Petiţie şi declaraţie pentru intervenţia fizică directă

Iunie 30, 2018       10:40:00  pmPotrivit lui Cobra, din mai, ne-am mutat pe linia temporală Gamma. Această linie temporală (cronologie) se referă la intervenţia fizică directă a Forţelor Luminii.

http://2012portal.blogspot.com/2018/06/gamma-timeline.html

În postarea menţionată mai sus, există un link către petiţia de solicitare a eliberării planetei Pământ în cooperare cu Forţele binevoitoare, originare dincolo de suprafaţa planetei, cum ar fi pleiadienii, sirienii, andromedienii, agarthienii şi Mişcarea de Rezistenţă.

https://www.thepetitionsite.com/en-gb/576/357/913/planetary-liberation-now/

Această petiţie a fost creată în decembrie 2013 şi a fost reactivată acum, astfel încât populaţia trezită să îşi poată exprima dorinţa pentru o intervenţie mai directă a Forţelor Luminii.

Prin urmare, vă rugăm să semnaţi această petiţie, dacă doriţi, şi faceţi viral linkul aceastei petiţii (răspândiţi acest link), pentru a obţine cât mai multe semnături posibil, cât mai curând posibil.

Puteţi folosi, de asemenea, următoarea declaraţie de intervenţie fizică în rutina dvs. de meditaţie, pentru a ne întări intenţia şi libertatea de a solicita intervenţia fizică din partea Forţelor Luminii, pentru a corecta situaţia de pe Pământ.


Mai jos ste textul declaraţiei :
"Fac apel la Forţele Luminii să aducă dreptate şi vindecare situaţiei de pe Pământ.

Îi chem pe Pleiadieni, Arcturieni, Sirieni, Tărâmul Îngerilor, Aghartieni.

Ce e de ajuns e de ajuns. Noi, omenirea, solicităm intervenţia fizică. 
Aşa să fie şi aşa este!"
Dacă vă simţiţi ghidat în acest sens, puteţi face şi Meditaţia Decretului 0010110, zilnic la ora 14:20 UTC (17.20 EEST).

Am primit acest cod prin intermediul contactelor asiatice ca o cheie pentru accelerarea Evenimentului. Se recomandă folosirea acestuia ca instrument de meditaţie pentru a ne concentra asupra intenţiei noastre de a atinge acest obiectiv. Combinarea cu Mandalele de Lumină, îmbunătăţeşte, de asemenea foarte mult, funcţia sa. Este un cod cheie binar pentru alinierea cu energia Soarelui Galactic Central. Exprimă, de asemenea, o "Funcţie de Punct Zero" în care cifrele 001 şi 110 sunt inversate în oglindă, rezultând alinierea centrală "zero" la Centrul Sursă.

https://www.welovemassmeditation.com/2017/12/make-it-viral-multidimensional-portal.html


Decretul 0010110

Apel la cel mai înalt aspect al prezenţei mele EU SUNT, pentru a trimite o cerere clară din inimă Sursei şi Pleromei / Soarelui Galactic Central.
Ca parte a Colectivului celor 14.000 de seminţe stelare, în misiunea de Eliberare a planetei Pământ, comand şi decretez luarea acţiunilor necesare pentru accelerarea fazei de tranziţie a Evenimentului şi declanşarea acestuia cât mai curând posibil.
Ca o sămânţă stelară pe Pământ, cunosc decretul din inima mea că sunt pregătit să avansez la o dimensiune mai înaltă a iubirii, a bucuriei, a păcii şi a abundenţei, pe cea mai pozitivă linie temporală a tuturor fiinţelor din multivers.
În mod colectiv, cerem Sursei să accelereze activarea operaţiei Phoenix de către Forţele Luminii şi să ajute la înlăturarea tuturor energiilor negative.

0010110

Entităţi, arme exotice şi fiinţe întunecate din toate planurile existenţei, înlăturăm astfel ocupaţia planetară a Pământului de forţele întunecate pentru totdeauna!
Cer ca această tranziţie să se întâmple cât se poate de repede şi paşnic, eliberând toate fiinţele şi trecându-ne în Epoca de Aur a noii Atlantide.
Cer manifestarea unei lumi pline de abundenţă de libertate, bucurie, mâncare, apă, sănătate, bogăţie de toate felurile pentru toată lumea, cer să se manifeste eliberarea dispozitivelor de energie liberă, a dispozitivelor medicale şi a tuturor tehnologiilor suprimate pentru a ajuta omenirea. Cer să se manifeste primul contact, pentru a deveni parte a Confederaţiei Galactice şi pentru a găsi locul nostru de drept ca o rasă spaţială. Cer să fiu reunit cu familia mea sufletească şi cu fraţii şi surorile mele, cu strămoşii mei de Lumină.

Cu recunoştinţă profundă, cer să răspundeţi rapid la toate cererile.

Aşa să fie, şi aşa este, eu sunt! )


Aici este link-ul la evenimentul Facebook pentru această meditaţie :

https://www.facebook.com/events/631741787191096

Şi link-ul la ghidul audio :

https://www.youtube.com/playlist?list=PL-ujIE4tLGbHJwBTjYinZoLOHt81nQBDc

Victoria Luminii !

Comentarii

Trimiteți un comentariu