Actualizarea Meditaţiei de Urgenţă - Incendiile sălbatice din Europa şi SUA

Iulie 25, 2018         04:40:00  pm


Ne aşteaptă sezonul incendiilor sălbatice. Incendiile din Grecia au luat atât de multe vieţi încât, Grecia a anunţat trei zile de doliu. Eforturile de salvare sunt încă în plină desfăşurare.

În Suedia, sunt evacuări în curs de desfăşurare, unde incendiile cercului arctic din Suedia acţionează încă cu furie, cauzate de cea mai gravă secetă din 74 de ani.
Agricultorii din Marea Britanie raportează "condiţia tinderbox".

https://www.theguardian.com/world/wildfires

În California, sunt deja incendii care ard de-a lungul statului în sus şi în jos, cu oraşele din apropierea Parcului Naţional Yosemitei evacuate acum şi mai este şi un incendiu în sudul Oregonului.

https://www.vox.com/2018/7/20/17582890/wildfires-2018-california-colorado-oregon-ferguson-substation

https://eu.statesmanjournal.com/story/news/2018/07/24/southern-oregon-wildfires-taylor-creek-fire-garner-complex-hendrix-grants-pass-wimer-ashland-medford/824497002/


Este raportat că fulgerele au rămas active duminica peste zonele situate la sud de graniţa cu Oregonul / California, oferind o relaxare şi limitând crearea oricăror noi incendii. Cu toate acestea, fumul de la incendiile de pădure au persistat în zonă, a scăzut calitatea aerului în regiune, determinând o avertizare privind calitatea aerului. Calitatea aerului pe luni, a fost cea mai proastă din ţară, iar în restul săptămânii nu arată mult mai bine.

https://www.statesmanjournal.com/story/news/2018/07/22/southern-oregon-wildfires-taylor-creek-fire-garner-complex-hendrix-grants-pass-wimer-ashland-medford/815920002/


Hărţile de mai sus indică incendiile actuale şi nivelurile nesănătoase ale calităţii aerului   
(Foto: Oregon Smoke Blog / Oregon Departamentul de Silvicultură)

Arderile focului din Kalmiopsis Wilderness au continuat să crească (foto: Echipele de comandă a incidentelor / Inciweb)


Oficialii au recomandat purtarea unei măşti în aer liber şi au spus că populaţiile sensibile, cum ar fi copiii mici şi femeile însărcinate, ar putea lua în considerare părăsirea oraşului. Avertismentele de evacuare au fost, de asemenea, trimise.

Deoarece incendiile sălbatice din Oregon se răspândesc rapid şi cauzează deteriorarea calităţii aerului, am dori să adăugăm acest lucru la Meditaţia de Urgenţă la 3 PM UTC (18.00 EEST - ora României), până când situaţia se va îmbunătăţi.

În limba engleză :

https://www.welovemassmeditation.com/2018/02/breakthrough-meditation-at-2-pm-utc-and.html

şi în limba română :

https://romanian.welovemassmeditation.com/2018/03/meditatia-de-descoperire-la-ora-2-pm.html

sau

https://romanian.welovemassmeditation.com/2018/03/actualizarea-meditatiilor.html

Puteţi vizualiza toţi oamenii şi animalele în siguranţă şi puteţi vedea ajutorul acordat tuturor familiilor care necesită evacuarea în siguranţă. Vă rugăm să vizualizaţi, de asemenea, toţi pompierii şi cercetătorii fiind în siguranţă, deoarece ei ajută la calmarea incendiilor şi găsirea de modalităţi pentru a ajuta menţinerea incendiilor departe, pentru a nu fi distruse mai multe case şi culturi de plante alimentare. Vă rugăm să vizualizaţi calitatea aerului cum se îmbunătăţeşte, pentru ca toţi oamenii să poată respira bine. Vizualizaţi toate asistenţele elementare care ajută pentru ca toţi să fie în siguranţă, pe măsură ce pe planetă se generează un nou pământ. Vizualizaţi Zeiţele Hestia (Zeiţa vetrei, a arhitecturii şi ordinii domestice, a familiei, a casei şi a statului) şi Adresia (fiica lui Ares şi al lui Afrodita) şi Harmonia (Zeiţa nemuririii, a armoniei şi înţelegerii), ajutând la armonizarea şi vindecarea situaţiei.

Victoria Luminii !

-------------------------------------------------------
Despre acest blog :

Noi Iubim Meditaţiile în Masă (We Love Mass Meditation) organizează meditaţii în masă propunându-şi să ajute la realizarea eliberării planetare cât mai curând posibil şi cât mai uşor posibil.

Vă rugăm să vă alăturaţi Meditaţiei de Descoperire de la ora 14.00 UTC (ora 17.00 EEST –ora României) şi Meditaţiei de Urgenţă de la ora 15.00 UTC (ora 18.00 EEST – ora României), în fiecare zi, dacă vă simţiţi ghidaţi în acest sens.

https://www.welovemassmeditation.com/2018/02/breakthrough-meditation-at-2-pm-utc-and.html
 

De asemenea, organizăm în mod regulat diferite meditaţii în masă în diverse scopuri. Ele pot fi găsite în acest link de mai jos:

https://welovemassmeditation.blogspot.co.uk/p/blog-page.html

Oferim, de asemenea, asistenţă financiară de urgenţă Lucrătorilor în Lumină din întreaga lume. Vă rugăm să nu ezitaţi să faceţi o contribuţie periodică sau o singură dată utilizând link-ul de mai jos:

paypal.me/WeLoveMassMedis

Vă rugăm să ne ajutaţi / sprijiniţi pentru o tranziţie lină în eliberarea planetară în cea mai înaltă Lumină.

Comentarii