Notele Conferinţei de Ascensiune de la Taiwan,Taipei

(Blogul : “Planul Pământului” – “The Earth Plan”)

12 – 13 mai, 2018


Partea a 3-a

https://theearthplan.blogspot.com/2018/05/taipei-ascension-conference-12-13-may_20.html


Valul Galactic al Iubirii
 • Aceasta va restructura întreaga Galaxie. (Cred că este o Resetare (restabilire) Cosmică care va implica toată Creaţia, nu doar această Galaxie. Pulsul originar este din Marele Soare Central al Soarelui nostru Galactic Central.)
 • Soarele Galactic Central devine din ce în ce mai activ, aşa cum energiile sunt construite de acest Val Galactic al Iubirii. Această Energie a Iubirii ne permite să trecem prin această tranziţie fără cataclisme, deoarece ea readuce energiile Zeitei pe suprafaţă. Acest factor este cel mai important în acest moment, pentru a permite umanităţii să supravieţuiască tranziţiei.
 • Energiile Zeiţei sunt energii feminine pure; Soarele Galactic Central îi va activa pe cei care sunt deja pregătiţi; femeile sunt, de asemenea, purtătoare al acestei energii.
 • Conectarea şi întruchiparea arhetipului Zeitei va dizolva modelele şi credinţele care au fost în vigoare de mii de ani, deoarece energiile Zeiţei au fost suprimate de-a lungul timpului
 • Aceste energii aduc armonie planetei.


Familiile sufleteşti sunt conectate prin energie şi esenţă. Membrii au aceeaşi misiune şi acelaşi scop şi prezintă o iubire necondiţionată unii pentru ceilalţi.

Arhonii ne-au ţinut la un anumit nivel personal şi biologic pentru a crea diviziune (avem tendinţa să credem că suntem personalitatea noastră şi că singura noastră / adevărată familie este cea biologică). Aceasta duce la fragmentarea societăţii. Odată ce toţi începem să ne conectăm la nivelul sufletului, nu vor mai exista conflicte în societate.

Conectarea cu Sinele nostru Superior ne va permite să recunoaştem pe alţii la nivelul sufletului. Aceasta înseamnă că va trebui să ne curăţăm implanturile, în special cele legate de programarea masculină / feminină. Aceste implanturi sunt deasupra buricului şi produc o programe opusă pentru bărbaţi şi femei.

Conexiunile de Suflete Pereche sunt mai profunde decât conexiunile de fraţi sau surori de Suflet. Există o atracţie magnetică între Sufletele Pereche şi acest lucru poate duce la o transformare profundă dacă ambii sunt conştienţi de aceasta şi se simt suficient de siguri pentru a continua (împreună). O unire sacră la toate nivelurile creaţiei (mental, emoţional, fizic) are ca rezultat deschiderea unui portal şi aceasta este una din cheile nemuririi. Aceasta este, de asemenea, una dintre tainele secrete ale Zeiţei.

Această unire sfântă are ca rezultat ascensiunea energiei Kundalini la chakra coroanei, care activează un câmp toroidal complet, inversând astfel procesul de îmbătrânire.

Ne vom întâlni Sufletele Pereche / Sufletele Gemene atunci când vom fi mai aproape de momentul Ascensiunii.

Atunci când Sufletele Pereche se întâlnesc, implanturile se activează şi se declanşează traumele din copilărie. Acestea sunt trauma abandonului şi trauma sufocării.

Arhonii declanşează aceste programe opuse pentru a preveni unirea. Dar dacă Sufletele Pereche lucrează conştient la programare, acestea pot ajunge la o unire sacră, care va trimite energia Iubirii către Reţeaua Planetară.


Fazele Noii Atlandide cuprind următoarele:

1. Reţeaua Cintamani

2. Cupluri de iubire în Reţeaua Energetică
The Narrow Gate Web


Teotihuacan
WTC
Boston Marathon bombing
Sandy Hook
Stonehenge
Damascus
Iraq

Toate acestea se află pe liniile leyline de pe glob. Aceasta este cunoscut sub numele de Vortexul Hassuna Samarra şi este punctul de intrare al energiei Zeiţei.

Arhonii recoltează energiile anomaliilor provenind din uniunile nereuşite şi le pun în aceste locuri pentru a crea o stare de nelinişte.

Sufletele Gemene sunt dublurile egale şi opuse ale unui suflet care se împarte în două polarităţi opuse înainte de a se încarna pe planul fizic. Aceste perechi sunt mai puternice decât Sufletele Pereche, dar de cele mai multe ori nu se întâlnesc niciodată în aceeaşi viaţă.

Femeile

"Fantezia Suflete Pereche" este un program al Arhonilor care controlează femeile. (Acest program face ca femeile să proiecteze calităţi şi aşteptări de Suflete Pereche asupra partenerului de sex masculin neavizat, pentru a se întrerupe relaţia. Femeile se aşteaptă ca partenerii să trăiască respectând standardul unui Suflet Pereche.) De asemenea, ele cred că li se permite să facă sex doar cu Sufletul lor Pereche
 • Căsătoria este o altă programare. Nunţile sunt ritualuri pentru a declanşa toate celelalte programări. Acest lucru are ca rezultat faptul că soţul nu poate să manifeste acea perfecţiune aşteptată, ducând în cele din urmă la divorţ
 • Hollywoodul amplifică această programare
 • Femeile sunt încurajate să se simtă confortabil cu emoţiile şi de aceea ştiu cum să le facă faţă. Ele au voie să simtă emoţii, dar nu şi sexualitate
 • Programarea exact opusă rulează la bărbaţi
 • Această programare de bază masculină-feminină opusă, este sursa tuturor războaielor
 • Cheia pentru pace este, prin urmare, să se elibereze sexualitatea feminină.
Programarea feminină a început în Atlantida. Apoi, invaziile Arhonilor, cu 5000 - 6000 de ani în urmă, şi apoi cu 1.600 de ani în urmă, au vizat femeile care au fost răpite şi violate pentru a suprima, perverti şi denatura energiile feminine. Înainte de aceasta, preotesele, invocând prezenţa Zeiţei în trupurile lor şi folosind energiile Kundalini, vindecau tulburarea de stres post-traumatic.

Valul Galactic al Iubirii va începe să transforme energiile, în special această distorsiune masculino-feminină.

Reptilienii în corpuri umane şi psihopaţii au fost angajaţi pentru a distruge încrederea bărbaţilor în femei. Programul de compensare va menţine femeile în siguranţă. 3 - 5% din populaţie sunt hibrizi reptilieni. Când această situaţie va fi eliminată, problemele legate de sexualitate pot fi, de asemenea, eliminate.

Acest program creează, de asemenea, diviziune în personalitate, în sensul că femeile au diferite personalităţi private şi publice. Femeile trebuie să înceapă să-şi exprime energiile sexuale cu onestitate şi echilibru. Unirea sexuală şi energiile Kundalini sunt energiile Luminii. Înaltele Preotese foloseau ancorarea şi împământarea energiilor Zeiţei pentru stabilizarea şi armonizarea populaţiei. Aceasta putea include uniunea sexuală cu liderul ţării. În cazul conducătorului de sex feminin, Marele Preot ar fi partenerul sacru al acestui ritual.

Monogamia este un alt program copiat din sistemul Orion, unde femeile au fost văzute ca fiind proprietatea bărbaţilor şi nu aveau drepturi. Aceasta este programarea teritorială.

Angajamentul în relaţii este o decizie conştientă ,de a-şi dedica energiile unii altora. Acesta este un Arhetip Divin şi cere ca să intrăm mai profund în relaţie, cu decizia conştientă a prezenţei EU SUNT.

A urmat o scurtă sesiune de întrebări şi răspunsuri (Q&A):

 • " Momentul apropierii de contact."
 • Energia lui Dumnezeu este arhetipul eroului. Putem fi acesta urmând visul nostru
 • Aproape toţi cititorii lui Cobra sunt seminţe stelare
 • Baza subterană din Taiwan (din nordul Taiwanului) este aproape gata, poate găzdui până la 2,5 miliarde de fiinţe atunci când va fi terminată.
 •  Cobra a arătat cum îşi pot vindeca energiile victimele violurilor :
            “Recunoaşteţi ce s-a întâmplat, apoi ÎMPINGEŢI acele energii înapoi la făptuitor.
            -Iată cum ~Împământaţi-vă, si staţi ferm. Apoi împingeţi cu toată puterea şi emoţiile voastre,
            trimiţând energiile înapoi către persoana atacantă.”
 • Jocurile sunt create de Arhoni şi introduse prin inginerie socială. Remediu ? Comunicarea onestă.
 • “Cum să prindem un bărbat şi să îl păstrăm" şi "Cum să seducem o femeie" (cărţi) care se bazează pe programare.
 • Putem fi catalizatori pentru societatea umană prin punerea în aplicare a onestităţii. Aceasta va sparge Matricea.
 • Folosind "momeala" celor "72 de Virgine", este posibil să înceapă deja un stat islamic.


Familiile sufleteşti

Acum trebuie să creăm domenii de rezonanţă în împrejurimile noastre pentru a crea noua noastră societate. Cei mai avansaţi membri vor începe să trăiască în zonele de Lumină, creând mai întâi Familii Sufleteşti care pot fi fără conflicte şi apoi, vor trăi în zonele Comunităţilor Luminoase. Familiile Sufleteşti nu sunt familiile noastre biologice.

Aceste zone ale Comunităţilor Luminoase vor urmări în primul rând să realizeze primul contact. Zonele de aterizare primară vor fi stabilite după Primul Contact. Vor exista, de asemenea, interacţiuni şi comunicări între unele dintre Fiinţe şi populaţia de la suprafaţă.Unele zone de teren au fost deja achiziţionate, ele doar duc lipsa Familiilor Sufleteşti.

Noua tehnologie introdusă va conduce la schimbări pentru omenire. A trăi în armonie este testul principal pentru Lucrătorii în Lumină. Forţele Luminii monitorizează şi observă toate interacţiunile care implică Lucrătorii în Lumină.. Ei ştiu ce spunem, ce scriem ,etc ... şi câteodată spun Dumnezeule (OMG). (Participanţii s-au spart de râs la acest lucru.)

Trebuie să începem să vizualizăm şi să manifestăm noua noastră Realitate.


Reuniunea Galactică


Am intrat acum în perioada Reuniunii Galactice. Forţele Luminii lucrează non-stop pentru a crea Contactul.

Pe vechea linie temporală (cronologie), accentul a fost pus pe informaţie. Oamenii au ajuns să aştepte ca Forţele Luminii să facă totul.

Acum, cu noua linie temporală, există o nouă strategie. Acest lucru nu poate fi dezvăluit încă, pentru a împiedica aflarea sa de către forţele întunecate, dar Cobra le spune participanţilor că va aduce rezultate! Informaţia (Intel-ul) de acum înainte, va fi lansată numai pe baza nevoii de cunoaştere.

Ar trebui să începem să lucrăm la misiunile noastre. Nu aşteptaţi sau nu îl întrebaţi pe Cobra ce să faceţi,FACEŢI-O. Atunci ne putem uni şi coopera ca nişte Fiinţe Suverane. Avem nevoie să devenim EROI.


350 de persoane sunt mai mult decât suficiente pentru a schimba lumea. Depinde de noi.

Acum ştim cum să ne manifestăm fără limite.
Ştim cum să ne deprogramăm de la matrice.
Ştim cum să ne demanifestăm.

Şi putem face acest lucru şi pentru alţii.

Suntem fiecare dintre noi, un Neo.
"Unul este suficient". Dar avem 350.

Când ne curăţăm pe noi înşine, potenţialul nostru de contact creşte şi devenim mai reali. Intrăm în viaţa noastră reală.

TREZIŢI-VĂ
FIŢI ACTIVI
AMINTIŢI-VĂ MISIUNEA VOASTRĂ
Ne-am născut pentru asta.
Suntem acum în Faza Finală.
Da-ţi tot ce aveţi !

ACUM ESTE TIMPUL !!


Sfârşitul Conferinţei de Ascensiune.


____________________________________

Continuare :

Partea 1      : http://theearthplan.blogspot.com/2018/05/taipei-ascension-conference-12-13-may.html
Partea a 2-a : https://theearthplan.blogspot.com/2018/05/taipei-ascension-conference-12-13-may_19.html

Comentarii