Meditație pentru a ajuta aducerea păcii și a necesităților pentru refugiații din Idlib, Siria


Actualizare pe 28 februarie: Postarea actualizată reflectă cea mai recentă desfășurare. Instrucțiunile meditațiilor, de asemenea, au fost actualizate pentru a include Rusia.

Conflictul militar dintre armatele turcești și siriene  este încă în desfășurare în Idlib, în nord-vestul Siriei.

Cu toate acestea, acest conflict avansează acum în ariile cu cele mai mari concentrații de oameni, în marea lor majoritate femei și copii. Aceasta devine cea mai mare criză umanitară și cel mai mare exod de refugiați de la începutul conflictelor din Siria, în 2011.

https://www.zerohedge.com/geopolitical/biggest-humanitarian-horror-story-21st-century-million-refugees-trying-flee-idlib

https://www.independent.co.uk/voices/idlib-death-toll-syria-women-children-killed-british-a9345776.html

https://metro.co.uk/2020/02/22/un-chief-calls-end-humanitarian-nightmare-syrias-idlib-province-12285245/

Numărul oamenilor care au fugit din casele lor din cauza terorii din 1 decembrie 2019 este de 700.000 și sunt luați în considerare.  Rapoartele internaționale sugerează faptul că până la un milion de persoane dislocate în interior se îndreaptă acum către granița cu Turcia.

Sursa (LINK)

Pe de altă parte, acești refugiați din Idlib, trebuie să facă față condițiilor dure ale iernii. Nu au suficiente încălzitoare, pături, saltele și alimente pentru a trece prin vremea înghețată. Mulți civili, inclusiv în mod tragic, mulți copii, mor în consecință. Situația devine tot mai critică, ceea ce poate fi văzut în videoul scurt de mai jos:


Actualizare pe 23 februarie: Un membru al corpului de consultanți experți al președintelui turc Recep Tayyip Erdogan a menționat că Ankara se pregătește să intre în război cu Rusia după ce tensiunile din provincia Idlib au escaladat în ultimele 24 de ore.  33 de soldați turci au fost uciși în zonă, în urma unui atac aerian aplicat de armata siriană. Armata siriană a abrogat o ofensivă a unui grup de teroriști iar soldații turci au luat foc deoarece erau printre luptătorii teroriști.

https://www.rt.com/news/481908-erdogan-adviser-war-russia/

Pe măsură ce a crescut tensiunea, există rapoarte că refugiații se îndreaptă către granița cu Turcia și Grecia.

https://www.aljazeera.com/news/2020/02/turkey-syria-tensions-escalate-troops-killed-live-updates-200228104334749.html

Prin urmare, vom organiza o altă meditație zilnică pentru a ajuta la rezolvarea situației critice din Idlib prin vizualizarea conflictului dintre armatele turcești și siriene pentru a ușura și a vizualiza că toate necesitățile pot fi furnizate refugiaților din zonă în vederea supraviețuirii lor pe vremea înghețată.

Meditația va avea loc zilnic la ora 1:30 PM UTC (3:30 PM EET - 15:30 ora României) până la rezolvarea situației.

Acest tabel prezintă ora meditației pentru fusul orar selectat:

OraFusul orarOrașul
03:30 amHSTHonolulu
05:30 amPSTLos Angeles
06:30 amMSTDenver
07:30 amCSTChicago
08:30 amESTNew York
10:30 amBRTRio de Janeiro
01:30 pmUTCReykjavik
01:30 pmGMTLondon
02:30 pmCETBerlin
03:30 pmEETCairo
04:30 pmMSKMoscow
08:30 pmICTBangkok
09:30 pmCSTTaipei
10:30 pmJSTTokyo
12:30 amAEDTSydney
02:30 amNZDTAuckland

Puteți verifica ora acestei meditații în fusul vostru orar, aici:

https://www.thetimezoneconverter.com/

Iată link-ul către evenimentul Facebook pentru această meditație (actualizat):

https://www.facebook.com/events/129165035754007

Aici sunt instrucțiunile pentru această meditație (Durata sugerată pentru această meditație este de 15 minute):

1. Folosiți propria tehnică pentru a vă aduce într-o stare relaxată de conștiință.

2. Declarați-vă intenția de a aduce pace și vindecare în situațiile din Idlib, Siria și ca toate necesitățile să poată fi furnizate refugiaților din zonă pentru a supraviețui vremii înghețate.

3. Vizualizați un stâlp de Lumină roz, care emană de la Soarele Central Galactic și apoi coboară în jos prin corpul vostru, adânc în centrul Pământului.

4, Vizualizați această Lumină curgând prin inima voastră, și apoi prin mâinile voastre direct către toți cei implicați în conflictul dintre armatele turcești și siriene din Idlib, armonizându-i pe toți și aducând pacea. Permiteți ca Lumina roz să curgă apoi în continuare, vindecând toate celelalte conflicte din întreaga lume.

5. Cereți prezenței Zeiței (femininului divin) să direcționeze energiile păcii și armoniei către toate situațiile nerezolvate privind conflictul dintre armata turcă, Rusia și armata siriană din Idlib și către toți cei implicați în acestea. Lăsași aceste energii să curgă în jur și să vindece toate celelalte conflicte din întreaga lume. Permiteți ca aceste energii să curgă în continuare prin inima voastră și apoi prin mâinile voastre în aceste situații, pentru câteva minute.

6. Vizualizați toate necesitățile, inclusiv încălzitoare, pături, saltele și alimente care pot fi furnizate refugiaților din Idlib, pentru a supraviețui vremii înghețate.

Puteți include de asemenea această situație din Idlib în Meditația zilnică de Urgență de la ora 2 PM UTC (4 PM EET - 16.00 ora României).

https://www.welovemassmeditation.com/2018/02/breakthrough-meditation-at-2-pm-utc-and.html

în limba română:Puteți continua de asemenea, să participați la Meditația pentru Pace în Siria la fiecare 4 ore, dacă doriți. 

https://www.welovemassmeditation.com/2019/10/meditation-for-peace-in-syria-update.html


Cei care se simt îndrumați, pot ajuta la susținerea vindecării Pentagramei din Siria, vizualizând această bucată de ceramică antică Halafiană care se rotește deasupra întregii Pentagrame siriene, întărind acolo vortexul Zeiței și eliminând întregul întuneric din regiune :


Această bucată de ceramică Halafiană, realizată cu 7000 de ani în urmă, conține codurile geometriei sacre, care activează prezența Zeiței și îndepărtează întunericul din toate cele patru direcții.Zeița vrea pace și pace va fi!
_________________________________________________________________________________

Despre acest blog:

Noi Iubim Meditațiile în Masă (We Love Mass Meditation) este un grup de voluntari internaționali care organizează meditații în masă care urmăresc să ajute la eliberarea planetară cât mai curând posibil și cât mai ușor posibil.

Vă rugăm să vă alăturați oricărei meditații zilnice de mai jos dacă vă simțiți ghidați.

Meditația pentru oprirea focarului de pandemie în China la fiecare 4 ore (07:00, 11:00, 15:00, 19:00, 23:00):

https://www.welovemassmeditation.com/2020/01/Urgent-meditation-to-stop-the-pandemics-outbreak-in-china-every-4-hours.html

Meditația Floarea Vieții la ora 12 PM UTC (2 PM EET / 3 PM EEST):


În limba română:


Meditația de Urgență la ora 2 PM UTC (4 PM EET / 5 PM EEST):


În limba română:


Meditația Zeiței la ora 2:30 PM UTC (4:30 PM EET / 5:30 PM EEST):Meditația Cheie pentru Libertate la ora 3 PM UTC (5 PM EET / 6 PM EEST):


În limba română:


Meditația Rasei Centrale Cosmice la ora 3:15 PM UTC (5:15 PM EET / 6:15 PM EEST):


În limba română:


Meditația Stâlpului Buddhic (Coloanelor Buddhice) la ora 3:30 PM UTC (5:30 PM EET / 6:30 PM EEST):


În limba română:


De asemenea, organizăm în mod regulat diferite meditații în masă cu scopuri diverse. Ele pot fi găsite în link-ul de mai jos:


Oferim, de asemenea, asistență financiară de urgență lucrătorilor de lumină din întreaga lume. Vă rugăm să nu ezitați să faceți o contribuție periodică sau o singură contribuție folosind link-ul de mai jos:


Vă rugăm să ne ajutați / sprijiniți pentru o tranziție lină în eliberarea planetară în Lumină Supremă.

Comentarii