Concentrare pe Meditaţia Zilnică de Urgenţă : Super Taifunul Trami

Septembrie 25, 2018      11:59:00  pm
Super Taifunul Trami este în prezent un uragan de categoria a 4-a. Iniţial se îndrepta către Taiwan, iar acum se mişcă încet spre Insulele Ryukyu din Japonia. Apoi, este pa cale să se apropie de coasta sudică a Japoniei, pe parcursul sfârşitului de săptămână şi la începutul săptămânii viitoare.

https://www.accuweather.com/en/weather-news/dangerous-super-typhoon-trami-to-threaten-japan-this-week/70006150

https://www.cyclocane.com/trami-storm-tracker/

https://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-6207985/Astronaut-captures-incredible-images-Super-Typhoon-Trami-orbit.html

Deşi este de aşteptat ca Super Taifunul Trami să slăbească treptat în următoarele 72 de ore, se poate să ajungă la o putere de categoria a 2-a sau echivalentul categoriei a 3-a, de nivel inferior, atunci când va atinge în mod probabil uscatul.  Prin urmare, este în continuare capabil să producă vânturi dăunătoare, inundaţii puternice, alunecări de teren şi perturbări de călătorie pe scară largă în toată Japonia.

Potrivit lui AccuWeather, efectele cel mai grave vor fi de-alungul insulelor Ryukyu din sud, de vineri noaptea târziu până sâmbătă noaptea, deoarece Trami va trece aproape de Miyako sau la est de Miyako.


Prin urmare, vă sugerăm să includeţi Super Taifunul Trami în Meditaţia zilnică de Urgenţă de la ora 2 PM UTC (17.00 EEST – ora României), până se va dizolva. Vizualizaţi acest taifun fiind pacificat şi cauzând cât mai puţin rău posibil.

https://www.welovemassmeditation.com/2018/02/breakthrough-meditation-at-2-pm-utc-and.html

Iată link-ul evenimentului Facebook pentru această meditaţie:

https://www.facebook.com/events/278953682692483/

Şi link-ul pentru ghidul audio:

https://goo.gl/27N8yV

Puteţi dori, de asemenea, să vizionaţi acest videoclip scurt, pentru a vedea felul în care efortul depus prin meditaţia noastră a contribuit la reducerea impactului Super Taifunului Mangkhut cât şi a Uraganului Florenţa, în perioada dintre 11 şi 16 septembrie. Mulţumiri speciale unui grup de Lucrători în Lumină din Asia, care au creat acest excelent videoclip.


Victoria Luminii !
-----------------------------------------------------------------------

Despre acest blog :

Noi Iubim Meditaţiile în Masă (We Love Mass Meditation) organizează meditaţii în masă propunându-şi să ajute la realizarea eliberării planetare cât mai curând posibil şi cât mai uşor posibil.

Vă rugăm să vă alăturaţi Meditaţiei de Urgenţă de la ora 2 PM UTC / (ora 17.00 EEST – ora României) şi Meditaţiei Cheie pentru Liberate de la ora 3 PM UTC / (ora 18.00 EEST – ora României), în fiecare zi, dacă vă simţiţi ghidat în acest sens.

Link-ul Meditaţiei de Urgenţă :
https://www.welovemassmeditation.com/2018/02/breakthrough-meditation-at-2-pm-utc-and.html

şi în limba română :
https://romanian.welovemassmeditation.com/2018/03/meditatia-de-descoperire-la-ora-2-pm.html

Link-ul Meditaţiei Cheie pentru Libertate :

De asemenea, organizăm în mod regulat diferite meditaţii în masă în diverse scopuri. Ele pot fi găsite în acest link de mai jos:
https://welovemassmeditation.blogspot.co.uk/p/blog-page.html

Oferim, de asemenea, asistenţă financiară de urgenţă Lucrătorilor în Lumină din întreaga lume. Vă rugăm să nu ezitaţi să faceţi o contribuţie periodică sau o singură dată, utilizând link-ul de mai jos:

paypal.me/WeLoveMassMedis


Vă rugăm să ne ajutaţi / sprijiniţi pentru o tranziţie lină în eliberarea planetară în cea mai înaltă Lumină.

Comentarii