Actualizarea meditaţiilor

Septembrie 13, 2018     08:10:00  pm


Mai întâi de toate, mulţumim foarte mult tuturor celor care au participat la Meditaţia pentru Uraganul Florenţa, la ora 4 PM UTC (19.00 EEST – ora pentru România). De când am anunţat această meditaţie pe 11 septembrie, uraganul Florenţa a retrogradat la categoria a 2-a.

https://www.washingtonpost.com/news/post-nation/wp/2018/09/13/the-water-is-the-devil-hurricane-florence-roars-closer-to-the-southeast-with-punishing-rain-wind/?noredirect=on&utm_term=.387e28b031e3

https://www.accuweather.com/en/weather-news/dangerous-category-3-hurricane-florence-to-blast-carolinas-with-perilous-conditions-for-over-24-hours/70006011

Cu toate acestea, uraganul a crescut substanţial în dimensiune. Este foarte probabil să se oprească şi să înceapă să se apropie încet de coasta Carolinei, începând de joi noaptea târziu până pe sâmbătă şi să producă o cantitate mare de precipitaţii, inundaţii şi furtuni puternice.

Pe de altă parte, Super Taifunul Mangkhut s-a întărit la categoria a 5-a. De asemenea, a devenit cea mai puternică furtună din 2018, cu viteze ale vântului de 285 km / h.

https://edition.cnn.com/2018/09/13/asia/typhoon-mangkhut-superlatives-wxc-trnd/

Taifunul se îndreaptă în prezent spre Filipine. Este de aşteptat să se apropie de coasta insulei principale Luzon din Filipine pe sâmbătă, şi să aducă ploi abundente şi furtuni puternice pe traseul său. Poate afecta până la 31,4 milioane de persoane din regiunile din Filipine, Taiwan şi Hong Kong.

https://www.aljazeera.com/news/2018/09/mangkhut-thousands-evacuate-storm-bears-philippines-180913145213248.html

Condiţiile din aceste zone sunt critice şi necesită de urgenţă atenţia noastră.

Prin urmare, vă sugerăm să actualizaţi meditaţia de la ora 4 PM UTC (19.00 EEST – ora pentru România),  pentru a include atât Uraganul Florenţa cât şi Super Taifunul Mangkhut, până când ambele se vor dizolva.

https://www.welovemassmeditation.com/2018/09/urgent-meditation-for-hurricane.html 

Iata link-ul pentru evenimentul nostru Facebook

https://www.facebook.com/events/299000784019085/ 

Iată instrucţiunile actualizate pentru meditaţie:

1. Utilizaţi propria tehnică pentru a vă aduce într-o stare relaxată de conştiinţă.

2. Indicaţi-vă intenţia de a utiliza această meditaţie ca un instrument pentru a accelera procesul de dizolvare a Uraganului Florenţa şi a Super Taifunului Mangkhut.

3. Vizualizaţi un stâlp de Lumină care emană de la Soarele Galactic Central, apoi trece prin toate fiinţele de Lumină din interiorul Sistemului nostru Solar şi apoi prin corpul vostru spre centrul Pământului. Vizualizaţi un alt stâlp de Lumină care emană din centrul Pământului, apoi se ridică prin corpul vostru şi în sus înspre cer către toate fiinţele de Lumină din Sistemul nostru Solar şi din galaxia noastră. Acum staţi în doi stâlpi de Lumină, Lumina curgând simultan în sus şi în jos. Menţineţi aceşti stâlpi de Lumină activi pentru câteva minute.

4. Acum, vizualizaţi o lumină roz deschis, care dizolvă Uraganul Florenţa şi Super Taifunul Mangkhut, făcându-le inofensive. Vizualizaţi această lumină roz deschis protejând toţi oamenii şi proprietăţile lor în calea uraganului. Vizualizaţi rezolvarea acestei situaţii în modul cel mai pozitiv posibil.

Puteţi folosi această imagine de mai jos, pentru a vă ajuta să vizualizaţi o lumină roz deschis care dizolvă Super Taifunul Mangkhut.


Şi urmăriţi taifunul folosind link-ul de mai jos :

https://www.windy.com/?17.979,127.090,4

Puteţi folosi acest ghid audio pentru această meditaţie, dar înlocuiţi cuvântul "Uraganul Irma" cu "Uraganul Florenţa şi Super Taifunul Mangkhut", în paşii 2 şi 4, atunci când faceţi vizualizările.

https://goo.gl/9MsEJi

Vă rugăm să includeţi, de asemenea, atât Uraganul Florenţa cât şi Super Taifunul Mangkhut în Meditaţia de Urgenţă, zilnic la ora 2 PM UTC (17.00 EEST - ora pentru România), dacă vă simţiţi ghidat în acest sens.

https://www.welovemassmeditation.com/2018/02/breakthrough-meditation-at-2-pm-utc-and.html 

şi în limba română :

https://romanian.welovemassmeditation.com/2018/03/meditatia-de-descoperire-la-ora-2-pm.html

Victoria Luminii !
-----------------------------------------------------------------------

Despre acest blog :

Noi Iubim Meditaţiile în Masă (We Love Mass Meditation) organizează meditaţii în masă propunându-şi să ajute la realizarea eliberării planetare cât mai curând posibil şi cât mai uşor posibil.

Vă rugăm să vă alăturaţi Meditaţiei de Urgenţă de la ora 2 PM UTC / (ora 17.00 EEST – ora României) şi Meditaţiei Cheie pentru Liberate de la ora 3 PM UTC / (ora 18.00 EEST – ora României), în fiecare zi, dacă vă simţiţi ghidat în acest sens.

Link-ul Meditaţiei de Urgenţă :
https://www.welovemassmeditation.com/2018/02/breakthrough-meditation-at-2-pm-utc-and.html

şi în limba română :
https://romanian.welovemassmeditation.com/2018/03/meditatia-de-descoperire-la-ora-2-pm.html

Link-ul Meditaţiei Cheie pentru Libertate :

De asemenea, organizăm în mod regulat diferite meditaţii în masă în diverse scopuri. Ele pot fi găsite în acest link de mai jos:
https://welovemassmeditation.blogspot.co.uk/p/blog-page.html

Oferim, de asemenea, asistenţă financiară de urgenţă Lucrătorilor în Lumină din întreaga lume. Vă rugăm să nu ezitaţi să faceţi o contribuţie periodică sau o singură dată, utilizând link-ul de mai jos:

paypal.me/WeLoveMassMedis


Vă rugăm să ne ajutaţi / sprijiniţi pentru o tranziţie lină în eliberarea planetară în cea mai înaltă Lumină.

Comentarii