Meditația Solstițiului din decembrie 2019Ne apropiem de solstițiul din decembrie, care va avea loc duminică, pe 22 decembrie la ora 4:19 AM UTC (6:19 AM EET ora României). În această zi în emisfera nordică, Soarele atinge cea mai joasă poziție pe cer, făcându-o astfel cea mai scurtă zi din an și de asemenea, marcând începutul iernii. În emisfera sudică, Soarele va atinge cea mai înaltă poziție pe cer, făcându-o astfel cea mai lungă zi a anului și marcând de asemenea, începutul verii.

https://www.timeanddate.com/calendar/winter-solstice.html


După cum am fost informați de Cobra, fereastra de ascensiune pentru planeta Pământ s-a deschis pe 25 mai 1975. Apoi se va închide pe 7 iulie 2025. Dintotdeauna, planul Forțelor Luminii a fost eliminarea anomaliei primare și a forțelor întunecate de pe suprafața acestei planete și declanșarea Evenimentului prin această fereastră de timp, iar acest plan nu s-a schimbat.

http://2012portal.blogspot.com/2016/03/the-ascension-plan.html

https://peterpansblog.wordpress.com/2018/12/04/personal-notes-from-ascension-conference-sao-paulo/

În acest interval de timp cuprins între 1975 și 2025, în perioada fiecărui Solstițiu din decembrie, sistemul nostru solar este aliniat în linie dreaptă cu planul galactic, prin urmare cu Soarele Galactic Central. Drept urmare, primim un flash de energie de la Soarele Central la fiecare Solstițiu din decembrie.

https://recreatingbalance1.blogspot.com/2016/12/winter-solstice-alignment.html


Putem folosi acest val de energie pentru a ne alinia cu Lumina, și a permite să curgă prin întregul nostru sistem solar, cu scopul de a ajuta la rezolvarea tuturor problemelor rămase care provoacă întârzierea Evenimentului.

De asemenea, Lumina care emană de la Soarele Galactic Central poate ajuta la dizolvarea implanturilor puse în populația de suprafață. Acesta la rândul său, poate accelera procesul de eliberare planetară.

http://2012portal.blogspot.com/2015/06/implants.html

Pentru 2019, acest lucru se va întâmpla duminica, pe 22 decembrie la ora 4:19 AM UTC ( 6:19 AM EET ora României). În jurul orei exacte al acestui solstițiu, există un pătrat exact între Venus în Vărsător și Uranus în Taur.

Din punctul de vedere al astrologiei, Venus este o planetă despre ceea ce iubim și prețuim, în timp ce Uranus este energia comunicării inter dimensionale, a descărcărilor și a intuițiilor.

Când are loc tranzitul lui Uranus și Venus prin pătrat, avem tendința de a provoca  relația noastră existentă prin evenimente neașteptate. Va exista o dorință fundamentală de a ne elibera din situația actuală în care ne găsim, sau din ceva cu care nu suntem de acord. Poate reprezenta și o oportunitate de a învăța ceva nou, de exemplu : dezvăluirea parțială-soft sau situația reală a sistemului financiar actual.

https://astrologyking.com/venus-square-uranus/

Această experiență de învățare poate să nu fie ușoară, în special când urmează să intrăm anul viitor în Era Vărsătorului. În orice caz,  deoarece Venus este energia arhetipurilor Zeiței, a iubiților și frumuseții în noi toți, energia Zeiței poate ajuta la micșorarea tensiunilor în această perioadă de tranziție.

Din fericire, va fi de asemenea și un sextil Marte-Pluto la o oră după pătratul Venus-Uranus. Acest tranzit va determina o creștere uriașă a energiei pozitive și a determinării de a reuși în atingerea obiectivelor noastre, în special o tranziție reușită și lină către Era Vărsătorului din 2020.

https://astrologyking.com/mars-sextile-pluto/

Prin urmare, vom organiza o Meditație specială a Zeiței la ora exactă a Solstițiului din decembrie, pe 22 decembrie la 4:19 AM UTC (6:19 AM EET ora României). Prin această meditație, ne propunem să ancorăm cât mai multă energie a Zeiței posibil, pentru a ajuta procesul de eliberare planetară să fie cât mai lin posibil.

Următorul tabel prezintă ora meditației pentru fusul orar selectat :


Ora
Fusul orar
Orașul
Sâmbătă, 21 decembrie
06:19 pm
HST
Honolulu
08:19 pm
PST
Los Angeles
09:19 pm
MST
Denver
10:19 pm
CST
Chicago
11:19 pm
EST
New York
Dumincăm 22 Decembrie
01:19 am
BRT
Rio de Janeiro
04:19 am
UTC
Reykjavik
04:19 am
GMT
London
05:19 am
CET
Berlin
06:19 am
EET
Cairo
07:19 am
MSK
Moscow
11:19 am
ICT
Bangkok
12:19 pm
CST
Taipei
01:19 pm
JST
Tokyo
03:19 pm
AEDT
Sydney
05:19 pm
NZDT
Auckland

Vă rugăm să nu ezitați să vă alăturați și să distribuiți pe larg această meditație.

Iată link-ul audio-urilor ghidate pentru Meditația Zeiței:

https://goo.gl/7vum2Q

Și evenimentul Facebook pentru această Meditație a Solstițiului din decembrie:

https://www.facebook.com/events/819585585167213


Instrucțiuni : (timpul sugerat pentru această meditație este de 15 minute):

1. Relaxați-vă mintea și corpul urmărindu-vă respirația pentru câteva minute.

2. Vizualizați un stâlp de Lumină roz care emană de la Soarele Galactic Central, și trece prin corpul vostru până în centrul Pământului. Mențineți acest stâlp de Lumină activ pentru câteva minute. Apoi, vizualizați o prezență feminină iubitoare sub forma unei frumoase Zeițe, care descinde din cer și intră în corpul vostru fizic. Această prezență va armoniza femeia voastră internă și vă va face mai iubitoare. Rămâneți uniți cu această prezență pentru un timp.

3. Vizualizați un nou viitor spiritual luminos al omenirii, cu bărbații și femeile într-o înțelegere perfectă, cu societatea noastră dezvoltându-se dincolo de nevoia de războaie și conflicte, deoarece toate entitățile întunecate fizice și non-fizice sunt îndepărtate de pe planeta noastră. Vizualizați toate rănile omenirii vindecate, toată omenirea fiind inspirată și îndrumată astfel ca fiecare să aibă propria conexiune cu Sufletul său și cu Sursa, într-un echilibru perfect între aspectele lor interioare masculine și feminine.

4. Ridicați-vă mâinile deasupra capului, și începeți să vă rotiți corpul în sensul acelor de ceasornic.

5. În timp ce faceți acest lucru, cântați mantra iiii (pronunțat ee-ee), astfel încât să vibreze prin corpul vostru și vizualizați-vă corpul cum se transformă într-un stâlp de Lumină strălucitoare, cu milioane de stele de culoarea curcubeului, împrăștiate în acest stâlp de Lumină.

6. Continuați să cântați mantra și să vă rotiți. După câteva minute, lăsați-vă mâinile în jos, apropiate de corp, și continuați să vă rotiți în sensul acelor de ceasornic.

7. În timp ce faceți acest lucru, începeți să cântați mantra eeeaaa (eee este pronunțat ca e în "America" și NU ca e în "Venus", iar a este pronunțat ca a în "America"), așa încât să vibreze prin corpul vostru și vizualizați un vortex curcubeu de Lumină care se extinde din inima voastră spre exterior, pe toată planeta. Invocați prezența ghizilor voștri spirituali, a Maieștrilor Ascensionați, a Pleiadienilor, a îngerilor, a delfinilor, a sufletelor gemene, a sufletelor pereche, a familiilor sufletești și a altor ființe de Lumină.

8. Continuați să cântați mantra și să vă rotiți și rămâneți în prezența tuturor acestor ființe de Lumină pentru un timp.


Zeița vrea pace și pace va fi !


Victoria Luminii !
_________________________________________________________________________________

Despre acest blog:

Noi Iubim Meditațiile în Masă (We Love Mass Meditation) este un grup de voluntari internaționali care organizează meditații în masă care urmăresc să ajute la eliberarea planetară cât mai curând posibil și cât mai ușor posibil.

Vă rugăm să vă alăturați oricărei meditații zilnice de mai jos dacă vă simțiți ghidați.

Meditația pentru Stabilizarea Sistemului Financiar la fiecare 4 ore, cea mai importantă meditație de făcut până la Activarea Erei Vărsătorului pe 11/12 ianuarie 2020:

https://www.welovemassmeditation.com/2019/12/urgent-meditation-to-stabilize-the-financial-system-every-4-hours.html

În limba română:

https://romanian.welovemassmeditation.com/2019/12/urgent-meditatie-pentru-stabilizarea.html

Meditația Floarea Vieții la ora 12 PM UTC (2 PM EET / 3 PM EEST):


În limba română:


Meditația de Urgență la ora 2 PM UTC (4 PM EET / 5 PM EEST):


În limba română:


Meditația Zeiței la ora 2:30 PM UTC (4:30 PM EET / 5:30 PM EEST):Meditația Cheie pentru Libertate la ora 3 PM UTC (5 PM EET / 6 PM EEST):


În limba română:


Meditația Rasei Centrale Cosmice la ora 3:15 PM UTC (5:15 PM EET / 6:15 PM EEST):


În limba română:


Meditația Stâlpului Buddhic (Coloanelor Buddhice) la ora 3:30 PM UTC (5:30 PM EET / 6:30 PM EEST):


În limba română:


De asemenea, organizăm în mod regulat diferite meditații în masă cu scopuri diverse. Ele pot fi găsite în link-ul de mai jos:


Oferim, de asemenea, asistență financiară de urgență lucrătorilor de lumină din întreaga lume. Vă rugăm să nu ezitați să faceți o contribuție periodică sau o singură contribuție folosind link-ul de mai jos:


Vă rugăm să ne ajutați / sprijiniți pentru o tranziție lină în eliberarea planetară în Lumină Supremă.

Comentarii