"Interviul" lui Cobra și Dr. Joseph McNamara de FESIG în 1 iulie 2020Pe 1 iulie 2020, FESIG (Grupul de Interes Special pentru Energia Liberă) a organizat cea de-a 78-a întâlnire. În prima parte a sesiunii de întâlniri, purtătorul lor de cuvânt, Dr, Joseoh Mc Namara a prezentat Camera Tahionică, urmată de un lung Q&A (întrebări & răspunsuri) cu Cobra în spatele scenei, în care maeștrii păpușari orchestrează actuala situație dificilă "Războiul de Conștiință" la nivel global și galactic de la nivelul Federației.

http://truevisionofpeace.com/fesig.html

https://www.facebook.com/Free.Energy.Special.Interest.Group

Iată videoclipul primei sesiuni al celei de a 78-a întâlnire FESIG.


Și mai jos este transcrierea interviului lui Cobra și Dr. Joseph McNamara.

Mulțumiri speciale lui FESIG pentru organizarea acestei întâlniri excelente și pentru permiterea postării aici a întregii transcrieri:

Traducerile transcrierii în alte limbi pot fi găsite aici:

Olandeză: https://eventnl.wordpress.com/2020/07/29/interview-met-cobra-dr-joseph-mcnamara-1-juli-2020/

Germană: https://german.welovemassmeditation.com/2020/07/interview-von-cobra-und-dr-joseph.html

Franceză: https://french.welovemassmeditation.com/2020/08/interview-cobra-dr-joseph-mcnamara.html

Italiană: https://italian.welovemassmeditation.com/2020/07/intervista-di-cobra-e-dr-joseph.html

Japoneză: https://paradism.hatenablog.com/entry/2020/07/interview-of-cobra-and-dr-joseph-mcnamara-by-FESIG-on-july-1st-2020.html

Poloneză: https://meditation539.com/2020/07/28/portal-wywiad-z-cobra-i-dr-josephem-mcnamara-przeprowadzony-przez-fesig-1-lipca-2020/


--- Începutul transcrierii ---

Crystal Goh, președintele și fondatorul FESIG, Grupul de Interes Special pentru Energie Liberă:

Salutare, tuturor. Bine ați venit la cea de-a 78-a întâlnire FESIG. Astăzi este 1 iulie. Bine ați venit la FESIG - Grupul de Interes Special pentru Energie Liberă, unde știința întâlnește spiritualitatea în contextul adevărului și cunoașterii, pentru a elibera umanitatea și a transforma această planetă într-un paradis. Mulțumesc. Bine, acum suntem aici, 55 dintre noi care participăm la cea de-a 78-a întâlnire a noastră FESIG și avem o mulțime de oameni care participă și este atât de minunat să vă avem pe toți aici. Avem patru purtători de cuvânt fantastici astăzi. Doi vor vorbi la prima sesiune și doi vor vorbi la a doua sesiune și vom face o mică pauză, de câteva minute înainte să începem a doua sesiune.

Vă voi arăta agenda noastră pentru sesiunea de astăzi. FESIG este grupul de interes special pentru energie liberă, unde știința îndeplinește spiritualitatea, accesați website-ul nostru și citiți despre misiunea noastră și de ce facem această muncă, reunind oameni de știință, cercetători, dezvoltatori și inventatori de energie liberă, precum și tehnologii de vindecare, fiind împreună pentru a împărtăși idei ,pentru a dezvolta tehnologii și a trece cele mai îndepărtate frontiere pentru a muta tehnologiile pentru umanitate, iar agenda de azi este următoarea, avem purtătorii de cuvânt din prima sesiune, dr. Joseph McNamara, care va face o prezentare de 15 minute despre camera tahionică, urmată de sesiunea Q și A, care durează o oră, cu Cobra, deoarece Cobra este inventatorul camerei tahionice. Iar el va răspunde la întrebări despre tehnologiile tahionice pleiadiene și, de asemenea, despre dezvăluirea maeștrilor păpușari care orchestrează acum situația actuală a „Războiului de conștiință” la nivel mondial, și, de asemenea, galactic, de la nivelul Federației. Așadar, oameni buni, sunt sigur că v-ați pregătit întrebările și le veți putea lansa odată ce vom putea să îl avem pe Cobra să realizeze sesiunea de întrebări și întrebări. Deci, a doua sesiune, vorbitorii noștri sunt Ralph și Marsha Ring. Ralph a lucrat în domeniile magneticii, levitației și teleportării, ceea ce duce la realitățile și la participarea teleportării și a conștiinței ezoterice. Astăzi va fi o întâlnire foarte interesantă. Atâtea subiecte interesante de acoperit. Așadar, după ce am terminat sesiunea Q și A pentru Ralph și Marsha, întâlnirea se se va actualiza apoi la cea de-a 79-a întâlnire FESIG din 5 august, unde vom avea un alt set de vorbitori foarte interesanți. Deci, dacă doriți să-mi scrieți, ați putea scrie la adresa de email crystal@truevisionofpeace.com, iar site-ul nostru este http://truevisionofpeace.com/fesig.html. În regulă. Vă mulțumesc pentru că mă acompaniați aici. Acum. Cred că este timpul să introducem difuzoarele și voi face asta imediat.

Deci, trebuie să vi-l prezint pe primul vorbitor Dr. Joseph McNamara, Dr. Joe a practicat medicina timp de peste 20 de ani ca medic, a început în Îngrijiri de Urgență, a trecut la Medicina de Familie și apoi la propria ,,Cara an Anam”, care în gaelică înseamnă „Prietenul sufletului”. A lucrat cu organizația Earth-Keeper, călătorind, oferind prezentări și discuții la conferințele Noii Ere și la altele. Prezentările au combinat știința riguroasă cu credința spirituală și vindecarea, o combinație câștigătoare care ne va duce mai departe în era de aur. A publicat o carte care explică teoria sa inovatoare asupra Irlandei ca o colonie a Atlantidei. El va face o scurtă prezentare a camerei tahionice, urmată de interviul lui Cobra. Așadar, acum, la dvs., domnule Joe, dacă veți prelua microfonul și voi fi asistentul dvs. de prezentare, ajutându-vă cu partajarea ecranului pentru prezentarea PowerPoint-ului dvs.

Dr. Joseph McNamra: Bun. Foarte bine. Iar PowerPoint-ul meu, dacă nu îl urmăresc, pur și simplu continuă să se miște deoarece în mod evident, am dezvoltat de asemenea, niște informații. Da. Puteți derula de acolo. Asta a fost prezentarea mea anul trecut. Bine. Continuați. Da, foarte bine.

Bine, Cobra este desigur în centrul atenției, al unui imens interes aici. Așadar, voi ține prezentarea mea cât mai scurtă posibil.

Tehnologia tahionică este o parte a unui val major de progrese care ne va transforma experiența în următorii ani. Aceasta este o Eră de Aur a Vărsătorului, de mult profețită. Multe dintre aceste tehnologii ne-au fost dăruite prin intermediul contactelor pleiadiene.


Voi descrie acum tahionii. Acestea sunt particule subatomice care călătoresc mai repede decât lumina, care infuzează materia cu Lumina spirituală, cum ar fi din centrul nostru galactic. Tahionizarea este un proces tehnologic care infuzează materia fizică cu o cantitate crescută de tahioni și schimbă permanent proprietățile cuantice ale nucleelor atomice, care compun această materie. Iar tahionizarea este un proces care are un brevet (de invenție). Este o tehnologie patentată. Acum, compoziția chimică nu se schimbă. Aceasta scade entropia materiei fizice. Inversează procesul de îmbătrânire și întărește sistemul imunitar.

Există două procese care se desfășoară în același timp în conflict. Unul este entropia, iar celălalt este opusul, care este sintropia. Am experimentat acea entropie în ceea ce privește îmbătrânirea, dezvoltăm complexitatea crescândă până la împlinirea vârstei de aproximativ 20 de ani. Și atunci, inițiem procesul obișnuit ireversibil de entropie care duce la moarte, ca organism fizic.

Tahionii prezintă siguranță în totalitate, deoarece nu schimbă compoziția chimică a materiei. Și nu creează niciun tip de câmp electromagnetic sau radioactivitate.

Datorită efectelor centrale ale acestora, tahionii pot corecta dezechilibrele din cele patru corpuri inferioare ale noastre. Acestea sunt corpul fizic, mental, emoțional și eteric. Nu poate fi folosit în mod greșit și merge bine împreună cu alte modalități. Deci, bunăstarea și creșterea spirituală sunt accelerate.


Deci, în 1977, Gerald Fein a definit tahionii pentru prima dată Acest lucru a intrat în cele din urmă în conștiința comună în timpul serialului Star Trek. Și îi veți vedea menționând acest lucru în multe dintre episoade și merită să vă uitați din nou. Ele sunt convertite. Sunt particule subatomice care călătoresc prin spațiu. Sunt convertite de pionii din atmosferă în frecvențe, care trebuie să evolueze, să organizeze și să creeze o formă perfectă. Voi sunteți energia de legătură a universului, creând perfect toate formele.

Tahionii poartă semnătura cuantică, nivelul de bază al materiei creative și conectează materia fizică înapoi la sursă.


Razele cosmice de mare energie intră în sistemul nostru solar din spațiul interstelar și poartă tahioni cu ei. Unii dintre ei au ajuns pe suprafața planetei noastre printr-o gaură de vierme hiper-dimensională prin intermediul unui oscilator de cuarț de la bordul navei spațiale Geneza II.
Așadar, aceste camere tahionice, care acum sunt în întreaga lume, au permis sosirea tahionilor din dimensiuni superioare, prin ceea ce voi descrie drept carantină în materie fizică, refractându-le și concentrându-le prin geometria sacră.

Acum, carantina este o problemă foarte importantă, deoarece este ceea ce ne separă în realitate de restul sistemului nostru solar și de restul cosmosului. Carantina a fost creată de forțele întunecate de aproximativ 26.000 de ani, care este un an galactic. Ea este menținută printr-o anomalie cuantică, care este o distorsiune a continumului spațiu – timp, cât și la nivel cuantic. Textele gnostice fac referință la acestea ca fiind erori.

Camerele sunt generatoare cuantice care au filtrat timpul și spațiul. Și astfel detoxifică corpul. Ele echilibrează sistemul imunitar. Ele echilibrează chakrele noastre.

Pleiadienii sunt grupul principal de interacțiune cu noi pe planeta Pământ, dar ei și alte civilizații cosmice de Lumină folosesc acești tahioni ca sursa lor de bază de energie. De exemplu, ca surse de energie hiperdrive pentru navele lor spațiale, prin crearea găurilor de vierme hiper-spațiale, însă îi utilizează de asemenea și pentru vindecare și pentru informații, transmisie și (în) Star Trek, ei referindu-se la acestea ca subspații și transmisii.

Camera pe care o dețin permite venirea tahionilor din dimensiunile superioare în materie fizică, așa cum am menționat anterior.


Am cinci ani de experiență folosind această tehnologie ca practicant aici, în centrul meu de vindecare. Am creat o serie de date care sunt disponibile pentru cercetare, dacă este necesar. Pot răspunde la întrebări referitoare la probleme specifice legate de tulburări ale minții, emoții, nivel de energie și, de asemenea, corpul fizic însuși.

Și asta completează cu adevărat prezentarea mea. Am vrut să-l prezint pe scurt și la obiect, astfel încât, dacă există întrebări specifice din punct de vedere medical, să pot să dau răspunsuri, iar Cobra, cu siguranță, este o resursă extraordinară pentru tehnologia și cunoștințele științifice actuale, care susțin acest lucru.


Crystal: Nu mutasem prezentarea dvs. suficient de repede.

Dr. Joseph McNamara: Îmi pare rău pentru asta. Nici măcar nu mă uitasem.

Am acoperit cea mai mare parte a informațiilor acolo. Așadar, pur și simplu continuați derularea în jos până când se termină.

Am menționat despre carantină că, acestea sunt diferite particule cuantice legate la diferite nivele de creație.

Deci, continuați să vă deplasați în jos.

Și acestea sunt citate de la diferiți oameni. Dacă derulați înapoi doar puțin la cel anterior, puteți să îl găsiți … Nu la acela. (dar) la următorul. Da, și minimizați.

Da. Bine. Michio Kaku a fost citat pe mass-media din Australia spunând: „Dumnezeu este un
matematician, folosind tahionii, făcând muzică, șiruri care rezonează prin dimensiunea a
unsprezecea, separând spațiul și materia”.

Există un film de cinema care se numește Tomorrowland (Tărâmul de mâine), cu Hugh Laurie,
și este o vedetă și construiește o altă lume folosind tahionul. Deci, merită mereu să fie vizionat.

De asemenea, vreau să subliniez că există multe lucruri care se mișcă mai repede decât viteza luminii. Deci tahionii nu sunt singurele lucruri care sunt super luminale.

Prin urmare, îmi dau seama că vorbeam despre lasere în prezentarea mea. Așa că permiteți-mi să închei prezentarea mea acolo, deoarece nu are legătură cu tahionul, ci mai mult cu tehnologia laser.


Asta este. Mulțumesc.

Crystal: Vă mulțumesc foarte mult. Dr. Joseph McNamara.

Dr. Joseph McNamara: Mulțumesc, Crystal.

Crystal: Foarte bună prezentare despre camera tahionică.

Dr. Joseph McNamara: Da.

Crystal: Așadar, cred că dacă aveți una sau două întrebări înainte de a trece microfonul la Cobra, fiind inventatorul camerei tahionice oferită de Pleiadieni. Ei bine, o avem pe Margaret care și-a ridicat mâna. Vreți să ridicați microfonul la Dr. Joe, doar două întrebări înainte de a merge la Cobra.

Dr. Joseph McNamara: Bine.


Crystal: Timpul merge mai departe. Vino Margaret, vrei să vorbești? James te-a luat? Dacă o poți citi din chat și poate vorbi la microfon, e în regulă ... Bine. Următorul vă rog. Nu te putem auzi Margaret. Ne pare rău ... Și nu ați introdus întrebarea în chat. Acum, cred că o să ... Nu vreau să împing asta prea repede dacă James, mă vei ajuta. Există întrebări în camera de chat?

James: Ei bine, avem câteva întrebări de la Megan, avem cu niște vindecări remarcabile pe care le-ați observat de la Megan, aveți o vindecare remarcabilă?

Dr. Joseph McNamra: Da, din experiența mea, și Cobra poate avea un mod diferit de a explica acest lucru, dar funcționează pe cele patru niveluri inferioare. Ceea ce ai putea numi corp material, mental, emoțional, eteric și fizic.

Mi se pare că nivelul superior, nivelul dimensional, în care trăim, fie mental fie emoțional, acelea sunt foarte, foarte ușor influențate de cameră.

Și, chiar ieri, a fost un client care a venit la mine pentru o serie de ședințe și m-a sunat înapoi
foarte încântat că a mers la consilierul său obișnuit Shannon și i-a explicat de personalitatea lui 
despicată, că avea două personalități fuzionate. Nu mi-a spus niciodată asta când a venit aici, dar a fost foarte fericit. El a spus că în sfârșit și-a găsit pacea după multe decenii cu adevărat
disfuncționale. Deci acesta, aceasta s-a vindecat, acela, aceea s-a vindecat, de ceea ce făcea 
ruptura în personalitatea sa. Și este extatic. El este cu adevărat fericit. Simte că este unul pentru prima dată în viața lui. El a suferit multe abuzuri în copilărie.

Crystal: Vă mulțumesc.

Dr. Joseph McNamara: Al doilea exemplu este al unui veteran de marină care a trecut prin
războiul din Irak. El a suferit o mulțime de traume, atât personal, cât și efecte vizuale din război. A suferit deci tulburări severe de stres post-traumatic. Soția lui îi spusese că nu va fi dispusă să-și continue căsătoria. Așa că a venit la mine în disperare. A fost la clinicile obișnuitele VA. Aceasta este clinica de administrare a veteranilor, în caz că nu știți. Și, a văzut mulți dintre prietenii lui cum s-au sinucis, chiar și în clinica VA. Așadar, acești războinici răniți au fost tratați greșit și maltratați mult timp. Așa că pentru el, am fost ultimul său punct de apel. După o sesiune, a simțit vindecare. Aproape că nu l-am crezut. Dar a intrat în pădure, care este foarte aproape de aici și a plecat la fugă. El a spus: nu am mai avut acea energie de ani buni. Mi-a spus, fizic am alergat pe traseu, mai degrabă decât am mers. Astfel că, și-a dezvoltat o 
nouă carieră. Este un pensionar de marină. Acum este artist și produce bijuterii frumoase ca profesionist. Și are propriul său website.

Acestea sunt două dintre cele mai dramatice, desigur, cu emoții. Am avut mulți oameni care au experimentat în timp ce erau în cameră, scene dramatice, pe care le vedeau foarte, foarte viu.

Există o singură doamnă, care nu era nici măcar o creștină, care mi-a explicat extrem de lacrimogen că l-a întâlnit pe Isus. Acum, puteți fi de acord cu asta sau nu. Dar pentru ea, aceasta a fost o experiență reală, fiindcă entitatea pe care se descria pe sine ca Isus, a numit-o, sora lui și cu mine, am fost foarte emoționat de realizarea uimitoarei legături pe care a avut-o cu el.

Alte cazuri în care am avut niște hispanici care au venit aici și au o cultură în Mexic, unde
îngerii și sfinții sunt foarte reali pentru ei. Așa că a descris în detaliu interacțiunea sa intimă cu
una pe care a descris-o ca fiind un înger.

Crystal: Dr. Joe, (da) trebuie să o scurtăm pentru că, cred că oamenii ar putea să acceseze website-ul dvs. (da) pentru a găsi toate mărturiile, deoarece timpul este esențial aici ca scaunul.

Dr. Joseph McNamara: Da, mulțumesc.

Crystal: Este responsabilitatea mea să țin timpul. Așadar, (apreciez) da, am timp pentru întrebări pentru Dr. Joe, dar va fi așa, fie dr. Joe să poată pune unele dintre întrebări, fie Cobra, dar trebuie să îl prezint pe Cobra acum.

Dr. Joseph McNamara: Vă rog, vă rog … Mulțumesc. Foarte bine.

Crystal: Vă mulțumesc.

Dr. Joseph McNamara: Mulțumesc, Crystal.

Crystal: Mulțumesc. Așadar, vreau să îl prezint Cobra acum. Așadar, Cobra face, într-adevăr, o muncă grozavă, minunată, pentru umanitate. Și inutil să spun că este foarte renumit, dar trebuie totuși să vi-l prezint. Cobra este un nume de cod pentru Compression Breakthrough (Străpungerea prin Compresie), a cărui identitate trebuie să rămână voalată deocamdată din diverse motive. El lucrează direct alături de Confederația Galactică pentru a crea un centru oficial de informații pentru Victoria Luminii în eforturile de a pregăti populația de suprafață trezită pentru schimbarea Erelor / Eliberarea planetară. Așadar, când Lumina de sus și Lumina de jos se întâlnesc chiar pe suprafața planetei, acesta este momentul Străpungerii Compresiei. Acest lucru este explicat, această întâmplare se numește Eveniment. Evenimentul include, dar nu se limitează la arestările în masă ale Cabalei. Mai curând este un eveniment declanșator multidimensional care începe procesul de intrare în era de aur mult așteptată, cu întunericul îndepărtat. Umanitatea va putea să-și creeze propriul viitor. Cobra nu este asociat cu armata sau cu Drake și poate sau nu face parte din Mișcarea de Rezistență. Ceea ce este important este mesajul și nu mesagerul. 

Chiar pentru dvs., Cobra. Mulțumesc. Suntem atât de fericiți și norocoși să vă vorbim aici. Mulțumesc.

Cobra : Vă mulțumesc pentru invitație. Este un grup minunat și o energie minunată aici.

Crystal: La tine James, să înceapă sesiunea Q și A. Începe rularea mingii. Vă rog prima întrebare pentru Cobra.

James: Bine. Desigur. Prima întrebare este, ce credeți despre Shungite pentru vindecare și pietre și folosirea rețelei cum ar fi pietrele Cintamani?

Cobra: Bine. Shungite are proprietăți de vindecare destul de uimitoare. Are o capacitate de a absorbi multă energie, așa că poate fi folosită pentru purificarea câmpului energetic uman, însă obiectivul acestuia este mult diferit de scopul pietrelor cintamani. Pietrele Cintamani sunt puse în rețeaua de energie planetară ca parte a unuia dintre cele mai mari proiecte pentru Noua Atlantida, care este supravegheat de Sf. Germain, și practic, pietrele cintamani sunt ancore cheie pentru ființele angelice care vindecă și restructurează rețeaua energetică planetară. Așadar, scopul lui Shungite este complet diferit de scopul pietrelor cintamani.

James: Bine. Mulțumesc. Următoarea întrebare este, aveți vreo actualizare despre bombele toplet?

Cobra: Nu pot să răspund la asta. Voi face o declarație publică într-una dintre următoarele actualizări pe blogul meu.

James: În regulă. Bine, deci ne ducem la următoarea întrebare. Permiteți-mi o secundă aici. Deci, aveți vreo informație despre RV? Credeți că aceasta este reevaluarea monetară?

Cobra: Bine. Vorbeam de multe ori despre resetarea financiară, iar RV uneori este reprezentată într-un mod ușor incorect. Nu este doar o reevaluare a unei monede. Practic, este o resetare financiară globală, care se va întâmpla când Mișcarea de Rezistență va crea un hack (o deturnare) în sistemul financiar electronic mondial. Și acest lucru se va face pentru scopul de a tăia toate fondurile cabalei, astfel încât acest nou sistem financiar va fi corect pentru toată lumea de pe suprafața planetei.

James: Bine. Scuze. Trebuie să apăs atât de multe butoane pentru a ajunge la întrebare. Bine. Da. Mulțumesc. Deci, previzionați și dvs., spuneți ca și notele Zim, să se revină la convertirea unu la unu?

Cobra : Nu, nu, nu, aceasta nu este parte din resetarea financiară.

James: Bine. Și vedeți că are loc NESARA ?

Cobra: De fapt, NESARA face parte dintr-o GESARA globală, care este un program global
și un program global care este doar o parte din resetarea financiară. Acesta este doar un aspect
al acesteia, dar acesta este un aspect juridic pe baza căruia va fi construit acest nou sistem
financiar.


James: Bine, mulțumesc. Este în regulă. Deci, trecând la următoarea întrebare, care sunt gândurile dvs. despre Royal Rife și vă gândiți la programarea gândirii materiei?

Cobra: Puteți să specificați puțin această întrebare?

James: Da, cred că vor să știe despre Royal rife. Vreau să spun, acum, tehnologia rife, aparent dacă, dacă ar trebui să folosiți tehnologia Rife în zilele noastre, nu pare să funcționeze. Și asta se datorează probabil faptului că frecvențele se schimbă pe măsură ce planeta se deplasează prin procesiunea galactică ...

Cobra: Funcționează într-o anumită măsură, dar din nou, vin noi tehnologii, care sunt mai potrivite pentru noile frecvențe care vor veni.

James: Bine, deci, următoarea întrebare. Ați observat ceva care se întâmplă în ultimele 36 de ore de la marea meditație din 30 iunie?

Cobra: Da, de fapt am reușit să schimbăm linia temporală. Pe termen lung, aceasta va avea consecințe drastice, consecințe pozitive pentru planetă. Așadar, la nivel cuantic, a fost creată o mare schimbare, o schimbare cu adevărat uimitoare care la un anumit punct se va precipita spre planul fizic. Dar, aș spune că pe planurile superioare, a fost luată o mare decizie și este în curs o mare schimbare.

James: Ei bine, prevedeți spre exemplu, revolte care se înrăutățesc și vom coborî în haosul financiar, sau vedeți că vor ieși bani ca stimuli? Și practic, cu toții ne vom elibera sau poate undeva între ?

Cobra: S-ar putea să fie destul de multă violență în următoarele luni, fiindcă există multe lucruri care au fost suprimate pe suprafața planetei. S-a acumulat multă frustrare și această frustrare va trebui să fie eliberată într-un fel sau altul. Dar o parte sau un obiectiv al acestei activări era de a minimaliza acest lucru. Și fără această activare, am putea avea războaie majore și violențe majore la nivel global. Lucrăm la minimizarea acestui lucru. Prin urmare, nu pot avea o predicție exactă despre cum se va rezolva acest lucru, dar cu siguranță va exista o anumită iritare. Vor fi unele violențe, vor avea loc revolte. Va exista instabilitate financiară, dar Forțele Luminii vor face tot ce pot pentru a minimiza impactul acestei transformări asupra societății globale. Desigur că forțele întunecate manipulează emoțiile umane. Aceștia declanșează acea furie și o canalizează într-un mod manipulator. Aceasta este, de asemenea, o parte a ecuației.

James: Bine. Se pare că sunt o mulțime de persoane, aș spune că Chandler's Sears privesc în viitor și văd ceva ce arată ca un scenariu de al treilea război mondial sau un haos absolut. Vreți să spuneți că totul va fi atenuat. Nu vom vedea nici un scenariu din cel de-al treilea război mondial?

Cobra: Aceasta este planul forțelor întunecate pe care vor să o creeze. Și depinde de noi. Adică, suntem încă într-o luptă finală. Nu pot garanta că nimic din acestea nu se poate întâmpla, dar avem puterea de a schimba acest lucru fiind vigilenți prin ancorarea luminii, ori de câte ori este nevoie și este posibil. Practic, am împiedicat de mai multe ori să înceapă al treilea război mondial, de mai multe ori în ultimii 10 ani. Deci, putem continua să prevenim asta până vom avea victoria finală.

James: Excelent. Bine. Următoarea întrebare. Deci, aceasta revine la RV și la Jubileul datoriilor. Deci, nu aveți, dacă oamenii nu mai au, adică, prevedeți cum să începem cu asta? Puteți prevedea o jubilare a datoriei?

Cobra: Da. Ca parte a resetării globale, va exista un Jubileu al datoriei și fără acesta nu putem începe un nou sistem.

James: Și prevedeți că ei vor folosi certificatele noastre de naștere pentru a ne permite să ne accesăm ulterior conturile?

Cobra: No. No.

James: OK. Poftim, asta este. Bine. Următoarea întrebare. O altă actualizare a liniei temporale despre paturile med, tehnologie avansată, tehnologie de regenerare. Aveți o idee ce linie temporală dorim când acestea vor fi lansate?

Cobra: Toate acestea vor fi lansate doar după Eveniment, numai după ce forțele întunecate vor dispărea, până când ei (nu) controlează sistemul financiar, când ei încă controlează sistemul financiar și mass media. Nu este posibil să se introduce astfel de tipuri de tehnologii deoarece acestea vor fi oprite. Deci, prima dată trebuie îndepărtați băieții răi. Iar apoi, Forțele Luminii vor introduce tehnologiile avansate de vindecare și alte tehnologii. Aceasta este sigur.

James: Bine. Bine. O întrebare de pe Facebook, știți despre P-NTI - Ponty care este scris P apostrof, N T I, ei sunt aici și au făcut primul contact. Cum se încadrează în dezvăluire?

Cobra: Nu am auzit niciodată despre acest context, așa că nu pot comenta acest lucru.

James: Bun. Următoarea întrebare din Facebook. Thomas ar dori să știe cum a avut loc singularitatea. Presupun că se referă la singularitatea AI (Inteligență Artificială).

Cobra: Singularitatea AI (Inteligență Artificială) nu se va întâmpla. Aceasta va fi prevenită. Este ca un plan teoretic al închinătorilor la AI, dar nu se va întâmpla. Acest plan al lor are un defect fatal, pe care încă nu l-au descoperit. Și vor descoperi că aceste lucruri nu vor merge conform planului lor.

James: Oh, ne referim că poate inteligența artificială va deveni pozitivă în viitor.

Cobra: Inteligența artificială nu se va dezvolta Are o anumită, a fost o anumită barieră pe care AI nu o poate trece, iar această barieră va opri evoluția AI.

James: Bine. În regulă.

Cobra: Cât pot să spun despre asta.


James: Bine. Următoarea întrebare este, cred că, intrăm aici la restricțiile Covid, când vom putea călători? Americanii nu pot călători în Europa. Când se va sfârși acest lucru ?

Cobra: Referitor la America, nu mă aștept ca călătoriile să se deschidă spre Europa în continuare, cel puțin în următoarele trei luni sau poate chiar mai mult.

James: Bine. Așadar, puteți să lucrați la abilitățile voastre de teleportare, dacă doriți să ajungeți în Europa oricând, în curând. Bine. Următoarea întrebare. Despre meditația care a fost, care a avut loc marți [30 iunie]. Ce au câștigat Forțele Luminii împotriva forțelor întunecate?

Cobra: Principalul avantaj pe care l-au obținut este schimbarea liniei temporale. Forțele întunecate au o cronologie extrem de negativă. Ei forțează, vor să o manifeste. Iar acum, Forțele Luminii încep în sfârșit să preia stăpânirea acolo sus pe planurile superioare, să introducă cronologia pozitivă. Așa că acesta a fost punctul de cotitură și această tranziție a anului 2020 în Epoca Vărsătorului, care este așa cum probabil ați experimentat cu toții, extrem de nebunatică. Această tranziție este extrem de nebună doar pentru că există atât de multă nebunie, care a fost suprimată și trebuie expusă, eliberată și curățată într-un timp foarte scurt. Iată de ce totul este atât de nebunatic.

James: Bine, Vă mulțumesc. Deci, acum, trecem la zvonurile despre un nou rege al Angliei. Regele Greg Hallett, cred că, este al treilea Ioan. Care sunt gândurile dvs.?

Va dizolva linia regală sau va face parte din același sistem vechi, același sistem vechi ... sau, există vreun beneficiu sau poate, poate că va fi bun și va face parte din aceasta?

Cobra: Nu pot să confirm că aceste zvonuri sunt adevărate. Nu pot confirma întreaga poveste. E adevărat.

James: Este în regulă. Nici o informație. Am înțeles. Am priceput. Bine. Următoarea întrebare. Cobra, multe persoane sunt preocupate de satelitul 5G. Cred că asta este cu Elon Musk, sau a fost Starlink? Cred că se numește ... Iertați-mă, (da, da), dar da. Și grila pe care intenționează să o creeze. Există ceva ce aveți voie să spuneți despre ei și Elon Musk?

Cobra: Da, de fapt, știți, Musk a fost manipulat în dezvoltarea acestora și, de fapt, în ceea ce fac acești sateliți. Aceștia consolidează carantina cu un anumit soi de gard electromagnetic, iar Forțele Luminii au planuri de a neutraliza acest lucru.

James: Așadar, l-ați considera pe Elon Musk ca fiind probabil parte a cabalei întunecate?

Cobra: Nu, nu face parte din cabala întunecată, dar este manipulat în anumite domenii ale activității sale.

James: În regulă. Și prevedeți o nouă tehnologie, probabil o tehnologie cuantică de tunelare, care face 6G și 5G învechite. Nici măcar nu vom mai vedea nimic din acestea.

Cobra: Adică, tehnologia respectivă, desigur, militarii au acel tip de tehnologie. Și nu văd că acest lucru ar fi lansat publicului înainte de Eveniment. Este puțin probabil.

James: Și asta pentru că nu numai că vor să păstreze grila, dar vor și probabil există alte scopuri nefaste ale 5G. Vorbim și despre supraveghere?

Cobra: 5G G este practic o armă. Este o armă care influențează conștiința umană și influențează sistemul imunitar. Iată de ce doresc să dezvolte acest lucru. Nu este vorba despre transmiterea datelor, nici măcar despre supraveghere. Este vorba despre câmpul electromagnetic, care influențează sau aș spune că, suprimă conștiința și suprimă sistemul imunitar.

James: Bine. Mulțumesc. Bine, deci trecem la următoarea întrebare. Cobra, puteți să comentați conexiunea lui Gosia și a lui Dale Harder cu Pleiadienii pozitivi din Taygeta, de la Cosmic Disclosure ( Dezvăluirea Cosmică), pe canalul YouTube.

Cobra: Bine. Nu le voi comenta direct, dar aș spune că sunt extrem de puțini oameni pe planetă care au într-adevăr o legătură cu Pleiadienii. Sunt multe persoane care pretind că, canalizează Pleiadienii, dar aș spune că doar persoanele care au avut experiență fizică cu Pleiadienii, sau cu Sirienii sau cu Arcturienii, sunt de încredere, deoarece au avut această legătură pentru conectarea care a fost creată în corpul lor fizic. Așadar, canalizarea Pleiadienilor nu este de obicei suficientă pentru a obține informații de încredere.

James: Da, cred că Gosia, adică, ea susține că are acest terminal de calculator prin care comunică cu un fel de super computer conectat cu pleiadienii, iar sursele pe care le obțin spun că calculatoarele parțial negre sunt infectate, dar eu nu, nu judec, nu judec nici o hotărâre. Vă dau doar informații aici. Deci, luați ce vreți din asta. Și oricum, e bine. Deci, următoarea întrebare este Cobra, sunteți în continuare în legătură cu Michael, cred că RM ar putea fi un generator de zvonuri. Nu sunt sigur.

Cobra: Mișcarea de Rezistență. Sunt în legătură cu el din când în când. Nu destul de des, dar uneori da, există o comunicare stabilită o comunicare.

James: Bine. Deci, bine. Cobra. OK. Următoarea întrebare. Ne puteți spune ceva despre orașele de Lumină sau Bulele de Lumină ? Și puteți începe doar cu asta ?

Cobra: Bine. Da. Un oraș al Luminii, o Bulă de Paradis, toate aceste bule ale cerului sunt de fapt zone ale unei noi realități a ... o realitate fără anomalii, care sunt deja create de asemenea în carantină, dar de obicei departe de oameni și în adâncimea naturii, unde nu există ființe umane în jur, unde există puțină anomalie și aceste zone se vor extinde. Și după Eveniment, va fi suficientă conștiință. astfel că unii oameni vor începe să formeze comunități, familii Sufletești și să construiască o nouă structură de zone de Lumină, comunități de Lumină, orașe de Lumină, iar acestea se vor extinde. Și ... la un moment dat va include un contact cu extratereștrii pozitivi, iar acele orașe ale Luminii vor servi ca punți de legătură, punți cu umanitatea de suprafață și Confederația Galactică în anumite puncte.

James: Ați considera aceste orașe ale Luminii ... Ceea ce unii dintre acești oameni au fotografiat cu ... arată, seamănă cu holograme în interiorul norilor. Există unul în Africa și unul în China, de exemplu, unde părea că există un oraș care zboară acolo.

Cobra: De fapt, acest lucru este similar, deoarece unele dintre navele mamă ale Confederației Galactice arată, ca un oraș de cristal sau ca orașe de Lumină. Și au existat cazuri când acestea erau vizibile în nori sau chiar deschise, deschise pe cer. Și asta a fost de fapt fotografiat în Africa și în alte locuri în urmă cu ani.

James: Iar unii, unii susțin că, în viitor, vom pleca din orașele noastre și vom trăi în aceste orașe plutitoare care zboară peste tot pe planetă și acesta va fi destinul viitor al umanității noastre. Ați confirma că probabil va fi cazul?

Cobra: Aș spune că cei care sunt suficient de evoluați și suficient de purificați, se vor alătura acestei realități al orașelor de Lumină. Restul umanității va trebui să fie evacuată pe alte planete. Când va avea loc schimbarea polară finală. Ei vor fi transportați, teleportați sau aș spune, evacuați pe o altă planetă, care va sprijini evoluția lor și planeta Pământ va ascensiona la o frecvență mai înaltă. Și doar cei care se potrivesc cu această frecvență mai înaltă vor fi capabili să rămână aici.

James: Și previzionați că unul dintre aceste orașe cu aceste platforme plutitoare, poate vor levita în jos, unde oamenii se pot plimba pe acestea și pot să facă fotografii, să le pună pe internet?

Cobra: Da. În perioada de după Eveniment, după ce populația de suprafață, orașele de Lumină s-au dezvoltat suficient. Se vor stabili contacte cu aceste platforme stelare, orașe de Lumină, care vor coborî, se vor face contacte. Oamenii vor putea vizita anumite zone din acele orașe cerești, să facă fotografii. Iar aceasta va fi un pas mare pentru trezirea umană.

James: Corect. Și prevedeți că Cabala încearcă să împiedice ca oamenii să intre în aceste orașe sau să șteargă fotografiile de pe internet?

Cobra: Acest lucru s-ar întâmpla mult după ce Cabala va dispare. Aceasta va fi după Eveniment. Nu se va întâmpla înainte de Eveniment.

James: Am înțeles. Bine. Cineva spune aici, puteți descrie cum se dezvoltă structura sau ce se vrea în aceste locuri minunate? Poate, Poate, poate cum, cum arată viața în aceste orașe?

Cobra: Totul se bazează pe conștiință, deci nu este o existență fizică. Sunteți acolo ca suflet, care
poate crea desigur un corp fizic sau un corp energetic. Dar toată viața este organizată din câmpul de conștiință superioară pentru câmpul iubirii și cooperării necondiționate. Deci este o societate armonioasă, care trăiește practic în paradis.


James: Excelent. Mulțumesc. Mulțumesc Cobra. Bine. Următoarea întrebare este de la Don. Așa că, ea a întrebat despre, cred că, unele tehnologii pe care deja le-ați amintit, odată ce s-a avut grijă de cabală, dar știți, nu aveți în realitate o dată deoarece cred că totul este în flux. Dar, ar dori să știe despre pietrele cintamani. Mai sunt acestea disponibile?

Cobra: Da, avem un website : http://www.cintamani.space. Unde desigur, încă le puteți cumpăra, dacă vă simțiți ghidați în acest sens.

James: Bine. Mulțumesc. În regulă. Așa că urmează câteva dintre aceste postări. Da, cineva are una arătând videoclipul. Bine, următoarea întrebare. Ar trebui să avem fier în sânge sau mai mult cupru pentru a levita, după cum spune medicul, despre deficiență de fier pentru gravitație? Dacă nu există nici o gravitație la magnetism. Și ar trebui să avem mai mult cupru, argint, aur. Bine. Aceasta este o întrebare încărcată. Deci, ar trebui să avem, există elemente pe care ar trebui să le luăm în considerare să se suplimenteze pentru a învăța să levităm?

Cobra: Aceasta nu are nici o legătură cu gravitația, aș spune eu, dar există anumite ... Există multe elemente micro de care avem nevoie în sângele nostru pentru a consolida sistemul imunitar. Și cred că Dr. Joe este mai bine pregătit să răspundă la această întrebare, deoarece este medic.

James: Bine, grozav. Adevărat. Așadar, aveți sfaturi pentru această persoană care vrea să învețe cum să leviteze?

Cobra: Dezvoltați-vă conștiința. Asta este numărul unu.

James: Bine. OK. Așa este. OK, Următoarea întrebare este despre cât de eficient credeți că este semnalul Bemer EMF?

Cobra: Într-o anumită măsură? Aș spune.

James: Bine. Greg poate merge mai departe și să elaboreze această întrebare, dacă mai doriți una. Bine. Următoarea, de la Andrea, când va avea loc Evenimentul și, Oh, da. Deci toată lumea vrea să știe când se va întâmpla. Presupun că, nici chiar extratereștrii probabil nu știu. Este (adevărat)?
Cobra: Bine. Așa cum ați spus, situația este fluidă, și implică liberul arbitru. Există atât de mulți factori și nu pot răspunde la această întrebare.

James: Da, pariez că primiți această întrebare de sute sau poate de mii de ori. Deci, nu vom încerca să v-o lansăm din nou. Deci, bine. Deci, toată lumea. Da. Bine. Deci, întrebarea următoare, Cobra. Care e situația cu moartea? Putem scăpa de ea acum?

Cobra: Ce înțelegeți prin a scăpa? Trebuie să specificați întrebarea.


James: Ei bine, da, voi ajunge la asta, dar presupun că această persoană întreabă probabil despre grila de reîncarnare din jurul planetei. Poate că există o tehnologie pe Lună.

Cobra: Da. Da. Este posibil să evadați în Lumină prin aceste benzi, prin aceste centuri, dar nu este garantat.

James: Da. Așa, dar, dar vreau să spun, ce spuneți despre planul de Ascensiune. Deci, probabil nu vreți să ... Vreți să evadați de pe planetă. Suntem pe punctul de a ne uni ca UNUL …

Cobra: Acum este un moment perfect pentru a fi aici. Adică, nu perioada perfectă. Nu este foarte plăcut, dar este foarte important. Este ca scenariul Jocului Final. Acest lucru nu se va mai întâmpla. Este ca și cum, ne aflăm în ultimul meci al jocului, (Da) și devine tot mai intens.
Deci trebuie să dăm tot ce este mai bun pentru a elibera cu adevărat această planetă.


James: Da. Iar ca Lucrători în Lumină, ne-am însris să venim aici, mulți dintre noi am fost, a existat o linie imensă de a, de a ne reîncarna și întrupa aici. Deci, nu ar trebui să încercați să evadați în curând, oricând. OK. În regulă. Următoarea întrebare, Cobra. În România a existat un grup care contacta ființe din Sirius A, printr-un portal aflat într-un mediu rural. Ei s-au numit Galactus. Au făcut un film numit “Conflict în spațiu” și alte filme. Acest grup a dispărut de pe internet în ultimii ani. Puteți comenta despre acest lucru, vă rugăm?

Cobra: Nu am niciun comentariu despre asta. Există multe grupuri care au diverse grade de
contact pe întreaga planetă. Și nu există mai multe, multe altele pot spune despre acest lucru.
Unul dintre grupurile care are un anumit nivel de contact.


James: Bine, trecem la următoarea întrebare. Cobra, în 2017, mi s-a arătat un vehicul pleiadian de către membrul feminin al echipajului pleiadian, care mi-a strâns mâna și mi-a arătat ambarcațiunea. Pleiadienii folosesc ambarcațiuni alungite, în formă de trabuc?

Cobra: Da, ei fac asta. Uneori fac asta.

James: Bine. În regulă. Deci, asta este ... Bine. Trec la următoarea întrebare. Este vorba despre Pietrele cu instrucțiuni din Georgia. Bine. Credeți că Pietrele cu instrucțiuni din Georgia sunt mărturia a ceea ce este în numere? Bănuiesc că vorbesc despre posibilitatea reducerii populației
planetare. Credeți că aceasta este o locație a cabalei?

Cobra: Da, aceasta este de fapt planul Cabalei, ceea ce este evident vizibil.

James: Bine. În regulă.

Cobra: Este foarte evident. Adică, direct.

James: Bine. Deci, în regulă. Trec la următoarea întrebare aici. Puteți vorbi despre colegul numit
Anthony William, care are trecere prin mediul medical? A ascultat o voce întreaga sa viață, și el ne
explică cu ce virusuri și substanțe chimice ne luptăm și cum, și cum să curățăm și să vindecăm. Știți
ceva despre vocea pe care o ascultă?

Cobra: El ascultă îndrumarea sa interioară, vocea sa interioară pe care fiecare o are pentru sufletul său.

James: Bine. Ei bine, el, el numește vocea sa, compasiune. Este el un extraterestru? Presupun că ați spus că este propriul său suflet.

Cobra: Da.

James: Bun. Asta este. Bine. Așadar, să vă lăsăm oameni buni să încercăm să nu limităm ... haideți să încercăm să limităm ... Nu avem întrebări asociate cu anumiți indivizi. Aveți mai multe de spus despre Ascensiunea planetară, etc.? O să fie mai bine, dar e OK. Următoarea despe tehnologie. Bine. Așadar, ar trebui să mergem la, nu știu acest lucru, ar trebui să mergem în lumină sau lumina albastră odată, odată ce trecem, cred că atunci când vom muri, ar trebui să fim îngropați după 28 de zile după moarte pentru a pleca pe deplin?

Cobra: După ce vom muri, murim. Trebuie să intrăm în Lumină. Există o mulțime de dezinformări, cum ar fi că tu nu ar trebui să intri în Lumină, iar acest lucru nu este adevărat, deoarece Lumina este esența ființei noastre. Și dacă veți intra în Lumină vă veți simți cu energie pozitivă și veți traversa tunelul în cealaltă parte. Și nu trebuie să așteptați 28 de zile, câteva zile sunt suficiente, dar este bine să așteptați aproximativ trei zile. Astfel că, corpul eteric poate părăsi complet corpul fizic.

James: Ei bine, puteți să comentați despre unele tehnologii avansate care  este posibil să fie pe Lună, și care pot ridica suflete și reîncarna unele din nou pe planetă.

Cobra: Aceasta nu mai există.

James: Bine.

Crystal: James, aici trebuie să intervin, pentru că, fiind hipnoterapeut în domeniu, vreau să spun că am avut-o pe Dolores Cannon vorbind și despre White Light Trap (Capcana de Lumină Albă) și de
asemenea despre mulți alți maeștri, să vorbim doar despre White Light Trap, Cobra. Deci ce este
această Capcană de Lumină Albă? Când hipnotizăm oamenii cu tehnologia de regresie în viața trecută, pe care am învățat-o de la școala de hipnoză, ei trec prin canalul nașterii și apoi trece în cealaltă parte, la viața lor trecută. Și atunci când se vor întoarce din nou, le spunem să se uite la lumina albă, dar Dolores Cannon spunea că această Capcană de Lumină Albă te va prinde în acest ciclu de reîncarnare din nou și din nou, pe această planetă.

Cobra: De fapt, toată lumea este deja prinsă în ciclul reîncarnării, deoarece ciclul reîncarnării nu este doar planul fizic, ci și pe planurile superioare. Ești prins pe planul astral sau pe planul mental. Nu poți părăsi planeta. Iar lumina albă este doar portalul prin care transcendeți. Îți muți conștiința de la fizic la eteric. Este doar portalul. Este un pod. Deci, nu sunt de acord. Nu sunt de acord cu acea idee de capcană de lumină, acel concept. Nu știu. Nu sunt de acord cu 
asta.

James: Ei bine, Cobra, puteți să comentați unde se duc oamenii când mor?

Cobra: Trec printr-un tunel, trec printr-un portal și apoi trec pe planul eteric și apoi după câtva timp, mare parte trec pe planul astral unde își eliberează atașamentele de la nivelul fizic, la planul astral și unii dintre ei merg chiar mai sus pe planul mental.

James: Bine. Ei bine, mergând mai departe aici, întrebările. Bine. Puteți vorbi despre goo-ul negru, care este AI-ul sintetic, bănuiesc că este conectat cu extratereștrii. Aceasta ne deconectează la sinele nostru superior?

Cobra: Da, se poate, dar nu mi-aș face griji atât de mult despre goo-ul negru. Este ceva care va
fi complet îndepărtat și eliminat.


James: Bine. bine. Deci, da, următoarea întrebare a fost cum să facem față, dar cred că spuneți că deja
ne ocupăm de asta, bine. Trecem mai departe. Următoarea întrebare este despre mini-era glaciară.
Aveți o idee când s-ar putea întâmpla asta?

Cobra: OK. Ciclurile în care ne găsim sunt atât de complexe astfel încât o mini eră glaciară este doar un scenariu posibil, deoarece avem ciclul galactic, ciclul cosmic, ciclul de procesiune al Pământului, toate terminându-se în același timp. Așadar, depinde de modul în care se va derula direcția acelor cicluri. Am putea intra într-o mini eră glaciară foarte curând, în următorii ani, sau am putea să nu depindem de felul în care se va desfășura ciclul galactic, și cum se va dezvolta în următorii ani conștiința globală. Deci, pentru moment, totul este extrem de complex și extreme de fluid.

James: Excelent. Bine. Puteți face un comentariu despre motivul pentru care aproximativ 10% dintre oamenii care se trezesc ajută 90% dintre oamenii adormiți, văd adevărul despre minciunile cu care guvernul / mass media îi hrănește. Deci cum, cum sunt acești oameni, sunt ca noi, care suntem treziți? Cum îi putem ajuta pe cei adormiți?

Cobra: Practic, prin răspândirea informațiilor, deoarece atunci când suficientă lume răspândește informații peste tot prin intermediul mass-mediei alternative, prin internet, prin intermediul social media, acest lucru va câștiga impuls. La un moment dat, toată lumea va începe să își deschidă ochii și acest lucru deja se întâmplă. Această pandemie a deschis ochii multor oameni despre realitatea că situația a fost proiectată. Este atât de clar și atât de evident încât majoritatea, aș spune că mulți oameni care nu s-au trezit până acum, se trezesc în masă.

James: Și vedeți mai multe cenzuri pe YouTube, Facebook, Twitter, de exemplu despre oameni care încearcă să spună adevărul?

Cobra: Da, încearcă să împingă acest lucru cu adevărat din greu în următoarele patru până la
șase luni. Chiar încearcă să împingă atât de tare, deoarece există anumite repere de timp
importante, care vor fi atinse și vor să împiedice apariția adevărului.

James: Așadar, presupun că sunt deja în întârziere în a-și atinge reperele. 
Cobra: Depinde de perspectivă, există diferite fracții în Cabală, cu planuri diferite și au o perspectivă diferită asupra modului în care se dezvoltă lucrurile, dar aș spune că sunt un pic preocupante.
James: Da. Și despre realitate, ce, ce credeți că este rezultatul pentru Facebook, Twitter și, știți, aceștia, acești giganti din rețelele de socializare, preconizați că vor supraviețui sau vor fi denunțați
justiției?

Cobra: În realitate, există o transformare care începe să se întâmple și oamenii încep să vadă că
acei giganti de social media nu sunt atât de inocenți. Deci, acest lucru intră în conștiința globală
și acest lucru la un moment dat, va determina purificarea acelor companii, acestea vor trebui să
se adapteze dacă vor să supraviețuiască, vor trebui să-și schimbe strategiile la un moment dat.

James: Bine. Mulțumesc. În regulă. Așadar, trecând la următoarea întrebare, să vedem aici, cineva a
cerut o actualizare despre grupul Chimera. Mai există, Oh, unii. Bine. Bine. Ce credeți, să începem cu
asta? Ce ne puteți spune despre ... Ce este nou cu Chimerele?
Cobra: Ei bine, ei sunt încă destul de activi. Sunt încă prezenți în profunzime în cadrul armatei, în cadrul forțelor spațiale, în interiorul DARPA și își continuă planurile așa cum erau până acum. Așa că, ei încearcă să mențină intact statutul de carantină.

James: Grupul Chimera este conectat cu Monarch și există alte grupuri ca Mobius, alte câteva corporații planetare?

Cobra: Nu în mod direct. Chimera încearcă să nu interfereze cu viața de la suprafață. Ei încearcă să intervină cât mai puțin posibil. Vor cu adevărat să fie în spatele scenei tuturor lucrurilor, cât mai mult cu putință.

James: Hmm. Și dvs., deci vedeți forța spațială fiind extrem de infiltrată sau o vedeți devenind o forță pozitivă a schimbării?

Cobra: Este extrem de infiltrată. Iar scopul principal al forței spațiale care este creată, este ca o ultimă șansă a cabalei de a apăra planeta Pământ împotriva Confederației Galactice. Ei sunt, ar dori să folosească acest lucru ca ultimă linie de apărare înainte de a veni navele Confederației.

James: Așadar, aceasta este despre ce vorbește Randy Cramer, că ar dori să realizeze o invazie steag fals, invazie de extratereștrii. Prevedeți că aceasta s-ar întâmpla, și că forța spațială este implicată în
asta?

Cobra: Da, aceasta este, de fapt, este un plan al cabalei. Nu văd ... Nu există o mare posibilitate 

să se întâmple acest lucru, deoarece există planuri de contracarare, dar există încă o

posibilitate îndepărtată că acest lucru s-ar putea întâmpla. Forțele întunecate nu vor să

folosească acel steag fals de invazie extraterestră, deoarece le-ar dezavantaja. Așadar, dacă pun 
în practică acest spectacol, jocul în principiu este terminat, și nu vor să riște asta. 


James: Da. Deja sunt încurcați cu COVIDUL. OK. Bine. Următoarea aici. Dacă coboară o navă spațială, ar trebui să ne urcăm pe ea?


Cobra: Trebuie să simțiți, trebuie să simțiți energia acestei navei spațiale, cu inima și sufletul
vostru, îndrumarea voastră interioară vă va spune că aceasta este o navă bună sau nu. Și
mergeți cu această îndrumare.


James: Ei bine, vorbind despre diferite rase extraterestre, pe care le știu cel puțin de pe internet, se pare că Draco are o reputație cu adevărat proastă, ce ați putea confirma este faptul că merită asta sau există Draco binevoitori?

Cobra: Aș spune că de la 80 la 90% din Draco sunt cu adevărat negativi. Adică, există câteva
facțiuni Draco bune. Unul dintre ei este Thuban Dracos, care și-au stabilit cultura înaltă în
China în urmă cu aproximativ 5.000 de ani. Și, de fapt, am întâlnit un Draco pozitiv cu mulți ani în urmă, dar cei mai mulți nu sunt chiar drăguți. Au această mentalitate de război, obiceiuri declanșatoare. Nu sunt ființe pozitive. Majoritatea nu sunt.


James: Da. Și pentru a-i urmări pe Thuban, ei au fost foarte implicați la Montauk și nu ne-au tratat foarte bine. Dar asta nu înseamnă neapărat că toți Thubanii sunt, sunt așa, presupun, dar, bine. Vom trece aici la următoarea întrebare, au dispărut acum toți păianjenii uriași Chimera?

Cobra: Mai există niște păianjeni Chimera eterici în spațiul sublunar, dar plasma, toți păianjenii plasmatici au dispărut complet.

James: Bine. Și cineva a spus aici că, ați spus faptul că niște păianjeni foarte mari se ascund încă într-unul dintre nivelurile din afara pământului. Dacă vor dispărea ...

Cobra: Păianjenii eterici sunt încă existenți în spațiul sublunar. Acesta este un spațiu între
Pământ și Lună, poziționate în anumite zone de acolo.

James: Ei bine, discutând despre păianjeni, puteți să confirmați că există, există păianjeni diamant?

Cobra: Ce înțelegeți prin păianjen diamant?
James: Exoscheletul este diamant și sunt uriași. Și cred că sunt din Jupiter sau ...

Cobra: Nu, nu, nu.


James: Acesta nu este adevărat. Nici un astfel de lucru. Păianjeni de diamant. Bine. În regulă. Și aveți informații dacă există forme de viață păianjen care sunt binevoitoare și pozitive?

Cobra: Ei bine, există, dar este rar. Nu este atât de comun.

James: Da. Bine. Pentru că există câteva contacte de extratereștrii (ET) care spun că există ...
Păianjenii săritori, în special, par să aibă ..

Cobra: da, există, dar e rar.

James: Bun. Bine. Următoarea întrebare din partea lui Don, profesorul meu de meditație de acum
50 de ani, de peste 50 de ani, scuze. Vorbește despre lumina albă în raport cu continul conștiinței care transcende ... Care include transcenderea astrală inferioară la planurile mentale superioare. Și nu a menționat niciodată în nici un fel negativ lumina albă. Este adesea conectat la conștiința superioară a sufletului. Distribuie doar aceste informații.

Cobra: Aș fi de acord în totalitate cu asta.

James: Bine. Așa este. Bine. Următoarea întrebare de la date. Puteți să ne spuneți, vă rugăm, cu care grup Pleiadian sunteți în contact?

Cobra: Nu pot răspunde la această întrebare.

James: Puteți, puteți să ne sugerați, este vorba de Taygeteani?

Cobra: Nu este.


James: Bine. Aici suntem. Bine. Următoarea întrebare. Când voalul se ridică, ce vom vedea la trezire,
nu-mi place ce văd aici, etc. Bine. Nu am de gând să răspund. Nu contează. Uitați asta. Bine. În regulă. Nu voi mai răspunde la aceste întrebări. Bine. bine. Următoarea întrebare. Când va ... RM (Mișcarea de Rezistență) va contacta oamenii care sunt pregătiți să meargă cu ei?

Cobra: Da. După Eveniment. Da, dar înainte de Eveniment populația de suprafață pur și simplu nu este pregătită de a interacționa cu rezistența.

James: Bine. Cineva vroia să meargă acolo. Care sunt gândurile dvs. despre gramatica sintaxei pentru analiza cuantică.

Cobra: Bine. Trebuie să fiți mai specific la această întrebare.


James: Bine. Așa că se pare că nu mai avem întrebări pe chat. Dacă cineva are mai multe, mergeți înainte și aruncați-le aici. Deci, mutându-ne aici de pe Facebook, cineva ar dori să știe, să vedem aici. Aveți informații despre orice alte evenimente catastrofale care urmează după RV? 

Cobra: După cum am spus, după Eveniment, la un moment dat, va exista acest Puls Galactic, care va declanșa soarele și care va declanșa o schimbare polară și un tsunami, care, practic, va curăța planeta. Deci aceasta va fi purificarea finală a planetei.

James: Bine, deci, la acel moment, însă vom fi evacuați înainte ca aceasta să se întâmple.

Cobra: Da, umanitatea va fi evacuată chiar înainte de a se întâmpla acest lucru.


James: În regulă. Este bine. Așadar, mutându-ne aici, cineva de aici ar dori să știe când vor fi vizate
persoanele / sufletele sau semințele stelare, copiii Montauk, proiectul Ibis, încarnarea lui Horace Isis,
să fie uniți în siguranță, iar Pălăriile Albe să protejeze și să sprijine?

Cobra: OK. Cu siguranță, acest lucru se va întâmpla. Toate lucrurile bune care se vor întâmpla
la Eveniment și după Eveniment, înainte de Eveniment, acest lucru nu este ușor, deoarece
Cabala controlează practic toate de pe planetă.


James: Bine. Mergem … ne întoarcem la o întrebare asociată cu reptilienii, de data asta. Există reptilieni pozitivi care joacă un rol în dezvăluire …

Cobra: Ei bine, am fost informat despre acest lucru. S-a afirmat că sunt reptilieni pozitivi, dar nu am întâlnit niciodată unul sau nu am avut vreun contact indirect cu aceștia. Așadar, este greu de crezut, dar, în aparență, există și reptilieni pozitivi, dar acum majoritatea nu există.

James: Vorbeam, adică, ați spus că de la 80 la 90 % din Draconieni erau, erau majoritatea negativi. Cum este cu reptilienii ? La ce procent vă gândiți?

Cobra: La peste 95% , negativi.

James: Oh, uau. Bine. Totul în regulă. Deci, să ne mutăm aici. Când va fi, Oh, scuze, tocmai am spus, OK. Următoarea întrebare. Puteți să comentați despre trezirea neagră a super-soldaților din haosul în masă? Preziceți o trezire neagră?

Cobra: Da, va fi o trezire, dar este un subiect delicat, deoarece majoritatea super-soldaților au fost programați pe bază de traume. Apoi, atunci când aceste programe sunt lansate, acesta trebuie să fie făcut cu grijă. Așa că, atunci când super-soldații se trezesc, se realizează modul corect într-un mod vindecător și în mod constructiv. Este un subiect foarte delicat.

James: Bine. Deci, prevedeți, de exemplu, că un fel de clonă, super-soldat, al armatei va fi scos din această parte a noii ordini mondiale?

Cobra: Nu, nu, nu.


James: Totul este bine, Pentru că asta a fost una dintre hipnoze.

Cobra: Acesta este celălalt scenariu. Forțele Luminii îi vor trezi pe super-soldați, care au fost forțați în programe și se vor trezi și vor începe să lupte pentru Lumină.

James: Da. Bine. Următoarea întrebare. Există vreun adevăr în faptul că sosesc două planete
penitenciare pentru cei cu intenții greșite?

Cobra: Nu.

James: Bine. Deci, unde credeți că vor fi trimiși membrii cabalei?

Cobra: Vor fi trimiși la Soarele Galactic Central și vor fi dezintegrați și restructurați.

James: Interesant. Pentru că George Bush Sr. m-a contactat printr-o sesiune de canalizare. Da. Și a spus că este în gol și că este speriat și nu știe ce i se va întâmpla. Este, este Soarele Galactic Central la care v-ați referit?

Cobra: Nu, nu v-a putut contacta pentru că nu mai există.

James: Deci el, da. E bine. A plecat acum, bine. Am înțeles. Probabil la fel, la fel de bine ... Pentru că acolo, în orice caz, ce a fost rolul lui și ce a făcut. Oricum, următoarea întrebare aici, când va fi eliberată energia gratuită (liberă) Tesla 2020? Cred că deja ați acoprit acest subiect, când se va termina cu cabala, și noi, iar acesta este un, nu știm când este. Bine ... Următorul lucru este corect? Sau doriți să comentați despre energia liberă?

Cobra: Ei bine, din nou energia liberă, toate acestea după Eveniment.


James: Bine. În regulă. Avem o altă întrebare despre Q Anon. Este cu adevărat Austin Steinbart Q?

Cobra: Răspunsul este nu.

James: Bine, puteți să comentați dacă va fi Astar Sheran în viitor?

Cobra: Răspunsul este nu.

James: OK. Întrebarea următoare, este el un călător în timp sau folosește computerul cuantic din viitor pentru a-l ajuta pe Trump să curețe mlaștina?

Cobra: Răspunsul este nu.


James: Puteți să ne confirmați că el este un Psy op (Operațiune psihologică) ?

Cobra: Nu pot comenta această întrebare.

James: Bine. Ei bine, practic, am amânat asta. Oh, bine. Ei bine, nu voi face acum mai multe judecăți asupra lui Austin. Haideți să mergem înainte și să nu mai punem întrebări despre Austin. Cobra, pe lângă meditație și gânduri, cuvinte și acțiuni pozitive, ce putem face pentru a îmbunătăți câmpul nostru vibrator în pregătirea Evenimentului?

Cobra: Este plăcut să petrecei ceva timp în natură și până la urmă, și înainte sau trebuie să îță asculți îndrumarea interioară, sinele tău superior și să fii extrem de sincer cu tine însuți. Nu te minți. Fii sincer și admite în tine însuți tot ce ai nevoie pentru a te recunoaște. Negarea de sine este cea mai frecventă boală de pe această planetă.

James: Excelent. Mulțumesc. Mulțumesc. Și cu siguranță încercați să mâncați alimente ecologice și să stați departe de vaccinuri. Sau aveți un comentariu despre vaccinuri?

Cobra: Adică, acest lucru este destul de evident. Vreau să spun, toată lumea știe despre vaccinuri, așa că nu trebuie să comentez.

James: Da. Dar, în special, vaccinul COVID, prevedeți că vor forța acea agendă?

Cobra: Ei încearcă, dar, după cum vedeți, nu au reușit până acum.

James: Și prevedeți că firmele farmaceutice vor fi în curând trimise în judecată?

Cobra: Nu aș spune dare în judecată, dar există o opoziție care devine tot mai puternică.

James: Da. Bine. Bine.

Cobra: Mai avem încă 10 minute, aș spune.

James: Bine. bine, da, suntem aproape de sfârșitul întrebărilor. Puteți să comentați despre Federația Galactică, care aparent a făcut ca reptilienii să prevină dezvăluirea privind adrenochromul sclaviei copiilor, ceea care a fost menită să unească populația împotriva puterilor care sunt? Bine. Asta ... hei Rob ..., Poți ... întrebarea asta este atât de neobișnuită, dar se pare că vor să știe despre sclavia copiilor și despre adrenochrom. Aveți informații despre acest lucru? Cred că, au loc arestări în masă chiar acum?

Cobra: Nu, nu încă.

James: Bine. Deci, aceste zvonuri despre Ellen DeGeneres și așa mai departe că sunt în arest la domiciliu, Oprah, nu sunt adevărate?

Cobra: Nu este adevărat.


James: Pentru că știți, emisiunile lor au fost anulate recent. Este oare, asta este legat de faptul că este posibil să fie arestat?

Cobra: Nu sunt încă arestați. Desigur, emisiunea show este anulată, dar nu este încă arestarea, când se va întâmpla arestul, va fi prin mass-media, va fi foarte evident.


James: Da, dar emisiunile au fost anulate din cauza celor ce au făcut.

Cobra: Nu, nu.

James: Puteți să ne oferiți un comentariu cu privire la motivul pentru care credeți că emisiunile lor sunt anulate?

Cobra: Categoric nu din cauza arestului.

James: Bine. În regulă. Așa că se întâmplă aici, următoarea întrebare, cred că Black Lives Matter a fost să unească populația împotriva celor de la putere. Adică BLM negru. Adică asta este o parte a actului albastru, care practic, este extinderea Partidului Democrat. Aveți alte comentarii pe care doriți să le faceți despre Black Lives Matter?

Cobra: Voi spune doar că Iezuiții ar dori să polarizeze populația la extrema dreaptă și la extrema stângă. Ar dori să aibă două tabere care să se urască reciproc și să lupte unii cu alții.

James: Da. Bine, Cobra. Ne puteți spune cine este, cine este QAnon ?

Cobra : Nu.

James: Bine. Aici este. Bun. O.K. Aici este. Bun. Următoarea întrebare este limbajul cuantic. Hmm … bun. Nu voi întreba asta. Care este calendarul pentru marele eveniment? Cred că este a treia sau a patra oară când vă puneți această întrebare astăzi, Kathy ... Ei bine, cronologia este în flux. Acesta este răspunsul corect?

Cobra: Da.

James: Bine, dar ce ne spuneți despre, semne ca … care este primul semn care …
Cred că schimbările vor avea loc ca și cum ar putea fi afișate imagini cu Atlantida în Antarctica? Credeți că vom vedea lucruri de genul acesta, Atlantida apărând din mare?

Cobra: Acest lucru se va întâmpla după Eveniment. Toate aceste dezvăluiri majore se vor întâmpla atunci.

James: Bun. Ce face Alianța Atlantida după meditația care a avut loc în 30 iunie?

Cobra: Bine. Nu pot dezvălui încă acest lucru. Voi vorbi despre asta în următoarea mea actualizare.

James: Bine, deci, următoarea întrebare este ce se ascunde în spatele Soarelui ?

Cobra: Nimic.

James: Nu există Nibiru ?

Cobra : Nu.

James: Bine. Așa este, chiar există Nibiru?

Cobra: Nu sub forma aceasta. Este un concept ...  Este un concept fals, care a fost lansat să inducă în eroare populația de suprafață.

James: Ce ne spuneți despre Zecharia Sitchin ? Asta înseamnă că, povestea pe care a primit- o a fost, a fost fabricată …

Cobra: Da. Da.

James: Bine. Și puteți comenta despre asta, bănuiesc, cred că adună sclavi pentru a extrage aur de pe planetă. Vor cu adevărat extratereștrii să facă asta?

Cobra: Nu este necesar pentru că au tehnologia să creeze aur. De ce ar avea nevoie de sclavi pentru a extrage aur? Nu are nici un sens.

James: Da, așa este. Bine. Următoarea întrebare este juridică... umh ... Nu suntem ... Bine. Bănuiesc
că vor să întrebe despre ficțiunea juridică și notele privind datoria sistemului judiciar. Cred că asta, asta ar dura prea mult să intrăm în asta, cred că ... sau vor să știe, ficțiunea juridică are loc în alte lumi, poate mai mult ca la Imperiul Draco?

Cobra: Ei bine, acesta este un concept Draco care a fost introdus, sau practic nu este doar un Draco, [ci] este conceptul Orion, care a fost dat lui Draco și apoi importat pe această planetă. Și acest sistem de ficțiune juridică se va schimba. Se va schimba dramatic și va fi dreptul natural și dreptul comun, care vor veni. Va fi o structură diferită după ce modificarea este făcută.

James: Bine. Mulțumesc.

Cobra: Și acest lucru nu există nicăieri în altă parte. Este doar singura planetă care are asta.

James: În regulă. Următoarea întrebare. Când va fi o resetare, asta va însemna că se va întuneca, fără mâncare și ar trebui să stocăm ... Cred că vor să știe, ar trebui să ne facem stocuri de alimente?

Cobra: Ei bine, când se va întâmpla Evenimentul, veți fi înștiințați prin EMS (Sistemul de Radiodifuziune de Urgență) și este o bună recomandare să aveți alimente suficiente și destui bani pentru a vă procura orice aveți nevoie să cumpărați în acele zile, știți.

James: Bine. Și preconizați că George Floyed să fie arestat? Adică, este el, este încă în viață ?

Cobra: George?

James: George Floyd. Tipul de culoare care a fost ucis de polițiști ?

Cobra: Ei bine, este o întrebare încărcată. Nu voi răspunde la această întrebare.

James: Bine. Da. Bun. În regulă. Așadar, întrebarea următoare este dacă pedofilii vor fi arestați vreodată? Se pare că ajung departe, apoi încetează cu cercetarea cui a făcut-o vreodată.

Cobra: Cu siguranță vor fi arestați ca parte a scenariului arestării în masă și nu voi intra în detalii, dar toți oamenii care au comis crime imense împotriva umanității se vor confrunta cu justiția. Cu toții.

James: Da. Deci, un comentariu, un scurt comentariu, telespectatorii au privit spre viitor și i-au văzut pe toți ... toate arestările în masă care umpleau Gitmo și apoi forțele extraterestre, a fost suficient să trimiteți un dispozitiv tactic acolo și să distrugeți baza. Și nimănui nu îi pasă, planeta sărbătorește. Deci nu spun că asta se va întâmpla, dar este posibil.

Cobra: Nu pot confirma asta, dar planul exact este clasificat profund. Deci, nu există un cuvânt despre planul exact și ce se va întâmpla oriunde.

James: Bine. așa că cineva întreba despre camerele tahionice. Sunt din ce în ce mai puternice și cum devin din ce în ce mai puternice?

Cobra: Da, sunt din ce în ce mai puternice. Există multe motive pentru asta. Numărul unu, dezvoltăm tehnologie. Primim instrucțiuni pleiadiene despre cum să ne consolidăm tehnologia. Și există tot mai puțină anomalie pe planetă. Și acesta este și celălalt motiv pentru care devin mai puternice.

James: OK. Bine. Întrebare de pe Facebook. Când vom fi recunoscuți public în totalitate în SSP (Programul Spațial Secret)?

Cobra: Trebuie să fie după Eveniment. Este parte din programul de dezvăluire. Este același lucru, practic. Este aceeași întrebare. Acum trăim în această veche, plictisitoare realitate în care nu există dezvăluire și de aceea avem acest sistem inechitabil. Și când lucrurile vor începe cu adevărat să se miște, va fi destul de drastic și destul de exploziv și va fi foarte, foarte evident.


James: Și prevedeți că membrii SSP vor fi compensați pentru viața și serviciile lor?

Cobra: Da, desigur.

James: Bine. În regulă. Bine. Deci, toate acestea sunt întrebările de pe Facebook.

Cobra: Poate mai pot răspunde la alte trei întrebări.

James: Încă trei? Bine. Deci cineva vrea să știe, este încă în viață Papa?

Cobra: Da, este.

James: Bine. Dar, poți, dar, bine, bine …

Cobra: Asta este întrebarea. Da. Da.


James: Bine. În regulă. Următoarea întrebare. De ce nu sunt arestați la domiciliu pedofilii ?

Cobra: Așa este, din nou, aceasta este despre faptul că forțele întunecate încă controlează suprafața planetei. Și, practic, iau umanitatea ca ostatec ... Deci, orice acțiune directă împotriva membrilor întunecați ar declanșa represalii puternice. Deci, când întreaga operațiune se va întâmpla, în orice fel se va întâmpla, se va întâmpla într-un mod care să nu pună în pericol suprafața umană ... Populația de suprafață umană.

James: Am înțeles. Bine. Ultima întrebare. Pot regenera camerele tahionice corpul precum paturile medicinale … Paturile medicinale ale lui Jared Ran? Aveți vreo informație în legătură cu acest lucru?

Cobra: Nu pot confirma existența acestor paturi medicinale, dar pot să spun că camerele tahionice regenerează corpul. Spre exemplu, nu pot crește un membru, dar cu siguranță pot îmbunătăți corpul fizic deoarece îmbunătățesc starea sistemului imunitar și pot realinia structura subatomică a corpului fizic cu un prototip perfect.

James: Bine. Mulțumesc foarte mult Cobra. Apreciez asta.

Cobra: Bine. Mulțumesc pentru interviu. Urez tuturor un viitor mai pașnic și Victoria Luminii.

Crystal: Oh, vă mulțumesc foarte mult, Cobra că ne-ați onorat întâlnirea, cea de-a 78-a întâlnire FESIG. Apreciem cu adevărat timpul pe care l-ați petrecut, răspunzând la toate aceste întrebări. Și James, îți mulțumesc foarte mult pentru co-prezidarea alături de mine. Ești superb. Aruncați întrebările super repede și Cobra răspunde la fel de rapid. Așadar, nu există nicio altă întrebare, acum această a 78-a ședință FESIG este suspendată. Prima sesiune a 78-a întâlniri este acum actualizată la cea de-a doua sesiune a celei de a 78-a întâlniri.

Vă mulțumesc foarte mult, vă rog să nu plecați.

--- Sfârșitul transcrierii ---

Victoria Luminii!
________________________________________________________________________________
Despre acest blog:

Noi Iubim Meditațiile în Masă (We Love Mass Meditation) este un grup de voluntari internaționali care organizează meditații în masă care urmăresc să ajute la eliberarea planetară cât mai curând posibil și cât mai ușor posibil.

Vă rugăm să vă alăturați oricărei meditații zilnice de mai jos dacă vă simțiți ghidați.

Meditația Floarea Vieții la ora 12 PM UTC (2 PM EET / 3 PM EEST):
În limba română:

Meditația pentru Finalul Coronavirusului la fiecare 4 ore (06:00, 10:00, 14:00, 18:00, 22:00, 02:00 - ora de vară):
În limba română:

Meditația pentru oprirea focarului de Coronavirus la nivel global la fiecare 4 ore (04:00, 08:00, 12:00, 16:00, 20:00, 24:00 - ora de vară):
În limba română:

Meditația pentru oprirea focarului de Coronavirus în Italia la fiecare 4 ore:
În limba română:

Meditația de Urgență la ora 2 PM UTC (4 PM EET / 5 PM EEST):
În limba română:

Meditația Zeiței la ora 2:30 PM UTC (4:30 PM EET / 5:30 PM EEST):
În limba română:

Meditația pentru Finalul Coronavirusului duminica, la 3 PM UTC (5 PM EET / 6 PM EEST)
În limba română:

Meditația Rasei Centrale Cosmice la ora 3:15 PM UTC (5:15 PM EET / 6:15 PM EEST):
În limba română:

Meditația Stâlpului Buddhic (Coloanelor Buddhice) la ora 3:30 PM UTC (5:30 PM EET / 6:30 PM EEST):
În limba română:

De asemenea, organizăm în mod regulat diferite meditații în masă cu scopuri diverse. Ele pot fi găsite în link-ul de mai jos:


Donație către Fondul We Love Mass Meditation

Fondul We Love Mass Meditation oferă asistență financiară de urgență Lucrătorilor de lumină din întreaga lume. Vă rugăm să nu ezitați să faceți o contribuție periodică sau o singură contribuție folosind link-ul de mai jos:


Vă rugăm să ne ajutați / sprijiniți pentru o tranziție lină în eliberarea planetară în Lumină Supremă.

Grupul de Vindecare We Love Mass Meditation

Sunteți binevenit să vă alăturați grupului nostru de vindecare pentru a solicita vindecare de la vindecătorii din întreaga lume, de asemenea, căutăm vindecători calificați care să se alăture acestui grup, pentru a ajuta oamenii în nevoie.

https://www.facebook.com/groups/672169430262119

Comentarii