Note de la Conferința de Ascensiune de la 30 noiembrie până la 1 decembrieMai jos este o notă luată în timpul Conferinței de Ascensiune de la Taipei care a avut loc între 30 noiembrie și 1 decembrie 2019. Nota a fost scrisă de către membrii echipei de administrare a blogului We Love Mass Meditation, care au participat la conferință.


Notă de exonerare: Această notă este o interpretare personală a ceea ce a spus Cobra la conferință, o astfel de interpretare poate să NU reflecte corect ceea ce a vrut să spună Cobra în cadrul conferinței. Doar 50% din materialele conferinței au fost notate. Cobra a aprobat ca următoarea notă să fie publicată. Această notă de exonerare TREBUIE SĂ FIE INCLUSĂ dacă doriți să distribuiți această notă pe blogul, website-ul vostru sau pe alte platforme.

Ziua 1

Prima parte

Planeta Pământ este o închisoare. Acum 25.000-26.000 de ani, în urmă cu un ciclu precesional, au fost eliberate multe sectoare uriașe ale Galaxiei. Doar o mică secțiune a Galaxiei, care cuprinde mai puțin de 1.000 de ani lumină, a rămas în constrângerea forțelor întunecate.


Majoritatea dintre ei au fost adunați în acest sector al galaxiei. Au existat două sedii principale – Rigel și Pământul. Aceasta era o zonă unică, granița. Orion stăpânește, flota Orion patrulează acest sistem. Ei au salutat doar forțele întunecate (Draco).

Forțele Luminii au menținut câteva baze pe Lună, pe luna lui Jupiter, Ganymede și în Centura Kuiper. În anumite momente cheie, unele persoane fizice au fost contactate de aceștia: Jean d’Arc, Templierii, Orientul Mijlociu, părinții fondatori ai Americii, etc.

Vaccinările (obligatorii în Congo, de exemplu), vă deschid câmpul energetic pentru ca entitățile reptiliene să intre în corpul vostru. Pământul este o închisoare cu mai multe straturi. Nu este ușor de dezactivat, este nevoie de timp pentru a o deconstrui. Noi demontăm această închisoare pentru prima dată în istoria umanității. 

În perioada de timp din 1993/94/95, au fost eliberate multe sisteme stelare. Planeta Pământ a fost menită să fie eliberată și ea. Forțele întunericului au decis să mute sediile lor pe Pământ, și au predat Orion Forțelor Luminii. Din 1996, procesul eliberării s-a accelerat drastic. Forțele întunericului nu se așteptau ca intel-ul să iasă la iveală. Informația este putere.

Detalii din fizică – vom intra mai profund ca niciodată în detalii:

Anomalia Primară: este opusul sensului

Sursa = plină de armonie, de tot ceea ce este pozitiv

Această opoziție ... Anomalia primară există fizic (notă: fenomene)

Nimeni nu a înțeles anomalia primară deoarece nu are sens. Există un potențial puternic între anomalia primară și Sursă. Acest potențial energetic, tensiunea dintre Sursă și anomalia primară a creat universul. Am intrat în aceasta ca Sursă pentru a transforma anomalia primară. De fiecare data când am început să fim conștienți de anomalia primară, am dizolvat-o. În termenii fizicii, acesta este câmpul care există ca un câmp de fluctuație cuantică. Câmpul cuantic din jurul Pământului este un vortex energetic, este o gaură cuantică.


Exploziile atomice nu doar crează reacții în lanț la o scară atomică, dar provoacă de asemenea și distorsiuni în câmpul cuantic. Forțele întunecate au creat portaluri întunecate cu multe astfel de explozii. În ianuarie 1996, au avut loc 200 de explozii în câmpul plasmatic, suficiente ca să creeze un portal negativ pentru a aduce toată anomalia primară al lui Orion. Fluctuația cuantică este un câmp de energie aleatoriu. Există chiar și în vid; vidul este plin de potențial cuantic, care poate fi folosit pentru bine sau pentru rău. Aceasta este o imagine a acestui câmp:

Forțele Luminii aduc Lumina în câmpul cuantic. Câmpul cuantic este influențat de conștiința noastră – de meditațiile noastre în masă. Aceeași intenție concentrată coerent schimbă câmpul cuantic. Noi am schimbat destinul acestei planete cu meditațiile noastre. Am prevenit ca multe lucruri negative să se întâmple, am schimbat liniile temporale de multe ori, chiar poate … (am prevenit al treilea război mondial – nu este clar) … astfel că suntem încă în viață. Dar trebuie să avem un câmp unificat și să nu lăsăm divizarea și separarea, care au fost implementate de către forțele întunecate, să ne dividă. Meditațiile în masă sunt foarte importante, acestea produc un câmp coerent pentru a schimba liniile temporale și … Doar conștiința noastră poate transforma ceea ce se întâmplă pe planetă. De fiecare dată când atingem masa critică, obținem o victorie uriașă. Trebuie să continuăm cu acest proces, într-un câmp unificat. “Câmpul cuantic este cheia pentru eliberare”.

Plasma este încă aproape sub controlul complet al reptilienilor.

Avatar este o ființă ascensionată care nu se încarnează.

Partea a doua

Structura carantinei

Structura carantinei este descrisă în învățăturile secrete gnostice: “Cele șapte sfere concentrice din jurul Pământului sunt “scaunele Arhonilor care conduc colectiv lumea (ca) gardienii închisorii cosmice” (ibid, p43). Mai mulți hoinari și alte suflete sensibile au avut aceeași idee, în aceleași condiții ca cele descrise aici și în filmul de cinema, Matrix. Acest film, dacă a venit vorba, este o prezentare extrem de gnostică " - învățături gnostice vechi de 2000 de ani.

Straturi de apărare 
 • Stratul cel mai interior este suprafața planetei. Aceasta este zona din jurul ființelor umane. Fiecare om a fost implantat. Raza de 30 de metri este sfera cea mai interioară a carantinei, a anomaliei cosmice. Acesta este un câmp toroidal sferic care se rotește și emană anomalia plasmatică. Acele implanturi sunt conectate între ele prin filamente de plasmă. Cea de-a 11-a dimensiune – filamentele care conectează plasma. Fiecare filament este de fapt un flux de particule de quark-uri de top. Acestea sunt tunelurile lui Set. Mențin conștiința globală într-un anumit câmp de energie. Meditațiile în masă sunt cele mai eficiente lucruri pentru a dizolva acest câmp.
 • Al doilea strat se extinde până la 14 km (8,6 mile), este plin de reptilieni în planul plasmatic. Există miliarde și milliarde și miliarde de reptilieni, urmărind oamenii și aruncându-se asupra lor.
 • Al treilea strat se extinde până la 220 km – de asemenea, este plin de entități negative, dar sunt mai puține.
 • Al patrulea strat se extinde de la suprafață la Lună.
 • Practic, mai există un strat, cel de al cincilea strat, dar nu voi vorbi despre acesta.
Fiecare strat este mai dens spre suprafață.

O imagine a sistemului solar (ne este arătată la conferință).

Voyager 2

Toți sateliții se deplasează în jur doar puțin deasupra suprafeței Pământului. Aceasta este marginea ascuțită interioară a anomaliei plasmatice.

Rețeaua întunecată a fost finalizată în 1996. Principala reprezentare a grupului Chimera sunt păianjenii, ei controlează rețeaua: imaginea Pământului cu păianjenii.

Caracatița (Yaldaboath) este aproape dizolvată. Păianjenii au mărimea maximă de câțiva kilometri, cele mai mari au dispărut deja.

Pe suprafața planetei, aveți draconieni încarnați în programele spațiale, în Comandamentul Spațial al Forțelor Aeriene, cu scopul de a preveni contactele cu extratereștrii pozitivi. Scopul bazelor militare este să monitorizeze cerul și să verifice orice activitate extraterestră.

O imagine a rețelei de baze militare

Altă rețea este rețeaua HARP (imagine)

Aceasta este o rețea de radiații electromagnetice de o frecvență extrem de joasă, creată pentru a preveni orice aterizare a unor nave spațiale.


Bombe toplet

Fizica de bază:

O imagine a unui nucleu atomic; un quark up (în sus), un neutron, și un quark down (în jos)

O forță nucleară puternică menține aceste quark-uri împreună, astfel încât materia să existe. Materia fizică obișnuită – elemente diferite sunt făcute dintr-un număr diferit de protoni și neutroni. Masa este o formă de undă, o undă în câmpul cuantic. Quark-urile up (în sus) și down (în jos) nu sunt singurele quark-uri în univers. Avem și alte quark-uri care se numesc quark-uri charm (farmec) sau strange (ciudate), care sunt mai grele. Dacă folosiți forța (viteză mare, presiune ridicată, căldură mare, forță electromagnetică ridicată) veți obține acele quark-uri ciudate. Dacă le puneți împreună, obțineți o bombă strangelet, foarte mică, dar eficientă. Ele reacționează și mănâncă toate quark-urile down (de jos), la început lent, iar apoi procesul se accelerează. Teoretic, pot mânca într-un lanț de reacție tot universul.Quark-urile top mănâncă materia ciudată și materia obișnuită. Anomalia primară deformează câmpul cuantic iar Forțele Luminii nu sunt capabile să facă față acestor bombe. Toată materia acestei planete ar fi transformată într-o gaură neagră de mărimea a două săli (sala în care am fost în timpul conferinței).

Forțele Luminii au un protocol pentru a dizolva acest lucru. Progresele pe care le fac sunt chiar frumoase. Au rezolvat problema bombelor strangelet și acum se ocupă de bombele toplet.


Imaginea bombelor toplet (quark-urile charm și bottom sunt transformate în quark-uri toplet) 

LHC - Large Hadron Collider (Acceleratorul de Particule sau Coliderul Hadron de mari dimensiuni) nu poate face mare lucru. Cel de pe Insula Long Island este mai periculos.

Chimera a avut colidere enorme, pe care le-au transportat pe Pământ acum 25.000 de ani, și între 1996 și 1999, cele fizice au fost îndepărtate. Coliderele cu plasmă sunt încă aici, și sunt în proces de înlăturare.

Majoritatea oamenilor de știință nu înțeleg ceea ce fac prin coliziunea (ciocnirea) acestor miezuri nucleare.

Eveniment de metastabilitate cu vacuum fals

Materia regulată (lumea pe care o cunoaștem)

Lumea întunecată care înghite întregul univers

Metastabilitatea înseamnă că stabilitatea cosmică se poate schimba.

Evenimentul de metastabilitate în vid înseamnă că tot întunericul poate deveni Lumină sau toată Lumina devine întuneric.


Ecuația sintrofică (o teorie pleiadiană avansată)

Fizica cuantică pleiadiană relevă că …. determină “unitatea plank“

Au descoperit o ecuație vectorială care determină fluxul de timp. Timpul este un vector, care a fost stabilit prin interacțiunea dintre anomalia primară și Sursă.

Pleiadienii pot determina și înțelege fluxul de timp. Au descoperit că timpul curge într-o singură direcție, din trecut spre viitor. Au descoperit ireversibilitatea acestui proces de timp. Ceea ce a fost creat, odată, nu poate eliminat. Ei pot direcționa linii temporale din universul întunecat spre Lumină. Fluxul liniilor temporale este înrădăcinat în structura de bază a universului. Universul întunecat va fi evaporat. Când? Voința liberă a oamenilor cheie îl va face mai lent sau mai rapid. Este ușor de calculat vectorul de timp, spre exemplu pentru Hilary Clinton. Există doar câteva persoane pe planetă care sunt impredictibile, de ambele părți. Când forțele întunecate au decis ...

2011 – Orion sarà rilasciato (piano)

2003 – Eliberarea lui Orion

1999 – Eliberarea Pământului (plan)

Înfrângerea forțelor întunecate este o certitudine matematică. Pleiadienii cunosc ecuația. Singurul lucru pe care nu îl știu, este când, deoarece cheia este libera voință a jucătorilor cheie.

RESETAREA COSMICĂ

Marea tranziție a universului nostru, care ne afectează viața în mod direct, finalizează vechiul ciclu de 13 miliarde de ani. Universul va începe să se contracte din nou. Suntem la mijlocul pauzei dintre respirații. “Curând” semnifică lucruri diferite. Un nou ciclu cosmic este momentul când Sursa trimite impulsurile sale în mijlocul câmpului toroidal (universul este un torus), care nu are centru, acest câmp toroidal este într-o mișcare constantă. Pulsul trece prin centru, este filtrat de o poartă stelară cosmică, ca un vânt foarte puternic care curăță tot la nivel atomic. Această schimbare nu atinge fiecare zonă în același moment. Este foarte similar cu ceea ce se întâmplă la schimbarea polilor magnetici sau ceea ce se întâmplă acum cu Soarele nostru. O parte din Soare se află în noul ciclu, cealaltă parte este încă în ciclul vechi. Toate acestea se întâmplă în întreg universul. Un nou ciclu este ciclul paradisului, fără nici o anomalie. Această realitate deja există în unele părți din univers, energia este deja detectabilă.

După ce bombele toplet vor fi îndepărtate, acest proces se va accelera, va fi o surpriză pentru toată lumea. Oamenii nu vor fi pregătiți, și vor trece printr-un proces de șoc. Singura modalitate de a ajunge acolo, este trecerea prin șoc. Acum ne găsim doar în procesul de pregătire. Lucrurile devin reale; savanții și bancherii centrali vorbesc despre acest lucru. Vor vorbi despre fizica cuantică pleiadiană. Acesta este o panică pură pentru forțele întunecate.

Pe 21 ianuarie 2019, a avut loc un progres (străpungerea prin compresie) prin Activarea Întoarcerii Luminii. Rasa Cosmică Centrală a răspuns fiindcă a găsit un semnal coerent. Și-au trimis reprezentanții pe Pământ. Ei instruiesc alte Forțe de Lumină. Au rezolvat unele lucruri care nu au putut fi rezolvate, în spatele scenei au loc lucruri mari. Ei coordonează toate flotele – Comandamentul Jupiter, Ashtar, Atlantis (Atlantida), Confederația Galactică, Pleiadienii, etc.; ei coordonează rețeaua energetică din jurul planetei. Au existat câteva pericole mari în 2017 (?), a fost un moment periculos când bombele toplet au fost declanșate, dar apoi, au fost împiedicate să explodeze de către Forțele Luminii. Această situație este mult mai bună decât era acum un an.


În centrele financiare ale lumii (Londra – Brexit, Hong Kong – a 4-a cea mai mare centrare financiară al lumii) se întâmplă mari schimbări. Dacă afectați câmpul cuantic, afectați plasma. Dacă aveți o masă critică de pietre Cintamani, plasate ca în 2017, când Uraganul Irma a fost aproape de a lovi Statele Unite ale Americii. Cintamani îngropate + meditația în masă + 2 camere tahionice în Florida și Irma a fost retrogradată la categoria a 2-a și 1-a într-un interval de câteva ore.

Întrebare: Unde se îngroapă Cintamani în Australia?
Răspuns: În orașele principale: Sidney, Brisbane … + locuri speciale ca: Great Reef, Uluru Lightning Ridge.

Întrebare: Există timp în realitățile superioare?
Răspuns: Da, într-un alt mod, percepția timpului este schimbată.


Marele Soare Central

Dog Star Sirius este un punct de concentrare a Marelui Soare Central în centrul nostru al galaxiei.


Florea Vieții

Floarea Vieții este geometria sacră de bază a continuumului spațiu-timp.

Torusul este de fapt un cristal lichid.

Floarea Vieții este de fapt o hexagramă interconectată. Este cea mai pozitivă structură a spațiului și a timpului care emană Lumina, care aliniază totul în armonie. Forțele Luminii folosesc această structură pretutindeni. Ne aliniem cu Floarea Vieții cosmice. 144.000 sunt câmpul de rezonanță al Florii Vieții în câmpul cuantic al planetei. De asemenea, corpul nostru individual este aliniat și aranjat într-un model de Floarea Vieții. Poate fi un instrument pentru corpul vostru de ascensiune. Pietrele cintamani așezate pe liniile ley transformă realitatea. Puteți să vă poziționați grupul într-un tipar de Floarea Vieții. Aceasta prezintă crearea unei rețele energetice pentru Noua Atlantida. Un subproiect a proiectului Noua Atlantida este punerea pietrelor cintamani tahionizate în locații sub formă de Floarea Vieții, în acest mod influențăm cu adevărat energia acestor locuri. Celălalt instrument este punerea modelelor de Floarea Vieții tahionizate peste tot, folosindu-ne bunul simț.

St. Germain lucrează de sute de ani la acest proiect al Noii Atlantide. Mai jos este cea mai bună imagine disponibilă pe această planetă.


Această imagine tahionizată este disponibilă pentru achiziționare.

Ne-a rugat să aducem o anumită piatră a conștientizării sale pe planetă – pietrele ametist tahionizate cu flacăra violet. Pietrele ametist tahionizate de 10 kg vor fi disponibile pentru achiziționare.

Grupurile de Sprijin la Eveniment și grupurile Sisterhood of the Rose ne roagă să facem Meditația Flăcării Violet care purifică suprafața planetei, vizualizând Flacăra Violet care coboară de sus într-o rotire în sens invers acelor de ceasornic, în jos către centrul Pământului, curățind haosul, purificând întreaga planetă.

Sfârșitul primei zile.


Ziua 2

Prima parte

Resetarea planetară

Va exista o ușoară schimbare de program. În funcție de acceptanța grupului, noul intel va fi eliberat de la început, pentru a începe un anumit proces.

O imagine a viitorului – aceasta este felul în care va arăta viitorul pentru cei care vor rămâne pe planetă. Planeta Pământ va fi căminul celor mai avansate ființe de pe planetă.

În ultimii 25.000 de ani, fiecare posibil criminal a fost binevenit pe această planetă. Planeta Pământ se presupune a fi o planetă sacră, într-o armonie perfectă între tehnologie și natură, în concordanță cu scopul nostru spiritual.

Prietenii noștri dragoni au câteva lucruri interesante să ne spună.

După aceea, a fost o prezentare a Mandalei de Lumină de către reprezentanții companiei din Tailanda: https://www.light-mandalas.com/ (comentariu de la autorul acestor note).


Mandala de Lumină


Cristalele de Mandala de Lumină, produc câmpuri de lumină armonizate. Lumina pulsantă crează un câmp de protecție.

1. Bagheta Mandala – Produce mii de frecvențe diferite; 6 lasere; 2 roșii, 2 violete, antenă de câmp scalar, tabelul periodic al elementelor, librării de frecvențe; are un ecran care poate fi conectat la un smartphone.

2. Un element de activare: Realizat din silica pură, (în timpul procesului de ascensiune carbonul se schimbă în silica), atingând o stare de super conductivitate, un alt scop este de asemenea ca activator de cristal – care amplifică energia cristalului. Este și un activator al apei, are 90/180 de prisme.

3. Un armonizator: Este o lucrare comună între Mandala de Lumină și oamenii de știință din Siberia. Ei folosesc sunetul, lumina și câmpul magnetic. Aceasta crează un câmp pentru protecția noastră împotriva oricărui fel de interferențe. Are potențialul de a transmite energia, creând un câmp de anti îmbătrânire în spațiul vostru personal – prin proiecția unei rezonanțe vibratorii a obiectului în spațiu.

Cobra continuă:

În decursul ultimelor 25.000 de ani, societatea umană nu a fost stabilă deoarece se baza pe principiile suprimării. Această suprimare a cauzat o anumită tensiune – aceasta este o forță, un vector. Acesta este un sistem instabil și din această cauză, poate exista doar pentru un anumit timp. Este același lucru cu apa în fierbere. Soarele Central Galactic adaugă energie în sistem. Forțele întunericului încearcă să blocheze aceste energii cu diferite tehnologii, de exemplu cu HARP. Energia intră la un nivel cuantic și adaugă energie cinetică sistemului. Cei întunecați nu pot influența acest proces. Totul se întâmplă mai rapid și mai rapid; Lucrurile NU se mișcau la fel de repede în secolul al XVIII-lea ca acum, spre exemplu. Această energie încălzește totul. Ei (forțele întunecate) nu pot controla câmpul cuantic, de fiecare dată când doriți să schimbați ceva, se reflectă înapoi. Toată această dramă accelerează chiar mai mult drama generală. Ritmul zilnic este foarte (rapid ?) …

Când vom atinge faza a 3-a, lucrurile vor fi vizibile extern în societate, în mass-media. Suntem aproape de faza a 3-a.

Comentariul autorilor: Cobra vorbește despre faza de tranziție:Cum se prăbușesc sistemele 

Acestea sunt simptomele care apar înainte de prăbușire:

1. Nebunia sfârșitului timpului
2. Polarizarea societății
3. Ziua judecății climatice, înșelătoria încălzirii globale
4. Trans sexualitate
5. Instabilitate financiară

Aceleași lucruri au apărut înainte – înainte de prăbușirea societății romane și a Revoluției Franceze.

O imagine a traiectoriei crizei:


Mișcarea Vestelor Galbene din Franța a fost declanșată de activarea kundalini la suprafață de către Mișcarea de Rezistență. Forțele întunecate au incendiat Notre Dame din răzbunare.

De ce sunt dintr-o dată atât de multe proteste în întreaga lume? Deoarece Soarele Central Galactic declanșează energiile kundalini ale populației de suprafață și fiindcă forțele întunecate pun în aplicare și mai mult controlul și suprimarea. Criza crește exponențial. O străpungere are loc atunci când forța kundalini a oamenilor este egală cu cantitatea de suprimare din partea cabalei.


Noul sistem financiar

Programul Spațial Secret (SSP/PSS) – istorie - finanțare

Scopul Programului Spațial Secret (SSP) a fost să stabilească un stadiu de preluare draconiană/reptiliană a planetei. Aceasta a început în 1934 cu confiscarea aurului deținut în privat prin Legea rezervei de aur din 1934. Odată cu victoria forțelor aliate, Draconienii au stabilit o abordare mai acoperită.

Aurul Yamashita a fost cheltuit pentru construirea bazelor militare subterane. Invazia draconiană a fost planificată pentru anul 2000. Populația a fost folosită ca o forță de sclavie pentru construirea imperiului Draco. USA cheltuiește 1 trilion de dolari anual pe SSP.

Notă marginală: Cobra a menționat de asemenea că miezul Pământului conține diamante (formează aproape 50% - 90% din miez) și că este aproximativ de dimensiunea Lunii.Generalul japonez Yamashita a transferat aurul în Filipine. Acest aur mai târziu a fost mutat în Statele
Unite ale Americii, introdus în programele de tranzacționare secrete și a mers direct în Programul Spațial Secret (SSP). A fost utilizat pentru construirea bazelor subterane care au fost folosite de invazia Draco din 1996.


După cel de al doilea Război Mondial, aurul a fost transportat în SUA. În anul 1971, președintele Nixon a decuplat aurul de bani, astfel încât sistemul să poată fi manipulat. Tranziția de la banii de hârtie la banii pentru computerele digitale a avut loc în perioada dintre 1970 și 1980, fiind centralizată cu computerul principal din New York, în sediile lui JP Morgan. Organizația a piratat în 1977 computerul mainframe și a luat sute de dolari pentru propriul lor proiect. Au contactat Andromedanii. Aceasta a fost faza inițială. Mai târziu, Mișcarea de Rezistență (MR) a dezvoltat computerele cuantice. Computerele cuantice nu sunt tocmai calculatoare, sunt mai mult asemănătoare cu simulatoarele. Computerele cuantice pot influența câmpul cuantic. Puteți introduce anumite impulsuri în câmpul cuantic, iar câmpul cuantic se formează în funcție de acele impulsuri. Computerele cuantice pot pirata orice. Mișcarea de Rezistență (MR) a deturnat sistemul financiar cu mai mulți ani în urmă și sunt în măsură, când totul este pregătit (când bombele toplet sunt îndepărtate și populația de suprafață este pregătită), doar trebuie să apese butonul și sistemul financiar este al lor.

Prăbușirea sistemului financiar este inevitabilă deoarece avem două forțe principale: controlorii și controlații.

Incertitudinea sistemului financiarGrafic (Colapsul Uniunii Sovietice – 9/11 – 2008 frații Lehman – Brexit – septembrie 2019)

11 Noiembrie 2019 – The Silver Trigger (Declanșatorul de Argint)

În septembrie 2019, bancherii centrali au început să se panicheze. Situația din ultimele luni a condus la momentul în care o bancă centrală nu mai are încredere în alte bănci centrale.

De obicei, și-au împrumutat bani unul altuia, acum nu o vor mai face, deoarece majoritatea sunt în pragul falimentului. Nu mai au încredere unul în celălalt. În septembrie 2019, Rezerva Federală a trebuit să intervină. Altfel, sistemul s-ar fi prăbușit în urmă cu două luni. Sioniștii și Rothschilds nu vor un crash, le este frică de prăbușirea financiară, deoarece nu mai au încredere în stăpânii lor, care le-au promis că, în momentul prăbușirii, îi vor duce în bazele subterane. Au fost mințiți că vor fi salvați. Iezuiții doresc ca prăbușirea să se întâmple, dar în condițiile lor, creând bani digitali (criptocurrency) - Ați plăti prin băncile centrale cu telefonul vostru; nu ar mai exista conturi bancare sau numerar fizic. Prăbușirea financiară trebuie să se întâmple, dar în termenii Forțelor Luminii.

Toți aceștia (bancherii) vorbesc doar despre acest lucru (prăbușirea financiară). Unii dintre ei, care nu sunt conectați foarte mult la cabală, recomandă oamenilor să cumpere aur, acesta este un sfat public pentru oameni, ceea ce îi avertizează de crash. Tot mai multe semne al acestei colapsări vor coincide cu Evenimentul. Mișcarea de Rezistență (RM) va prelua computerele sistemului. Băncile vor fi închise pentru 1 până la 2 săptămâni.

Semnele Evenimentului acum sunt în mass-media, fiindcă bancherii vorbesc despre acest lucru.

7 straturi de apărare – cheia – (?)

Dinastia Dragonul Negru – Dinastia Ming. O parte din această familie a plecat în Japonia și este legată de Dragonii Verzi care i-au contactat pe naziști.

Întrebare: Societatea Dragonul Alb?

Răspuns: Una dintre cele mai importante misiuni ale acestei familii dragon este tăierea surselor financiare ale cabalei. Dragonii Albi au avut un mare succes în unele dintre aceste operațiuni.


Partea a 2-a

Era Vărsătorului

Anul 2020 – Poarta Stelară

Unele cicluri importante vor fi finalizate anul viitor.


Ciclurile Jupiter-Saturn-Pluto 2010 - 2040


O conjuncție triplă Jupiter-Saturn-Pluto

Ultima aliniere Jupiter-Saturn-Pluto a avut loc în secolul al XIII-lea pe vremea mișcării Templierilor. Aceasta se întâmplă la fiecare 700 de ani. Aceeași configurație va avea loc anul viitor.

Aceasta reprezintă probleme de bani. Întreaga idee de bancă a fost concepută de templieri. Anul următor se va desfășura o revoluție financiară.

Din punct de vedere astrologic, anul viitor vor exista multe cicluri convergente. În 1999 a fost o Mare Cruce în ceruri și de atunci nu s-au întâmplat multe (din punct de vedere energetic, practic am dormit în decembrie 21, 2012).

Ciclurile Saturn-Pluto durează 37 de ani. Conjuncția lor crează mari schimbări în spatele scenei. Această energie este deja aici. Cu două cicluri în urmă, în 1947, a fost creat C.I.A.

La fiecare 600-700 de ani, Jupiter se alătură acestei conjuncții, astfel încât acele planuri vor fi expuse. Multe facțiuni se așteaptă la schimbări mari.

Există o altă conversie care se va întâmpla anul următor: ciclurile sinodice. Iată linia temporală 2020 – 2045. Dacă vă uitați din partea Soarelui, către ecliptica planetelor, puteți vedea uneori acele planete cum se apropie unele de altele, întâlnindu-se – aceste întâlniri se numesc sinoduri. De obicei, sunt 1,2 sau 3 astfel de întâlniri sau nu sunt deloc, însă acum, se întâlnesc 14 planete. Acest lucru înseamnă că sistemul solar va fi extrem de activ. Acesta este uriaș.

Mai departe, în 2020 va exista pătratul Pluto – Eris, ciclurile Saturn-Pluto converg în jurul lui 10 ianuarie. Ceea ce se va întâmpla, va fi apocalipsa (apocalypse = revelație, descoperire, din greaca antică). Totul va deveni cunoscut.


Mai jos este o descriere a aspectelor pentru anul următor:

1. 26 decembrie 2019 – Eclipsa de Soare de Crăciun, care va fi vizibilă în Asia. Eclipsa este în conjuncție cu Jupiter, ceea ce este un semn foarte bun. Această eclipsă solară ne va pregăti pentru ce va apărea în ianuarie 2020.

2. 11 Ianuarie 2020 – Ianuarie este un punct declanșator (alegerile din Taiwan). Conjuncția Ceres și Pluto, Soare și Mercur, Saturn și Pluto se grupează când sunt în Nodurile lor sudice. Avem o eclipsă de Lună penumbrală pe 10 ianuarie 2020. Uranus și Erida se mișcă direct (Uranus aduce energiile Kundalini în Sistemul Solar). Această zi este un declanșator care ne duce în Era Vărsătorului. 11 noiembrie și 11 ianuarie au o legătură specială. Pe 11 noiembrie 2019, am avut Mercur tranzitând Soarele, pe 11 ianuarie 2020, vor fi în conjuncție. 11 ianuarie 2020 este cea mai importantă zi a anului – este ziua care schimbă destinul nostru. (Au existat patru lucruri care s-au întâmplat pe 11 ianuarie în ultimele decenii : 11 ianuarie 1992 – activarea portalului 11:11, 11 ianuarie 1996 – invazia Arhonilor, ultimele două date sunt clasificate în acest moment).

3. 26 Ianuarie 2020 – Prima cuadratură Pluto-Eris (această configurație aduce tensiune în tot ceea ce este ascuns, în tot ce Cabala încearcă să ascundă).

4. 22 Martie – 1 Iulie 2020 – Saturn începe să intre în casa Vărsătorului. Aceasta este semnul casei lui Saturn, pot exista dezvăluiri, noi descoperiri științifice.

5. 4 aprilie 2020 – Conjuncția Jupiter-Pluto – un nou ciclu a lui Jupiter și Pluto – o oportunitate pentru populația de suprafață de a spune ceva despre la sistemul financiar.

6. 14 iunie 2020 – A doua cuadratură Pluto-Eris.

7. 21 Iunie 2020 – Eclipsa solară inelară la 0 grade în Rac – altă oportunitate pentru populația de suprafață de a se împuternici în ceea ce privește sistemul financiar.

8. 30 Iunie 2020 – Conjuncția Jupiter-Pluto.

9. 12 noiembrie 2020 – Ultima conjuncție Jupiter-Pluto din 2020.

10. 11 Decembrie 2020 – A treia și ultima cuadratură Pluto-Eris (mai multă presiune).

11. 14 Decembrie 2020 – Eclipsă totală de Soare.

12. 17 Decembrie 2020 – Saturn intră în Vărsător.

13. 18 Decembrie 2020 – Soarele în conjuncție cu Centrul Galactic.

14. 19 Decembrie, 2020 – Jupiter intră în Vărsător.

15. 21 decembrie 2020 – Conjuncția Jupiter-Saturn la zero grade în Vărsător – astrologic, acesta este începutul Erei Vărsătorului. Marte în Berbec face o cuadratură cu Pluto la 23 grade în Săgetător.


Partea a doua

Valul galactic al iubirii

Valul galactic de Lumină divină se apropie de noi.

O Mandala Vie” – desen – restaurează societatea înapoi la perfecțiunea sa, reactivând adevărata natură a semințelor stelare.

Societatea galactică va fi creată odată cu trezirea Lucrătorilor în Lumină prin străpungerea prin compresie a structurilor de implanturi ale acestora. Structurile de implant trebuie să fie descompuse. Multe linii temporale se vor prăbuși. Re-trezirea se va întâmpla doar la momentul Evenimentului. Lucrătorii de Lumină sunt ținuți adormiți. Va fi o restabilire a contactului la momentul Evenimentului; înainte de Eveniment, nu se vor întâmpla multe. Cei mai proeminenți membri al acestui grup vor fi contactați. La momentul Evenimentului, va fi necesară o meditație zilnică cu Flacăra Violet. Acum planul este ca anumite coduri să fie transmise membrilor avansați.

O re-trezire a familiilor sufletești: va fi făcută de Pleiadieni, cu toate acestea munca interioară trebuie totuși făcută.
 • Faza1 – reactivarea memoriei sufletului – memoria familiei sufletești. Membrii familiei sufletești vor începe să se întâlnească fizic și să înceapă construirea Insulelor de Lumină
 • Faza2 – construirea efectivă a Insulelor de Lumină
 • Faza3 – Insulele de Lumină devin puncte de intrare pentru Primul Contact

Între Eveniment și schimbarea polilor, în acest interval de timp, vor fi construite Insulele de Lumină pentru a stabiliza rețeaua energetică a planetei, pentru timpul când va avea loc schimbarea polilor, pe măsură ce ultima va sosi ultima purificare a planetei (valuri de 1.500 m înălțime). O bază construită sub Taiwan este locația centrală pentru Asia și poate găzdui 3,5 miliarde de persoane.
 • Primul val de ascensiune – la câțiva ani după Eveniment,
 • Al doilea val de ascensiune – de la 1 la 2 ani după primul val,
 • Al treilea val de ascensiune – tocmai după schimbarea polilor.
Există, de asemenea, 3 faze pentru crearea Insulelor de Lumină.

Un proces de îndepărtare a implanturilor: După Eveniment, va avea loc un proces intens de îndepărtare a implanturilor. Când implanturile dispar, se sfârșește iluzia. Munca practică de înlăturare a implanturilor a fost prezentată de către Cobra la workshop-ul din primăvara lui 2019. Prin eliminarea acelor implanturi, trecem prin reunificarea cu familia noastră sufletească și cu familia galactică.

Aspectele astrologice sunt de fapt câmpuri de rezonanță care rezonează prin acest Sistem Solar. Fiecare planetă emană un câmp electromagnetic, câmp scalar, câmp cuantic și filamente plasmatice.

Pe lângă toate acele corpuri cerești, există o flotă imensă cosmică prezentă în interiorul Sistemului nostru Solar.

Cele 3 inele ale Flotei Galactice:
 • Inelul exterior se extinde între Jupiter și heliopauză (Inelul Kuiper). Acest inel aparține de Comandamentul Jupiter. Misiunea sa este să transmită energiile Soarelui Galactic Central (SGC) către Sistemul Solar (reduce intensitatea, altfel am fi prăjiți). Comandamentul Jupiter prelucrează de asemenea membrii capturați ai forțelor întunecate pe luna lui Jupiter, Ganymede, care apoi sunt luați în Soarele Galactic Central (SGC).
 • Inelul din mijloc reprezintă Comandamentul Ashtar și este localizat între Jupiter și Centura de asteroizi.
 • Inelul interior reprezintă Comandamentul Atlantida, care este localizat în spațiul sublunar, în jurul Lunii și pe Lună. Scopul acestuia nu este dezvăluit.


Centrul principal de comandă pentru eliberarea planetară este poziționat pe partea luminoasă a Lunii. Luna acum este eliberată, ceea ce reprezintă o evoluție recentă. Toți Draconienii și Reptilienii au fost îndepărtați. Centrul principal de comandă se află în craterul Tycho.

Acum, există o mulțime de activitate în spațiul sublunar. Chinezii doresc să curețe spațiul sublunar, așa cum au declarant recent.

Anul acesta am atins un minim solar – o parte foarte liniștită a ciclului solar (liniștită din punct de vedere uman uman). Maximul solar va veni în aproximativ 5 ani, va fi o creștere a activității de 12 ori.

Procesul de Dezvăluire a început deja:

O imagine a unei nave triunghiulare a cabaleiO țigară a Spațiului SecretSuper valul galactic și Schimbarea polilor

Simulare: Pulsurile galactice sunt asemenea bătăilor inimii. Fiecare bătaie a inimii durează 25.000 de ani.

La schimbarea polilor, când vor începe să aibă loc tsumani uriași, va fi o evacuare a populației de suprafață și unii, “cei norocoși”, vor ascensiona.

Vechiul ecuator este dovada schimbării polare din trecut. Există puncte de putere pe vechiul ecuator: piramidele din Nazca, Baalbek din Libanon, Giza, etc. Ecuatorul vechi a existat cu 75.000 de ani în urmă, între 75.000 și 13.000 în urmă, marcat cu toate acele puncte de putere și cu vortexuri. Apoi axa de rotație s-a schimbat. Liniile Lye ale Zeției trec prin Baalbeck, Siria, Stonehenge, Paris. Există dovezi geologice ale unui cataclism care s-a întâmplat cu 12.800 de ani în urmă, atunci când multe specii au dispărut.


De data aceasta, va fi o reală Întoarcere a Luminii și o Reuniune Galactică, o re-integrare a societății umane în societatea galactică.

Acum este momentul să ne reactivăm misiunea !

Este timpul să împărtășim Lumina !


Totul a fost imposibil până când cineva nu l-a realizat!

Acum este Timpul!

Sfârșitul celei de a doua zile și ultima zi.
_________________________________________________________________________________

Despre acest blog:

Noi Iubim Meditațiile în Masă (We Love Mass Meditation) este un grup de voluntari internaționali care organizează meditații în masă care urmăresc să ajute la eliberarea planetară cât mai curând posibil și cât mai ușor posibil.

Vă rugăm să vă alăturați oricărei meditații zilnice de mai jos dacă vă simțiți ghidați.

Meditația pentru oprirea focarului de pandemie în China la fiecare 4 ore (07:00, 11:00, 15:00, 19:00, 23:00):

https://www.welovemassmeditation.com/2020/01/Urgent-meditation-to-stop-the-pandemics-outbreak-in-china-every-4-hours.html

Meditația Floarea Vieții la ora 12 PM UTC (2 PM EET / 3 PM EEST):


În limba română:


Meditația de Urgență la ora 2 PM UTC (4 PM EET / 5 PM EEST):


În limba română:


Meditația Zeiței la ora 2:30 PM UTC (4:30 PM EET / 5:30 PM EEST):Meditația Cheie pentru Libertate la ora 3 PM UTC (5 PM EET / 6 PM EEST):


În limba română:


Meditația Rasei Centrale Cosmice la ora 3:15 PM UTC (5:15 PM EET / 6:15 PM EEST):


În limba română:


Meditația Stâlpului Buddhic (Coloanelor Buddhice) la ora 3:30 PM UTC (5:30 PM EET / 6:30 PM EEST):


În limba română:


De asemenea, organizăm în mod regulat diferite meditații în masă cu scopuri diverse. Ele pot fi găsite în link-ul de mai jos:


Oferim, de asemenea, asistență financiară de urgență lucrătorilor de lumină din întreaga lume. Vă rugăm să nu ezitați să faceți o contribuție periodică sau o singură contribuție folosind link-ul de mai jos:


Vă rugăm să ne ajutați / sprijiniți pentru o tranziție lină în eliberarea planetară în Lumină Supremă.

Comentarii