Actualizarea Meditaţiei de Urgenţă

Septembrie 28, 2018   06:46:00  pm
 


Iată o actualizare a următoarelor subiecte pentru Meditaţia de Urgenţă :

  • cutremurul din Indonezia
  • Extratereştri captivi deţinuţi de Armata Negativă controlată de Chimera şi de Arhoni
  • Uraganul Rosa

Cutremurul din Indonezia
Indonezia a fost lovită astăzi de un cutremur major de magnitudinea de 7,5, care a declanşat un tsunami, iar la câteva ore, o serie de cutremurări au doborât case pe insula Sulawesi.

După cutremurul  major, valuri de până la 2 metri au pătruns în oraşul Palu, vineri au lovit off-shorul, au prăbuşit clădiri şi au mutat un vas pe uscat.

Autorităţile au emis după cutremurul puternic de magnitudinea de 7,5, un avertisment pentru tsunami, şi au ridicat semnalul de alarmă înainte ca valurile să lovească.

Purtătorul de cuvânt al Agenţiei pentru Dezastre din Indonezia Sutopo Purwo Nugroh a spus că tsunamiul a luat case şi familii întregi au fost raportate ca fiind dispărute.


Cutremurul puternic de magnitudinea de 7,5 a lovit chiar insula Sulawesi (Imagine : EXPRESS)
 Sursa :  https://www.express.co.uk/news/world/1023970/indonesia-earthquake-palu-USGS-tsunami-warning

Cutremurul a lovit chiar după ora 10 AM UTC (6 PM ora locală), după căderea amurgului.

Comunicaţiile au căzut şi aeroportul a fost închis, împiedicând eforturile de salvare şi făcând imposibilă evaluarea daunelor aduse vieţii şi bunurilor, au spus oficialii.

Nu a fost spus nici un cuvânt despre victime, au spus oficialii.

Autorităţile au cerut oamenilor din zona afectată să rămână în stare de alertă, cum a avut loc un număr moderat de replici. Oficialii au avertizat că vor fi mai multe daune.


Acest cutremur recent coincide cu ultima postare a lui  Cobra: "Ca urmare a activităţii crescute a Soarelui Galactic Central, plăcile tectonice din scoarţa Pământului devin neliniştite” :


http://2012portal.blogspot.com/2018/09/situation-update.html

Extratereştri captivi deţinuţi de Armata Negativă controlată de Chimera şi de Arhoni

În aceeaşi postare a lui Cobra, el a menţionat deasemenea : „mulţi extratereştri sunt ţinuţi captivi de Armata Negativă controlată de Chimera şi de Arhoni în condiţii extrem de dure, punând în aplicare un aspect al Pământului în carantină”.


https://www.exopolitics.org/extraterrestrials-interrogated-tortured-in-secret-underground-space-prisons/

Aceasta înseamnă că Militarii Negativi pot încerca în continuare să amâne înfrângerea lor finală, făcând posibilă situaţia de ostatici împotriva extratereştrilor pozitivi.

Uraganul Rosa

Uraganul Rosa a crescut peste noapte într-o furtună puternică de categoria a 4-a pe Coasta Pacificului din Mexic şi este pregătit să lovească Arizona, California, Nevada şi Utah, atunci când pe marţi, se va apropia de coasta de vest a  Statelor Unite, în conformitate cu cel mai recent urmăritor al traseului.
Maximumul vânturilor se va menţine la 145 mph.

Urmăritorul Uraganului Rosa : Rosa va lovi pe marţi statele din vest (Imagine: Centrul Naţional al Uraganelor) 
Sursa:  https://www.express.co.uk/news/world/1024045/hurricane-rosa-tracker-2018-weather-arizona-san-diego-california-storm-path-map

Rafalele puternice ale vântului la această viteză pot să doboare copaci şi liniile electrice, precum şi să provoace întreruperea alimentării cu energie electrică şi pagube materiale. Ploile puternice ar putea de asemenea duce la inundații pe scară largă, ca şi în cazul Uraganului Florenţa, atunci  când a lovit coasta Carolinei.

Meteorologul senior Dan Pydynowski de la AccuWeather a spus : „ Traseul lui Rosa se va menţine bine peste sfârşitul de săptămână, pe partea de vest a Mexicului, ceea ce înseamnă că primul impact la atingerea uscatului pe sfârşit de săptămână va fi limitat la curenţi puternici de surf şi de rupere de-a lungul coastei de vest a Mexicului”.

Indiferent de intensitatea exactă a sa, atunci când se va apropia de Baja, umiditatea lui Rosa se va retrage spre nord şi nord-est, de-alungul nordului Mexicului, şi spre sud-vestul Statelor Unite.

Prin urmare, vă sugerăm să includeţi Uraganul Rosa, cutremurul din Indonesia şi situaţia de ostatici a extratereştrilor în Meditaţia zilnică de Urgenţă de la ora 2 PM UTC (17.00 EEST – ora României), până când situaţia va fi rezolvată. Vizualizaţi Uraganul Rosa fiind pacificat şi cauzând cel mai mic rău posibil, echipele de salvare indozeniene ajungând şi ajutând toţi oamenii afectaţi de cutremur şi ostaticii extratereştri eliberaţi

Victoria Luminii !
-----------------------------------------------------------------------

Despre acest blog :

Noi Iubim Meditaţiile în Masă (We Love Mass Meditation) organizează meditaţii în masă propunându-şi să ajute la realizarea eliberării planetare cât mai curând posibil şi cât mai uşor posibil.

Vă rugăm să vă alăturaţi Meditaţiei de Urgenţă de la ora 2 PM UTC / (ora 17.00 EEST – ora României) şi Meditaţiei Cheie pentru Liberate de la ora 3 PM UTC / (ora 18.00 EEST – ora României), în fiecare zi, dacă vă simţiţi ghidat în acest sens.

Link-ul Meditaţiei de Urgenţă :
https://www.welovemassmeditation.com/2018/02/breakthrough-meditation-at-2-pm-utc-and.html

şi în limba română :
https://romanian.welovemassmeditation.com/2018/03/meditatia-de-descoperire-la-ora-2-pm.html

Link-ul Meditaţiei Cheie pentru Libertate :

De asemenea, organizăm în mod regulat diferite meditaţii în masă în diverse scopuri. Ele pot fi găsite în acest link de mai jos:
https://welovemassmeditation.blogspot.co.uk/p/blog-page.html

Oferim, de asemenea, asistenţă financiară de urgenţă Lucrătorilor în Lumină din întreaga lume. Vă rugăm să nu ezitaţi să faceţi o contribuţie periodică sau o singură dată, utilizând link-ul de mai jos:

paypal.me/WeLoveMassMedis


Vă rugăm să ne ajutaţi / sprijiniţi pentru o tranziţie lină în eliberarea planetară în cea mai înaltă Lumină.

Comentarii