Meditația de Super Lună - marți, 2 ianuarie, la 2:30 PM GMT


Decembrie 31, 2017      02:10:00  am

Luna Plină este un moment puternic de recunoștință, recunoscând grațios frumusețea vieții în sine și tot ce ați adus în existență. S-ar putea să simțiți o dorință arzătoare de a vă exprima creativitatea, fericirea în activități senzuale și prin vibrații feroce dar pline de putere, să renunțaţi la orice aspect al vieții voastre care nu mai servește celei mai înalte viziuni a sufletului vostru.


Potrivit lui Cobra, în ultimul deceniu a existat o mare purificare a energiei lunii. Acum, luna noastră este complet clară și este un corp natural pur al luminii. Ea transmite energia principiului feminin pur pe planetă. Prin urmare, fiecare lună plină este o locație minunată pentru a ne conecta cu acestă energie.
 
http://galacticconnection.com/alexandras-interviews/all-interview-transcripts/cobra-full-moon-update-transcription-with-alexandra-meadors-for-january-2013/

În special, următoarea Lună Plină a lunii ianuarie este ultima din trilogia Super Lunii Pline, care se întîmplă în cursul lunilor noiembrie și decembrie 2017 și ianuarie 2018.

https://www.timeanddate.com/astronomy/moon/wolf.html

Luna Plină a Lupului a lunii ianuarie este prima Lună Plină a anului. Ea devine și mai bună printr- o Eclipsă Totală de Lună vizibilă în vestul Statelor Unite pe 31 ianuarie. De asemenea, această Lună Plină se încadrează în semnul de apă a Racului, și este o oportunitate excelentă de a curăța și elibera tot ceea ce ne împiedică să ne iubim cu adevărat.

Cu luna în opoziție cu Venus, și Zeița Venus fiind Divinul Feminin –noi vom simiți că energia noastră feminină este sporită; prin urmare, intuiția, sensibilitatea,  compasiunea, senzualitatea, sensibilitatea, înțelegerea și afecțiunea vor fi îmbunătățite, în special în jurul celor de care ne simțim legați.

https://www.elephantjournal.com/2017/12/the-first-most-important-full-super-moon-of-the-year-brings-powerful-1111-energy/

https://foreverconscious.com/cancer-full-moon-ritual-january-2018


[Traducere din imagine :

Luna la cea mai apropiată depărtare - de 90% de Pământ, pe o orbită dată

•    amplificarea Energiei Lunii Pline
•    catalizator pentru a renunța la credințele vechi care nu ne mai servesc
•    viziune luminată, vise lucide & intuiție
•    împământare / timp petrecut în natură pentru a ajuta la adaptarea la Energie

Aliniere Soare-Pământ-Lună
Soarele și Luna în semne zodiacale opuse

Orbită lunară a Lunii în jurul Pământului]

În plus, aceasta este o ocazie excelentă de a ajuta Forțele Luminii, așa că vom face o meditație specială în timpul fiecărei Luni Pline în 2018.

Conform link-urilor de mai jos, momentul de timp exact al Lunii Pline a Lupului va fi marți, 2 ianuarie, la 2:24 am GMT. Cu toate acestea, vom face această meditație la ora 2:30 GMT, astfel încât majoritatea oamenilor de pe planetă să poată participa.

https://www.timeanddate.com/worldclock/fixedtime.html?msg=WOLF+SUPER+MOON+-+toplet+sublunar+removal&iso=20180102T0324&p1=262&am=15

https://www.almanac.com/content/full-moon-january

Sabia Suliţei de Lumină (Sword at Spear of Light) a anunțat o meditație separată care trebuie făcută exact la momentul Lunii Pline a Lupului. Nu ezitați să participați și la această meditație, dacă vă simțiți ghidat în acest sens.

https://spearoflight.blogspot.co.uk/2017/12/supermoon-cleaning-meditation-wolfs.html

Puteți converti fusul orar GMT în fusul orar local aici:

http://www.thetimezoneconverter.com/

Ghidul audio pentru acesată meditație în limba engleză poate fi găsit în link-ul de mai jos.

https://www.youtube.com/watch?v=2hLeBcoI9-I

Asistența audio în alte limbi poate fi găsită și în următoarea listă de redare, creată de Smaly7:

https://goo.gl/Ybok6w

Un eveniment Facebook pentru această meditație poate fi găsit și aici:

https://www.facebook.com/events/1301751299970219/?ti=cl

Instrucțiuni (Timpul sugerat pentru această meditație este de 15 minute):

1. Utilizați propria tehnică pentru a vă aduce într-o stare relaxată de conștiință.

2. Indicați-vă intenția de a utiliza meditația prezentă, în timpul acestei Luni Pline, ca un portal puternic de lumină care ancorează Energia Feminină Divină Pură pe planetă

3. Vizualizați un stâlp de Lumină care emană din Soarele Galactic Central, trecând prin toate punctele de Lumină în galaxia noastră și în sistemul nostru solar și apoi prin corpul vostru spre centrul Pământului. Apoi vizualizați un alt stâlp de Lumină care se ridică din centrul planetei și trece prin voi și apoi prin toate ființele de Lumină în galaxia noastră, înapoi spre Soarele Galactic Central. Acum sunteți ancorați în doi stâlpi de Lumină, energia curgând simultan în sus și în jos.

4. Acum, vizualizați această energie sub formă de o Rază Moale de Lumină care curge prin corpul vostru și apoi prin mâinile voastre, sub forma unei spirale care se extinde pe întreaga planetă, cuprinzând toate ființele și toată viața de pe Gaia, și planeta însăși. Vizualizați această lumină vindecătoare roz moale cum vindecă toate ființele, animalele și plantele, mințile vindecătorilor și inimile fiecărui om, femeie și copil.

5. Vedeţi toate ființele de pe planetă care experimentează energia pură a Zeiței. Priviți-i liberi de mâinile forțelor întunecate, vedeți-i pe toți vindecați, cu toate poverile luate. Vizualizați toți oamenii trăind în Pace, Armonie, Iubire și Înțelegere unul cu celălalt. Vedeți-i sărbătorind și participând cu bucurie la crearea noii societăți pe planetă, în abundență, prosperitate și unitate. Și apoi vedeţi cum nevoile fiecăruia sunt îndeplinite și fiecare trăindu-și  viața așa cum își dorește.

6. Vedeți Reţeaua de Lumină Planetară a Florii Vieții, umplută de Lumina Iubirii roz a Zeiţei a Iubirii Necondiționate. Vizualizați toate vortexurile Zeiței de pe planetă care sunt activate împreună cu toate vortexurile masculine divine și Rețeaua planetară a luminii fiind realizată și activată pe deplin.

Asa si este !

Comentarii