Meditația pentru Iran

Ianuarie 23, 2018  .    09:12:00  pm


Așa cum a fost descris de către Cobra în Actualizarea situației din 7 ianuarie, fracțiunea sprijinită de Iezuiți / Rothschild din Arabia Saudită, Israel și SUA încearcă să inițieze un război cu Iranul, şi cu Cavalerii Maltei. Ei încearcă să exploateze semnătura energetică a războaielor Romano-Persane, care stau la baza conflictului dintre Şiiți și Suniți:

http://2012portal.blogspot.co.uk/2018/01/situation-update.html

https://en.wikipedia.org/wiki/Roman%E2%80%93Persian_Wars

https://www.cfr.org/interactives/sunni-shia-divide#!/sunni-shia-divide
"Liniile de sânge care își au originea în Imperiul Roman susțin partea Sunită (cu axa SUA-Israel-Arabia Saudită), în timp ce liniile de sânge care vin dinspre Persia antică susțin partea Şiită (cu axa Iran-Liban / Hezbollah-Siria) , în timp ce familiile Arhonice de top din Roma exploatează ambele părți ale conflictului. "
http://www.moonofalabama.org/2017/11/the-saudi-tyrants-devilish-plan-sell-out-palestine-for-war-on-iran.html#more

https://www.zerohedge.com/news/2017-12-28/us-and-israel-reach-secret-plan-counter-iran

https://sputniknews.com/analysis/201712301060429763-syria-iraq-extremists-iran/


Cu îndrumarea de la Cobra, vom organiza o nouă Meditație pentru Iran pentru a contracara planul Iezuiților și al Rothschild-ilor.

Această nouă meditație va avea loc la ora 17:00 PM UTC în fiecare zi, așa cum este afișată pe actualizările mele anterioare pentru meditații.

Evenimentul Facebook pentru această meditație a fost deja creat și poate fi găsit în link-ul de mai jos.

https://www.facebook.com/events/203703836873327/?ti=cl

Ghidurile audio pentru această meditație vor fi disponibile în curând, și pot fi găsite în următoarea pagină, când vor fi terminate:

https://welovemassmeditation.blogspot.co.uk/p/guided-audio-for-meditations.html

Mai jos sunt instrucțiunile pentru Meditația pentru Iran, timpul recomandat pentru această meditație este de 15 minute :

1. Folosiți-vă propria tehnică pentru a vă aduce într-o stare relaxată de conștiință.

2. Indicați-vă intenția de a utiliza această meditație ca un instrument pentru a aduce Pacea și Vindecarea pentru Iran și pentru toate zonele imperiului Persan vechi și modern, în toate timpurile și pe toate planurile anterioare, prezente și viitoare.

3. Vizualizați un stâlp de Lumină care emană de la Soarele Galactic Central, apoi trece prin toate ființele de Lumină din interiorul Sistemului nostru Solar și apoi prin corpul vostru spre centrul Pământului. Vizualizați un alt stâlp de Lumină care se ridică din centrul Pământului, apoi în sus prin corpul vostru și în sus înspre cer, spre toate ființele de Lumină din Sistemul nostru Solar și din galaxia noastră. Acum stați în doi stâlpi de Lumină, Lumina curgând simultan în sus și în jos. Mențineți acești stâlpi de Lumină activi pentru câteva minute.

4. Vizualizați o Rază de Lumină Divină Roz Deschis a Zeiței și Focul Alb al lui AN, vindecând și armonizând toți oamenii care sunt conectați cu Iranul, cu vechiul Imperiu Persan și cu Toate țările actuale care se conectează cu această zonă, vindecându-le de toate traumele din trecut și din prezent, aducând tuturor, pace, armonie, înțelegere, claritate și unitate.

5. Vizualizați toți intermediarii Cabalei, în special Membrii Iezuiți și Cavalerii Maltei, armonizați în lumina Zeiței cu Fluxul de Lumină al Sursei Pure, care trece prin ființa lor. Vedeți-i eliberați de toate intențiile și actele de război și vedeți-i alăturându-se rețelei planetare de Lumină, depunându-și armele, anihilându-și gândurile și intențiile lor de distrugere și înșelăciune, învățând să coopereze și să se alăture într-un mod constructiv societății umane pașnice.

Dacă momentul de timp al acestei meditații nu vă este convenabil, vizualizarea în orice moment a Ceramicii Halafiane asupra Iranului și a vechii regiuni a Imperiului Persan, poate fi de asemenea foarte utilă.Zeița vrea pacea și pace va fi !

Comentarii