Reamintire pentru Meditaţia Echinocţiului din septembrie, Meditaţia de Lună Plină şi Sesiunea de Vindecare la Distanţă

Septembrie 21, 2018       06:25:00  pm


Este aproape momentul pentru Meditaţia Echinocţiului din septembrie, care va avea loc pe 22 septembrie pentru oamenii din emisfera vestică şi pe 23 septembrie pentru cei din emisfera estică.

Putem folosi această ocazie pentru a aduce vindecare pentru noi toţi şi umanităţii, iertare de sine şi iertarea celorlaţi. Alinierea planetară ne va ajuta, de asemenea, să luăm măsuri pentru a ne conecta cu oamenii şi cu natura, printr-o abordare nouă şi diferită.

Timpul exact al meditaţiei este 23 septembrie la ora 1:54 AM UTC (4.54 EEST – ora României).

Puteţi verifica ora meditaţiei pentru fusul orar local, aici:

https://goo.gl/YrnLUH

Iată link-ul evenimentului Facebook:

https://www.facebook.com/events/263843270913992/

Ghidurile audio pentru această meditaţie, sunt disponibile acum într-un număr mare de limbi, care pot fi găsite în link-ul de mai jos, împreună cu instrucţiunile pentru meditaţie:

https://www.welovemassmeditation.com/2018/09/september-equinox-meditation-at-154-am.html

La 2 zile după Echinocţiul din septembrie, va avea loc luna plină pe 25 septembrie, astfel echinocţiul va deveni mai intens.

Ca de obicei, va fi o Meditaţie de Lună Plină în ziua de 25 septembrie, la ora 2:45 PM UTC (17.45 EEST – ora României),

https://www.welovemassmeditation.com/2018/08/monthly-ascended-masters-and-stellar.html

şi, de asemenea, Sesiunea de Vindecare la Distanţă cu Maeştri Ascensionaţi şi cu Razele Stelare de Vindecare, oferită de Grupul Internaţional al Vârstei de Aur (International Golden Age Group) şi Pregătiţi pentru Schimbare Japonia (Prepare for Change Japan), pentru a ajuta oamenii din întreaga lume să îşi vindece fiinţa interioară şi mintea. Acesta este un dar pentru toată lumea şi este gratuit.


Vor fi două sesiuni de vindecare la distanţă, în zilele de 23 septembrie (duminică) şi 24 septembrie (luni), la ora de mai jos:

Prima zi    :    23  septembrie, duminică  de la 2 PM la 2:30 PM UTC (17.00 la 17.30 EEST - ora României)

A doua zi  :    24  septembrie, luni          de la 2 PM la 2:30 PM UTC (17.00 la 17.30 EEST - ora României)

Puteţi vizita canalul YouTube la momentele menţionate mai sus, pentru a accesa această vindecare la distanţă:

https://www.youtube.com/channel/UCUXWdUM-4nolUoUYxv223MA

Vă rugăm să alegeţi să participaţi la oricare dintre aceste sesiuni.

Iată evenimentul Facebook pe care l-am creat pentru aceste sesiuni de vindecare la distanţă:

https://www.facebook.com/events/313482462495432

Vizitaţi, de asemenea, link-ul de mai jos al Grupului Internaţional al Vârstei de Aur (International Golden Age Group), pentru mai multe informaţii despre această vindecare la distanţă:

https://www.golden-ages.org/2016/12/monthly-ascended-masters-stellar-healing-rays-remote-healing/

La ora exactă a lunii pline pe 25 septembrie la ora 2:52 AM UTC (5.52 EEST – ora României) , vom avea şi o Meditaţie a Păcii pentru Siria.

Este important să înţelegem că Siria nu este încă complet eliberată şi că situaţia în anumite zone este încă periculoasă.

Folosind energia lunii pline, putem ancora în Siria mai multă energie a Zeiţei, pentru a ajuta ca situaţia să fie rezolvată în modul cel mai bun posibil.

Informaţiile despre această meditaţie, care includ şi instrucţiunile, pot fi găsite aici:

https://www.welovemassmeditation.com/2018/05/make-it-viral-peace-meditation-for.html

Iată link-ul cu evenimentul nostru Facebook pentru această meditaţie:

https://www.facebook.com/events/1924460624510523

Iată link-ul pentru ghidul audio:

https://goo.gl/uNR9a8



Victoria Luminii !


P.S.  Înţelegem că există o suprapunere între Meditaţia de Lună Plină / de Lună Nouă şi Meditaţia Cheie pentru Libertate la ora 3 PM UTC (18.00 EEST – ora României). Acest lucru se datorează faptului că versiunea curentă a ghidului audio pentru Meditaţia de Lună Plină / de lună Nouă este mai lungă de 15 minute. Încercăm să abordăm această problemă şi intenţionăm să lansăm o nouă versiune a Meditaţiei de Lună Plină şi a Meditaţiei de Lună Nouă, în câteva luni.

Comentarii