Meditația Coloanelor Buddhice pentru Statele Unite continentale


Potrivit lui Cobra, în perioada 20-22 ianuarie va exista un nod cronologic important care va influența într-o măsură semnificativă cursul viitor al evenimentelor de pe suprafața acestei planete. În acest timp, este foarte important să ancorați cât mai multă Lumină posibil.

http://2012portal.blogspot.com/2021/01/a-short-message-to-surface-population.html

în limba română:

https://evak2019.blogspot.com/2021/01/a-short-message-to-surface-population.html

Forțele Luminii cer tuturor celor care se simt atât de ghidați să facă meditația Coloanelor Buddhice pentru Statele Unite continentale la fiecare 4 ore începând din 20 ianuarie la prânz EST și terminând la prânz EST pe 22 ianuarie.

Acest timp este egal cu 20 ianuarie la ora 5 PM UTC (7 PM EET - 19:00 ora României), și ultima meditație în 22 ianuarie la 5 PM UTC (7 PM EET - 19:00 ora României).

Iată lista pentru programul meditației în fusurile orare pentru UTC și EST:


Iată evenimentul Facebook pentru meditație:

(ex. Miercuri pe 20 ianuarie 2021, la 7 PM EET - 19:00).

Puteți folosi următoarea imagine de satelit a Statelor Unite continentale pentru a ajuta în vizualizare în timpul meditației:


Iată link-ul pentru lista de redare ale audio-urilor ghidate pentru această meditație:

http://bit.ly/30PURQ3

Iată instrucțiunile pentru meditație (Durata sugerată al acestei meditații este de 15 minute):

1. Utilizați propria tehnică pentru a vă aduce într-o stare de relaxare. Respirați adânc o Lumină albă strălucitoare. Expirați tot ce nu vă mai servește. Repetați această respirație încă de câteva ori. Apoi, spuneți această mantră, sau una similară, în tăcere sau cu voce tare, dacă va simțiți ghidați :

“ Eu sunt Sufletul
   Eu sunt Lumina Divină
   Eu sunt Voința Divină
   Eu sunt Iubirea Divină
   Eu sunt proiectul fixat de mine, Sufletul “.

2. Vizualizați Chakra Stelară a Sufletului vostru cum se aprinde cu o Lumină albă strălucitoare. Vizualizați această Lumină sub forma unui vortex care spiralează în jos, curățindu-vă câmpul energetic.

3. Vizualizați o Stea cu 5 colțuri, plasată sus în cer la aproximativ 9 mile (14,48 km) deasupra locației alese. Vedeți această stea strălucind deasupra locației alese, radiind o Lumină alb sclipitoare.

4. Acum vizualizați Focul Alb al lui AN care emană de la Soarele Central Galactic, trecând prin toate punctele de Lumină din Sistemul nostru Solar și prin Steaua cu 5 colțuri, prin locația aleasă și adânc în centrul Pământului. Continuați să vizualizați acest stâlp de Lumină pentru câteva minute.

5. Vizualizați vârful unui vortex strălucitor de Lumină albă, care spiralează de la Steaua cu 5 colțuri în sensul acelor de ceasornic, înlăturând și transmutând toate vibrațiile joase, entitățile întunecate și energiile întunecate,  transmițându-le la Steaua cu 5 colțuri pentru transmutare. Vizualizați acest vortex de Lumină albă cum se rotește pentru câteva minute.

6. Vizualizați această Coloană Buddhică legată complet de toate Coloanele Buddhice de pe planetă, de Rețeaua Planetară de Lumină de dedesubt, de deasupra și de pe suprafața planetei, și de orice punct de Lumină, așa cum este îndrumat de Ființele Ascensionate, toate conectate împreună cu această Coloană Buddhică la Steaua cu 5 colțuri, în Rețeaua de Lumină alb strălucitoare.

7. Acum, în numele Sursei, în numele prezenței EU SUNT al luminii eterne, declarăm și comandăm că, Coloana Buddhică din locația aleasă este acum completă pe toate planurile, așa cum este ghidat de Sursă.

În plus, puteți vizualiza toate energiile de-a lungul Statelor Unite continentale fiind purificate de către Flacăra Violet la orice moment în care vă simțiți atât de ghidați, de la 20 la 22 ianuarie, și de asemenea în zilele dinainte și după aceste date.

Victoria Luminii!
__________________________________________________________________________________

Despre acest blog:

Noi Iubim Meditațiile în Masă (We Love Mass Meditation) este un grup de voluntari internaționali care organizează meditații în masă care urmăresc să ajute la eliberarea planetară cât mai curând posibil și cât mai ușor posibil.

Vă rugăm să vă alăturați oricărei meditații zilnice de mai jos dacă vă simțiți ghidați.

Meditația Floarea Vieții la ora 12 PM UTC (3 PM EEST / 2 PM EET) și la fiecare 4 ore, și la orice moment și cât mai des posibil:


Meditația pentru Finalul Coronavirusului la fiecare 3 PM UTC (6 PM EEST / 5 PM EET):


În limba română:


Meditația pentru oprirea focarului de Coronavirus la nivel global la fiecare 4 ore:


În limba română:


Meditația pentru oprirea focarului de Coronavirus în Italia la fiecare 4 ore:


În limba română:


Meditația de Urgență la ora 2 PM UTC (5 PM EEST / 4 PM EET):


În limba română:


Meditația Zeiței la ora 2:30 PM UTC (5:30 PM EEST / 4:30 PM EET):


În limba română:


Meditația Rasei Centrale Cosmice la ora 3:15 PM UTC (6:15 PM EEST / 5:15 PM EET):


În limba română:


Meditația Stâlpului Buddhic (Coloanelor Buddhice) la ora 3:30 PM UTC (6:30 PM EEST / 5:30 PM EET):


În limba română:


De asemenea, organizăm în mod regulat diferite meditații în masă cu scopuri diverse. Ele pot fi găsite în link-ul de mai jos:


Donație către Fondul We Love Mass Meditation

Fondul We Love Mass Meditation oferă asistență financiară de urgență Lucrătorilor de lumină din întreaga lume. Vă rugăm să nu ezitați să faceți o contribuție periodică sau o singură contribuție folosind link-ul de mai jos:


Vă rugăm să ne ajutați / sprijiniți pentru o tranziție lină în eliberarea planetară în Lumină Supremă.

Grupul de Vindecare We Love Mass Meditation

Sunteți binevenit să vă alăturați grupului nostru de vindecare pentru a solicita vindecare de la vindecătorii din întreaga lume, de asemenea, căutăm vindecători calificați care să se alăture acestui grup, pentru a ajuta oamenii în nevoie.


Comentarii