Atenţionare : Lucru în Lumină azi, ajutaţi să calmăm schimbările şi modificările cutremurătoare ale Pământului

Ianuarie 23, 2018     03:10:00  pm


Ei bine, dragi Lucrători în Lumină și Războinici ai Luminii, se întâmplă atât de multe aici pe Mama Pământ și în spațiul sub-lunar. Continuăm să menținem Lumina și să Medităm. Următoarele două săptămâni vor fi foarte interesante.
Verificați Pagina de Meditații Active și participați la cât mai multe meditații puteți!
Împreună, Lumina pe care o creem este puternică!

Echipa noastră lucrează la Meditații de Vindecare și de Protecție, și vă rugăm să vă asigurați că marcați această pagină și vă abonați la ea, pentru a primi cele mai recente actualizări. Multă dragoste și vindecare sunt trimise tuturor celor care au senzații de atacuri și boli.

Pământul a fost agitat astăzi, așa că vă rugăm să planificați să luați 16 minute pentru a ne ajuta să ne liniștim Mama, permițându-i să-şi elibereze presiunile cu cât mai puține pagube posibile.

Un cutremur cu magnitudinea de 7,9 grade a lovit astăzi insula Kodiak din Alaska, provocând un avertisment de tsunami, determinând unii locuitori să fugă spre zone de teren mai înalte, privindu-i și pe cei care se aflau pe coasta de vest. Cu toate acestea, avertismentul de tsunami a fost anulat.

Au existat de asemenea cutremure de 6,0 în Java, Indonezia, 5,5 în Insulele Solomon, 4,9 în largul coastei Peru, 4,0 în estul Oaxaca, Mexic, 5,0 în Sud-Estul Pacificului, 4,4 în nordul Columbiei, și cutremure mai mici în jurul lumii, inclusiv la granița dintre Iran-Irak, Turcia și în largul coastei Ecuadorului.

Alaska se confruntă cu o serie de replici după cutremur.

În Japonia, o erupție a unui vulcan (care nu a fost prevăzut să erupă) lângă o stațiune de schi, a omorât o persoană și a rănit alte 17 persoane. Trimitem binecuvântare și rugăciuni de vindecare tuturor celor răniți.

Actualizare: după prima publicare a acestui blog în cursul zilei de azi, am fost informați că în Filipine, a erupt vulcanul Mayon și că există încă doi vulcani activi. Vă rugăm să țineți această zonă acoperită de Lumină și de Iubire.

Vă rugăm să vă alăturați trimiterii de Iubire, Lumină și calmării Mamei Pământ de-a lungul liniilor ley și a tuturor locuitoriilor săi, de la ora 16 UTC PM (aceasta este ora 11 EST AM în SUA și, de asemenea, momentul de timp la Bogota, pentru cei din America de Sud) şi împărtășiţi această meditație (și altele ale noastre) cu grupurile dvs.

Mulțumesc dragi Lucrători în Lumină pentru continuarea MENŢINERII LUMINII ! Împreună SCHIMBĂM lumea noastră !

Pentru o diagramă a calendarului, astfel încât să puteți găsi zona DVS. de fus orar, vă rugăm să verificați pagina de meditații active WLMM.

Puteți, de asemenea, să verificați și să participați la pagina evenimentului pe Facebook, în acest fel puteți primi memento-uri !

Meditațiile ghidate sunt în mai multe limbi


NOTĂ: În zilele de DUMINICĂ - această meditație se face la ora 4:30 după Meditația de Ascensiune de la ora 4 PM.

Vă rugăm să rețineți că, dacă vă puteți alătura doar UNEI meditații de masă astăzi (sau săptămânal), cea mai importantă este Meditația Săptămânală de Ascensiune de la ora 16:00 GMT.

Pentru o diagramă a calendarului, astfel încât să puteți găsi Zona Dvs. de fus orar și link-urile pentru meditațiile ghidate, vă rugăm să verificați pagina meditațiilor active la adresa :

https://welovemassmeditation.blogspot.de/p/blog-page.html

Comentarii