Meditația zilnică la 6:30 PM UTC (9:30 PM EEST - ora României) pentru a o ține în viață pe Ghislaine Maxwell până când poate depune mărturie


Ghislaine Maxwell, care este confidenta de mult timp a lui Jeffrey Epstein, a fost arestată joi, pe 2 iulie. Câteva dintre victimele lui Epstein au descris-o pe Maxwell ca fiind șeful său, recrutând și îngrijind fete tinere cu scopul de abuz.

https://metro.co.uk/2020/07/02/ghislaine-12936510/


Ea a fost pusă sub acuzare pentru mutiple acuzații, inclusiv pentru faptul că a conspirat pentru a atrage fete mai tinere de 14 ani să se angajeze la acte sexuale ilegale cu Epstein din 1997 până în 1997. A fost acuzată de asemenea, de sperjur pentru afirmațiile pe care le-a spus în mod mincinos anchetatorilor despre crimele sale în timpul unui interviu anterior.

https://www.politico.com/news/2020/07/06/ghislaine-maxwell-moved-to-new-york-349808

În prezent, Maxwell este ținută în Centrul de Detenție Metropolitan din Brooklyn.


Cu toate acestea, există încă posibilitatea ca ea să fie ucisă și redusă la tăcere, așa cum a fost cu Epstein, anul trecut.

https://www.rt.com/usa/466232-jeffrey-epstein-committed-suicide/

Prin urmare, Forțele Luminii ne-au solicitat să facem o meditație zilnică pentru protejarea lui Maxwell împotriva oricăruia care ar ucide-o, astfel încât să poată depune mărturie și să expună crimele lui Epstein și ale altori mari abuzatori de copii. Acest lucru va ajuta foarte mult la progresul spre dezvăluirea completă.

Vom face această meditație zilnic la ora 6:30 PM UTC (9:30 PM EEST - 21:30 ora României). Puteți face de asemenea această meditație cât de des doriți.

Puteți verifica fusul vostru orar local pentru această meditație folosind link-ul de mai jos:

https://www.worldtimebuddy.com/

Acest tabel arată ora meditației pentru fusul orar selectat:

Ora
Fusul orar
Orașul
08:30 am
HST
Honolulu
11:30 am
PDT
Los Angeles
12:30 pm
MDT
Denver
01:30 pm
CDT
Chicago
02:30 pm
EDT
New York
03:30 pm
BRT
Rio de Janeiro
06:30 pm
UTC
Reykjavik
07:30 pm
BST
London
08:30 pm
CEST
Paris
08:30 pm
EET
Cairo
09:30 pm
MSK
Moscow
Ziua următoare
01:30 am
ICT
Bangkok
02:30 am
CST
Taipei
03:30 am
JST
Tokyo
04:30 am
AEST
Sydney
06:30 am
NZST
Auckland

Iată prezentatorul orei evenimentului pentru multe orașe:

https://www.timeanddate.com/worldclock/fixedtime.html?msg=Meditation+to+keep+Ghislaine+Maxwell+alive+until+she+can+testify&iso=20200707T1830&p1=1440

Iată evenimentul Facebook pentru această meditație (actualizat):

https://www.facebook.com/events/231594261508180

Și evenimentul Facebook în franceză:

https://www.facebook.com/events/712256796009573

Aici este link-ul scurt al listei de redare pe Youtube ale audio-urilor ghidate pentru această meditație:

https://bit.ly/2BN4Qh3

Iată meditația audio ghidată în limba română:

https://youtu.be/AtnM796Ycxk


Instrucțiuni (Timpul sugerat pentru această meditație este de 15 minute):

1. Folosiți propria tehnică pentru a vă aduce într-o stare relaxată de conștiință.

2. Afirmați-vă intenția de a folosi această meditație ca un instrument pentru a o proteja pe Maxwell astfel ca ea să poată depune mărturie și să expună crimele altor mari abuzatori de copii.

3. Invocați Flacăra Violet din sursa sa primară, pentru a plasa un cerc de protecție în jurul vostru în timpul și după meditație. Cereți ca aceasta să transmute orice lucru care nu servește Lumina.

4. Vizualizați un stâlp de Lumină albă strălucitoare, care emană de la Soarele Cosmic Central, fiind apoi distribuită către Sorile Centrale ale tuturor galaxiilor din acest univers. Apoi, vizualizați această lumină care intră prin Soarele Galactic Central, apoi trece prin galaxia noastră, intră în Sistemul nostru Solar și trece prin toate ființele de Lumină din interiorul Sistemului nostru Solar și apoi prin toate ființele de pe planeta Pământ și de asemenea, prin corpul vostru până în centrul Pământului.

5. Vizualizați un stâlp de Lumină albă strălucitoare care coboară în Maxwell, protejându-i corpul fizic de toate încercările de asasinare.

6. Acum, vizualizați Flacăra Violet care o înconjoară pe Maxwell, protejând-o de orice vătămare, astfel încât să poată depune mărturie și să expună crimele lui Epstein și ale altor mari abuzatori de copii.


Victoria Luminii!
_________________________________________________________________________________

Despre acest blog:

Noi Iubim Meditațiile în Masă (We Love Mass Meditation) este un grup de voluntari internaționali care organizează meditații în masă care urmăresc să ajute la eliberarea planetară cât mai curând posibil și cât mai ușor posibil.

Vă rugăm să vă alăturați oricărei meditații zilnice de mai jos dacă vă simțiți ghidați.

Meditația pentru Finalul Coronavirusului la fiecare 4 ore (06:00, 10:00, 14:00, 18:00, 22:00, 02:00 - ora de vară):

http://www.welovemassmeditation.com/2020/04/end-of-coronavirus-meditation-on-sunday-at-3pm-utc-and-every-4-hours.html

În limba română:

https://romanian.welovemassmeditation.com/2020/04/meditatia-pentru-finalul.html

Meditația pentru oprirea focarului de Coronavirus la nivel global la fiecare 4 ore (04:00, 08:00, 12:00, 16:00, 20:00, 24:00 - ora de vară):

https://www.welovemassmeditation.com/2020/01/Urgent-meditation-to-stop-the-pandemics-outbreak-in-china-every-4-hours.html

În limba română:

https://romanian.welovemassmeditation.com/2020/01/urgent-meditatie-pentru-oprirea.html

Meditația pentru oprirea focarului de Coronavirus în Italia la fiecare 4 ore:

https://www.welovemassmeditation.com/2020/02/urgent-meditation-to-stop-coronavirus-outbreak-in-Italy-every-4-hours.html

În limba română:

https://romanian.welovemassmeditation.com/2020/02/urgent-meditatie-pentru-opri-focarul-de.html

Meditația Floarea Vieții la ora 12 PM UTC (2 PM EET / 3 PM EEST):

https://www.welovemassmeditation.com/2019/08/daily-flower-of-life-meditation.html

În limba română:

https://romanian.welovemassmeditation.com/2019/08/meditatia-zilnica-floarea-vietii.html

Meditația de Urgență la ora 2 PM UTC (4 PM EET / 5 PM EEST):

https://www.welovemassmeditation.com/2018/02/breakthrough-meditation-at-2-pm-utc-and.html

În limba română:

https://romanian.welovemassmeditation.com/2018/03/meditatia-de-descoperire-la-ora-2-pm.html

Meditația Zeiței la ora 2:30 PM UTC (4:30 PM EET / 5:30 PM EEST):

https://www.welovemassmeditation.com/2018/02/goddess-meditation-230pm-everyday-and.html

În limba română:

https://romanian.welovemassmeditation.com/2018/02/meditatia-zeitei-la-230-pm-in-fiecare.html

Meditația Cheie pentru Libertate la ora 3 PM UTC (5 PM EET / 6 PM EEST):

https://www.welovemassmeditation.com/2018/08/new-daily-meditation-schedule.html

În limba română:

https://romanian.welovemassmeditation.com/2018/08/un-nou-program-de-meditatie-zilnica.html

Meditația Rasei Centrale Cosmice la ora 3:15 PM UTC (5:15 PM EET / 6:15 PM EEST):

https://www.welovemassmeditation.com/2019/02/cosmic-central-race-meditation-at-315.html

În limba română:

https://romanian.welovemassmeditation.com/2019/02/meditatia-rasei-centrale-cosmice-in.html

Meditația Stâlpului Buddhic (Coloanelor Buddhice) la ora 3:30 PM UTC (5:30 PM EET / 6:30 PM EEST):

https://www.welovemassmeditation.com/2018/10/daily-buddhic-columns-meditation-at-330.html

În limba română:

https://romanian.welovemassmeditation.com/2018/10/meditatia-zilnica-coloanelor-buddhice.html

De asemenea, organizăm în mod regulat diferite meditații în masă cu scopuri diverse. Ele pot fi găsite în link-ul de mai jos:

https://welovemassmeditation.blogspot.co.uk/p/blog-page.html

Oferim, de asemenea, asistență financiară de urgență lucrătorilor de lumină din întreaga lume. Vă rugăm să nu ezitați să faceți o contribuție periodică sau o singură contribuție folosind link-ul de mai jos:
paypal.me/WeLoveMassMedis

Vă rugăm să ne ajutați / sprijiniți pentru o tranziție lină în eliberarea planetară în Lumină Supremă.

Comentarii