CONFERINŢA DE ASCENSIUNE DE LA TAIPEI, TAIWAN 2018

Conferinţa de Ascensiune a lui Cobra

Sursa : https://2012portal.blogspot.com/2018/05/taiwan-conference-report-and-planetary.html


Acest blog conţine părţile (de la 1 la 3) a notelor făcute pe durata Conferinţei de Ascensiune a lui Cobra de la Taipei, Taiwan, care a avut loc în perioada 12 -13 mai 2018.

După cum a spus Cobra pe 31 mai 2018 :

“Conferinţa noastră de Ascensiune din Taipei a fost o continuare energetică a conferinţei de la Budapesta. Cu câteva zile înainte de conferinţă, nave spaţiale de lumină de tip nori, Pleiadiene, Siriene, Andromedane şi Arcturiene au invadat literalmente Taiwanul pentru a pregăti energiile pentru conferinţă”


Notele Conferinţei de Ascensiune de la Taiwan,Taipei

(Blogul : “Planul Pământului” – “The Earth Plan”)

12 – 13 mai, 2018


Partea 1 :

https://theearthplan.blogspot.com/2018/05/taipei-ascension-conference-12-13-may.htmlAcestea sunt notele mele personale şi nu sunt versiunea oficială. În continuare, urmează Partea a 2-a şi Partea a 3-a.

Aceste note nu sunt complete –în cel mai bun caz.. Voi încerca să furnizez esenţa a ceea ce este relevant, cu intenţia de a găsi ceva util pentru voi. (Comentariile mele sunt în ocru, deci nu ezitaţi să le ignoraţi.)

Aproximativ 350 de participanţi s-au adunat la locul de desfăşurare a Conferinţei de Ascensiune din Taipei, în perioada 12 - 13 mai 2018. Nu intenţionam să fac note, cum mă simţeam deja foarte epuizat şi stors de preocupările familiare din ultimele săptămâni şi tot ce am vrut să fac era să absorb doar ceea ce s-a spus. Cu toate acestea, a fost foarte clar, foarte repede. că trebuia să iau notiţe şi să fac efortul de a distribui ceea ce a fost împărtăşit de Cobra în timpul Conferinţei, deoarece cu cât mai mulţi dintre noi ştim despre aceasta, cu atât mai bine înţelegem situaţia planetară.

Nivelul ridicat de energie a fost palpabil pe parcursul conferinţei, ajutat şi susţinut de câţiva factori pe care îi voi elabora în note. O mare parte din timp m-am simţit ca un generator Van de Graaff - capul meu avea furnicături şi îl simţeam electrificat. Astăzi ~ a doua zi după ce s-a încheiat conferinţa, m-am trezit, urmărindu-mi propunerea mea interioară, că vorbesc în limbajul luminii, acompaniat de gesturi rapide ale mâinilor. Ei bine, cel puţin aşa cred că a fost, pentru că sunt sigur că a sunat ca o bolboroseală. Doar pentru a clarifica, Cobra nu a vorbit Limbajul Luminii în timpul Conferinţei.

Unele dintre temele discutate de Cobra în cadrul conferinţei au fost deja acoperite în actualizările sale, dar am putut să-l auzim cum se extinde mai mult pe subiecte.

NOTE

Chiar de la început, a fost clar că grupul a avut foarte multă energie de vibraţie înaltă, dar s-a disipat în toate direcţiile. Cobra ne-a condus într-o meditaţie care a armonizat foarte repede toate energiile într-un câmp coerent şi amplificat. Aceasta m-a făcut să simt că am devenit o “energie Mandala” masivă şi sacră , fiecare dintre noi fiind un fractal al întregului.


Intervenţia Galactică: Pământul este acum un Domeniu Galactic

Cobra a reiterat faptul că Pământul este acum un Domeniu Galactic al Forţelor Luminii. Draconienii credeau că ei aveau dreptul să se pronunţe asupra Planetei pentru că ei erau aici mai întâi şi au procedat la instalarea regalităţii, nobilimii şi armatei. Acum, că Pământul este sub domeniul Forţelor Luminii, Confederaţia Galactică va folosi forţa sa militară pentru a dezmembra necondiţionat tot întunericul, indiferent de legile locale. Intervenţia galactică a trebuit să fie iniţiată deoarece omenirea nu îşi folosea voinţa liberă pentru a se elibera. Aceasta este ultima fază a Războiului Stelelor (Star Wars) - nu a fost într-adevăr un film, ci a fost un documentar.


Straturi de Programare

Am fost supuşi unor straturi de programare de pe vremea Atlantidei. Acestea au funcţionat de mii şi mii de ani şi acum sunt foarte înrădăcinate în fiecare individ.

Separarea de Sursă şi de Sinele nostru Superior - Acesta este primul nivel al programării

• Uitarea vieţilor noastre anterioare

• Programarea de la părinţi, care ne educau pe baza programării proprii

• Programarea din şcoli

• Programarea din mass-media.


Zona de Contact (Contact Dish)

Aceasta se comportă ca un semnal radio pentru Contact. Mii de oameni sunt deja pregătiţi pentru acest lucru. Dacă aţi trecut printr-o curăţare intensă în ultimele luni, atunci sunteţi implicat.


Taiwan

Taiwanul este centrul de “gravitate al populaţiei". Cu 2000 de pietre Cintamani plantate pe insulă, este epicentrul Ascensiunii. Baza subterană din nordul Taiwanului este aproape terminată şi poate găzdui până la 2,5 miliarde de oameni.

Noua Linie Temporală (Noua Cronologie)

Aceasta se leagă de Intervenţia Galactică şi plasează Pământul în domeniul Forţelor Luminii.

• Suntem de acum înainte pe o nouă linie temporală, începând de la asasinarea lui Isis Astara

• Există acum o luptă în desfăşurare pentru Planeta Pământ

• Cea mai mare parte a aurului de pe planetă este acum purificată (aurul, înainte de acestea, a contaminat energiile).


Protocoale de Ascensiune

• Umanitatea nu este încă pregătită pentru Ascensiune, în plus, Chimera continuă să reprezinte o ameninţare periculoasă.
• Mulţi dintre noi am fost "prinşi" în această capcană de reîncarnare, atunci când exploram Cosmosul. Înainte de a reintra (în planul fizic), trebuia să încheiem un contract cu forţele întunecate. Acesta este Contractul Primar care a purtat un implant care ne-a separat de Sursă şi ne-a făcut să credem că suntem separaţi.

• Cobra a citit Contractul de Revocare Spirituală pe care l-am repetat după el (o versiune plus o notificare lungă, au fost postate aici : http://theearthplan.blogspot.com/2018/05/spiritual-contracts-revocation-version.html):

(Revocarea contractelor spirituale (o versiune) ~ CobraÎn timpul Conferinţei de Ascensiune de la Taipei, Cobra a trecut participanţii printr-o Revocare a Contractelor Spirituale şi a Carmei. Am repetat după el, cum a declarat cu voce tare revocarea - nu a existat nici un text scris. Evident, nu am putut să iau notiţe şi, din păcate, nu am o memorie fotografică. Tot ce îmi amintesc erau câteva cuvinte cheie.

Mai târziu în acea noapte, am primit o versiune a revocării. Eu folosesc termenul de "versiune" deoarece unele cuvinte cheie pe care mi le amintesc în mod deosebit, nu sunt acolo. Ceea ce am făcut este că, le-am folosit ca bază şi le-am adăugat la cuvintele cheie ori de câte ori am simţit că este potrivit.

Înţeleg că va exista o transcriere oficială disponibilă, dar postez acum această versiune pentru cei care doresc să îl folosească imediat şi să îl personalizeze pentru a se potrivi cel mai bine. Vă rugăm să înţelegeţi că această versiune nu este cea pe care am proclamat-o, este doar o versiune.

Sunt atât de sigur că nu există o formulă fixă pentru revocare; există oameni care creează astfel de proclamaţii tot timpul. Mergeţi cu ce vă simţi cel mai bine pentru voi sau puteţi să aşteptaţi, dacă doriţi, până când apare transcrierea.

Pentru cei care doresc să aibă o idee despre revocare, iată o versiune. Vă rog să ştiţi că există părţi pe care nu mi le amintesc să fi fost prezente, dar aş putea să fi greşit. Editaţi după cum doriţi, vă mulţumesc! Voi face tot posibilul pentru a împărtăşi notele Conferinţei cât şi când pot, în timp ce procesul de transcriere este pregătit. Cobra ne-a dat lumina verde pentru a face acest lucru pe cont propriu.

Revocarea contractelor spirituale

În numele meu, Eu sunt că Eu sunt
În numele prezenţei mele sufleteşti
În numele tuturor Forţelor Luminii
Anulez şi abrog acum toate acordurile şi contractele mele cu forţele întunecate
Toate aceste acorduri şi contracte sunt acum nevalabile, indiferent de conţinutul şi consecinţele lor cât şi de programarea mea subconştientă
Eliberez acum toate sistemele de credinţă de care nu mai am nevoie sau care nu mai servesc scopului meu cel mai înalt.

Cu voința mea liberă, mă declar acum liber de toate influenţele forţelor întunecate, acum şi pentru totdeauna
Decretez şi comand acum o colaborare deplin conştientă între mine şi Forţele Luminii
Decretez şi comand acum ca viaţa mea să fie ghidată în aliniere deplină cu Planul Divin
Decretez şi comand acum ca în viaţa mea să se manifeste miracolele, într-un mod în care să se manifeste fericirea pentru mine şi pentru toţi cei implicaţi.

Declar şi decid că EU SUNT o Ființă suverană a Luminii.

Aşa să fie şi aşa este! „)

__________________________

Versiunea finală a Protocolului de Revocare a Contractului Primar , prezentat de Cobra la Conferinţa de Ascensiune :Protocolul de Eliminare a Contractului Primar

„În numele prezenţei mele EU SUNT
În numele Sufletului meu
În numele tuturor Forţelor Luminii
Anulez şi abrog
Toate acordurile şi contractele mele anterioare
Cu Forţele Întunecate
Toate aceste contracte sunt acum nule şi nevalabile
Indiferent de conţinutul lor
Indiferent de programarea mea subconştientă
Cu Voinţa mea Liberă
Mă declar acum liber de toate aceste contracte
Şi de toate influenţele Forţelor Întunecate
Decretez şi comand acum o colaborare deplin conştientă
Între mine şi Forţele Luminii
Decretez şi comand acum ca viaţa mea să fie ghidată
În aliniere deplină cu Planul Divin
Decretez şi comand să se manifeste miracole în viaţa mea
Într-un mod care va manifesta fericirea pentru mine
Şi pentru toţi cei implicaţi
Aşa să fie şi aşa este.”

 • Această revocare anulează punctele de intrare pentru atacurile energetice
 • După Descoperirea prin Compresie (Compession Breakthrough), toată mass-meda va fi sub influenţa Forţelor Luminii, astfel încât nu va exista nici o manipulare a informaţiilor
 • Reţeaua plasmatică va reintroduce implanturile atâta timp cât nu sunt complet eliminate
 • Implantul este o gaură neagră rotativă care atrage anomaliile din jur
 • Îndepărtarea implanturilor ajută la curăţarea Reţelelor Planetare
 • Evenimentul este flash-ul iniţial al undelor Tahionice.


Implanturile
 • Există două implanturi primare la nivelul lobului frontal al creierului. Acestea blochează procesul decizional şi conexiunea cu Sursa
 • Implantate în Atlantida şi continuând de-a lungul mai multor vieţi, acestea primesc un impuls electric puternic, care ne face să credem că nu suntem dumnezeu
 • Există, de asemenea, biocipuri fizice, conectate la nervul optic, care primesc semnale de la ochi şi urechi, un feedback (răspuns) audio-vizual. Acestea sunt transmise la Chimera, în direct
 • Este posibil să fie introdus un virus, pentru a întrerupe acest feedback audio-vizual
 • Implanturile plasmatice creează blocaje eterice care ne fac să ne simţim separaţi de Sursă şi, în acelaşi timp, creează o identitate separată
 • Când rupem acest implant deschizându-l, putem experimenta iluminarea / Samadhi şi ne amintim cine suntem cu adevărat. Acesta va începe să dizolve implantul şi vom fi liberi să ne modelăm propria realitate.
 • Implanturile secundare sunt deasupra buricului. Aceasta este separarea dintre bărbaţi şi femei, locul unde primim două seturi opuse de programare
 • Aceste implanturi controlează emoţiile şi energiile kundalini
 • Aceste implanturi au împiedicat procesul de eliberare. Planetei X, i-a durat aproximativ 3 săptămâni pentru a se elibera, pentru că ei nu au fost puternic implantaţi. Personalul SSP nu este, de asemenea, puternic implantat
 • Aceste implanturi dau naştere la "Sexul este iubirea (pentru femei) / sexul nu este iubirea (pentru bărbaţi)".
Aici, Cobra s-a oprit, pentru a anunţa că mai multe nave mamă sunt prezente în Taipei, susţinând conferinţa. În vremurile anterioare, apăreau navele pleaidiene, dar pentru prima dată, au fost prezente mai multe nave mamă de la alte rase stelare - Sirieni, Andromedani şi alţii. Acest lucru nu s-a întâmplat niciodată înainte! Participanţii s-au înveselit, au salutat cu mâna şi au transmis Fiinţelor de Lumină un puternic, Hello. S-a părut că am primit un răspuns energetic, pentru că energiile s-au simţit mai amplificate.

Cobra a explicat că există două părţi ale viitorului, o parte "fixă" şi o parte care "nu este fixă". Partea "fixă" a viitorului poate fi văzută de Forţele Luminii şi arată Victoria Luminii.

Planul plasmatic este cheia pentru Eliberare pentru că alimentează implanturile. Forţele Luminii folosesc acum tehnologii noi pentru curăţirea acestui plan.


Tehnica de îndepărtare a implantului de cristal

** Actualizat la 21 mai 2018: Cobra a arătat această tehnică înainte, într-o conferinţă anterioară, aşa că a întrebat dacă cineva care a participat la acea conferinţă ar dori să explice tehnica participanţilor actuali. Cineva s-a oferit să explice tehnica, fiind cea care am scris-o mai jos. Cu toate acestea, această persoană a scris pentru a clarifica că ar fi trebuit să spună 17 în loc de 14 puncte, pentru a include cele trei implanturi principale. Eu personal simt că acest lucru nu este ceva deosebit, pentru că am vrea să dizolvăm cât mai multe implanturi cu această tehnică, şi nu doar cele principale. Puteţi citi ceea ce a scris în secţiunea de comentarii de mai jos. Am adăugat acest lucru la instrucţiuni, marcate cu **.

Îndepărtarea implanturilor creează fisuri în Matrice.
 • Vizualizaţi plasarea corpului vostru într-un cristal hexagonal, sub forma prezentată mai sus.
 • Partea de sus a cristalului ar fi locul în care se află Chakra Stealară a Sufletului vostru, în timp ce partea de jos este Chakra Pământului.
 • ”Linia” orizontală de sus se aliniază la nivelul Inimii, în timp ce “linia” orizontală de jos se aliniază la nivelul Sacral
 • Vizualizaţi fiecare punct al cristalului ca o lumină albastră electrică, iar aceste 14 puncte sunt portaluri. Acestea creează un echilibru vectorial. ** De asemenea, puteţi vizualiza cele 3 implanturi principale ca nişte puncte de lumină electrică albastră**
 • Păstraţi această vizualizare timp de aproximativ 10 - 15 minute.

Activarea Corpului de Lumină

 • Dacă decideţi să vă manifestaţi un corp fizic după Ascensiune, acesta va fi o hologramă
 • Torusul rotativ este o geometrie sacră de bază a creaţiei şi aceasta este şi structura energetică a corpului nostru, cu torusul central numit Shushumna
 • Shushumna este o cale a Luminii (trece prin măduva spinării şi prin fiecare Chakră). Aceasta este asemănătoare tehnologiei ATVOR (a Coloanei de Lumină).

Invocarea ATVOR

“Invoc Coloana de Lumină Albă Pură să coboare asupra mea şi să se formeze în jurul meu.
  Invoc Prezenţa EU SUNT că EU SUNT.
  Îi cer Prezenţei EU SUNT că EU SUNT să mi se alăture şi să se îmbine cu mine.”


______________________________

Continuare :

Partea a 2-a : https://theearthplan.blogspot.com/2018/05/taipei-ascension-conference-12-13-may_19.html
Partea a 3-a : https://theearthplan.blogspot.com/2018/05/taipei-ascension-conference-12-13-may_20.html

Comentarii