Actualizare pentru Meditaţia de Urgenţă, zilnică, protecţie pentru Julian Assange

Iulie 24, 2018         07:19:00  pmMai multe rapoarte mass-media relatează că există posibilitatea ca protecţia azilului fondatorului WikiLeaks, Julian Assange, să fie retrasă săptămâna aceasta în timpul vizitei preşedintelui Ecuadorului, Lenin Moreno, în Marea Britanie.

Vizita lui Moreno nu este o "vizită oficială de stat" - el este acolo pentru a participa la o conferinţă privind persoanele cu handicap. Cu toate acestea, cazul lui Julian Assange care trăieşte de 6 ani în ambasada ecuadoriană ca solicitant de azil, reprezintă o preocupare politică şi financiară atât pentru Regatul Unit, cât şi pentru Ecuador.

Julian Assange a solicitat azilul din Ecuador cu mai mult de cinci ani în urmă, după ce a refuzat să se predea cu cauţiune "fără o cauză rezonabilă", când procurorii suedezi au pus la îndoială eventualele acuzaţii care ulterior nu au fost niciodată aduse.

A fost îngrijorat că, dacă ar fi fost extrădat în Suedia pentru a fi interogat, el ar fi putut fi predat apoi Statelor Unite ale Americii.
Organizaţia sa mass-media WikiLeaks, a jenat şi a înfuriat SUA prin publicarea materialelor clasificate furnizate de către avertizorii americani.

Deşi procurorii suedezi au renunţat la anchetă cu mai mult de un an în urmă şi nu există acuzaţii împotriva lui Julian Assange în Suedia, există încă un mandat britanic care îl împiedică să părăsească ambasada. De asemenea, nu există acuzaţii cunoscute împotriva lui Assange în SUA.

Dar, deşi nu există alte acuzaţii împotriva lui, în afară de violarea cauzei britanice, el a fost un prizonier virtual în ambasada ecuadoriană timp de şase ani, deoarece Marea Britanie nu i-a dat nici o garanţie să iasă în siguranţă din ţara lor.

https://www.rt.com/news/433918-ecuador-president-uk-assange/

https://www.independent.co.uk/news/uk/home-news/julian-assange-free-wikileaks-ecuador-embassy-evict-london-uk-a8460531.html

Prin urmare, vă sugerăm să trimiteţi protecţie pentru Julian Assange prin intermediul Meditaţiei de Urgenţă la ora 15:00 UTC (18.00 EEST – ora României) până la sfârşitul acestei săptămâni, astfel încât situaţia să poată fi rezolvată în cel mai bun mod posibil.

https://www.welovemassmeditation.com/2018/02/breakthrough-meditation-at-2-pm-utc-and.html

Victoria Luminii !

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Despre acest blog :

Noi Iubim Meditaţiile în Masă (We Love Mass Meditation) organizează meditaţii în masă propunându-şi să ajute la realizarea eliberării planetare cât mai curând posibil şi cât mai uşor posibil.

Vă rugăm să vă alăturaţi Meditaţiei de Descoperire de la ora 14.00 UTC (ora 17.00 EEST –ora României) şi Meditaţiei de Urgenţă de la ora 15.00 UTC (ora 18.00 EEST – ora României), în fiecare zi, dacă vă simţiţi ghidaţi în acest sens.

https://www.welovemassmeditation.com/2018/02/breakthrough-meditation-at-2-pm-utc-and.html
 

De asemenea, organizăm în mod regulat diferite meditaţii în masă în diverse scopuri. Ele pot fi găsite în acest link de mai jos:

https://welovemassmeditation.blogspot.co.uk/p/blog-page.html

Oferim, de asemenea, asistenţă financiară de urgenţă Lucrătorilor în Lumină din întreaga lume. Vă rugăm să nu ezitaţi să faceţi o contribuţie periodică sau o singură dată utilizând link-ul de mai jos:

paypal.me/WeLoveMassMedis

Vă rugăm să ne ajutaţi / sprijiniţi pentru o tranziţie lină în eliberarea planetară în cea mai înaltă Lumină.

Comentarii