Ziua Internaţională de Meditaţie a Inimii - Joi, 14 decembrie la 12 PN GMT

Decembrie 12, 2017    11:12:00  pm


Joia următoare, 14 decembrie,  compania Achievers Dynamic Systems International (ADSI) şi organizaţiile sale aliate din întreaga lume, cum ar fi "Noi Iubim Meditaţiile în Masă" (“We Love Mass Meditation”/WLMM), vor organiza o Meditaţie specială a Inimii.
Scopul acestei meditaţii este de a accelera procesul de ascensiune prin tehnicile de meditaţie prin Radiaţii ale Inimii şi de a genera un flux masiv de energie pozitivă pentru a contracara acţiunile Cabalei. Cu o cantitate masivă de energie pozitivă produsă în Inimile Omenirii, noi putem ajuta manifestarea dezvăluirii complete şi a Evenimentului.


Meditaţia va avea loc la ora 8 PM PHT, echivalentul lui 12 PM GMT.

https://www.timeanddate.com/worldclock/fixedtime.html?msg=Worldwide+Heart+Meditation+Day&iso=20171214T20&p1=145

Puteţi converti fusul orar GMT în fusul orar local cu ajutorul link-ului de mai jos:

http://www.thetimezoneconverter.com/

Şi, să participaţi la evenimentul nostru Facebook pentru această meditaţie:

https://www.facebook.com/events/301899910300403/

Asistenţa audio în limba engleză pentru această meditaţie se găseşte aici :


Mai jos sunt instrucţiunile pentru această meditaţie (dintre care primii 2 paşi sunt doar o sugestie de la WLMM) :

1. Utilizaţi propria tehnică pentru a vă aduce într-o stare relaxată de conştiinţă.

2. Indicaţi-vă intenţia de a folosi această meditaţie ca un instrument pentru a aduce Pace, Vindecare şi Prosperitate în lume. Utilizaţi acest lucru pentru a crea o cantitate masivă de energie pozitivă pentru a curăţa Planurile Eterice, Fizice şi Plasmatice de toate entităţile negative care nu sunt binele de cel mai înalt nivel al tuturor. Aduceţi conştiinţa Luminii în inimile şi minţile tuturor membrilor intermediari ai Cabalei.

3. Ascultaţi bătăile inimii voastre. Imaginaţi-vă că inima voastră este ca un soare strălucitor şi radiant în interiorul vostru, apoi simţiţi cum inima-soarele vostru este centrul fiinţei voastre, apoi că este centrul universului. Acum simţiţi J-V-P-L-K. Nu gândiţi, simţiţi fiecare în parte (timp de 6 minute) :

(J) - BUCURIE (6 minute) Simţiţi că inima-soarele vostru este întruchiparea bucuriei şi fericirii. Să nu vă gândiţi doar la bucurie sau fericire; simţiţi cum e la fel de vie ca voi. Dacă simţiţi nevoia să zâmbiţi, atunci zâmbiţi. Aceasta vă poate ajuta să simţiţi mai bine bucuria. Simţiţi fiecare atribut pozitiv ca un pachet de energie provenind din inima-soarele vostru. Lăsaţi această energie să radieze prin tot corpul vostru.

(V) - VITALITATE: (6 minute) Simţiţi rezistenţa şi vitalitatea. Inima-soarele vostru este plină de sevă şi vigoare. Cu fiecare sentiment pozitiv pe care îl trăiţi, vizualizaţi lumina strălucind din ce în ce mai luminos şi mai intens.

(P) - PACE: (6 minute) Atunci, simţiţi inima-soarele vostru cum se umple de bunătate şi de pace. Totul este în ordine şi în armonie perfectă. Este o pace în inima-soarele vostru şi sunteţi la pace cu voi înşivă, cu lumea şi cu întregul univers.

(L) - IUBIRE: (6 minute) Simţiţi cum inima-soarele vostru este întruchiparea iertării şi că inima-soarele vostru este plină de dragoste şi fericire. Fiţi sinceri în a simţi aceste emoţii.

(K) - BUNĂTATE: (6 minute) Simţiţi bunătate şi compasiune iubitoare. Simţiţi ca şi cum aţi dori să îmbrăţişaţi întreaga lume şi toate creaturile din ea.
Relaxaţi-vă pur şi simplu şi fiţi pasivi, uitaţi vizualizarea. Faceţi acest lucru timp de 5 minute. Opriţi-vă din a simţi şi a radia JVPLK. Fiţi doar centraţi în inima voastră.

Puteţi găsi mai multe informaţii despre ADSI şi despre această meditaţie în link-ul de mai jos:

http://www.adsi.info/

Mai jos sunt 2 fluturaşi pentru promovarea acestei meditaţii. Vă rugăm să nu ezitaţi să le împărtăşiţi cât mai mult posibil.


Victoria Luminii !

Comentarii