Un anunț scurt

Ianuarie 23, 2018   .  08:59:00  pm


În primul rând, aș dori să mulțumesc surorii mele de suflet Zeeva Amrita pentru scrierea ultimului post și pentru ținerea noastră la curent cu recentele cutremure din întreaga lume, inclusiv cutremurul M7.9 de pe coasta din Alaska.

https://welovemassmeditation.blogspot.co.uk/2018/01/att-lightwork-today-help-calm.html

De asemenea, ne reamintește importanța Meditaţiei pentru Dezastre Naturale şi Provocate de Om și a impactului pozitiv pe care l-am creat pentru a ajuta Mama Pământ să se ocupe de toate bătăliile care se petrec în jurul planetei, astfel încât energia din Gaia să poată fi eliberată într-un mod pozitiv.

Pe măsură ce ne apropiem de luna albastră și de eclipsa de lună, activitățile ambelor Forțe ale Luminii și Forțe ale Întunericului, vor deveni tot mai intense.

În consecinţă, mulți Lucrători în Lumină, incluzându-mă pe mine și echipa de bază de la WLMM, am fost supuși unui atac greu energetic în ultimele săptămâni. Deci, în opinia mea, este posibil ca în următoarele zile să devină și mai intens. Prin urmare, este mai important ca niciodată să aveți o protecție energetică adecvată.

Iată una dintre tehnicile de protecție din cartea "Scara de cristal: Un Ghid al Ascensiunii" de Eric Klein, recomandată de Cobra într-un interviu cu PFC Japonia, pe care îl puteți face oricând doriți, pe parcursul întregii zile. Este destul de similar Meditației de Detașare, așa cum a sugerat-o Untwine.(Class către : Comanda Ashtar
” Există o tehnică de protecție pe care o puteți autoriza? “
Da. Chemaţi-l pe Arhanghelul Mihail. Cereţi-i să vă înconjoare cu lumina sa albastră şi să îşi folosească sabia pentru a tăia conectarea voastră psihică cu toate creaţiile umane.Veţi găsi acest lucru destul de înălţător, deoarece acesta vă va desprinde aproape instantaneu de ataşamentele voastre personale. Aş spune că acestea sunt mai susceptibile de a vă provoca suferință decât orice alte entități. Acesta este suficient.)Mai multe tehnici de protecție vor fi disponibile în curând pe acest blog.

P.S. vă rugăm să nu uitați să faceți Meditaţia pentru Neutralizarea Ritualurilor Întunecate, în aproximativ 1 oră și 30 de minute.

https://www.facebook.com/events/508981309460364

Ghidul audio :

https://goo.gl/gnAcmY

Multe binecuvântări, suntem UNUL ! Victoria Luminii !

Comentarii