URGENT ! Meditaţie pentru Uraganul Florenţa zilnic la 4 PM UTC (19.00 EEST – ora României)

Septembrie 11, 2018     12:46:00  pmUraganul Florenţa se apropie de partea sudică a coastei de est a Statelor Unite. Se anticipează să lovească sudul şi nordul Carolinei, care se află imediat sub Capitolul Statelor Unite.

https://edition.cnn.com/2018/09/11/us/hurricane-florence-south-east-coast-wxc/index.html

Acesta s-a întărit aproape la un uragan de categoria a 5-a şi ar putea să lovească direct partea de sud a coastei de est, de joi spre sâmbătă. Mai mult de 1 milion de persoane se confruntă cu ordinele obligatorii de evacuare în zonele de coastă din Virginia, Carolina de Nord şi Carolina de Sud.

Potrivit raportului meteorologic, este probabil ca uraganul Florenţa să atingă uscatul pe joi seara sau vineri dimineaţa, pe coasta Carolinei de Nord sau Carolinei de Sud. Este foarte probabil ca uraganul Florenţa să se domolească pe vineri şi să rămână în zonă sau pe coastă câteva zile, uraganul provocând ploi devastatoare şi inundaţii de coastă.

https://www.wunderground.com/cat6/Hurricane-Florence-Rapidly-Intensifying-Likely-Hit-North-or-South-Carolina-Thursday


David Wilcock a menţionat, de asemenea, în ultimul său articol că, Cabala ar putea să întărească uraganul Florenţa pentru a crea o perturbare haotică în zona Washingtonului, deoarece se doreşte să se desfăşoare planurile de dezvăluire.

https://divinecosmos.com/davids-blog/22005-stunning-new-briefings-spy-satellites-down-deep-state-arrests-finally-imminent/3/


Prin urmare, vă sugerăm o meditaţie zilnică la ora 4 PM UTC (19.00 EEST - ora României) pentru a disipa uraganul Florenţa, de acum încolo, până când se va dizolva.

Puteţi include acest lucru şi în Meditaţia de Urgenţă, zilnic la ora 2 PM UTC (17.00 EEST – ora României), dacă vă simţiţi ghidat în acest sens.

https://www.welovemassmeditation.com/2018/02/breakthrough-meditation-at-2-pm-utc-and.html

şi în limba română :

https://romanian.welovemassmeditation.com/2018/03/meditatia-de-descoperire-la-ora-2-pm.html

Aici este link-ul pentru urmărirea uraganului:

https://edition.cnn.com/interactive/storm-tracker/

Aici puteţi găsi ora voastră de meditaţie :

OraFusul OrarOrașul
06:00 amHASTHonolulu
09:00 amPDTLos Angeles
10:00 amMDTDenver
11:00 amCDTChicago
12:00 pmEDTNew York
01:00 pmBRTRio de Janeiro
04:00 pmUTCReykjavik
05:00 pmBSTLondon
06:00 pmCESTBerlin
06:00 pmEETCairo
07:00 pmMSKMoscow
11:00 pmICTBangkok
12:00 amCSTTaipei
01:00 amJSTTokyo
02:00 amAESTSydney
04:00 amNZSTAuckland

Aici puteţi găsi ora pentru alte oraşe :

https://goo.gl/GTr1N4

Vă rugăm să vă alăturaţi, dacă vă simţiţi ghidat.

Iată instrucţiunile:

1. Utilizaţi propria tehnică pentru a vă aduce într-o stare relaxată de conştiinţă.

2. Indicaţi-vă intenția de a utiliza această meditaţie ca instrument de accelerare a procesului de dizolvare a uraganului Florenţa.

3. Vizualizaţi un stâlp de Lumină care emană de la Soarele Galactic Central, apoi trece prin toate fiinţele de Lumină din interiorul Sistemului nostru Solar şi apoi prin corpul vostru spre centrul Pământului. Vizualizaţi un alt stâlp de Lumină care emană din centrul Pământului, apoi se ridică prin corpul vostru şi în sus înspre cer către toate fiinţele de Lumină din Sistemul nostru Solar şi din galaxia noastră. Acum staţi în doi stâlpi de Lumină, Lumina curgând simultan în sus şi în jos. Menţineţi aceşti stâlpi de Lumină activi pentru câteva minute.

 4. Acum, vizualizaţi o lumină roz deschis, care dizolvă Uraganul Florenţa, făcându-l inofensiv. Vizualizaţi această lumină roz deschis protejând toţi oamenii şi proprietăţile lor în calea uraganului. Vizualizaţi rezolvarea acestei situaţii în modul cel mai pozitiv posibil.

Puteţi folosi acest ghid audio pentru această meditaţie, dar înlocuiţi cuvântul "Irma" cu "Florenţa", în paşii 2 şi 4, atunci când faceţi vizualizările.

https://goo.gl/9MsEJi

Victoria Luminii !

-----------------------------------------------------------------------

Despre acest blog :

Noi Iubim Meditaţiile în Masă (We Love Mass Meditation) organizează meditaţii în masă propunându-şi să ajute la realizarea eliberării planetare cât mai curând posibil şi cât mai uşor posibil.

Vă rugăm să vă alăturaţi Meditaţiei de Urgenţă de la ora 2 PM UTC / (ora 17.00 EEST – ora României) şi Meditaţiei Cheie pentru Liberate de la ora 3 PM UTC / (ora 18.00 EEST – ora României), în fiecare zi, dacă vă simţiţi ghidat în acest sens.

Link-ul Meditaţiei de Urgenţă :
https://www.welovemassmeditation.com/2018/02/breakthrough-meditation-at-2-pm-utc-and.html

şi în limba română :
https://romanian.welovemassmeditation.com/2018/03/meditatia-de-descoperire-la-ora-2-pm.html

Link-ul Meditaţiei Cheie pentru Libertate :

De asemenea, organizăm în mod regulat diferite meditaţii în masă în diverse scopuri. Ele pot fi găsite în acest link de mai jos:
https://welovemassmeditation.blogspot.co.uk/p/blog-page.html

Oferim, de asemenea, asistenţă financiară de urgenţă Lucrătorilor în Lumină din întreaga lume. Vă rugăm să nu ezitaţi să faceţi o contribuţie periodică sau o singură dată, utilizând link-ul de mai jos:

paypal.me/WeLoveMassMedis


Vă rugăm să ne ajutaţi / sprijiniţi pentru o tranziţie lină în eliberarea planetară în cea mai înaltă Lumină.

Comentarii