna Tropicală severă Faxai", în pașții 2 și 4 când faceți vizualizările.


https://goo.gl/9MsEJi

Victoria Luminii !
_________________________________________________________________________________

Despre acest blog:

Noi Iubim Meditațiile în Masă (We Love Mass Meditation) este un grup de voluntari internaționali care organizează meditații în masă care urmăresc să ajute la eliberarea planetară cât mai curând posibil și cât mai ușor posibil.

Vă rugăm să vă alăturați oricărei meditații zilnice de mai jos dacă vă simțiți ghidați.

Meditația Floarea Vieții la ora 12 PM UTC (3 PM EEST):


În limba română:

https://romanian.welovemassmeditation.com/2019/08/meditatia-zilnica-floarea-vietii.html

Meditația de Urgență la ora 2 PM UTC (5 PM EEST):


În limba română:


Meditația Zeiței la ora 2:30 PM UTC (5:30 PM EEST):


În limba română:


Meditația Cheie pentru Libertate la ora 3 PM UTC (6 PM EEST):


În limba română:


Meditația Rasei Centrale Cosmice la ora 3:15 PM UTC (6:15 PM EEST):


În limba română:


Meditația Stâlpului Buddhic (Coloanelor Buddhice) la ora 3:30 PM UTC (6:30 PM EEST):


În limba română:


De asemenea, organizăm în mod regulat diferite meditații în masă cu scopuri diverse. Ele pot fi găsite în link-ul de mai jos:


Oferim, de asemenea, asistență financiară de urgență lucrătorilor de lumină din întreaga lume. Vă rugăm să nu ezitați să faceți o contribuție periodică sau o singură contribuție folosind link-ul de mai jos:

Comentarii