Actualizarea Meditației pentru oprirea Coronavirusului


De la începutul anului 2020, organizăm o meditație pentru oprirea răspândirii Coronavirusului la nivel global, la fiecare 4 ore.

https://www.welovemassmeditation.com/2020/01/Urgent-meditation-to-stop-the-pandemics-outbreak-in-china-every-4-hours.html

în limba română:

https://romanian.welovemassmeditation.com/2020/01/urgent-meditatie-pentru-oprirea.html

Și o meditație similară pentru oprirea răspândirii Coronavirusului în Italia, de la sfârșitul lunii februarie.

https://www.welovemassmeditation.com/2020/02/urgent-meditation-to-stop-coronavirus-outbreak-in-Italy-every-4-hours.html

în limba română:

https://romanian.welovemassmeditation.com/2020/02/urgent-meditatie-pentru-opri-focarul-de.html



Iar datorită succesului uriaș al Meditației noastre pentru Finalul Coronavirului din 4/5 aprilie, această pandemie a fost stinsă într-o mare măsură.

http://2012portal.blogspot.com/2020/06/age-of-aquarius-activation-update.html


După cum a raportat Cobra, viteza de răspândire s-a redus pentru cel puțin o lună și jumătate, fără meditația din 4/5 aprilie, am avea acum zeci de milioane de cazuri confirmate.

https://www.worldometers.info/coronavirus/

În plus, Pleiadienii au comunicat că se așteaptă ca virusul să moară de la sine, deoarece nu va reuși să găsească gazde noi, care încă nu și-au dezvoltat imunitatea până la sfârșitul anului.

Putem ajuta la accelerarea acestui proces prin efectuarea Meditației pentru oprirea Coronavirusului la nivel global la fiecare 4 ore, la următoarele momente de timp:

1 AM UTC  -  4 AM EEST  (04:00)
5 AM UTC  -  8 EM EEST  (08:00)
9 AM UTC  -  12:00 EEST  (12:00)
1 PM UTC  -   4 PM EEST (16:00)
5 PM UTC  -   8 PM EEST  (20:00)
9 PM UTC  -  12 PM EEST (24:00) - ora României

Acest tabel prezintă intervalele de timp ale meditației pentru zonele orare selectate:


Ziua precedentă
Ziua actuală
Ziua următoare


Fusul orar
Orașul
#1
#2
#3
#4
#5
#6
HST
Honolulu
03p
07p
11p
03a
07a
11a
PDT
Los Angeles
06p
10p
02a
06a
10a
02p
MDT
Denver
07p
11p
03a
07a
11a
03p
CDT
Chicago
08p
12a
04a
08a
12p
04p
EDT
New York
09p
01a
05a
09a
01p
05p
BRT
Rio de Janeiro
10p
02a
06a
10a
02p
06p
UTC
Reykjavik
01a
05a
09a
01p
05p
09p
BST
London
02a
06a
10a
02p
06p
10p
CEST
Paris
03a
07a
11a
03p
07p
11p
EET
Cairo
03a
07a
11a
03p
07p
11p
MSK
Moscow
04a
08a
12p
04p
08p
12a
ICT
Bangkok
08a
12p
04p
08p
12a
04a
CST
Taipei
09a
01p
05p
09p
01a
05a
JST
Tokyo
10a
02p
06p
10p
02a
06a
AEST
Sydney
11a
03p
07p
11p
03a
07a
NZST
Auckland
01p
05p
09p
01a
05a
09a

Și continuați să faceți Meditația pentru Finalul Coronavirusului duminica, la 3 PM UTC (6 PM EEST - 18:00 ora României) și la fiecare 4 ore.

Iată evenimentul Facebook pentru această meditație:

https://www.facebook.com/events/210679730253254

Iată noul audio ghidat în limba engleză pentru această meditație:

https://youtu.be/7rvb3p7CiJs

Lista de redare pe Youtube al audio-urilor ghidate (se va actualiza pas cu pas):

http://bit.ly/2RR5qOM

Audio ghidat în limba română:


Mai jos sunt instrucțiunile actualizate (Durata sugerată pentru această meditație este de 15 minute):

1. Folosiți propria tehnică pentru a vă aduce într-o stare relaxată de conștiință.

2. Declarați-vă intenția de a folosi această meditație ca un instrument pentru oprirea răspândirii coronavirusului și pentru eliminarea acestui virus de pe suprafața planetei.

3. Invocați Flacăra Violet din sursa sa primară, pentru a plasa un cerc de protecție în jurul vostru în timpul și după meditație. Cereți ca aceasta să transmute orice lucru care nu servește Lumina.

4. Vizualizați un stâlp de Lumină albă strălucitoare, care emană de la Soarele Cosmic Central, fiind apoi distribuită către Sorile Centrale ale tuturor galaxiilor din acest univers. Apoi, vizualizați această lumină care intră prin Soarele Galactic Central, apoi trece prin Galaxia noastră, intră în Sistemul nostru Solar și trece prin toate ființele de Lumină din interiorul Sistemului nostru Solar și apoi prin toate ființele de pe planeta Pământ și de asemenea, prin corpul vostru până în centrul Pământului.

5. Vizualizați Focul Alb al lui AN care purifică toți oamenii și locațiile implicate în epidemia de coronavirus, în special Statele Unite, Brazilia, India, Rusia și Africa de Sud. 

6. Vizualizați Flacăra Violet care purifică toate anomaliile primare care susțin virusul și toți Arhonii, Draco, Reptilienii și alte entități rămase. Vizualizați virusul fiind oprit din răspândire și îndepărtat de pe suprafața planetei.

7. Vizualizați pe toți cei infectați cu acest virus fiind complet vindecați.

Victoria Luminii !
_________________________________________________________________________________

Despre acest blog:

Noi Iubim Meditațiile în Masă (We Love Mass Meditation) este un grup de voluntari internaționali care organizează meditații în masă care urmăresc să ajute la eliberarea planetară cât mai curând posibil și cât mai ușor posibil.

Vă rugăm să vă alăturați oricărei meditații zilnice de mai jos dacă vă simțiți ghidați.

Meditația pentru Finalul Coronavirusului la fiecare 4 ore (06:00, 10:00, 14:00, 18:00, 22:00, 02:00 - ora de vară):
http://www.welovemassmeditation.com/2020/04/end-of-coronavirus-meditation-on-sunday-at-3pm-utc-and-every-4-hours.html
În limba română:
https://romanian.welovemassmeditation.com/2020/04/meditatia-pentru-finalul.html

Meditația pentru oprirea focarului de Coronavirus la nivel global la fiecare 4 ore (04:00, 08:00, 12:00, 16:00, 20:00, 24:00 - ora de vară):
https://www.welovemassmeditation.com/2020/01/Urgent-meditation-to-stop-the-pandemics-outbreak-in-china-every-4-hours.html
În limba română:
https://romanian.welovemassmeditation.com/2020/01/urgent-meditatie-pentru-oprirea.html

Meditația Floarea Vieții la ora 12 PM UTC (2 PM EET / 3 PM EEST):
https://www.welovemassmeditation.com/2019/08/daily-flower-of-life-meditation.html
În limba română:
https://romanian.welovemassmeditation.com/2019/08/meditatia-zilnica-floarea-vietii.html

Meditația de Urgență la ora 2 PM UTC (4 PM EET / 5 PM EEST):
https://www.welovemassmeditation.com/2018/02/breakthrough-meditation-at-2-pm-utc-and.html
În limba română:
https://romanian.welovemassmeditation.com/2018/03/meditatia-de-descoperire-la-ora-2-pm.html

Meditația Zeiței la ora 2:30 PM UTC (4:30 PM EET / 5:30 PM EEST):
https://www.welovemassmeditation.com/2018/02/goddess-meditation-230pm-everyday-and.html
În limba română:
https://romanian.welovemassmeditation.com/2018/02/meditatia-zeitei-la-230-pm-in-fiecare.html

Meditația pentru Finalul Coronavirusului duminica, la 3 PM UTC (5 PM EET / 6 PM EEST)
http://www.welovemassmeditation.com/2020/04/end-of-coronavirus-meditation-on-sunday-at-3pm-utc-and-every-4-hours.html
În limba română:
https://romanian.welovemassmeditation.com/2020/04/meditatia-pentru-finalul.html

Meditația Rasei Centrale Cosmice la ora 3:15 PM UTC (5:15 PM EET / 6:15 PM EEST):
https://www.welovemassmeditation.com/2019/02/cosmic-central-race-meditation-at-315.html
În limba română:
https://romanian.welovemassmeditation.com/2019/02/meditatia-rasei-centrale-cosmice-in.html

Meditația Stâlpului Buddhic (Coloanelor Buddhice) la ora 3:30 PM UTC (5:30 PM EET / 6:30 PM EEST):
https://www.welovemassmeditation.com/2018/10/daily-buddhic-columns-meditation-at-330.html
În limba română:
https://romanian.welovemassmeditation.com/2018/10/meditatia-zilnica-coloanelor-buddhice.html

De asemenea, organizăm în mod regulat diferite meditații în masă cu scopuri diverse. Ele pot fi găsite în link-ul de mai jos:

https://welovemassmeditation.blogspot.co.uk/p/blog-page.html

Donație către Fondul We Love Mass Meditation

Fondul We Love Mass Meditation oferă asistență financiară de urgență Lucrătorilor de lumină din întreaga lume. Vă rugăm să nu ezitați să faceți o contribuție periodică sau o singură contribuție folosind link-ul de mai jos:

paypal.me/WeLoveMassMedis

Vă rugăm să ne ajutați / sprijiniți pentru o tranziție lină în eliberarea planetară în Lumină Supremă.

Grupul de Vindecare We Love Mass Meditation

Sunteți binevenit să vă alăturați grupului nostru de vindecare pentru a solicita vindecare de la vindecătorii din întreaga lume, de asemenea, căutăm vindecători calificați care să se alăture acestui grup, pentru a ajuta oamenii în nevoie.

https://www.facebook.com/groups/672169430262119

Comentarii