Interviul cu Cobra și Benjamin Fulford pentru Activarea Erei VărsătoruluiWe Love Mass Meditation (Noi Iubim Meditațiile în Masă), a organizat un interviu cu Cobra și Benjamin Fulford pentru a crește gradul de conștientizare în legătură cu Activarea Erei Vărsătorului luna viitoare, pe 12 ianuarie la 6:11 AM UTC ( 8:11 AM EET ora României). În acest interviu, Ben și Cobra și-au prezentat opiniile asupra sistemului actual financiar și al importanței acestei Activări al Erei Vărsătorului, care va urma. 

Iată înregistrarea interviului pe canalul nostru YouTube:


Mulțumiri speciale lui International Golden Age Group (Grupului Internațional al Epocii de Aur) pentru sprijinul tehnic acordat în vederea înregistrării acestui interviu.

Puteți afla mai multe despre Activarea Erei Vărsătorului din această postare:


sau, urmăriți: https://2012portal.blogspot.com/  pentru actualizările apărute pe acesta.Mai jos este transcrierea interviului :

--- Începutul transcrierii ---

Hoshino: Salutare tuturor. Astăzi este 20 decembrie 2019. Numele meu este Hoshino. Anul viitor urmează să fie foarte interesant pe măsură ce intrăm în Era Vărsătorului. Vom avea în ianuarie o meditație în masă despre Activarea Erei Vărsătorului, cu obiectivul de a aduce resetarea financiară în realitate. Iar eu sunt cu adevărat fericit să am doi invitați foarte speciali, Cobra și Benjamin Fulford, pentru a-mi da un interviu în legătură cu meditația și situația actuală a sistemului financiar.

Deci, bine ați venit Cobra.

Cobra: Vă mulțumesc pentru invitație.

Hoshino: Și Ben, bine ați venit.

Ben: Vă mulțumesc că mă implicați.

Hoshino: Am primit multe întrebări de la cititorii noștri, așa că, fără alte amănunte, să vorbim despre situația actuală a sistemului financiar. Deci, Ben, bazat pe observațiile dvs., cum ați descrie situația în prezent a economiei reale. Cât de gravă este aceasta?

Ben: Ei bine, acesta e un tip de întrebare cu greutate. Depinde despre ce vorbiți însă, ce s-a întâmplat în esență, este că, Statele Unite s-au dezindustrializat și acum au probleme să își plătească importurile. Dar, ei încă controlează în continuare presa de tipărit bani și moneda lor de rezervă. Ceea ce fac, este că, creează trilioane de dolari și îi pompează în piața bursieră, pentru a-și spăla banii lor amuzanți și a-și menține sistemul la nivelul de plutire, însă nu dețin producția fizică pentru susținerea banilor lor distractivi, aceasta este situația. Așa că, este doar o chestiune de timp până când întregul sistem se va prăbuși și acesta este motivul pentru care încearcă cu disperare să determine China să le cumpere mai multe lucruri. Pentru aceasta, Trump a spus că, China va cumpăra de la ei în fiecare an, lucruri în valoare de 200 miliarde de dolari, de parcă nu ar înțelege că sunt condamnați. Însă, am adus argumentul că este nevoie să îi falimentăm fiindcă în ultimii 240 de ani au fost în război, și au o societate disfuncțională și un sistem disfuncțional care trebuie repornit, iar poporul american trebuie să fie eliberat.

Hoshino: Adevărat, mulțumesc pentru asta. Cobra, aveți ceva de adăugat la acestea ?

Cobra: Da, ceea ce se întâmplă de fapt, este că acest sistem financiar bazat pe datorii s-a desfășurat de ceva vreme, și a fost chiar de succes pentru Cabală deoarece a fost modalitatea lor de a controla populația de suprafață, dar ce se întâmplă acum este că sunt tot mai multe inconsistențe structurale în sistem și tot mai mulți oameni sunt conștienți de acestea. Și această conștientizare este ceea ce de fapt începe să accelereze colapsul vechiului sistem și este ceea ce experimentăm noi acum. Aceasta nu este cunoașterea obișnuită pentru o persoană medie din Statele Unite, care simte lucrurile ca și cum piața bursieră o duce bine, totul este perfect și nu sunt conștienți cu adevărat de ceea ce se întâmplă în miezul sistemului și despre acest lucru vom vorbi puțin astăzi.

Hoshino: Mulțumesc. Deci, Ben, bazat pe experiența dvs. de jurnalist în industria financiară, aveți vreo sugestie în legătură cu găsirea unor indecși despre situația economică reală în loc să privim indecșii cum ar fi Indecșii Dow Jones sau să fim spălați pe creier de mass-media ?

Ben: Ei bine, lucrurile la care trebuie să vă uitați în privința producției noastre industriale reale, trebuie să priviți la bunuri și servicii, la importuri și exporturi și la balanțele comerciale. De fapt, orice index se bazează pe lucruri care există în realitate, spre deosebire de lucrurile virtuale, precum instrumentele derivate care sunt ca număr poate de 1000 de ori mai multe decât lucrul real de bază pe care trebuia să se bazeze. Deci, priviți indexul Baltic Dry pentru a vedea ce s-a întâmplat cu navele. Vă uitați la ce se întâmplă cu comerțul fizic și apoi vedeți cât de bine o duc oamenii, trebuie să priviți ceva numit PNB mediu (Produsul Național Brut mediu) pe cap de locuitor, ceea ce înseamnă că este nivelul de la care jumătate din oameni sunt deasupra și jumătate sunt dedesubt. Deci, de exemplu, în Canada este de aproximativ 80.000 de dolari și în SUA este de mai mult de 15.000 de dolari. Dar dacă vă uitați la PIB-ul (Produsul Intern Brut) pe cap de locuitor, aș spune ca să fiu corect că, se pare că americanii sunt mai bogați, așa că la sfârșitul zilei trebuie să știți cât de bine vă descurcați dvs. și familia dvs., în comparație cu situația anterioară și aceasta este cel mai bun mod de a privi lucrurile.

Hoshino: Corect. Cobra, sunteți de acord cu acest lucru? Aveți ceva de adăugat?

Cobra: Da. De fapt, acesta este miezul situației. Sistemul financiar actual nu se bazează pe un comerț real și de fapt, nu este un sistem capitalist. Se bazează pe valoarea teoretică care este creată cu programe sofisticate de calculator. Toate aceste instrumente derivate, toată piața bursieră, toate ... chiar și trezoreriile, toate aceste instrumente financiare sunt doar o idee care există în interiorul unui computer, iar starea economiei nu mai reflectă producția reală. Și aceasta este punctul central al problemei. Ceea ce se va întâmpla în prăbușirea următoare este că sistemul financiar planetar va trebui să revină într-un mod nou la elementele sale de bază reale. Va trebui să revină la producția reală, la productivitatea reală și la creativitatea reală a oamenilor și nu la această situație amuzantă de bani care a existat în ultimele două secole și în mod special după cel de al doilea Război Mondial. Aceasta se va schimba.

Ben: Aș spune, ca să fiu corect că, problema reală a început în 1971 sau chiar înainte de acest an. Dar, 1971 este momentul în care s-a eliminat standardul de aur. Au scos dolarul (american) în afara standardului de aur. Dacă vă uitați la acest lucru atunci vedeți că americanii încep să sărăcească. 99% din americani de-acum încep să devină mai săraci. În Japonia, încep să sărăcească după anul 1985 când americanii i-au forțat să își demonteze sistemul, dar țările cum este China, o duc de fapt destul de bine.

Hoshino: Bine, mulțumesc pentru răspunsuri. Ben, Cobra a menționat Aurul Yamashita de câteva ori în blogul său. Cunoașteți povestea și de asemenea viitorul scop al acestui aur legendar?

Ben: Bine. Aurul Yamasita a dispărut demult. Aurul real Yamashita. Tipul se numea Willoughby. De fapt, Domnule Cobra, ar trebui să citiți o carte numită Gold Warriors (Războinicii aurului). Vă va relata povestea.

Cobra: Da, știu despre această carte.

Ben: Aurul Yamasita real a fost cheltuit pentru a înființa Citibank Black Eagle Trust (Trustul Citibank Black Eagle) și o mulțime de alte lucruri, și a dispărut demult. Dar ascult în continuare povestiri despre peșteri legendare pline de aur în Indonezia, China și Coreea, pe tot teritoriul Asiei. Dar încă nu am văzut dovada acesteia. Am cerut asta de zece ani. Am zburat în aceste locuri, vorbind cu oamenii spunând doar să ia doar un ziar și o cameră și să fac o poză cu acest a ziar în fața aurului pentru a-mi arăta că este acolo iar ei nu pot face asta. Așa că, ei continuă să repete că este acolo, însă eu nu l-am văzut. Nu am văzut dovada. Dar dacă aruncați o privire în cărțile de istorie, ele arată că din epoca romană, în vremurile romane, vestul trimitea aur și argint în Asia, iar Asia trimitea condimente și ceramică și mătase. Deci, în teorie, există. Dar, eu nu am văzut dovada încă, exceptând ce vedeți în mod public. Iar acolo puteți vedea că, China adaugă la rezervele sale oficiale de aur într-un ritm foarte alert și la fel și Rusia, în timp ce SUA a fost prins mințind despre rezervele sale de aur și nu pot dovedi că le au.

Cobra: Practic, ceea ce se întâmplă cu Aurul Yamashita - acesta este aurul furat din toată Asia, din China, din Filipine, din Malaezia, din Indonezia, a fost dus în Filipine, apoi în Statele Unite, a fost introdus în programele comerciale, care au finanțat bazele subterane. Și acele baze militare subterane, pregăteau lumea pentru invazia draconiană care a avut loc în 1996. Și da, acest aur a dispărut demult, și la fel și aurul din Fort Knox este demult dispărut și aurul Rothschild a dispărut. De fapt, singurul
care deține acum aurul cu adevărat este China, și se pregătesc să facă ceva cu aurul respectiv.

Ben: Acum am auzit că încă mai există aur în munți în spatele BIS, dar din nou, i-am contactat cu dovada că am fost autorizat de proprietarii aurului să îl iau înapoi, și bineînțeles, ei nu au putut face asta sau refuză să o facă. Deci, eu nu cunosc invaziile draconiene sau ceva de genul acesta, însă știu ca jurnalist de la suprafață că problema poate fi urmărită criminalistic la BIS în Elveția, la Federal Reserve Board (Bordul Rezervei Federale) din Washington DC și la New York și într-un grad mai mic la Banca Centrală Europeană și la Banca Japoniei. Acești oameni sunt ... aceste instituții nu sunt deținute de nici un guvern de pe Pământ. Pot dovedi și acest lucru. Nu sunt deținute de guvernul Statelor Unite și nu sunt deținute nici de guvernul Japoniei. Europenii nu dețin European Central Bank (Banca Centrală Europeană), iar guvernul elvețian nu au autoritate asupra BIS (Bank of International Settlements – Banca pentru Decontări Internaționale). Așadar, ca o persoană de la suprafață, bazat pe ceea ce pot vedea în această lume, spun că armata trebuie să atace BIS. Trebuie să atace Bordul Rezervei Federale. Nu atacându-le propriu-zis, dar, ocupându-le fizic, prin trimiterea trupelor în interior și prin preluarea BIS, a Băncii Centrale Europene, a Bordului (Consiliului) Rezervei Federale și a Băncii Japoniei. Acesta este esențial dacă dorim să schimbăm acest coșmar prin care trecem.

Cobra: Dacă doriți să faceți asta, trebuie să știți că Familiile Nobilimii Negre care dețin aceste locații, au propria lor armată privată. Au proprii lor mercenari, iar acesta nu e un lucru ușor de făcut.

Ben: Știu, dar am avut de-a face cu ei. Ceea ce am încercat este să îi conving pe mulți dintre ei, așa cum știți, dacă mențineți în sărăcie populația de suprafață, ucideți gâsca care depune oul de aur. Mulți dintre ei au fost de acord cu mine, și cred că suntem aproape de punctul de cotitură. Spunem că nu ieșim pentru a-i prinde pe băieții răi, ci suntem aici doar pentru a salva planeta. Așa că, vă rugăm să ne ajutați, sau rămâneți deoparte. Dar dacă ei nu stau deoparte, nu avem de ales. Va trebui să îi îndepărtăm.

Hoshino:
Da, sunt de acord. Iar recent, au apărut știri conform cărora auditorii de aur oficiali americani au fost de asemenea prinși cu minciuna. Astfel că, aceasta ar putea deveni punctul de cotitură pentru ca povestea aurului să devină mai publică. Vom vedea.

Ben: Celălalt lucru la care să fiți atenți este că 31 ianuarie este data limită pentru guvernul Statelor Unite ale Americii, următoarea dată limită pentru plătirea datoriei. Și chiar acum, nu se pare că au bani, dar vor încerca una și vor încerca alta. Nu spun că nu vor fi capabili să îi găsească, dar în acest moment facem tot posibilul să ne asigurăm că nu vor avea banii și că vom putea prăbuși pe 31 ianuarie acest guvern fals.

Cobra: Această situație este o poveste continuă. De fapt, plafonul datoriei a fost ridicat și crescut și datoria a fost restructurată. Iar aceasta este problema de fond a economiei bazată pe datorie. Poți restructura întotdeauna datoria, poți tot timpul să coci ceva amuzant luat din cărți, poți face înțelegeri în spatele ușilor închise iar lucrurile pot fi prelungite până la următoarea perioadă.

Ben: Da, însă ei nu vor fi capabili să plătească pentru petrolul lor, nu vor putea plăti pentru importuri. Și dacă putem face acest lucru, îi putem tăia de la resurse iar ei se vor zbate din răsputeri. Este clar că strategia noastră funcționează, dar ei îl au pe Trump spunând că vrea să sustragă petrolul mexican. Au încercat și au eșuat de asemenea, în a fura petrolul din Venezuela. Amenință că vor să preia Groenlanda. Nu primesc un acord de pace cu Coreea de Nord, deoarece Coreea de Nord nu le va da tot aurul. Sunt disperați, sunt încolțiți și sunt periculoși, dar pot să văd că realmente încep să rămână fără opțiuni.

Cobra: Da, sunt de acord. Și acesta este exact ceea ce se întâmplă în ianuarie. Vreau să spun că, există o configurație astrologică foarte puternică. Și astrologia nu este doar superstiție. Este bazată pe știința reală.

Se bazează pe rezonanța care este creată cu câmpurile plasmatice din sistemul solar și aceasta afectează pe toată lumea. Practic, a existat un studiu realizat de Rezerva Federală despre influența ciclurilor solare asupra economiei reale. Și același lucru se întâmplă și cu planetele. Configurațiile planetare au un impact real asupra economiei mondiale. Iar ce va veni în ianuarie, este uriaș.

Ben: Ei bine, ceea ce știu eu este acest lucru. Când acopeream piețele viitorului, comercianții aveau semnul Lunii în diagramele lor. Și am întrebat: "Ce sunt acestea?" și au spus că:  "Unii oameni cred că luna plină influențează modul în care oamenii tranzacționează, și pentru că unele persoane cred asta, o fac și eu". Și de fapt, influențează comerțul, indiferent dacă a avut sau nu vreo legătură cu luna sau cu psihologia. În același mod, chiar dacă nu credeți sau nu înțelegeți aceste chestiuni planetare, dacă suntem de acord cu toții că ceva într-o anumită zi se va întâmpla, putem face să se întâmple. Așa că, nu trebuie să înțelegeți sau să credeți aceste lucruri, ca să se întâmple. Asta este ceea ce încerc să spun aici.

Cobra: Exact, și acesta motivul pentru care vom face această meditație pe 11 și 12 ianuarie ( în funcție de fusul vostru orar local ), pentru a pune un semnal puternic pe coerență, un câmp de semnal conștient în jurul planetei. Și aceasta desigur, dacă vom ajunge la masa critică, va influența situația financiară (și) sistemul financiar. Și acesta este momentul să spargem bula. Și acesta este momentul în care putem să spargem bula. Iar apoi, oamenii desigur că pot spune că avem nevoie de o prăbușire dură a sistemului. Nu, trebuie să îndrumăm sistemul într-o prăbușire controlată pentru a se reseta într-unul nou. Oamenii încă au nevoie de hrană, oamenii încă au nevoie să își conducă mașinile, și această tranziție trebuie să fie făcută într-un mod în care să nu fie un haos drastic.

Ben: Ceea ce am încercat să fac este să conving Pentagonul, Federația Britanică, Francmasonii P2 care au controlat lumea catolică și pe toți acești oameni din China. Cred că încercăm să ajungem la un acord să avem o restructurare organizată a economiei Statelor Unite și transformarea săbiilor în pluguri ai complexului militar-industrial. Și puteți vedea că americanii încep să elibereze unele din tehnologiile lor secrete ca o modalitate a lor de a plăti pentru păstrarea afacerilor. Deci, lucrăm la aceasta. Încerc să obțin o într-unire cu persoane foarte în vârstă în ianuarie. Iar noi împingem lucrurile, și toată lumea se pare că este de acord, însă blocajul pare a fi încă dinspre oamenii din spatele lui Trump și oamenii de la BIS din Elveția. Ei par a fi chiar acum principalul obstacol, din câte pot să spun, în realitatea de aici și de acum.

Cobra:
Da, chestia este că BIS este banca centrală a băncilor centrale și este controlată de (o) familie a nobilimii negre numită familia Torloni. Ei nu ar dori să renunțe la controlul lor, iar după o anumită cantitate de expuneri la o anumită cantitate de conștientizare, va trebui să o facă. Iar chestiunea principală care trebuie să fie expusă sunt rețelele de abuzuri asupra copiilor. Acest lucru de asemenea va fi ceva uriaș în anul viitor.

Ben: Da, am studiat statisticile FBI (Federal Bureau of Investigation – Biroul Federal de Investigații) și în fiecare an 40.000 de copii dispar în Statele Unite. Așa că, este mai mult decât în oricare altă țară ... și ei fac tot ce pot luptând literalmente pentru viețile lor, asigurându-se că oamenii nu află ce au făcut. Dar da, aceasta va fi cheia care i-ar determina pe bărbații cu arme să meargă pur și simplu și să îi scoată din casele lor pe acești oameni și să îi forțeze să își piardă puterea, dacă este vorba despre asta. Aș dori să nu se întâmpla acest lucru, dar se va ajunge la aceasta dacă nu se vor da la o parte rapid.

Cobra: Cred că acesta este modul în care se va întâmpla deoarece atunci când oamenii vor înțelege ce s-a întâmplat, vor fi foarte foarte foarte furioși.

Ben: Da și noi le avem numele, cunoaștem locurile, și știm cine sunt conducătorii lor. Și mulți dintre ei sunt deja uciși sau arestați. Dar, realmente, cel mai bizar lucru care se întâmplă este că, văd tot mai multe grafice pe calculator care sunt folosite pentru a ascunde cine este cu adevărat în spatele acestor lucruri, așa încât este greu să vorbim despre acești politicieni falși care există doar pe ecranele mass-mediei camuflând acești oameni. Trebuie să expunem aceste lucruri și asta înseamnă că trebuie să închidem marile corporații de mass-media și să îi oprim să lanseze grafice computerizate și să inducă în eroare pe toată lumea să creadă că acești oameni încă există, însă nu mai există. În mod special ca de exemplu, George Soros. Am dovedit foarte temeinic. Pentru alții, nu pot fi sigur. Am obținut
dovada și apoi, i-am văzut în fiecare zi la televizor pe acești oameni despre care am auzit că au fost arestați, dar nu pot confirma despre nimeni care se află în Washington, care i-ar putea vedea cu
proprii lor ochi. Deci, este un lucru complicat. Au toate acestea, folosesc literalmente grafica computerizată pentru a ne păcăli.

Cobra: Da, practic mass-media este doar o sursă de știri false. Nu puteți găsi acolo adevărul. Trebuie să găsiți alte surse pentru a obține adevărul.

Ben:
Și iată de ce mă întreb de ce armata nu ocupă sediile centrale ale acestor mari companii de media.

Cobra:
Da, totul la timpul potrivit.

Ben: Da. Bine, doriți să spuneți și altceva despre acest lucru Cobra?

Cobra: Ei bine, va fi bine ca, cât de multe persoane posibil să se alăture acestei meditații. Aș dori doar să explic pe scurt ce face această meditație. Dacă meditația este făcută în același timp de o masă largă de oameni aceasta schimbă conștiința de masă. Și tot ce s-a întâmplat pe planetă este reflectarea conștiinței de masă. Practic, tot ce se întâmplă în zilele noastre este o sumă a vectorilor deciziilor tuturor celor de pe planetă. 7.7 miliarde de oameni iau decizii zilnic. Dacă introducem un semnal coerent doar pentru un moment în acea mulțime de vectori ai liberului arbitru, putem schimba rezultatul. Și asta este ceea ce facem, așa că aș ruga pe toată lumea care are o audiență numeroasă să ne sprijine în aceasta și să obținem masa critică. Iar eu cred că Hoshino are multe alte întrebări pentru amândoi.

Ben: Ei bine, o ultimă întrebare deocamdată. Și putem reprograma o altă dată într-o săptămână sau două, dacă așa este bine.

Hoshino: Bine. Ben, este adevărat că Societatea Dragonul Alb deține aproape 100 trilioane din Global Settlement Funds (Fondurile de Decontare Globale) ?

Ben: Nu. Ceea ce face Societatea Dragonul Alb este că încearcă să convingă oamenii care în realitate controlează sistemul financiar real al lumii, să sprijine o campanie uriașă pentru a eradica sărăcia și a opri distrugerea mediului înconjurător. O sută de milioane de dolari într-un sistem monetar fiat sunt doar numere dintr-un computer. Ceea ce este necesar ca decizie colectivă este ca modul în care conducem planeta să se schimbe și, dacă putem face asta, cred că suntem foarte aproape, atunci echivalentul la o sută de trilioane de dolari există, dar la sfârșitul zilei, are legătură cu oamenii care iau decizii, în special oamenii care se situează într-o poziție de conducere în industria financiară pentru a spune bine, să finanțăm o campanie masivă pentru a pune capăt sărăciei, pentru a opri distrugerea mediului și pentru a trimite umanitatea în mod pașnic în univers. Și cred că ne aflăm la masa critică în rândul persoanelor care sunt foarte în vârstă, precum și a celor de pe teren, așa că poate, fiind împreună în această meditație, o putem realiza. În regulă, vă mulțumesc foarte mult că m-ați implicat în acestea.

Hoshino: Mulțumesc, Ben. Mulțumesc.

Cobra: Bine, mulțumesc tuturor care au ascultat și ne vedem data viitoare.

Hoshino:
Mulțumesc tuturor că ați ascultat acest interviu. Victoria Luminii !


--- Sfârșitul transcrierii ---

Victoria Luminii !
_________________________________________________________________________________

Despre acest blog:

Noi Iubim Meditațiile în Masă (We Love Mass Meditation) este un grup de voluntari internaționali care organizează meditații în masă care urmăresc să ajute la eliberarea planetară cât mai curând posibil și cât mai ușor posibil.

Vă rugăm să vă alăturați oricărei meditații zilnice de mai jos dacă vă simțiți ghidați.

Meditația pentru Stabilizarea Sistemului Financiar la fiecare 4 ore, cea mai importantă meditație de făcut până la Activarea Erei Vărsătorului pe 11/12 ianuarie 2020:

https://www.welovemassmeditation.com/2019/12/urgent-meditation-to-stabilize-the-financial-system-every-4-hours.html

În limba română:

https://romanian.welovemassmeditation.com/2019/12/urgent-meditatie-pentru-stabilizarea.html

Meditația Floarea Vieții la ora 12 PM UTC (2 PM EET / 3 PM EEST):


În limba română:


Meditația de Urgență la ora 2 PM UTC (4 PM EET / 5 PM EEST):


În limba română:


Meditația Zeiței la ora 2:30 PM UTC (4:30 PM EET / 5:30 PM EEST):Meditația Cheie pentru Libertate la ora 3 PM UTC (5 PM EET / 6 PM EEST):


În limba română:


Meditația Rasei Centrale Cosmice la ora 3:15 PM UTC (5:15 PM EET / 6:15 PM EEST):


În limba română:


Meditația Stâlpului Buddhic (Coloanelor Buddhice) la ora 3:30 PM UTC (5:30 PM EET / 6:30 PM EEST):


În limba română:


De asemenea, organizăm în mod regulat diferite meditații în masă cu scopuri diverse. Ele pot fi găsite în link-ul de mai jos:


Oferim, de asemenea, asistență financiară de urgență lucrătorilor de lumină din întreaga lume. Vă rugăm să nu ezitați să faceți o contribuție periodică sau o singură contribuție folosind link-ul de mai jos:


Vă rugăm să ne ajutați / sprijiniți pentru o tranziție lină în eliberarea planetară în Lumină Supremă.

Comentarii