Meditația pentru avertizorul (informatorul) JP și fiica sa

Ianuarie 12, 2018     10:54:00  pm

În măsura în care colegii noștri avertizori ne conduc pe calea spre Dezvăluirea Completă, atacurile forțelor întunecate asupra vieții lor și a membrilor apropiați de familie nu par să înceteze.

În cea mai recentă actualizare de la Michael Salla (Exopolitics.org), ne-a fost prezentată o fotografie a unei ambarcațiuni sub formă de farfurie zburătoare, cu un hublou de fereastră în formă dreptunghiulară, care aparent arăta doi ocupanți.

Potrivit fotografului, care folosește pseudonimul JP pentru menținerea anonimatului, ocupanții sunt doi extratereștri nordici "de tip uman", care comunicau telepatic cu el, pe 12 ianuarie 2018.
JP a furnizat, de asemenea, o schiţă a celor doi pretinşi nordici, pe care i-a văzut în nava spaţială.De asemenea, el a furnizat trei fotografii ale ambarcațiunilor pe care le-a văzut, care se găsesc în următorul videoclip:


Michael Salla își încheie postul cu:

 [Notă: Doar cîteva ore după ce mi-a trimis fotografiile ambarcațiunii de mai sus și a ocupanților săi, fiica lui JP a început să se confrunte cu convulsii, a devenit albastră și a trebuit să fugă cu ea la spital, având o temperatură de 103 grade F. Vă rugăm să vă trimiteți gândurile și rugăciunile lui JP și familiei sale.]

Când acești avertizatori (informatori) sunt atacați, fie direct, fie indirect, ar putea să se teamă să-și prezinte în continuare informațiile lor neprețuite. Trebuie să le arătăm că ei au sprijinul nostru deplin și că, împreună cu intenția noastră colectivă, putem inversa daunele cauzate de aceste atacuri dăunătoare ale forțelor de ocupație, astfel încât acești oameni curajoși să-și poată continua acțiunile lor de informare în direcţia Dezvăluirii Complete și a Evenimentului.

Așadar, vă rugăm să îl includeți pe JP și pe fiica sa în meditația actuală pentru avertizori (informatori), pentru următoarele câteva zile la ora 17:00 UTC, până când fiica sa este recuperată pe deplin.

Aici este evenimentul nostru de Facebook:


Puteți găsi momentul de timp pentru meditație pentru fusul dvs. orar, în link-ul de mai jos:

https://www.timeanddate.com/worldclock/fixedtime.html?msg=Meditation+for+Corey+Goode&iso=20180111T17&p1=1440

Până când se va crea meditația generalizată pentru toți avertizorii, puteți folosi ghidul audio pentru meditația originală pentru Corey Goode (să îl includeți și pe JP și fiica sa):


Sau puteți folosi, de asemenea, ghidul audio original pentru Emery Smith:


Mai jos este meditația generalizată pentru toți avertizorii:

1. Relaxați-vă corpul, emoțiile și mintea, concentrându-vă asupra respirației dvs. sau în orice alt mod care funcționează pentru dvs.

2. Indicați-vă intenția de a folosi această meditație ca un instrument pentru a aduce protecție Divină și vindecare tuturor avertizorilor care lucrează în Lumină, permițând să-și îndeplinească misiunile în pace, liberi de orice interferenţă negativă.

3. Vizualizați un stâlp de Lumină care emană de la Soarele Galactic Central, apoi trece prin toate ființele de Lumină din interiorul Sistemului nostru Solar, apoi prin Chakra Stelară a Sufletului vostru și prin corpul vostru până la centrul Pământului. Acum, vizualizați un alt stâlp de Lumină care se ridică din centrul Gaiei în sus prin corpul vostru și în sus înspre cer către toate ființele de Lumină din sistemul nostru solar și din galaxia noastră. Acum vă aflați în doi stâlpi de lumină. Lumina curge simultan în sus și în jos. Mențineți acești stâlpi de lumină activi pentru câteva minute.

4. Vizualizați un vortex de Lumină albă strălucitoare care coboară din prezența EU SUNT a tuturor avertizorilor în chakrele stelare ale sufletelor lor. Vizualizați această Lumină albă cum inundă tot corpul și aura lor. Vedeți această Lumină divină vindecând toți avertizorii prin toate corpurile lor (fizic, plasmatic, eteric, astral, mental și cauzal) în toate timpurile, dimensiunile, spațiile și realitățile. Vedeți această lumină sclipind mai strălucitor și mai strălucitor, pe măsură ce îi vizualizați pe toţi avertizorii într-o sănătate perfectă.

5. Vizualizați toți avertizorii fiind înconjurați de o echipă de ghizi puternici și binevoitori, care stau lângă ei și îi protejează ca ei să își îndeplinească cu bucurie și fără efort misiunile. Vizualizați un scut puternic de lumină aurie care înconjoară aura fiecăruia dintre ei. Vedeți aceste scuturi întărite din ce în ce mai mult, pe măsură ce lumina albă se revarsă în aura lor. Stabiliți-vă intenția ca aceste scuturi să devină permanente pentru a-i proteja de toate interferențele negative, începând de la acest moment.

6. Vizualizați fiecare avertizor în fericire perfectă.

Victoria Luminii !

Comentarii