Meditația Epocii de Aur la Eclipsa solară inelară pe 26 decembrie la ora 5:17 AM UTC (7:17 AM EET ora României)Joi, 26 decembrie, va avea loc o eclipsă inelară de Soare care poate fi vizibilă din Arabia Saudită, Oman, sudul Indiei și părți din Indonezia. În același timp, oamenii pot vedea o eclipsă parțială în cea mai mare parte a Asiei, părți din Africa de nord / est și Australia de nord / vest.Acest lucru se va întâmpla de asemenea în ziua de lună nouă, la 4 grade în Capricorn. Soarele și Luna se vor alinia cu Jupiter în perioada acestei eclipse solare. Din punct de vedere astrologic, Jupiter este o planetă care simbolizează creșterea și expansiunea. Ceea ce înseamnă pentru Lucrătorii în Lumină și Războinicii în Lumină că, aceasta este o oportunitate de a ne extinde conștientizarea și de a ne crește spiritualitatea.

Într-adevăr, vom intra în Era Vărsătorului peste un an. Aceasta este un prilej favorabil, o dată în viață, de a crește și de a ne extinde, astfel încât să putem fi pregătiți pentru această nouă Epocă de Aur, Primul Contact și Ascensiune.

Ora exactă a maximului acestei eclipse solare este joi, 26 decembrie la ora 5:17 AM UTC ( 7:17 AM EET ora României).  În acest moment, vom face Meditația Epocii de Aur cu scopul de a ne pregăti pentru Era Vărsătorului din 2020 și Activarea Erei Vărsătorului pe 11/12 ianuarie.


( despre Meditația Epocii de Aur:


în limba română:

https://romanian.welovemassmeditation.com/2019/07/eclipsa-de-luna-partiala-marti-16-iulie.html )

Următorul tabel indică ora meditației pentru zonele orare selectate:

Ora
Fusul orar
Orașul
Miercuri 25 Decembrie
07:17 pm
HST
Honolulu
09:17 pm
PST
Los Angeles
10:17 pm
MST
Denver
11:17 pm
CST
Chicago
Joi 26 Decembrie
12:17 am
EST
New York
02:17 am
BRT
Rio de Janeiro
05:17 am
UTC
Reykjavik
05:17 am
GMT
London
06:17 am
CET
Berlin
07:17 am
EET
Cairo
08:17 am
MSK
Moscow
12:17 pm
ICT
Bangkok
01:17 pm
CST
Taipei
02:17 pm
JST
Tokyo
04:17 pm
AEDT
Sydney
06:17 pm
NZDT
Auckland

Puteți găsi ora acestei meditații în fusul vostru orar local, accesând următorul link :

https://www.thetimezoneconverter.com/

Iată link-ul evenimentului de meditație Facebook pentru această meditație:

https://www.facebook.com/events/459931498039218

Audio-urile ghidate pentru Meditația Epocii de Aur în 17 limbi pot fi găsite în link-ul de mai jos:

http://bit.ly/2Xwqe33

Instrucțiuni (timpul sugerat pentru această meditație este de 15 minute):

1. Utilizați propria metodă pentru a vă aduce într-o stare relaxată de conștiință.

2. Declarați-vă intenția de a folosi această meditație ca un instrument de accelerare al procesului de Ascensiune pentru planeta Pământ și pentru locuitorii ei.

3. Vizualizați un stâlp de Lumină albă strălucitoare care emană din Soarele Central Cosmic, apoi este distribuită la Sorile Centrale ale tuturor galaxiilor din acest Univers. Apoi vizualizați această lumină care intră prin Soarele Central Galactic, trecând apoi prin poarta stelară Alcyone din Pleiade, trecând apoi prin poarta stelară Sirius, intrând apoi în Sistemul nostru Solar și trecând prin toate ființele de Lumină din interiorul Sistemului nostru Solar și apoi prin toate ființele de pe planeta Pământ și de asemenea, prin corpul vostru către centrul Pământului.

4. Vizualizați un alt stâlp de Lumină albă strălucitoare care se ridică din centrul Pământului, apoi în sus prin corpul vostru și în sus înspre cer către toate ființele de Lumină din Sistemul nostru Solar și din Galaxia noastră, trecând prin poarta stelară Sirius, apoi trecând prin poarta stelară Alcyone din Pleiade, conectându-se apoi cu Soarele Central Galactic și cu toate Sorile Centrale ale tuturor galaxiilor din acest Univers, și conectându-se în cele din urmă cu Soarele Central Cosmic.

Acum stați în doi stâlpi de Lumină, Lumina curgând atât în sus cât și în jos, simultan. Mențineți acești stâlpi de Lumină activi pentru câteva minute.

5. Vizualizați Focul Alb al lui AN care purifică toate bombele toplet rămase în planul plasmatic din jurul Pământului. Apoi vizualizați Focul Alb al lui AN care purifică întreaga anomalie primară din jurul suprafeței planetei.

6. Vizualizați Flacăra Violet care purifică toate ființele umane de pe suprafața Pământului, eliberându-i de orice programare, control și oprimare. Vizualizați toate comportamentele negative și programările mentale ale forțelor întunecate fiind eliminate din omenire, și toate implanturile care au fost plasate în populația de suprafață fiind complet dizolvate.

7. Vizualizați toate grupurile fizice Sisterhood of the Rose, Războinicii în Lumină și Lucrătorii în Lumină din jurul planetei, lucrând împreună în armonie pentru eliberarea planetară.

8. Vizualizați cum Evenimentul are loc, restabilind Unitatea, Armonia, Pacea și Prosperitatea pe Pământ și pentru locuitorii ei.

9. Vizualizați manifestarea Epocii de Aur pe planeta Pământ, și cum toată lumea își restabilește legătura cu Sinele lor Superior și cu ghizii spirituali.


De asemenea, am organizat o Meditație specială a Zeiței la ora exactă a Solstițiului din decembrie, duminica, pe 22 decembrie la ora 4:19 AM UTC (6:19 AM EET ora României). Vă rugăm să vă alăturați, dacă va simțiți ghidați. Detalii despre această meditație se pot găsi aici:

https://www.welovemassmeditation.com/2019/12/december-solstice-meditation-2019.html

în limba română:


După cum au solicitat Forțele Luminii prin intermediul lui Cobra, ei doresc ca, cât mai mulți oameni posibil să facă această meditație pentru stabilizarea sistemului financiar actual, la fiecare 4 ore, astfel încât să nu avem parte de o prăbușire dură ci de tranziție graduală până la resetarea financiară.

http://2012portal.blogspot.com/2019/12/financial-system-update.html

în limba română:

https://evak2019.blogspot.com/2019/12/miercuri-18-decembrie-2019-actualizare.html

Vă rugăm să împărtășiți pe larg această meditație și să participați la această meditație la oricare din intervale, dacă vă simțiți ghidați în acest sens.

https://www.welovemassmeditation.com/2019/12/urgent-meditation-to-stabilize-the-financial-system-every-4-hours.html

în limba română:

https://romanian.welovemassmeditation.com/2019/12/urgent-meditatie-pentru-stabilizarea.html

Victoria Luminii !
_________________________________________________________________________________

Despre acest blog:

Noi Iubim Meditațiile în Masă (We Love Mass Meditation) este un grup de voluntari internaționali care organizează meditații în masă care urmăresc să ajute la eliberarea planetară cât mai curând posibil și cât mai ușor posibil.

Vă rugăm să vă alăturați oricărei meditații zilnice de mai jos dacă vă simțiți ghidați.

Meditația pentru Stabilizarea Sistemului Financiar la fiecare 4 ore, cea mai importantă meditație de făcut până la Activarea Erei Vărsătorului pe 11/12 ianuarie 2020:

https://www.welovemassmeditation.com/2019/12/urgent-meditation-to-stabilize-the-financial-system-every-4-hours.html

În limba română:

https://romanian.welovemassmeditation.com/2019/12/urgent-meditatie-pentru-stabilizarea.html

Meditația Floarea Vieții la ora 12 PM UTC (2 PM EET / 3 PM EEST):


În limba română:


Meditația de Urgență la ora 2 PM UTC (4 PM EET / 5 PM EEST):


În limba română:


Meditația Zeiței la ora 2:30 PM UTC (4:30 PM EET / 5:30 PM EEST):Meditația Cheie pentru Libertate la ora 3 PM UTC (5 PM EET / 6 PM EEST):


În limba română:


Meditația Rasei Centrale Cosmice la ora 3:15 PM UTC (5:15 PM EET / 6:15 PM EEST):


În limba română:


Meditația Stâlpului Buddhic (Coloanelor Buddhice) la ora 3:30 PM UTC (5:30 PM EET / 6:30 PM EEST):


În limba română:


De asemenea, organizăm în mod regulat diferite meditații în masă cu scopuri diverse. Ele pot fi găsite în link-ul de mai jos:


Oferim, de asemenea, asistență financiară de urgență lucrătorilor de lumină din întreaga lume. Vă rugăm să nu ezitați să faceți o contribuție periodică sau o singură contribuție folosind link-ul de mai jos:


Vă rugăm să ne ajutați / sprijiniți pentru o tranziție lină în eliberarea planetară în Lumină Supremă.

Comentarii