Protocolul de Vindecare a Stării Emoționale

Septembrie 17, 2018        02:45:00   am      Pleiadienii ne-au comunicat că acum intrăm într-o nouă etapă a Eliberării Planetare, în care emoțiile noastre vor fi puternic declanșate pentru a crea conflicte în viața noastră. Acest lucru se va face prin tehnologia voalului / implantului, prin plantarea imaginilor și ideilor în mințile noastre, unul împotriva celuilalt.

http://2012portal.blogspot.com/2015/06/implants.html

Este dezvăluit faptul că slăbiciunile noastre emoționale individuale sunt cunoscute de către controlori, iar comunicările noastre online vor deveni un câmp de luptă primordial, conceput astfel pentru a crea un colaps în Comunitatea Lucrătorilor în Lumină. Relațiile noastre care nu sunt asociate cu această comunitate pot fi, de asemenea, afectate.

Prin urmare, Pleiadienii ne cer să minimizăm utilizarea comunicărilor online și să ne concentrăm atenția să rămânem calmi în orice moment.

Deși, de obicei, credem că suntem clari în comunicările noastre online, de multe ori aceste comunicări sunt înțelese greșit de alții din cauza traumelor din trecut / programărilor emoționale, precum și a exploatării barierelor lingvistice / culturale. Așa cum a spus Cobra în postarea de mai jos, acum este foarte important să ne abținem de la conflictele interpersonale, alegând acțiunea non-reacției și acțiunea pozitivă conștientă, în loc de reacția la evenimentele din jurul vostru.

http://2012portal.blogspot.com/2018/06/gamma-timeline.html

Este extrem de important să ne exprimăm zilnic intenția de a avea comunicări armonioase.

Dacă începeți să simțiți frică, îngrijorare, resentimente, vină, furie, ură, rușine, gelozie și alte emoții negative, puteți folosi următoarea tehnică pentru a vă vindeca starea emoțională.

1. Aduceți-vă o stare relaxată de conștiință, fiind atenți la respirația voastră  profundă,  pentru câteva minute.

2. Vizualizați-vă într-o sferă de aur. Vizualizați că lumina aurie din această sferă vă încălzește întregul corp, zona plexului vostru solar și vă vindecă toate emoțiile care v-au provocat durere. Vizualizați că această lumină aurie strălucește pe fața voastră ca și cum ați privi soarele la răsărit. Imaginați-vă că toate gândurile și imaginile din exterior se dizolvă în această lumină a soarelui. Rămâneți în această sferă atâta timp cât sunteți îndrumat să o faceți. De asemenea, puteți invita și pe alții în această sferă pentru vindecare.


3. Acum, puteți utiliza "conectarea la protocoalele Sinelui Vostru Superior" pentru a vă aduce la un nivel superior de înțelegere cu scopul de a vindeca emoțiile de vibrație mai joasă :

https://higherdensity.wordpress.com/2014/05/11/archangels-and-devas-blog-raising-your-vibration-through-the-pillar-of-pure-white-light-merging-with-the-i-am-presence-at-the-throne-of-the-i-am-that-i-am-11-2-13/

De asemenea, puteți asculta coloana sonoră "Love Signal" în timp ce lucrați la această curățare :

https://www.youtube.com/watch?v=usyI1Is9b1k

Vă rugăm să vă asigurați că totul va fi bine. Rămâneți calmi și folosiți această perioadă pentru a efectua o muncă interioară și de curățare a  corpurilor voastre energetice.

Victoria Luminii!

Comentarii