Meditaţia Echinocţiului din septembrie la 1:54 AM UTC (4.54 EEST – ora României) duminică, 23 septembrie

Septembrie 17, 2018    11:50:00  am
Echinocţiul din septembrie este echinocţiul de toamnă din emisfera nordică şi echinocţiul de primăvară din emisfera sudică.

https://www.timeanddate.com/calendar/september-equinox.html

https://www.timeanddate.com/calendar/facts-about-september-equinox.html

Pentru oamenii din Nord, este timpul să facem un pas înapoi şi să revizuim ceea ce am realizat şi am învăţat în timpul verii, să integrăm lecţiile şi să ne ridicăm frecvenţele.

Pentru oamenii din Sud, este timpul reînnoirii şi renaşterii, a învierii. Este timpul tranziţiei, permiteţi sufletului vostru să renunţe la tot ceea ce este vechi şi să planteze seminţe noi care să crească pentru noua viaţă care vine.

Aşa cum scria Untwine: "La echinocţiu, Soarele intră în Balanţă, aducând energiile Justiţiei, Echilibrului şi împăcarea contrariilor."

http://recreatingbalance1.blogspot.com/2018/09/planetary-alignments-september-2018.html

Courtesy of Recreating Balance

La acest echinocţiu, avem ocazia să ne vindecăm rănile noastre principale, deoarece Chiron şi Hygeia sunt în Berbec. De asemenea, pe măsură ce Chiron şi Hygeia fac opoziţie Balanţei, aceasta este energia înţelegerii interioare care poate aduce reconciliere şi iertare în interior.

Mai mult decât atât, aşa cum explică frumos Untwine : "Saturn şi Vesta alăturându-se în uniune în acest proces se referă la confruntarea cu realitatea, văzând efectele cauzelor şi transmutându-le în Lumină cu ajutorul focului sacru al Zeiţei Vesta. Marte şi nodul sudic fiind împreună în Vărsător vor face un trin la Soare şi un sextil la Chiron şi Hygeia, ajutându-ne să acţionăm, încercând noi abordări şi înţelegeri diferite pentru a aborda energiile noastre acumulate în trecut şi pentru a asista la procesul de vindecare. "


Prin urmare, vă sugerăm să faceţi Meditaţia Echinocţiului din septembrie la ora 1:54 AM UTC (4.54 EEST – ora României), duminică, pe 23 septembrie.

Folosind această aliniere planetară specială pentru a aduce vindecare tuturor şi umanităţii, iertare de sine şi iertarea celorlaţi, ne va ajuta să acţionăm pentru a ne conecta cu oamenii şi cu natura printr-o abordare nouă, diferită.

Puteţi verifica ora meditaţiei pentru fusul orar local, aici:

Ora
sâmbătă 22 sept.
     Orașul
03:54 pm
HAST
Honolulu
06:54 pm
PDT
Los Angeles
07:54 pm
MDT
Denver
08:54 pm
CDT
Chicago
09:54 pm
EDT
New York
10:54 pm
BRT
Rio de Janeiro
Ora
duminică 23 sept
     Orașul
01:54 am
UTC
Reykjavik
02:54 am
BST
London
03:54 am
CEST
Berlin
03:54 am
EET
Cairo
04:54 am
MSK
Moscow
08:54 am
ICT
Bangkok
09:54 am
CST
Taipei
10:54 am
JST
Tokyo
11:54 am
AEST
Sydney
01:54 pm
NZST
Auckland

Link-ul pentru alte oraşe :

https://goo.gl/YrnLUH

Numărătoarea inversă :

https://www.timeanddate.com/countdown/generic?p0=1440&iso=20180923T0154&msg=September%20Equinox%20Meditation

Aici este link-ul pentru evenimentul Facebook:

https://www.facebook.com/events/263843270913992/

Lista de redare pentru ghidurile audio o puteţi găsi aici:

https://goo.gl/8DSMo1

Aici puteţi găsi toate ghidurile audio disponibile în 17 limbi


LimbaGhiduri le audio
Lista de redare Youtubehttps://goo.gl/8DSMo1
Englezăhttps://youtu.be/MrjnyfQyoyA
bulgarăhttps://youtu.be/_1474270Awc
chinezăhttps://youtu.be/B6AHs3pBiog
olandezăhttps://youtu.be/YCkQSvU9PmA
francezăhttps://youtu.be/c6vbh5eZJdI
germanăhttps://youtu.be/Y1zozQOf2uk
Hindihttps://youtu.be/H9UnudOXaEc
maghiarăhttps://youtu.be/WpfrwOczUq0
italianăhttps://youtu.be/4aKremzoOX0
japonezăhttps://youtu.be/8nZxegg195M
polonezăhttps://youtu.be/K_1ZUHFcY7w
Portughezăhttps://youtu.be/RQZ8RT59WHA
rusăhttps://youtu.be/bQthbHUeA50
slovacăhttps://youtu.be/JRihAA5z530
slovenăhttps://youtu.be/9KuzjcPwRNY
suedezăhttps://youtu.be/s_omYJ9z9oc
teluguhttps://youtu.be/7-sIWSLBTvs
Doar muzicahttps://youtu.be/BXESi-Q38D4Vă rugăm să vă  alăturaţi meditaţiei noastre şi să distribuiţi această meditaţie pe larg.

Iată instrucţiunile:

1. Utilizaţi propria tehnică pentru a vă aduce într-o stare relaxată de conştiinţă.

2. Indicaţi-vă intenția de a folosi această meditaţie ca un instrument pentru a aduce vindecare, iertare şi reconciliere umanităţii.

3. Vizualizați un stâlp de Lumină Albastră Electrică care emană de la Soarele Galactic Central, apoi trece prin toate fiinţele de Lumină din interiorul Sistemului nostru Solar, apoi prin corpul vostru spre centrul Pământului. Vizualizaţi un alt stâlp de Lumină care se ridică din centrul Pământului, apoi prin corpul vostru şi în sus înspre cer către toate fiinţele de Lumină din Sistemul nostru Solar şi din Galaxia noastră. Acum vă aflaţi în doi stâlpi de Lumină, Lumina curgând atât în sus, cât şi în jos, simultan. Menţineţi aceşti stâlpi de Lumină activi pentru câteva minute.

4. Vizualizaţi un flux de Lumină Alb-Aurie care spiralează prin toate fiinţele de pe Pământ, prin sinele vostru multidimensional, şi se răspândeşte prin reţeaua de Lumină Planetară, deoarece ridică frecvenţa întregii conştiinţe. Scufundaţi-vă în această Lumină Alb-Aurie, lăsaţi-o să vă lumineze toate celulele, spaţiile inter-celulare şi să vă lumineze corpul de Lumină. Simţiţi-vă corpul de Lumină cum se extinde în rază, conectându-se cu alte Fiinţe de Lumină şi cu tot ceea ce există în univers.

5. Vizualizaţi o Lumină Divină Feminină de culoarea Roz-Aurie Deschisă şi o Lumină Divină Masculină de culoarea Argintie-Albastră, care spiralează prin fiecare fiinţă de pe pământ, armonizând toate Energiile Divine Feminine şi Energiile Divine Masculine, hrănindu-i pe toţi cu iubire, vindecându-i pe fiecare; Inundându-i pe toţi cu Înţelepciune, aducând Bucurie şi întărind întreaga noastră fiinţă cu Lumina Sursei Pure, pregătindu-ne pentru Eveniment.

6. Vizualizaţi Flacăra Violet al Sfântului Germain care curge prin spaţiul planetei şi spaţiul sub-lunar, înfăşurând toate fiinţele şi curăţind toate energiile care nu sunt de binele cel mai înalt. Acum vizualizaţi Focul Alb al lui AN, care emană din Sursă, curgând prin Centrul Galactic şi prin Poarta Stelară Orion către Pământ, purificând toate bombele toplet care au rămas în planul plasmatic din jurul Pământului. Vizualizaţi-o pe Archeia şi Arhanghelii Sophia & Metatron, Faith &  Michael, Hope & Gabriel, Mama Maria &  Raphael şi pe toate celelalte fiinţe de Lumină care ne-au ajutat în acest proces.

7. Vizualizaţi Lumina Divină a Sursei care se manifestă pe Pământ, restabilind Pacea, Libertatea, Armonia, Iubirea, Unitatea, Prosperitatea, Bucuria, Înţelepciunea, Inspiraţia, Creativitatea, Justiţia şi Echilibrul în conştiinţa umană. Vizualizaţi Pământul cum radiază pe deplin în Lumina Albă Pură şi cum este acceptat în Reţeaua Galactică a Luminii. Simţiţi că acest lucru se întamplă acum şi în fiecare moment al prezentului. Apoi spuneţi această mantră în tăcere sau cu voce tare: "EU SUNT în Unitate cu Sursa Divină. EU SUNT o fiinţă Suverană Divină de Lumină. Aşa să fie aşa şi aşa este"

Zeiţa vrea eliberare şi eliberare va fi.

P.S .: Mulţumiri speciale pentru Jana, pentru furnizarea versiunii originale a Meditaţiei Echinocţiului din septembrie.


După Meditaţia Echinocţiului din septembrie, va avea loc o Meditaţie de Lună Plină, marţi, pe 25 septembrie la ora 2:45 PM UTC (17.45 EEST – ora României).

https://www.moongiant.com/moonphases/september/2018/

https://www.welovemassmeditation.com/2018/08/monthly-ascended-masters-and-stellar.html

Această Lună Plină va fi aliniată cu Chiron şi Hygeia, aducând mai multă energie şi Lumină în acelaşi proces de vindecare, iertare şi reconciliere.

Prin urmare, vă rugăm să luaţi parte şi la Meditaţia de Lună Plină, dacă vă simţiţi ghidat în acest sens.

Victoria Luminii !

-----------------------------------------------------------------------
Despre acest blog :

Noi Iubim Meditaţiile în Masă (We Love Mass Meditation) organizează meditaţii în masă propunându-şi să ajute la realizarea eliberării planetare cât mai curând posibil şi cât mai uşor posibil.

Vă rugăm să vă alăturaţi Meditaţiei de Urgenţă de la ora 2 PM UTC / (ora 17.00 EEST – ora României) şi Meditaţiei Cheie pentru Liberate de la ora 3 PM UTC / (ora 18.00 EEST – ora României), în fiecare zi, dacă vă simţiţi ghidat în acest sens.

Link-ul Meditaţiei de Urgenţă :
https://www.welovemassmeditation.com/2018/02/breakthrough-meditation-at-2-pm-utc-and.html

şi în limba română :
https://romanian.welovemassmeditation.com/2018/03/meditatia-de-descoperire-la-ora-2-pm.html

Link-ul Meditaţiei Cheie pentru Libertate :

De asemenea, organizăm în mod regulat diferite meditaţii în masă în diverse scopuri. Ele pot fi găsite în acest link de mai jos:
https://welovemassmeditation.blogspot.co.uk/p/blog-page.html

Oferim, de asemenea, asistenţă financiară de urgenţă Lucrătorilor în Lumină din întreaga lume. Vă rugăm să nu ezitaţi să faceţi o contribuţie periodică sau o singură dată, utilizând link-ul de mai jos:

paypal.me/WeLoveMassMedis


Vă rugăm să ne ajutaţi / sprijiniţi pentru o tranziţie lină în eliberarea planetară în cea mai înaltă Lumină.

Comentarii