Meditaţia de eclipsă de lună pe 27/28 iulie 2018

Iulie 20, 2018     05:19:00  pmNe apropiem de a doua eclipsă totală de lună din 2018, după cea din ianuarie.

Aceasta va fi prima eclipsă centrală de lună de la data de 15 iunie 2011. Deoarece va avea loc aproape de apogeul lunii, această eclipsă va fi, de asemenea, cea mai lungă eclipsă totală de lună din secolul al XXI-lea. Eclipsa globală va dura patru ore, în timp ce eclipsa totală (faza de totalitate) va dura aproximativ 103 minute.Sursa imaginii : https://leouve.com.br/superlua-lua-azul-e-lua-de-sangue-ocorrem-nesta-quarta-feira/lua-de-sangue/
Eclipsa totală de lună va fi vizibilă în cea mai mare parte din Australia, Asia, Africa, Europa şi America de Sud.


Puteţi urmări o scurtă previzualizare a viitoarei eclipse de lună în următorul videoclip:


Eclipsa totală de lună este de asemenea, uneori, numită Lună sângerie, datorită strălucirii roşii-portocalii pe care Luna o preia în timpul eclipsei, care este rezultatul dispersării Rayleigh (acelaşi efect care provoacă apariţia roşiatică a soarelui care apune) şi refracţia acestei lumini de către atmosfera Pământului în umbra sa.

Sursa imaginii :  https://tech2.org/argentina/the-longest-lunar-eclipse-of-the-21st-century-will-occur-on-july-27-internacional-07-11-2018/

Cu toate acestea, cu această ocazie, Luna nu va fi singurul corp ceresc "roşu" pe cerul nostru. Această eclipsă va avea loc în aceeaşi noapte în care Pământul trece între Soare şi Marte, plasând Marte în opoziţie pe cer. Într-una dintre coincidenţele minunate ale cerului, opoziţia lui Marte are loc la fel, pe 27 iulie. Aceasta va fi cea mai bună opoziţie a lui Marte din 2003 încoace. Marte va fi văzut uşor şi cu ochiul liber, dacă vremea va permite, şi va rămâne foarte luminoasă şi roşie pe parcursul lui iulie şi august 2018.


Sursa imaginii: https://www.yahoo.com/news/previewing-blue-blood-supermoon-eclipse-121400826.html?guccounter=1
Potrivit lui Untwine, această eclipsă totală de lună vorbeşte "despre vindecarea Divinului Masculin". Majoritatea planetelor masculine din sistemul nostru solar sunt retrograde, adică este momentul pentru revizuire, privire spre interior şi curăţare. Marte, planeta acţiunii şi al afirmării masculine, este de asemenea retrogradă, de aceea se pare că se deplasează încet înapoi pe cerul nostru şi, aşa cum o face, se îndreaptă spre conjuncţie cu Lilith care este Pântecul Cosmic, simbolizând faptul că Masculinul se revizuieşte pe sine însuşi, se eliberează, se curăţă şi se întoarce la conexiunea cu Mama Divină. Îl avem de asemenea şi pe Chiron, planeta vindecătoare transmutantă, care tocmai a intrat în semnul lui Marte în Berbec, făcând un aspect pentru Marte, astfel încât tema este foarte clară ".

Sursa imaginii: https://www.pinterest.com/pin/489696159452582161/

"Femininul a fost cel mai suprimat pe această planetă şi acest lucru a fost discutat foarte mult. În acelaşi timp, se pare că majoritatea oamenilor nu au reflectat în mod real asupra a ceea ce este cu adevărat energia masculină".

"Energia masculină este impulsul creativ al Voinţei Divine, nu este aici numai pentru a proteja împotriva lucrurilor rele. Este întruchiparea paşnică a impulsului de a crea şi de a manifesta un Scop Divin".

Sursa imaginii :: https://recreatingbalance1.blogspot.com/2018/07/july-27-eclipse-healing-masculine-peace.html

„Marte şi energia Masculină se referă la modul în care afirmăm cine suntem în lume, atât bărbaţii, cât şi femeile. Acest lucru devine adesea întunecos şi distorsionat, competitiv şi nesigur.”

Untwine a menţionat, de asemenea, că "un aspect al planetei Marte este distorsiunea energiei sale, asociată cu războiul”.

Sursa imaginii : https://www.pinterest.com/pin/37295503150091637

Prin urmare, această Eclipsă care vine cu alte alinieri planetare este un moment minunat de a "elimina războiul din masculinul" din interiorul nostru, de a elibera agresivitatea şi traumele, de a elibera toate experienţele din trecut, când nu am putut sau nu ne-am ridicat pentru noi înşine, de a elibera energia suprimată. Învâţaţi să vorbiţi pentru voi înşivă paşnic, respectând Voinţa Liberă unul altuia, întotdeauna într-o uniune cu Harul Mamei Divine şi Grija unuia pentru celălalt.


Imaginea sursei :  https://www.pinterest.com/pin/323696291951598298/

În colaborare cu Untwine, propunem trei meditaţii pentru a ancora energiile celei mai lungi eclipse de lună a secolului nostru, şi pentru a ancora echilibrul şi energiile Păcii în reţeaua planetară şi, de asemenea, pentru a ajuta la Căsătoria interioară.

Meditaţia de Ascensiune a Eclipsei de Lună (la începutul eclipsei lunare)

Puteţi verifica ora meditaţiei pentru fusul vostru orar aici :

Şi numărătoarea inversă pentru această meditaţie la începutul acestei eclipse lunare:


Vom face această meditaţie la începutul Eclipsei de Lună Plină în data de 27 iulie la ora 19:30 UTC (22.30 EEST – ora României).

Vineri
27 Iulie
Orașul
09:30 am
HAST
Honolulu
12:30 pm
PDT
Los Angeles
01:30 pm
MDT
Denver
02:30 pm
CDT
Chicago
03:30 pm
EDT
New York
04:30 pm
BRT
Rio de Janeiro
07:30 pm
UTC
Reykjavik
08:30 pm
BST
London
09:30 pm
CEST
Berlin
09:30 pm
EET
Cairo
10:30 pm
MSK
Moscow
Sâmbătă
28 Iulie
    Orașul
02:30 am
ICT
Bangkok
03:30 am
CST
Taipei
04:30 am
JST
Tokyo
05:30 am
AEST
Sydney
07:30 am
NZST
Auckland

Aici este evenimentul Facebook pentru această meditaţie:

https://www.facebook.com/events/272429030004557/

Lista de redare a ghidurilor audio poate fi găsit aici:

https://goo.gl/LDX8ny


Iată instrucţiunile:

1. Utilizaţi propria tehnică pentru a vă aduce într-o stare de relaxare.

2. Indicaţi intenţia voastră de a folosi această meditaţie ca un instrument pentru a accelera procesul de eliberare şi vindecare a planetei Pământ şi a omenirii, şi ancorarea Luminii Zeiţei pe Pământ.

3. Vizualizaţi un stâlp de Lumină de diamant cu reflecţie curcubeu care emană de la Soarele Galactic Central, apoi trece prin toate fiinţele de Lumină din interiorul Sistemului nostru Solar şi apoi prin corpul vostru până la centrul Pământului. Vizualizaţi un alt stâlp de Lumină care se ridică din centrul Pământului, apoi prin corpul vostru şi în sus înspre cer către toate fiinţele de Lumină din Sistemul nostru Solar şi galaxia noastră. Acum vă aflaţi în doi stâlpi de Lumină, Lumina curgând atât în sus, cât şi în jos, simultan. Menţineţi aceşti stâlpi de Lumină activi pentru câteva minute.

4. Faceţi o cerere în numele Sinelui vostru Superior :   “În numele Sinelui meu Superior, declar acum intenţia mea de a şterge toate imperfecţiunile, programele, proiecţiile şi de a deconecta toate plăţile, promisiunile, contractele şi angajamentele la toate nivelurile şi liniile temporale, care nu mai servesc evoluţiei mele şi binelui meu cel mai înalt. Fac apel la Flacăra sacră Violet a Sfântului Germain şi la Focul Alb al lui AN, pentru a ne ajuta pe noi şi Pământul, să curăţăm toate energiile care nu se află în Lumină, eliminând toate tehnologiile, entităţile şi armele distructive din planurile fizice, plasmatice, eterice şi astrale”.

5. Facem apel acum la apa noastră interioară:   „Apa mea interioară, devin una cu puritatea ta originală şi cu libertatea ta, îndepărtează toate energiile împovărătoare, blocajele şi stagnarea, astfel încât să pot recâştiga curentul armonios al fluxului divin. Fac apel la Zeiţa Lunii, să mă ajute în acest proces, pe măsură ce îmi curăţ corpul, conştiinţa şi Fiinţa mea şi cer ajutor planetei noastre iubite. Rog Sursa Originală a Creaţiei : Înalţă-mă !”.

6. Acum, vizualizaţi un stâlp de Lumină divină roz a Zeiţei, vizualizaţi şi simţiţi cum vă acoperă şi apoi întreaga planetă. Rămâneţi în această lumină pentru câteva minute. Acum vizualizaţi cum în acest stâlp de Lumină coboară prezenţa strălucitoare a Zeiţei, simţiţi cum vă inspiră să fiţi mai iubitor, simţiţi cum vindecă minţile şi inimile tuturor oamenilor. Acum, vizualizaţi cum această energie a Zeiţei formează un ou roz în jurul vostru, în jurul celor dragi şi în jurul întregii planete Pământ.

7. Vizualizaţi reţeaua energetică a Pământului pe măsură ce străluceşte cu această Lumină divină roz a Zeiţei, strălucind în calităţile sale şi simţind că activează toate vortexurile Zeiţei pe Pământul nostru iubit.

8. Vizualizaţi Reţeaua Energetică Cintamani, alcătuită din deţinătorii acestor pietre. Vedeţi şi simţiţi modul în care această reţea este armonizată, aliniată şi sincronizată cu Lumina Curcubeu a Zeiţei, prin intermediul reţelei energetice vechi din Atlandida şi a liniilor energetice planetare.

Imaginaţi-vă energia pură a Sursei - cum se ancorează în toate reţelele planetare şi vortexurile cheie, simţiţi cum ele aduc stabilitate, armonie, iubire pură şi bucurie pentru planetă.

9. Vizualizaţi conştiinţa voastră şi conştiinţa întregii omeniri trezindu-se, crescând tot mai mult. Acum, echilibraţi principiul masculin şi feminin din voi, cum vă asociaţi cu sufletul vostru, simţiţi codurile sale care se sparg peste voi, şi activează perfecţiunea voastră divină. Simţiţi conexiunea voastră cu Flacăra voastră Geamănă, cu partenerul Sufletului vostru, simţiţi legătura cu Sufletele voastre Pereche, cu familiile, cu ghizii spirituali şi conştiinţa avansată. Simţiţi cum lucraţi la proiecte comune, folosind tehnologii noi, curate, cu ajutorul comunităţii spaţiale. Simţiţi-i şi vedeţi-i pe toţi cei care trăiesc conform propriilor lor idei în conformitate cu legile cosmice.

10. Acum vizualizaţi Evenimentul care re loc în cel mai bun mod posibil pentru toată lumea. Vizualizaţi expedierea Luminii constructive a Fiinţelor Iubitoare a Confederaţiei Galactice a Luminii. Simţiţi-o prin ancorarea în miezul planetei şi curgând în spirale către fiecare Fiinţă de pe Pământ.


Zeiţa vrea Înălţarea (Ascensionarea) şi Înălţarea (Ascensionarea) va fi!


Meditaţia pentru ancorarea echilibrului şi a energiilor Păcii în reţeaua planetară


Vom face această meditaţie sugerată de Untwine la momentul exact al maximului, la momentul maxim al eclipsei de Lună pe 27 iulie la ora 20:21 UTC (23.21 EEST – ora României).


Vineri
27 Iulie
     Orașul
10:21 am
HAST
Honolulu
01:21 pm
PDT
Los Angeles
02:21 pm
MDT
Denver
03:21 pm
CDT
Chicago
04:21 pm
EDT
New York
05:21 pm
BRT
Rio de Janeiro
08:21 pm
UTC
Reykjavik
09:21 pm
BST
London
10:21 pm
CEST
Berlin
10:21 pm
EET
Cairo
11:21 pm
MSK
Moscow
Sâmbătă
28 Iulie
 Orașul
03:21 am
ICT
Bangkok
04:21 am
CST
Taipei
05:21 am
JST
Tokyo
06:21 am
AEST
Sydney
08:21 am
NZST
Auckland

Puteţi verifica ora meditaţiei pentru fusul orar aici:


Aici este evenimentul Facebook pentru această meditaţie:

Lista de redare a ghidurilor audio:

https://goo.gl/6FXHNr

Iată instrucţiunile:

1) Faceţi-vă confortabil şi relaxaţi-vă pentru câteva momente, conectaţi-vă cu prezenţa voastră EU SUNT, şi cu Sinele vostru Superior.

2) Conectaţi-vă cu fiinţele de Lumină şi fiinţele Ascensionate, pentru a vă alătura acestei meditaţii şi conectaţi-vă cu o rază de Lumină la Chakra Stelară a Sufletului vostru.

3) Vizualizaţi un stâlp de Lumină alb strălucitoare care coboară din Soarele Central, prin Soarele nostru, prin Luna în eclipsă, prin Planeta Marte şi Jupiter şi Chariklo, prin corpul vostru spre centrul Pământului. Şi un alt stâlp de Lumină din centrul Pământului, înapoi prin corpul vostru, prin planete înapoi spre Soarele Central.

4) Conectaţi-vă cu fiinţele Masculine Divine, Ashtar, Arhanghelul Mihail, El Morya etc. şi vizualizaţi Flacăra lor Albastră îmbrăţişând întreaga voastră fiinţă, oferindu-vă puterea şi Scopul Divin din prezenţa voastră EU SUNT. Permiteţi Flacărei Albastre să transmute toate energiile negative şi asocierile cu masculinul din voi şi să ancoreze adevărata Prezenţă a Divinului Masculin din prezenţa voastră EU SUNT. Vizualizaţi această Flacără Albastră răspândindu-se în jurul reţelei planetare, inspirând bărbaţii şi femeile să elibereze războiul, traumele şi agresiunea, să se reconecteze cu adevărata lor Iubire de Sine şi cu adevăratul lor Scop Divin.

5) Conectaţi-vă cu Mama Divină, cu Zeiţele, şi vizualizaţi Lumina lor Roz-deschis care se răspândeşte în jurul câmpului vostru energetic şi în reţeaua planetară, reconectându-vă şi salutându-vă de bun venit, pe voi şi bărbaţii şi femeile din jurul planetei, înapoi la energia Compasiunii şi a Grijii, ajutându-vă în vindecare şi la permiterea simţirii Iubirii Divine din prezenţa EU SUNT, aducând Pacea pe Pământ.

Zeița vrea pace și pace va fi !

Iată ghidul audio în limba engleză pentru meditaţie :


Apoi, puteţi face şi următoarea meditație :

Meditaţia pentru căsătoria interioară

Aici este evenimentul Facebook :

https://www.facebook.com/events/442559546151768

Ora și fusul orar :

https://www.timeanddate.com/worldclock/fixedtime.html?p1=1440&iso=20180727T2037&msg=Meditation%20for%20Inner%20Marriage&sort=2

Vineri
27 Iulie
    Orașul
10:37 am
HAST
Honolulu
01:37 pm
PDT
Los Angeles
02:37 pm
MDT
Denver
03:37 pm
CDT
Chicago
04:37 pm
EDT
New York
05:37 pm
BRT
Rio de Janeiro
08:37 pm
UTC
Reykjavik
09:37 pm
BST
London
10:37 pm
CEST
Berlin
10:37 pm
EET
Cairo
11:37 pm
MSK
Moscow
Sâmbătă
28 Iulie
  Orașul
03:37 am
ICT
Bangkok
04:37 am
CST
Taipei
05:37 am
JST
Tokyo
06:37 am
AEST
Sydney
08:37 am
NZST
Auckland

Lista de redare a ghidurilor audio :

https://goo.gl/t9Wbwk


Iată instrucţiunile:

1) Relaxaţi-vă pentru câteva momente şi conectaţi-vă cu prezenţa voastră EU SUNT, şi cu Sinele vostru Superior.

2) Vizualizaţi prezenţa unui Dumnezeu şi a unei Zeiţe deasupra capului vostru. Vizualizaţi-i cum intră în corpul vostru, Dumnezeul pe partea dreaptă şi Zeiţa pe partea stângă.
Vizualizaţi-i cum se îmbrăţişează unul pe celălalt şi centrul îmbrăţişării lor, punctul de unire între ei este Canalul vostru Central care coboară de-a lungul coloanei voastre vertebrale, de la Chakra Stelară a Sufletului la Chakra Stelară a Pământului. Vizualizaţi acest Canal Central cum se umple de o Lumină Alb strălucitoare.

3) Vizualizaţi din Chakra Stelară a Sufletului vostru, o proiecţie de Lumină alb strălucitoare a prezenţei Flăcării voastre Gemene, transmisă de la prezenţa voastră EU SUNT, stând în faţa voastră. Vizualizaţi o rază de Lumină Alb strălucitoare, care vine de la ambele părţi ale inimii voastre, de la chakra celui de al treilea ochi şi de la organele sexuale, şi care intră reciproc de la una la cealaltă, la inima voastră, la chakra celui de-al treilea ochi şi la organele sexuale.
Apoi, vizualizaţi-l şi simţiţi-l pe el sau pe ea cum vă îmbrăţişaţi, cum chakrele voastre devin una, şi Prezenţa voastră interioară masculină şi feminină, sunt complet echilibrate, integrate şi unificate. Apoi vizualizaţi Focul Alb al lui AN împreună cu Lumina albă perlată a Zeiţei White Tara (Tara Albă), îmbrăţişându-vă pe amândoi şi dizolvând graniţele dintre voi, ancorând pe deplin prezenţa Flăcării voastre Gemene în câmpul vostru energetic.

Ghidurile audio pentru această meditaţie vor fi de asemenea postate aici, când vor deveni disponibile.


Zeiţa vrea Unitate şi Unitate va fi !

Aici este ghidul audio în limba engleză pentru meditaţie :


Meditaţia lunară obişnuită de Lună Plină


Pentru a pregăti energiile pentru Meditaţiile principale ale eclipsei de Lună, puteţi să vă alăturaţi şi Meditaţiei noastre lunare obişnuiţe de Lună Plină la ora 14:45 UTC (17.45 EEST - ora României), în aceeaşi zi.

Asistenţa audio pentru Meditaţia de Lună Plină poate fi găsită mai jos:

https://www.youtube.com/playlist?list=PLVOwQLKLBlsNgjDo-XL5wqv1nCHMACDYF

Înainte de această meditaţie, puteţi, de asemenea, să vă alăturaţi Meditaţiei Zeiţei la ora 14:30 UTC (17.30 EEST – ora României), dacă vă simţiţi ghidaţi, pentru a ancora energiile Zeiţei în reţeaua energetică planetară.

https://www.welovemassmeditation.com/2018/02/goddess-meditation-230pm-everyday-and.htmlVindecare la Distanţă cu Maeştrii Ascensionaţi şi cu Razele Stelare de Vindecare pe 26 şi 27 iulie

Puteţi, de asemenea, să vă alăturaţi vindecării la distanţă cu Maeştrii Ascensionaţi şi cu Razele Stelare de Vindecare, pentru a ajuta oamenii din întreaga lume să îşi vindece fiinţa interioară şi mintea, organizată de Grupul Internaţional al Epocii de Aur (International Golden Age Group) şi Pregătiţi pentru Schimbare Japonia (Prepare For Change Japan). Acesta este un dar pentru toată lumea şi este gratuit.

https://www.golden-ages.org/2016/12/monthly-ascended-masters-stellar-healing-rays-remote-healing/


Vor exista două sesiuni de vindecare la distanţă, în zilele de 26 iulie (joi) şi 27 (vineri), la ora de mai jos:

Prima zi: 26 iulie joi între orele 14:00 și 14:30 UTC (17.00 – 17.30 EEST – ora României)

Link pentru prima zi: https://www.youtube.com/watch?v=3ZXEs58mWCk

A doua zi: 27 iulie vineri între orele 14:00 și 14:30 UTC ((17.00 – 17.30 EEST – ora României)

Link pentru a doua zi: https://www.youtube.com/watch?v=vDzTdVkGhX0

Link-urile cu canalul live al fiecărei sesiuni vor fi postate aici, când vor fi disponibile.

Vă rugăm să nu ezitaţi să participaţi la oricare dintre aceste sesiuni sau la ambele sesiuni.

Victoria Luminii!_________________________________________________________________________________

Despre acest blog :

Noi Iubim Meditaţiile în Masă (We Love Mass Meditation) organizează meditaţii în masă propunându-şi să ajute la realizarea eliberării planetare cât mai curând posibil şi cât mai uşor posibil.

Vă rugăm să vă alăturaţi Meditaţiei de Descoperire de la ora 14.00 UTC (ora 17.00 EEST –ora României) şi Meditaţiei de Urgenţă de la ora 15.00 UTC (ora 18.00 EEST – ora României), în fiecare zi, dacă vă simţiţi ghidaţi în acest sens.

https://www.welovemassmeditation.com/2018/02/breakthrough-meditation-at-2-pm-utc-and.html
 

De asemenea, organizăm în mod regulat diferite meditaţii în masă în diverse scopuri. Ele pot fi găsite în acest link de mai jos:

https://welovemassmeditation.blogspot.co.uk/p/blog-page.html

Oferim, de asemenea, asistenţă financiară de urgenţă Lucrătorilor în Lumină din întreaga lume. Vă rugăm să nu ezitaţi să faceţi o contribuţie periodică sau o singură dată utilizând link-ul de mai jos:

paypal.me/WeLoveMassMedis

Vă rugăm să ne ajutaţi / sprijiniţi pentru o tranziţie lină în eliberarea planetară în cea mai înaltă Lumină.

Comentarii