Meditația Coloanelor Buddhice pentru Washington D.C. la fiecare 4 ore pe 6 și 7 ianuarie


Pe 6 ianuarie, Congresul Satelor Unite vor trece la oficializarea alegerilor din noiembrie. Congresul va vota pentru a confirma câștigătorul cursei prezidențiale din anul 2020.

În același timp, până la 1 milion de americani vor descinde la Washington în această zi de miercuri, pentru demonstrația pro-Trump.
Garda Națională a Statelor Unite ale Americii a fost activată cu două zile înaintea protestului pentru a ajuta poliția și pompierii din districtul Columbia să gestioneze demonstrația.

O temă cheie a demonstrației este de a solicita o investigație deschisă a fraudării electorale.

Și există o posibilitatea că Donald Trump să se alăture personal.

Pentru a asigura faptul că demonstrația va fi făcută cât mai pașnic posibil, Forțele Luminii au solicitat o Meditație a Coloanelor Buddhice pentru Washington D.C. la fiecare 4 ore pe 6 ianuarie și 7 ianuarie.

Meditația Coloanelor Buddhice va avea loc la următoarele ore:

Miercuri, 6 ianuarie:

12 PM (la amiază) UTC  -  02 PM EET (14:00)
4 PM UTC                       -  06 PM EET (18:00)
8 PM UTC                       -  10 PM EET (22:00) ora României

Joi, 7 ianuarie:

12 AM (la miezul nopții) UTC - 02 AM EET (02:00)
4 AM UTC                               -  06 AM EET (06:00) ora României.

Iată intervalul orar pentru diferite fusuri orare:

Fusul orar

Orașul

#1

#2

#3

#4

#5

HST

Honolulu

1/6 02a

1/6 06a

1/6 10a

1/6 02p

1/6 06p

PST

Los Angeles

1/6 04a

1/6 08a

1/6 12p

1/6 04p

1/6 08p

MST

Denver

1/6 05a

1/6 09a

1/6 01p

1/6 05p

1/6 09p

CST

Chicago

1/6 06a

1/6 10a

1/6 02p

1/6 06p

1/6 10p

EST

Washingt DC

1/6 07a

1/6 11a

1/6 03p

1/6 07p

1/6 11p

BRT

Rio de Janeiro

1/6 09a

1/6 01p

1/6 05p

1/6 09p

1/7 01a

UTC

Reykjavik

1/6 12p

1/6 04p

1/6 08p

1/7 12a

1/7 04a

GMT

London

1/6 12p

1/6 04p

1/6 08p

1/7 12a

1/7 04a

CET

Paris

1/6 01p

1/6 05p

1/6 09p

1/7 01a

1/7 05a

EET

Cairo

1/6 02p

1/6 06p

1/6 10p

1/7 02a

1/7 06a

MSK

Moscow

1/6 03p

1/6 07p

1/6 11p

1/7 03a

1/7 07a

IST

New Delhi

1/6 05:30p

1/6 09:30p

1/7 01:30a

1/7 05:30a

1/7 09:30a

ICT

Bangkok

1/6 07p

1/6 11p

1/7 03a

1/7 07a

1/7 11a

CST

Taipei

1/6 08p

1/7 12a

1/7 04a

1/7 08a

1/7 12p

JST

Tokyo

1/6 09p

1/7 01a

1/7 05a

1/7 09a

1/7 01p

AEDT

Sydney

1/6 11p

1/7 03a

1/7 07a

1/7 11a

1/7 03p

NZDT

Auckland

1/7 01a

1/7 05a

1/7 09a

1/7 01p

1/7 05p


Puteți verifica ora meditației în fusul vostru orar folosind link-ul de mai jos:

https://www.thetimezoneconverter.com/

Iată evenimentul Facebook pentru meditație:

https://www.facebook.com/events/2887871101446641

Puteți folosi următoarea imagine de satelit pentru a ajuta la vizualizare în timpul meditației:


Iată lista de redare al audio-urilor ghidate:

http://bit.ly/30PURQ3

În limba engleză:

În limba română:

Coloana Buddhică

Iată instrucțiunile pentru meditație (Durata sugerată a acestei meditații este de 15 minute):

1. Utilizați propria tehnică pentru a vă aduce într-o stare de relaxare. Respirați adânc o Lumină albă strălucitoare. Expirați tot ce nu vă mai servește. Repetați această respirație de încă câteva ori. Apoi, spuneți această mantră, sau una similară, în tăcere sau cu voce tare, dacă va simțiți ghidați :

“ Eu sunt Sufletul
   Eu sunt Lumina Divină
   Eu sunt Voința Divină
   Eu sunt Iubirea Divină
   Eu sunt proiectul fixat de mine, Sufletul “.

2. Vizualizați Chakra Stelară a Sufletului vostru cum se aprinde cu o Lumină albă strălucitoare. Vizualizați această Lumină sub forma unui vortex care spiralează în jos, curățindu-vă câmpul energetic.

3. Vizualizați o Stea cu 5 colțuri, plasată sus în cer la aproximativ 9 mile (14,48 km) deasupra locației alese. Vedeți această stea strălucind deasupra locației alese, radiind o Lumină alb sclipitoare.

4. Acum vizualizați Focul Alb al lui AN care emană de la Soarele Galactic Central, trecând prin toate punctele de Lumină din Sistemul nostru Solar și prin Steaua cu 5 colțuri, prin locația aleasă și adânc în centrul Pământului. Continuați să vizualizați acest stâlp de Lumină pentru câteva minute.

5. Vizualizați vârful unui vortex strălucitor de Lumină albă, care spiralează de la Steaua cu 5 colțuri în sensul acelor de ceasornic, înlăturând și transmutând toate vibrațiile joase, entitățile întunecate și energiile întunecate,  transmițându-le la Steaua cu 5 colțuri pentru transmutare. Vizualizați acest vortex de Lumină albă cum se rotește pentru câteva minute.

6. Vizualizați această Coloană Buddhică legată complet de toate Coloanele Buddhice de pe planetă, de Rețeaua Planetară de Lumină de dedesubt, de deasupra și de pe suprafața planetei, și de orice punct de Lumină, așa cum este îndrumat de Ființele Ascensionate, toate conectate împreună cu această Coloană Buddhică la Steaua cu 5 colțuri, în Rețeaua de Lumină alb strălucitoare.

7. Acum, în numele Sursei, în numele prezenței EU SUNT al luminii eterne, declarăm și comandăm că, Coloana Buddhică din locația aleasă este acum completă pe toate planurile, așa cum este ghidat de Sursă.


De asemenea, avem o meditație de pace pentru SUA la fiecare 4 ore, puteți participa la această meditație, dacă doriți. Detaliile pot fi găsite în link-ul următor (Meditația pentru menținerea păcii în SUA):

în limba română:

https://romanian.welovemassmeditation.com/2020/05/urgent-meditatie-pentru-mentinerea.html


Victoria Luminii!
___________________________________________________________________________________

Despre acest blog:

Noi Iubim Meditațiile în Masă (We Love Mass Meditation) este un grup de voluntari internaționali care organizează meditații în masă care urmăresc să ajute la eliberarea planetară cât mai curând posibil și cât mai ușor posibil.

Vă rugăm să vă alăturați oricărei meditații zilnice de mai jos dacă vă simțiți ghidați.

Activarea Finală a Erei Vărsătorului pe 21 decembrie la 6:22 PM UTC (8:22 PM EET):


În limba română:


Meditația Floarea Vieții la ora 12 PM UTC (3 PM EEST / 2 PM EET) și la fiecare 4 ore, și la orice moment și cât mai des posibil:


În limba română:



Meditația pentru Finalul Coronavirusului la fiecare 3 PM UTC (6 PM EEST / 5 PM EET):


În limba română:


Meditația pentru oprirea focarului de Coronavirus la nivel global la fiecare 4 ore:


În limba română:


Meditația pentru oprirea focarului de Coronavirus în Italia la fiecare 4 ore:


În limba română:


Meditația de Urgență la ora 2 PM UTC (5 PM EEST / 4 PM EET):


În limba română:


Meditația Zeiței la ora 2:30 PM UTC (5:30 PM EEST / 4:30 PM EET):


În limba română:


Meditația Rasei Centrale Cosmice la ora 3:15 PM UTC (6:15 PM EEST / 5:15 PM EET):


În limba română:


Meditația Stâlpului Buddhic (Coloanelor Buddhice) la ora 3:30 PM UTC (6:30 PM EEST / %:30 PM EET):


În limba română:


De asemenea, organizăm în mod regulat diferite meditații în masă cu scopuri diverse. Ele pot fi găsite în link-ul de mai jos:


Donație către Fondul We Love Mass Meditation

Fondul We Love Mass Meditation oferă asistență financiară de urgență Lucrătorilor de lumină din întreaga lume. Vă rugăm să nu ezitați să faceți o contribuție periodică sau o singură contribuție folosind link-ul de mai jos:


Vă rugăm să ne ajutați / sprijiniți pentru o tranziție lină în eliberarea planetară în Lumină Supremă.

Grupul de Vindecare We Love Mass Meditation

Sunteți binevenit să vă alăturați grupului nostru de vindecare pentru a solicita vindecare de la vindecătorii din întreaga lume, de asemenea, căutăm vindecători calificați care să se alăture acestui grup, pentru a ajuta oamenii în nevoie.

Comentarii