Protecţie pentru Corey Goode

Iulie 23, 2018     05:38:pm


În trecut, am trimis o protecţie energetică lui Corey Goode, în mai multe ocazii, atunci când a cerut ajutor.

http://www.welovemassmeditation.com/2018/01/urgent-meditation-for-corey-goode.html

https://www.welovemassmeditation.com/2018/01/meditation-update_12.html

https://www.welovemassmeditation.com/2018/05/shielding-and-healing-for-corey-goode.html

Săptămâna trecută, a publicat o nouă postare pe Facebook, inclusiv o apreciere a ajutorului tuturor de a-i trimite protecţie, precum şi de a cere protecţia noastră continuă pentru el, a familiei sale şi a oamenilor cu care lucrează îndeaproape.

https://facebook.com/story.php?story_fbid=867447773451357&id=471648406364631

Iată un citat din postarea lui:

"Suntem sub atacuri majore spirituale şi energetice de la forţe foarte întunecate care se panichează la ideea de a fi expuse.

Acesta este timpul "Marii Revelaţii". Nimic nu va rămâne ascuns şi toată lumea va fi văzută cine şi ce este cu adevărat.

Vă rugăm să continuaţi rugăciunile puternice şi munca de protecţie energetică pentru familia mea şi cei care lucrează îndeaproape cu mine.

Lucrurile astea sunt foarte reale, aşa cum sunt şi pericolele pentru familia mea şi pentru cei din jurul meu! "

Prin urmare, vă rugăm să-l includeţi pe Corey, familia sa şi pe cei care lucrează îndeaproape cu el, în Meditaţia de Urgenţă la 3 PM UTC  (18.00 EEST - ora României), dacă doriţi.

https://www.welovemassmeditation.com/2018/02/breakthrough-meditation-at-2-pm-utc-and.html

De asemenea, energiile devin tot mai intense pe măsură ce ne apropiem de eclipsa lunară, foarte curând. Oamenii din jurul nostru pot fi declanşaţi emoţional şi noi putem fi testaţi. Este important să nu reacţionăm prea intens şi să trimitem iubirea noastră tovarăşilor noştri lucrători în lumină şi oamenilor din jurul nostru.

De asemenea, puteţi să vă alăturaţi Meditaţiilor de Eclipsă de Lună în zilele de 27-28 iulie. Toate informaţiile pot fi găsite în link-ul de mai jos:

http://www.welovemassmeditation.com/2018/07/full-moon-eclipse-meditations-on-july.html

Victoria Luminii !

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Despre acest blog :

Noi Iubim Meditaţiile în Masă (We Love Mass Meditation) organizează meditaţii în masă propunându-şi să ajute la realizarea eliberării planetare cât mai curând posibil şi cât mai uşor posibil.

Vă rugăm să vă alăturaţi Meditaţiei de Descoperire de la ora 14.00 UTC (ora 17.00 EEST –ora României) şi Meditaţiei de Urgenţă de la ora 15.00 UTC (ora 18.00 EEST – ora României), în fiecare zi, dacă vă simţiţi ghidaţi în acest sens.

https://www.welovemassmeditation.com/2018/02/breakthrough-meditation-at-2-pm-utc-and.html

De asemenea, organizăm în mod regulat diferite meditaţii în masă în diverse scopuri. Ele pot fi găsite în acest link de mai jos:

https://welovemassmeditation.blogspot.co.uk/p/blog-page.html

Oferim, de asemenea, asistenţă financiară de urgenţă Lucrătorilor în Lumină din întreaga lume. Vă rugăm să nu ezitaţi să faceţi o contribuţie periodică sau o singură dată utilizând link-ul de mai jos:

paypal.me/WeLoveMassMedis

Vă rugăm să ne ajutaţi / sprijiniţi pentru o tranziţie lină în eliberarea planetară în cea mai înaltă Lumină.

Comentarii