Notele Conferinţei de Ascensiune de la Taiwan,Taipei

(Blogul : “Planul Pământului” – “The Earth Plan”)

12 – 13 mai, 2018


Partea a 2-a

https://theearthplan.blogspot.com/2018/05/taipei-ascension-conference-12-13-may_19.html
Profeţia Galactică a prezis că Lumina va prevala. Acest lucru era aşteptat să se întâmple în 2012, dar, din păcate, Forţele Luminii erau mult prea naive cu privire la situaţia reală şi au constatat că, condiţiile erau mult mai complicate decât le-au anticipat.

Procesul de manifestare

• Ori de câte ori o persoană îşi recapătă voinţa liberă, aceasta ajută la situaţia planetară. Această recăpătare ne va permite, de asemenea, să ne manifestăm adevărata realitate
• Tărâmul fizic este o consecinţă a planurilor energetice, nu este fix sau solid. Dacă ceea ce dorim să manifestăm este susţinut de Lumină, devine mai uşor (realizabil). Fiecare gând creează o pulsaţie în continuitatea spaţiu-timp.


LEGEA MANIFESTĂRII

1. Decizia clară
 • Începe cu o decizie clară, care este o reflectare a Voinţei Libere sau a Prezenţei EU SUNT.Trebuie să avem claritate cu privire la ceea ce dorim şi toate aspectele legate de sinele nostru trebuie să fie unite în această decizie (aspectele noastre mentale, emoţionale şi fizice trebuie să se alinieze la această decizie)
 • Am fost programaţi să credem că vrem anumite lucruri. De exemplu: Artistul vrea să picteze, dar tatăl vrea ca el să fie doctor.
 • Acest lucru este legat de ego, care este doar o complicaţie / o dramă a minţii care vrea să se conformeze societăţii. Prin urmare, într-adevăr nu există un astfel de lucru definit ca "ego" - este doar mintea în dramă
 • Onestitatea cu privire la ceea ce dorim cu adevărat este o reflectare a Sinelui nostru Superior
 • Speranţele, aspiraţiile, dorinţele - acestea sunt "liniile directoare" ale Sinelui nostru Superior şi o indicaţie a scopului nostru superior.

2. Invocarea
 •  Să folosim energia emoţională pentru a atrage în mod magnetic manifestarea în viaţa noastră
 •  Să folosim toate emoţiile, pasiunile, dorinţele noastre. Acest lucru creează un vortex puternic în câmpul energetic şi atrage manifestarea
 •  Să invocăm Forţele Luminii pentru a sprijini rugăciunea / invocarea / meditaţia.

3. Acţiunea fizică

Acest lucru NU este acelaşi lucru cu o muncă grea. Este o activitate fizică dedicată pentru a susţine decizia. Ar trebui să fie un proces fluent şi uşor.

* Rețineți aceşti 3 paşi.

**** NU RENUNŢAŢI NICIODATĂ!! ****

Principala problemă este că oamenii renunţă prea repede. Procesul de manifestare necesită timp datorită solidităţii tărâmului nostru fizic.

Principalul blocaj cu care se confruntă acum comunitatea Lucrătorilor în Lumină este problema conflictului. Acest lucru împiedică (frânează) crearea unor societăţi post-Eveniment.

Atunci când grupuri puternice de Lucrători în Lumină sunt capabile să manifeste o realitate superioară, voinţa liberă a altor persoane se va adapta la această versiune superioară.

Folosind Voinţa noastră Liberă şi cu puterea Luminii noastre, putem spune NU interferenţelor din exterior care ne împiedică să ne manifestăm.

Proiectul Sfântului Germain este de a învăţa omenirii manifestarea; putem să invocăm prezenţa sa în procesul nostru de manifestare.


CREAŢIA

Structura dublă a torusului este geometria sacră de bază a Creaţiei.

Cobra a dat un exemplu despre cum să manifestăm abundenţa (bogăţia):

 • Fiţi în posesia unei monede de aur; dacă nu aveţi o monedă de aur, va fi suficientă şi una de argint.
 • Păstraţi această monedă în buzunarul vostru, priviţi-o frecvent şi vizualizaţi multiplicarea monedei sau creşterea bogăţiei voastre
 • Faceţi acest lucru cu energia emoţională aşa cum este menţionat în pasul 2 al Procesului de Manifestare, de mai sus. Susţineţi această practică atâta timp cât este nevoie
 • Puteţi să îl invocaţi pe Sfântul Germain, pentru a vă ajuta în acest proces.

Cobra ne-a condus, de asemenea, printr-o sesiune practică în care am fost rugaţi să desenăm viaţa pe care ne-o dorim pe o bucată de hârtie format A4 (sau o hârtie destul de mare). Acesta este Câmpul nostru Vortex de Ajutor sau "Harta". Putem să ne agăţăm harta pe perete şi să o privim adesea şi, în acelaşi timp, să vizualizăm viaţa aşa cum s-a manifestat deja.

Harta noastră va rearanja realitatea noastră.


DEMANIFESTAREA

Acesta este procesul care nu mai permite sau acceptă anumite manifestări în viaţa noastră, indiferent de consecinţe.

Omenirea, în mod colectiv, a început deja procesul de demanifestare pentru a înlătura Cabala. Cu toate acestea, a fost nevoie doar de aproximativ 30.000 de oameni pentru a lua această decizie şi să iniţieze procesul de demanifestare. (Imaginaţi-vă ce se poate întâmpla dacă ajungem la 144.000!)

Cu manifestare spunem DA

Cu demanifestarea spunem NU.


________________________________

Continuare :

Partea 1      : http://theearthplan.blogspot.com/2018/05/taipei-ascension-conference-12-13-may.html
Partea a 3-a : https://theearthplan.blogspot.com/2018/05/taipei-ascension-conference-12-13-may_20.html

Comentarii