Meditația Floarea Vieții în perioada deschiderii Portalului Poarta Leului


În fiecare an în jurul zilei a 8-a a celei de a 8-a luni al anului (8 august), există o aliniere cosmică numită "Portalul Poarta Leului" sau "Poarta Leilor". În această perioadă de timp, va fi o energie cosmică crescută care va curge între tărâmurile fizice și spirituale.


Anul trecut, am organizat Meditația Floarea Vieții pe parcursul deschiderii Portalului Poarta Leului.

https://www.welovemassmeditation.com/2019/08/flower-of-life-meditation-during-lions.html

în limba română:

https://romanian.welovemassmeditation.com/2019/08/meditatia-floarea-vietii-in-timpul.html

În acest an, vom face din nou același lucru, pentru a ajuta la manifestarea celei mai pozitive linii temporale de Ascensiune pentru umanitate și pentru a sprijini procesul de reinversiune  a rețelei pozitive efectuată  de către Forțele Luminii.

http://2012portal.blogspot.com/2020/07/music-of-spheres.html

în limba română:

https://evak2019.blogspot.com/2020/07/muzica-sferelor-de-cobra-21-iulie-2020.html

Vă sugerăm să faceți Meditația Floarea Vieții în orice moment în 8 august când energiile Portalului Poarta Leului sunt la vârf, și în orice moment până la închiderea Portalului Poarta Leului în 12 august.

De asemenea, așa cum a sugerat Cobra, dacă doriți să sprijiniți procesul de reinversiune a rețelei pozitive, sunteți bineveniți să efectuați Meditația Floarea Vieții cât de des vă simțiți ghidați, din acest moment până la sfârșitul anului 2020.

Iată link-ul evenimentului Facebook pentru Meditația Floarea Vieții în timpul deschiderii din acest an al Portalului Poarta Leului:

https://www.facebook.com/events/298201624854884

Și iată link-ul listei de redare al audio-urilor ghidate pentru Meditația Floarea Vieții în multe limbi:

http://bit.ly/2YHw1TQ

Instrucțiuni:

1. Utilizați propria tehnică pentru a vă aduce într-o stare relaxată de conștiință.

2. Vizualizați Chakra Stelară a Sufletului vostru care strălucește cu o lumină albă strălucitoare.  Vizualizați această lumină sub forma unui vortex care spiralează în jos, în întregul vostru câmp energetic. 

3. Declarați-vă intenția de a folosi această meditație ca un instrument pentru a stabiliza tranziția pe Pământ și pentru a manifesta cea mai pozitivă linie temporală de Ascensiune pentru toate ființele vii.

4. Vizualizați sfera aurie a Florii Vieții în jurul Pământului, extănzându-se sub suprafață și de asemenea extinzându-se tot drumul până la orbita Lunii. Vizualizați sfera Florii Vieții care asistă procesul de eliberare planetară, ștergând tot întunericul de pe suprafața planetei. Apoi, vizualizați sfera Florii Vieții, purificând liniile lye și vortexurile din rețeaua de lumină planetară.

5. Vizualizați sfera Florii Vieții creând armonie, protecție și pace pentru umanitate și pentru toate celelalte ființe vii, și în special pentru cei care țin Lumina pentru planetă.

6. Acum, vizualizați sfera aurie a Florii Vieții care cuprinde Pământul și ridică vibrația întregii planete. Vizualizați sfera Florii Vieții manifestând armonie și cea mai pozitivă linie temporală de Ascensiune pentru toate ființele vii.

Mulțumiri speciale Grupului Internațional al Epocii de Aur pentru crearea acestui gif

Puteți spune de asemenea, următoarea mantră în tăcere sau cu voce tare la sfârșitul meditației, dacă vă simțiți ghidați:

„În numele prezenței onorabile și puternice a lui EU SUNT, decretez și comand ca procesul de eliberare planetară să continue într-un mod pozitiv, armonios și pașnic pentru planetă, umanitate și mai ales pentru cei care țin Lumina pentru planetă. Așa să fie și așa este."

Victoria Luminii!
________________________________________________________________________________
Despre acest blog:

Noi Iubim Meditațiile în Masă (We Love Mass Meditation) este un grup de voluntari internaționali care organizează meditații în masă care urmăresc să ajute la eliberarea planetară cât mai curând posibil și cât mai ușor posibil.

Vă rugăm să vă alăturați oricărei meditații zilnice de mai jos dacă vă simțiți ghidați.

Meditația Floarea Vieții la ora 12 PM UTC (2 PM EET / 3 PM EEST):
În limba română:

Meditația pentru Finalul Coronavirusului la fiecare 4 ore (06:00, 10:00, 14:00, 18:00, 22:00, 02:00 - ora de vară):
În limba română:

Meditația pentru oprirea focarului de Coronavirus la nivel global la fiecare 4 ore (04:00, 08:00, 12:00, 16:00, 20:00, 24:00 - ora de vară):
În limba română:

Meditația pentru oprirea focarului de Coronavirus în Italia la fiecare 4 ore:
În limba română:

Meditația de Urgență la ora 2 PM UTC (4 PM EET / 5 PM EEST):
În limba română:

Meditația Zeiței la ora 2:30 PM UTC (4:30 PM EET / 5:30 PM EEST):
În limba română:

Meditația pentru Finalul Coronavirusului duminica, la 3 PM UTC (5 PM EET / 6 PM EEST)
În limba română:

Meditația Rasei Centrale Cosmice la ora 3:15 PM UTC (5:15 PM EET / 6:15 PM EEST):
În limba română:

Meditația Stâlpului Buddhic (Coloanelor Buddhice) la ora 3:30 PM UTC (5:30 PM EET / 6:30 PM EEST):
În limba română:

De asemenea, organizăm în mod regulat diferite meditații în masă cu scopuri diverse. Ele pot fi găsite în link-ul de mai jos:


Donație către Fondul We Love Mass Meditation

Fondul We Love Mass Meditation oferă asistență financiară de urgență Lucrătorilor de lumină din întreaga lume. Vă rugăm să nu ezitați să faceți o contribuție periodică sau o singură contribuție folosind link-ul de mai jos:


Vă rugăm să ne ajutați / sprijiniți pentru o tranziție lină în eliberarea planetară în Lumină Supremă.

Grupul de Vindecare We Love Mass Meditation

Sunteți binevenit să vă alăturați grupului nostru de vindecare pentru a solicita vindecare de la vindecătorii din întreaga lume, de asemenea, căutăm vindecători calificați care să se alăture acestui grup, pentru a ajuta oamenii în nevoie.

https://www.facebook.com/groups/672169430262119

Comentarii