Actualizarea Meditaţiei de Urgenţă – Super Taifunul Mangkhut

Septembrie 11, 2018       10:30:00  pmAşa cum s-a menţionat în ultima postare, în prezent facem o meditaţie specială la ora 4 PM UTC (19.00 EEST – ora pentru România) pentru a disipa Uraganul Florenţa, de acum încolo până când se dizolvă, pentru a minimiza impactul acestuia asupra părţii de sud a coastei de est a Statelor Unite.

https://www.welovemassmeditation.com/2018/09/urgent-meditation-for-hurricane.html

şi în limba română :

https://romanian.welovemassmeditation.com/2018/09/urgent-meditatie-pentru-uraganul.html

În acelaşi timp, un alt Super Taifun, Mangkhut, urmează să aibă un impact până la începutul săptămânii viitoare, asupra Filipinelor şi apoi asupra Taiwanului.

https://www.philstar.com/headlines/2018/09/12/1850815/super-typhoon-mangkhut-accelerates-enters-par-wednesday

https://www.accuweather.com/en/weather-news/super-typhoon-mangkhut-plows-towards-philippines-taiwan-threatening-damaging-winds-and-flooding-rain/70006031

Super Taifunul Mangkhut este în prezent echivalentul unui uragan de categoria a 4-a  în Oceanul Atlantic şi Pacificul de Est. Este de aşteptat să se întărească la categoria a 5-a, atunci când se deplasează spre Filipine, aducând ameninţarea unor precipitaţii foarte abundente şi a unor vânturi distrugătoare.

Deşi este de aşteptat să scadă la un uragan de categoria a 4-a, atunci când se mută spre Taiwan, totuşi, încă ar putea aduce cantități mari de precipitaţii, în cazul în care viteza Super Taifunului Mangkhut încetineşte.Prin urmare, vă sugerăm să includeţi acest eveniment meteorologic sever în Meditaţia de Urgenţă, zilnic la orele 2:00 PM UTC  (17.00 EEST - Ora României), până când se dizolvă. Vizualizaţi Super Taifunul Mangkhut fiind pacificat şi provocând cât mai puţin rău posibil Filipinelor, Taiwanului şi tuturor zonelor prin care trece.

https://www.welovemassmeditation.com/2018/02/breakthrough-meditation-at-2-pm-utc-and.html

şi în limba română :

https://romanian.welovemassmeditation.com/2018/03/meditatia-de-descoperire-la-ora-2-pm.html

Victoria Luminii !

-----------------------------------------------------------------------

Despre acest blog :

Noi Iubim Meditaţiile în Masă (We Love Mass Meditation) organizează meditaţii în masă propunându-şi să ajute la realizarea eliberării planetare cât mai curând posibil şi cât mai uşor posibil.

Vă rugăm să vă alăturaţi Meditaţiei de Urgenţă de la ora 2 PM UTC / (ora 17.00 EEST – ora României) şi Meditaţiei Cheie pentru Liberate de la ora 3 PM UTC / (ora 18.00 EEST – ora României), în fiecare zi, dacă vă simţiţi ghidat în acest sens.

Link-ul Meditaţiei de Urgenţă :
https://www.welovemassmeditation.com/2018/02/breakthrough-meditation-at-2-pm-utc-and.html

şi în limba română :
https://romanian.welovemassmeditation.com/2018/03/meditatia-de-descoperire-la-ora-2-pm.html

Link-ul Meditaţiei Cheie pentru Libertate :

De asemenea, organizăm în mod regulat diferite meditaţii în masă în diverse scopuri. Ele pot fi găsite în acest link de mai jos:
https://welovemassmeditation.blogspot.co.uk/p/blog-page.html

Oferim, de asemenea, asistenţă financiară de urgenţă Lucrătorilor în Lumină din întreaga lume. Vă rugăm să nu ezitaţi să faceţi o contribuţie periodică sau o singură dată, utilizând link-ul de mai jos:

paypal.me/WeLoveMassMedis


Vă rugăm să ne ajutaţi / sprijiniţi pentru o tranziţie lină în eliberarea planetară în cea mai înaltă Lumină.

Comentarii