Actualizarea meditaţiilor şi reamintirea pentru : Meditaţiile de Lună Nouă şi pentru Declanşarea Evenimentului

Septembrie 9, 2018    08:36:00 pm


Iată o actualizare pentru următoarele subiecte:
  • Clarificare privind Meditaţia Cheie pentru Libertate
  • Actualizarea Meditaţiei de Urgenţă
  • Meditaţia Păcii de Lună Nouă pe 9 septembrie, la ora 2.45 AM UTC (17.45 EEST – ora României)
  • Meditaţia pentru Declanşarea Evenimentului pe 9 septembrie, la ora 9.11 AM UTC ( 12.11 EEST – ora României).  

Clarificare privind Meditaţia Cheie pentru Libertate


Ni s-a adus la cunoştinţă faptul că există câteva confuzii cu privire la instrucţiunile Meditaţiei Cheie pentru Libertate. La pasul 3, este vorba despre  „Vizualizaţi un stâlp de lumină albastră electrică care emană de la Soarele Galactic Central ”... Aceasta NU se referă la un stâlp electrificat de Lumină albastră, ci se referă la un stâlp de Lumină de culoarea albastră electrică. Puteţi vedea în imaginea de mai jos cum arată un stâlp de Lumină albastră electrică :

Şi citiţi despre culoarea albastră electrică aici :
https://en.wikipedia.org/wiki/Electric_blue_(color)

Sperăm că această explicaţie va duce la evitarea unor confuzii în continuare, cu privire la acest pas din meditaţie.

Actualizarea Meditaţiei de Urgenţă

Deşi cu toţii sperăm că Evenimentul se poate întâmpla cât mai curând posibil, în acelaşi timp noi trebuie să ne îngrijim mai mult de oamenii din jurul nostru şi să facem tot ceea ce este în puterea noastră colectivă, cu privire la dezastrele care se întâmplă în întreaga lume.

Urmărirea Super Taifunului Jebi din Japonia
În ciuda meditaţiei noastre de la sfărşitul săptămânii trecute pentru Super Taifunul Jebi, taifunul a provocat în continuare alte pagube serioase Japoniei.

Au existat numeroase pierderi şi daune semnificative la podurile care fac legătura cu Aeroportul Internaţional de lângă Osaka, precum şi alte pagube în diverse zone.

https://edition.cnn.com/2018/09/04/asia/japan-typhoon-jebi-intl/index.html

De asemenea, taifunul a provocat inundaţii pe scară largă în multe zone atunci când a atins ţărmul, şi a dus la declanşarea ordinelor de evacuare în numeroase prefecturi din vestul Japoniei.


Furtuna Tropicală Gordon
După ce marţi noaptea, Furtuna Tropicală Gordon a ajuns pe zona de coastă, acum, aduce o ameninţare de inundaţii în regiunea inferioară din Valea Mississsipppi, lovind coasta golfului cu vânturi puternice, valuri de furtuni şi ploi abundente. De asemenea, se prevăd inundaţii în zonele de coastă din Florida.

https://www.accuweather.com/en/weather-news/reports-gordon-impacts-south-florida-with-rain-wind-upper-gulf-coast-bracing-for-impacts/70005960

Vă rugăm să includeţi aceste fenomene meteorologice severe în Meditaţia de Urgenţă, zilnic de la ora 2 PM UTC (17.00 – EEST ora României), dacă vă simţiţi ghidat în acest sens.


Meditaţia Păcii de Lună Nouă pe 9 septembrie, la ora 2.45 PM UTC (17.45 EEST – ora României)


Pe 9 septembrie intrăm într-un alt ciclu de lună nouă, la ora 6.01 PM UTC (21.01 EEST – ora României).
https://www.moongiant.com/moonphases/september/2018/

Ca deobicei, în acea zi vom face o meditaţie a păcii de lună nouă, la ora 2.45 PM UTC (17.45 EEST- ora ora României), ceea ce este o oră mult mai convenabilă pentru oamenii din întreaga lume, şi în mod special pentru Lucrătorii în Lumină din Asia, pentru a medita împreună, la aceeaşi oră.
https://www.welovemassmeditation.com/2018/06/short-meditation-update.html

După frumoasa descriere făcută de Untwine în link-ul de mai jos, această lună nouă în Fecioară are multe alinieri interesante şi puternice. În special, Venus va fi în cel mai apropiat punct de Pământ, aşa că energia ei este cea mai puternică. Acest lucru este important pentru că Venus reprezintă arhetipurile energiei Zeiţei, a iubirii şi a frumuseţii din noi toţi.

http://recreatingbalance1.blogspot.com/2018/09/planetary-alignments-september-2018.html

De asemenea: "Această lună nouă este în semnul Fecioarei, care este unul dintre arhetipurile preoteselor din templurile antice, energia creării ordinii şi a naşterii energiilor Sufleteşti prin corpul fizic. Neptun în Peşti, în opoziţie cu luna nouă, aduce energiile Unităţii (Unimii) în vizor. Sextilul dintre luna nouă, Jupiter, Pluto şi Neptun, toate în semne feminine, aduc o energie pentru o predare lină în prezenţa necondiţionată a Zeiţei ".


Vă rugăm să vă alăturaţi acestei meditaţii de pace la ora 2.45 PM UTC (17.45 EEST – ora României) şi să ajutaţi să împământăm energia Zeiţei de la Venus pe Pământ, dacă vă simţiţi ghidat în acest sens.

Iată evenimentul Facebook pentru această meditaţie:

https://www.facebook.com/events/478321195895017

Iar aici puteţi  găsi ghidul audio :

https://goo.gl/UMG9Zd

Meditaţia pentru Declanşarea Evenimentului pe 9 septembrie, la ora 9.11 AM UTC ( 12.11 EEST – ora României)  

Şi în cele din urmă, vă rugăm la fel, să vă alăturaţi în aceeaşi zi Meditaţiei pentru Declanşarea Evenimentului, la ora 9.11 AM UTC (12.11 EEST – ora României).
https://www.welovemassmeditation.com/2018/08/spear-of-light-trigger-event-mass.html

Făcând această meditaţie, putem să ajutăm la accelerarea procesului de eliberare planetară, şi putem folosi liberul nostru arbitru pentru a ne exprima dorinţa faţă de Forţele Luminii pentru o intevenţie mai directă.

Iată evenimentul Facebook pentru această meditaţie:

https://www.facebook.com/events/444156312774064

Ghidurile audio pentru această meditaţie vor fi distribuite atunci cînd vor deveni disponibile.

Victoria Luminii !

-----------------------------------------------------------------------


Despre acest blog :

Noi Iubim Meditaţiile în Masă (We Love Mass Meditation) organizează meditaţii în masă propunându-şi să ajute la realizarea eliberării planetare cât mai curând posibil şi cât mai uşor posibil.

Vă rugăm să vă alăturaţi Meditaţiei de Urgenţă de la ora 2 PM UTC / (ora 17.00 EEST – ora României) şi Meditaţiei Cheie pentru Liberate de la ora 3 PM UTC / (ora 18.00 EEST – ora României), în fiecare zi, dacă vă simţiţi ghidat în acest sens.

Link-ul Meditaţiei de Urgenţă :
https://www.welovemassmeditation.com/2018/02/breakthrough-meditation-at-2-pm-utc-and.html

şi în limba română :
https://romanian.welovemassmeditation.com/2018/03/meditatia-de-descoperire-la-ora-2-pm.html

Link-ul Meditaţiei Cheie pentru Libertate :

De asemenea, organizăm în mod regulat diferite meditaţii în masă în diverse scopuri. Ele pot fi găsite în acest link de mai jos:
https://welovemassmeditation.blogspot.co.uk/p/blog-page.html

Oferim, de asemenea, asistenţă financiară de urgenţă Lucrătorilor în Lumină din întreaga lume. Vă rugăm să nu ezitaţi să faceţi o contribuţie periodică sau o singură dată, utilizând link-ul de mai jos:

paypal.me/WeLoveMassMedis

Comentarii