URGENT! Meditația pentru Corey GoodeIanuarie 11,2018     07:15:00 am

Este timpul ca noi să ne unim din nou ca o comunitate de Lucrători în Lumină și Războinici ai Luminii și să îl susținem pe colegul nostru de informare, Corey Goode.
S-a confirmat că Corey Goode se află în Camera de Urgență (ER). Ca urmare, David Wilcock a fost nevoit să îl înlocuiască la interviul emisiunii de radio Fade to Black cu Jimmy Church.


Vă rugăm să vă alăturați la această meditație zilnică, de astăzi începând de la ora 17:00 GMT pentru a-l ajuta să se recupereze pe deplin fizic, mental și emoțional și să îi fie permis să-și îndeplinească misiunea în pace.  Aceasta este echivalentă cu ora 12 EST și cu ora 9 AM PST.

Puteți găsi momentul de timp pentru meditație în fusul dvs. orar de la link-ul de mai jos:

https://www.timeanddate.com/worldclock/fixedtime.html?msg=Meditation+for+Corey+Goode&iso=20180111T17&p1=1440

Sau convertiți fusul orar GMT în ora locală utilizând link-ul de mai jos:

http://www.thetimezoneconverter.com/

Link-ul la ghidul audio pentru această meditație va fi postat aici, când este gata, dar pentru moment putem folosi ghidul audio pentru aceeași meditație pentru Emery Smith, cu excepția schimbării numelor în Corey.

https://youtube.com/playlist?list=PLSsIlAdZAHGfbEQPUiuhyVxGeFgw6wbhG

https://welovemassmeditation.blogspot.co.uk/2017/12/meditation-for-emery-smith.html


Și aici este link-ul pentru a vă alătura acestui eveniment de meditație pe Facebook:

https://www.facebook.com/events/949961268496205/

Mai jos sunt instrucțiunile pentru această meditație:

1. Relaxați-vă corpul, emoțiile și mintea, concentrându-vă asupra respirației sau în orice alt mod care funcționează pentru dvs.
2. Indicați-vă intenția de a folosi această meditație ca un instrument pentru a aduce protecție și vindecare divină lui Corey Goode, permițându-i să-și îndeplinească misiunea în pace, fără nici un fel de interferență negativă.

3. Vizualizați un stâlp de Lumină care emană din Soarele Galactic Central, apoi trece prin toate ființele de Lumină din interiorul Sistemului nostru Solar, apoi prin Chakra Stelară a Sufletului vostru și prin corpul vostru până la centrul Pământului.

4. Acum, vizualizați un alt stâlp de Lumină care se ridică din centrul Pământului prin corpul vostru și în sus înspre cer către toate ființele de Lumină din sistemul nostru solar și din galaxia noastră.

5. Acum stați în doi stâlpi de lumină. Lumina curge simultan în sus și în jos. Mențineți acești stâlpi de lumină activi pentru câteva minute.

6. Vizualizați un vortex de lumină strălucitoare albă care coboară din prezența EU SUNT a lui Corey în chakra stelară a sufletului său. Vizualizați această lumină albă, care îl inundă în jos prin tot corpul său și aura sa.

7. Vedeți această Lumină divină vindecându-l pe Corey prin toate corpurile sale (fizice, plasmatice, eterice, emoționale, mentale și cauzale) în toate timpurile, dimensiunile, spațiile și realitățile. Vedeți această lumină strălucind mai luminos și mai luminos, pe măsură ce îl vizualizați pe Corey într-o stare perfectă de sănătate.

8. Vizualizați-l pe Corey înconjurat de o echipă de ființe puternice și binevoitoare de Lumină, care stau lângă el și îl ocrotesc pe măsură ce își îndeplinește cu bucurie și fără efort misiunea.

9. Vizualizați un scut puternic de lumină aurie care înconjoară aura lui Corey. Vedeți acest scut din ce în ce mai întărit, pe măsură ce lumina albă se revarsă în aura lui. Stabiliți intenția ca acest scut să devină permanent pentru a-l proteja de toate interferențele negative, de acum înainte.

10. Vizualizați-l pe Corey într-o fericire perfectă.

 Victoria Luminii!

Comentarii