Meditația pentru Emery Smith

Decembrie 30, 2017      01:40:00  pm

Emery Smith, curajosul avertizor (care a avut pseudonimul Paul dat de către David Wilcock), a prezentat recent în Dezvăluirea Cosmică (Cosmic Disclosure) mesajul despre cum a autopsiat aproximativ 3.000 de tipuri diferite de umanoizi ET. În ciuda faptului că a așteptat până când perioada de nedivulgare a fost ridicată, înainte de a veni cu acestea, Emery a intrat sub un atac grav în ultimele săptămâni și zile. Cel mai recent a fost în Camera de Urgență de două ori în ultimele două zile, imediat după ce trei SUV-uri negre l-au urcat și au fugit cu câinele său iubit, Raven. Are o gripă, febră mare și dificultăți de respirație.

Nu este prima dată când a fost atacat atât de grav. În ultimul timp, febra lui s-a ridicat la 105 ° F și nivelul oxigenului s-a micșorat la 90%, care, cuplat cu febra extrem de ridicată, l-ar fi ucis foarte ușor.

https://divinecosmos.com/start-here/davids-blog/1224-emery-smith

Este timpul să ne unim din nou ca o comunitate de Lucrători în Lumină și Războinici ai Luminii și să îl sprijinim pe colegul nostru avertizor de integritate. Atunci când oameni ca Emery vin în înaintare, aceasta este o parte esențială a procesului de dezvăluire completă și cheia pentru a ajuta oamenii să se trezească. El merită să se simtă în siguranță și protejat atunci când se ridică și își spune adevărul.

Vă rugăm să vă alăturați acestei meditații zilnic la ora 17:00 GMT pentru a-l ajuta să se recupereze pe deplin fizic, mental și emoțional și să i se permită să-și îndeplinească misiunea în pace. Aceasta este echivalentă cu ora 12 EST și cu ora 9 AM PST.

https://www.timeanddate.com/worldclock/fixedtime.html?msg=Meditation+for+Emery+Smith&iso=20171230T17&p1=1440

Sau convertiți fusul orar GMT în ora locală utilizând link-ul de mai jos:

http://www.thetimezoneconverter.com/

Mai jos este link-ul ghidului audio pentru această meditație în engleză și germană.
https://youtube.com/playlist?list=PLSsIlAdZAHGfbEQPUiuhyVxGeFgw6wbhG

Și aici este link-ul pentru a vă alătura acestui eveniment de meditație pe Facebook:

https://www.facebook.com/events/1521472411222307

Mai jos sunt instrucțiunile pentru această meditație:

1. Relaxați-vă corpul, emoțiile și mintea, concentrându-vă asupra respirației dvs. sau în orice alt mod care funcționează pentru dvs.

2. Indicați-vă intenția de a folosi această meditație ca un instrument pentru a aduce protecție și vindecare divină lui Emery Smith, permițându-i să-și îndeplinească misiunea în pace, fără nici un amestec negativ.

3. Vizualizați un stâlp de Lumină care emană de la Soarele Galactic Central, apoi trece prin toate ființele de Lumină din interiorul Sistemului nostru Solar, apoi prin Chakra Stelară a Sufletului vostru și prin corpul vostru spre centrul Pământului.

4. Acum, vizualizați un alt stâlp de Lumină care se ridică din centrul Pământului, prin corpul vostru și în sus, înspre cer către toate ființele de Lumină din sistemul nostru solar și din galaxia noastră.

5. Acum stați în doi stâlpi de Lumină. Lumina curge simultan în sus și în jos. Mențineți acești stâlpi de lumină activi pentru câteva minute.

6. Vizualizați un vortex de lumină albă strălucitoare care coboară din prezența lui Emery EU SUNT în Chakra Stelară a Sufletului său. Vizualizați această lumină albă, care coboară în jos, prin tot corpul și aura sa.

7. Vedeți cum această Lumină Divină îl vindecă pe Emery în toate corpurile sale (fizice, plasmatice, eterice, emoționale, mentale și cauzale) în toate timpurile, dimensiunile, spațiile și realitățile. Vedeți această lumină strălucind mai strălucitor și mai strălucitor pe măsură ce îl vizualizați pe Emery în sănătate perfectă.

8. Vizualizați-l pe Emery înconjurat de o echipă de ființe puternice și binevoitoare de Lumină, care stau lângă el și îl ocroteșc pe măsură ce își îndeplinește cu bucurie și fără efort misiunea.

9. Vizualizați un scut puternic de lumină aurie care înconjoară aura lui Emery. Vedeți acest scut din ce în ce mai întărit, pe măsură ce lumina albă se revarsă în aura lui. Stabiliți intenția ca acest scut să devină permanent, pentru a-l proteja de toate interferențele negative începând de la acest moment.

10. Vizualizați-l pe Emery în fericirea perfectă.Victoria Luminii !

Multă dragoste și vă mulțumesc anticipat.

Comentarii