Comanda PB Stardust mărturii, resurse și feedback către Pleiadieni

De când Cobra a adus în atenția noastră protocolul Command PB Stardust, există o mulțime de comentarii uimitoare despre modul în care acest dar de la Pleiadieni a ajutat la reducerea durerii cronice suferite de populația de suprafață.

http://2012portal.blogspot.co.uk/2017/11/physical-intervention.html

http://2012portal.blogspot.co.uk/2017/11/situation-update.html



(COMMAND PB STARDUST
ameliorarea durerii cronice
Comanda.Ameliorare.Repetaţi )
Mai jos sunt câteva mărturii de la diverse persoane care au obținut rezultate foarte pozitive prin utilizarea acestui protocol, pe care le-am colectat de la Facebook înainte de Crăciun.

[P.S. Am schimbat câteva cuvinte pentru a le face mai bine înțelese.]
"Am o mărturie uimitoare și minunată de la copilul meu, ea a fost foarte bolnavă datorită unui virus din sistemul ei digestiv. Am învățat-o comanda PB și a doua zi ea a fost bine și mi-a spus că a văzut un doctor albastru care arăta ca o "pasăre cu pene sclipitoare "şi care o vindeca. Ea a făcut acest desen şi acum în fiecare zi vorbeşte cu ei si are viziuni despre ei. Ea spune că ei fac întotdeauna acel semn cu mâna lor. Cred că e felul Confederaţiei Galactice de a saluta. Mulţumiri națiunilor noastre stelare pentru ajutorul și iubirea voastră! Victoria Luminii! "

Forțele Luminii se dezvăluie sub formă de viziune tuturor celor care sunt deschişi pentru vindecare. Aceasta este o parte a ancorării colective prin lucrul în Unitate cu multiple Forțe ale Luminii, care sunt aici pentru a ajuta la eliberarea planetară.
"Am avut un accident teribil de mașină noaptea trecută, cumva am supraviețuit și lucrul cu mantra " comanda pb stardust "a ajutat cu adevărat la durere, un pic, cred"
"Da, pot confirma asta cu durerea mea de dinți. Am avut dureri de dinți groaznice și, de asemenea, am fost îngrozit de dentist. Comanda PB Stardust mi-a luat durerea, dar pentru asta am un obraz umflat, :) Îi voi putea îndura până după sărbători, nu mai pot ocoli dentistul, dar durerea a dispărut! "
 "Funcționează! Singurul moment în care nu a funcționat a fost atunci când am avut îndoieli în legătură cu aceasta! De asemenea, funcționează și pentru copii mei Pleiadieni / Nordici  🙏🏻. Da ! migrene, ganglioni limfatici, dureri de stomac! De fiecare dată când confuzia, haosul, orice afecțiuni majore încearcă să ne împiedice! 🙏🏻
"O doamnă din Buenos Aires, Argentina, mi-a spus că a simțit multă ameliorare a durerii de spate folosind PB ... Apoi, a doua zi după ce a început să o doară din nou, ea a folosit-o din nou și a simțit multă ameliorare.

"O prietenă de-a mea a avut dureri de umăr ... si am întrebat-o dacă vrea să-i scadă durerea ... să repete comanda pb stardust de 3 ori.Ea a fost uluită și durerea a dispărut. Ea a spus "e un miracol"... eu am spus că nu a fost un miracol, ci doar un dar de la Pleiadieni.

De asemenea, după cum a menționat Cobra în ultimul interviu din  acest blog:
”...Și celălalt factor este că, cu cât o facem mai virală și cu cât mai mulți oameni fac acest lucru, eficiența acestei practici o va face și mai bună, deoarece Peiadienii învață din feedback-ul oamenilor [folosind acest protocol] și îl fac mai eficient. Deci, aș încuraja oamenii să o facă virală cât mai mult posibil. În prezent nu există suficiente răspunsuri. Pleiadienii se așteptau la ceva mai mult interes pentru acest lucru, deoarece acest protocol poate ajuta mulți oameni. Deci, dacă răspândiţi mai mult acest lucru, aceasta va încuraja și Pleiadienii, deoarece ei dezvoltă și alte protocoale pentru alte situații, dar nu sunt încă în punctul în care ar putea fi eliberate. Și, de asemenea, au spus dacă acest protocol [Command PB Stardust] este destul de larg răspândit, atunci vor elibera și alte protocoale pentru alte situații.”

Acest protocol trebuie să fie cunoscut mai mult și răspândit mai intens. Oamenii nu trebuie să creadă în Pleiadieni, nu e nevoie să creadă în nimic, ci doar trebuie să testeze protocolul și să vadă cum funcționează. Pentru mulți oameni este posibil să nu funcționeze, dar pentru mulți alții protocolul este destul de eficient și acesta este ceea ce Pleiadienii doresc. Ei vor să reducă durerea și suferința de pe această planetă.”

http://welovemassmeditation-ro.blogspot.com/2018/01/interviul-cu-cobra-realizat-de-catre.html

în limba română:

https://romanian.welovemassmeditation.com/2018/01/interviul-cu-cobra-realizat-de-catre.html

Prin urmare, deschidem această pagină, astfel încât toată lumea să poată oferi feedback (descrierea răspunsului la comanda medicală) Pleiadienilor. Sperăm că acest lucru îi va încuraja și, prin urmare, va aduce mai multe protocoale pentru alte situații.

De asemenea, încurajăm pe toată lumea să folosească această comandă după fiecare meditație personală sau de masă.

Vă rugăm să oferiți feedback-ul vostru în secțiunea de comentarii de mai jos.

Iată câteva resurse produse de frații mei Arbre și Jonathan, precum și de PFC Japan. Nu ezitați să le distribuiți.

Vă rugăm să ne contactați la welovemassmeditation@gmail.com dacă doriți să vă adăugați resursele aici.

Victoria Luminii !

Video promoțional

În engleză :



Japoneză: https://youtu.be/hwwl4Q_MwVU

Maghiară:  https://youtu.be/wG-t2E9t2Wk

Portugheză:  https://youtu.be/rOLkkjDQ6AQ

Rusă:  https://youtu.be/aqJei3vtddU

Alte videouri:

Chineză:  https://youtu.be/a6IpCgkPt6g

Manga/Poster/Imagine GIF

Engleză




( Pleiadienii doresc să ușureze durerea cronică a populației de suprafață. Ei oferă un protocol foarte simplu, dar eficient.
Repetați următoarele rânduri în mintea dvs. sau spuneţi-le tare de 3 ori:
Command PB Stardust
Command PB Stardust
  Command PB Stardust )



Arabă


Braille



Chineză




Franceză


 Germană


Maghiară


Italiană


Indoneziană


Japoneză


Portugheză


Spaniolă


Link-uri:





Comentarii