Noul Memento al Meditaţiei de Lună Nouă pe 12 şi 13 iulie (depinde unde sunteţi!)


Iulie 12, 2018          07:32:00  pm

Există câteva Meditaţii importante de Lună Nouă la care vă invităm să participaţi, dacă vă simţiţi ghidat, în această noapte şi mâine!

Ele sunt listate ca fiind pe data de 12 și 13 iulie deoarece, aşa cum vom face o Meditaţie în Masă la momentul exact al Lunii Noi, data va depinde de locul în care se întâmplă să fiţi în lume, oral exactă a Lunii Noi fiind la 02:48 UTC 13 Iulie (05.48 EEST – ora României) - vă rugăm să reţineţi: în unele părţi ale lumii - aceasta va fi de fapt în seara / noaptea de ore pe 12 iulie!


Pentru un calendar complet (orar complet), cu o listă a oraşelor din întreaga lume, vă rugăm să vă conectaţi la Pagina noastră cu Meditaţii Active aici :

Pentru cei din SUA, aceasta va fi în noaptea de Joi 12 iulie: la 10:48 Ora de Est sau ora pentru New York, 9:48 Ora Centrală sau ora pentru Chicago, 8:48 Ora Mountain , 7:48 Ora Pacificului.

Aceasta va fi vineri 13 iulie dimineaţa devreme, pentru aceia dintre voi care sunteţi la : Berlin - 4: 48 AM, Londra - 3:48 AM. Vă rugăm să verificaţi toate oraşele şi zonele de timp aici :

La momentul exact al acestei Luni Noi, se recomandă Meditaţia Întoarcerii Zeiţei și Meditaţia Vortexului Zeiţei, precum şi Meditaţia de Vindecare Sexuală.

DIRECȚIIle pentru TOATE cele trei pot fi găsite aici:

http://recreatingbalance1.blogspot.com/p/goddess-meditations.html

Aşa cum am menţionat într-o postare anterioară, vineri 13 este legată de cronologia de Întoarcere a Luminii Templierilor şi este, de asemenea, o zi de sărbătoare şi de întoarcere a Zeiţei.

Fratele nostru drag Untwine, face o chemare pentru ridicarea Divinului Masculin şi aducerea Dreptăţii pe Pământ, de acesta :
"Apelul este adresat mai ales bărbaţilor, fraţilor şi de asemenea femeilor, pentru a chema şi a se conecta cu energia Masculină Divină, vineri pe 13 iulie la ora 2:37 AM UTC (5.37 EEST – ora României), care este cu 10 minute înainte de data exactă a Lunii Noi, şi de asemenea la începutul sau inclusă în ceremonia voastră de Uniune Sacră, în aceeaşi zi. Şi apoi puteţi continua cu Meditaţiile Zeiţei şi cu ceremoniile de Uniune Sacră.Ghidul audio în engleză pentru Meditaţia de vindecare sexuală şi chemarea la Frăţia pentru Justiţie, vineri, 13 iulie:


https://youtu.be/7YrimXhJUn4

De asemenea sugerăm oamenilor din întreaga lume să se adune pentru Meditaţiile de Lună Nouă, fiind aleasă o perioadă "regulată" – "normală", astfel încât Meditaţia Păcii de Lună Nouă normală, să se desfăşoare vineri, 13 iulie, la 2.45 PM UTC (17.45 EEST – ora României).


Binecuvântări de Lună Nouă şi multă Iubire şi Lumină pentru voi TOŢI !

Reţineţi: aici, pe pagina de Meditaţii Active WLMM, veţi găsi o prezentare generală, cu un orar în UTC, care are link-uri către Paginile Eevenimentelor şi ghidurilor audio. Pagina de Meditaţii Active WLMM este actualizată periodic. Derulând în jos, veţi putea găsi diagramele de orare pentru alte fusuri orare privind Meditaţiile Zilnice, Săptămânale, Lunare şi toate Meditaţiile Speciale. Daţi clic pe titlul de meditaţie pentru a avea mai multe informaţii despre fiecare.

https://www.welovemassmeditation.com/p/blog-page.html

Comentarii