Noua concentrare a Meditației de Urgență : Sărbătoarea Gadhimai din Nepal
O sărbătoare numită Sărbătoarea Gadhimai este organizată în prezent în Nepal. Aceasta este o ceremonie de sacrificiu care este organizată la fiecare 5 ani la Templul Gadhimai din Bariyarpur în Nepal, cu scopul de a mulțumi Gadhimai, zeița puterii. Tradiția datează din trecut de la un preot căruia, cu aproximativ 250 de ani în urmă, i s-a spus printr-un vis că vărsatul de sânge ar încuraja-o pe Gadhimai, zeița hindusă a puterii, să îl elibereze din închisoare.

În orice caz, aceasta în mod categoric NU este o ceremonie a zeilor deoarece, multe animale, inclusiv bivoli de apă, porci, capre, pui și porumbei sunt uciși.

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Gadhimai_festival

Pe durata sărbătorii în 2014, s-a estimat că au fost sacrificate 200.000 de animale.

Mulți activiști și grupuri pentru drepturile animalelor au solicitat interzicerea unor astfel de practici și înlocuirea acestora cu o venerare și sărbătorire pașnică. În 2015, Curtea Supremă din Nepal a ordonat guvernului să descurajeze vărsarea de sânge implicată în serbare.Totuți, guvernul din Nepal și autoritățile templelor au eșuat în implementarea acestor ordonanțe.

https://www.aljazeera.com/news/2019/12/gadhimai-nepal-prepares-mass-animal-sacrifice-outcry-191203031021298.html

https://www.ibtimes.sg/gadhimai-festival-worlds-bloodiest-religious-ceremony-begins-nepal-35358


Sursa (Link)

Se preconizează că multe animale vor fi sacrificate din nou în timpul sărbătorii din acest an, care se va desfășura între 3 și 4 decembrie.

Prin urmare, vă sugerăm să includeți vindecarea tuturor animalelor care sunt sacrificate la sărbătoare în Meditația de Urgență zilnică, la ora 2 PM UTC (4 PM EET – 16.00 ora României) pentru următoarele zile.

https://www.welovemassmeditation.com/2018/02/breakthrough-meditation-at-2-pm-utc-and.html

în limba română :

https://www.welovemassmeditation.com/2018/02/breakthrough-meditation-at-2-pm-utc-and.html
Vizualizați Flacăra Violet care cuprind toate animalele care sunt sacrificate și transmută toate energiile negative. Îmbrațișați-i cu energia Divină feminină care calmează, îngrijește și vindecă. Vizualizați corpurile lor non-fizice fiind complet vindicate și cum traversează în siguranță și în pace în planul plasmatic.


Zeița vrea pace și pace va fi !
_____________________________________________________________________________

Despre acest blog:

Noi Iubim Meditațiile în Masă (We Love Mass Meditation) este un grup de voluntari internaționali care organizează meditații în masă care urmăresc să ajute la eliberarea planetară cât mai curând posibil și cât mai ușor posibil.

Vă rugăm să vă alăturați oricărei meditații zilnice de mai jos dacă vă simțiți ghidați.

Meditația Floarea Vieții la ora 12 PM UTC (2 PM EET / 3 PM EEST):


În limba română:


Meditația de Urgență la ora 2 PM UTC (4 PM EET / 5 PM EEST):


În limba română:


Meditația Zeiței la ora 2:30 PM UTC (4:30 PM EET / 5:30 PM EEST):Meditația Cheie pentru Libertate la ora 3 PM UTC (5 PM EET / 6 PM EEST):


În limba română:


Meditația Rasei Centrale Cosmice la ora 3:15 PM UTC (5:15 PM EET / 6:15 PM EEST):


În limba română:


Meditația Stâlpului Buddhic (Coloanelor Buddhice) la ora 3:30 PM UTC (5:30 PM EET / 6:30 PM EEST):


În limba română:


De asemenea, organizăm în mod regulat diferite meditații în masă cu scopuri diverse. Ele pot fi găsite în link-ul de mai jos:


Oferim, de asemenea, asistență financiară de urgență lucrătorilor de lumină din întreaga lume. Vă rugăm să nu ezitați să faceți o contribuție periodică sau o singură contribuție folosind link-ul de mai jos:


Vă rugăm să ne ajutați / sprijiniți pentru o tranziție lină în eliberarea planetară în Lumină Supremă.

Comentarii