Meditația de Eclipsă Totală de Soare, marți pe 2 iulie la 7:22 PM UTC (10:22 PM EEST pentru România)


Marți, pe 2 iulie va fi o eclipsă totală de soare care va fi vizibilă din Chile și Argentina. Unele regiuni din Pacific și din America de Sud, inclusiv locații în Ecuador, Brazilia, Uruguay și Paraguay vor vedea o eclipsă parțială de soare, dacă vremea o va permite.

https://www.timeanddate.com/eclipse/solar/2019-july-2

https://en.wikipedia.org/wiki/Solar_eclipse_of_July_2,_2019 

De obicei, o Eclipsă de Soare este o perioadă de noi începuturi și oportunități, iar astrologia acestei eclipse de soare viitoare are multe aspecte pozitive :

https://astrologyking.com/total-solar-eclipse-july-2019/

În mod special, oferă la toată lumea posibilitatea  de a  rezolva conflictele într-o manieră pașnică.

În perioada eclipsei, anumite stele și planete vor fi vizibile  din calea totalității, incluzând  Venus, Sirius, cele 3 stele ale Centurii Orion (Alnitak, Al Nilam și Mintaka) și Rigel.

http://www.americaneclipse2017.org/maps/the-sky-during-totality/

https://youtu.be/f0E72tl830g?t=113 


Potrivit lui Cobra, energia porții stelare Al Nilam și Focul Alb al lui AN pot purifica plasma primară întunecată și anomalia întunecată, care provine din Constelația Orion.Cu energia lui Al Nilam, Sirius și Venus, această eclipsă totală de soare ne oferă prilejul de a accelera procesul de purificare al întunericului și al anomaliei primare pe suprafața acestei planete.

Prin urmare, vă sugerăm să faceți următoarea meditație pentru a ajuta la procesul de purificare și în manifestarea Epocii de Aur pe Pământ la momentul de maxim al Eclipsei de Soare, pe marți 2 iulie la 7:22 PM UTC (10:22 PM EEST - 22:22 pentru România).

Iată orele meditației pentru unele orașe :

Ora
Fusul Orar
Orașul
Marți 2 Iulie
09:22 am
HST
Honolulu
12:22 pm
PDT
Los Angeles
01:22 pm
MDT
Denver
02:22 pm
CDT
Chicago
03:22 pm
EDT
New York
04:22 pm
BRT
Rio de Janeiro
07:22 pm
UTC
Reykjavik
08:22 pm
BST
London
09:22 pm
CEST
Berlin
09:22 pm
EET
Cairo
10:22 pm
MSK
Moscow
Miercuri 3 Iulie
02:22 am
ICT
Bangkok
03:22 am
CST
Taipei
04:22 am
JST
Tokyo
05:22 am
AEST
Sydney
07:22 am
NZST
Auckland

Puteți verifica ora meditației pentru fusul vostru orar local aici :


Iată link-ul pentru evenimentul Facebook al acestei meditații :


Aici este link-ul scurt pentru lista de redare pe Youtube ale audio-urilor ghidate pentru această meditație :Instrucțiuni (timpul sugerat pentru această meditație este de 15 minute) :

1. Utilizați propria metodă pentru a vă aduce într-o stare relaxată de conștiință. 

2. Declarați-vă intenția de a folosi această meditație ca un instrument de accelerare al procesului de Ascensiune pentru planeta Pământ și pentru locuitorii ei.

3. Vizualizați un stâlp de Lumină albă strălucitoare care emană din Soarele Central Cosmic, apoi este distribuită la Sorile Centrale ale tuturor galaxiilor din acest Univers. Apoi vizualizați această lumină care intră prin Soarele Central Galactic, trecând apoi prin poarta stelară Alcyone din Pleiade, trecând apoi prin poarta stelară Sirius, intrând apoi în Sistemul nostru Solar și trecând prin toate ființele de Lumină din interiorul Sistemului nostru Solar și apoi prin toate ființele de pe planeta Pământ și de asemenea, prin corpul vostru către centrul Pământului.

4. Vizualizați un alt stâlp de Lumină albă strălucitoare care se ridică din centrul Pământului, apoi în sus prin corpul vostru și în sus înspre cer către toate ființele de Lumină din Sistemul nostru Solar și din Galaxia noastră, trecând prin poarta stelară Sirius, apoi trecând prin poarta stelară Alcyone din Pleiade, conectându-se apoi cu Soarele Central Galactic și cu toate Sorile Centrale ale tuturor galaxiilor din acest Univers, și conectându-se în cele din urmă cu Soarele Central Cosmic.

Acum stați în doi stâlpi de Lumină, Lumina curgând atât în sus cât și în jos simultan. Mențineți acești stâlpi de Lumină activi pentru câteva minute.

5. Vizualizați Focul Alb al lui AN care purifică toate bombele toplet rămase în planul plasmatic din jurul Pământului. Apoi vizualizați Focul Alb al lui AN care purifică întreaga anomalie primară din jurul suprafeței planetei.

6.  Vizualizați Flacăra Violet care purifică toate ființele umane de pe suprafața Pământului, eliberându-i de orice programare, control și oprimare.  Vizualizați toate comportamentele negative și programările mentale ale forțelor întunecate fiind eliminate din omenire, și toate implanturile care au fost plasate în populația de suprafață fiind complet dizolvate.

7. Vizualizați toate grupurile fizice Sisterhood of the Rose (Frăția Trandafirului), Războinicii în Lumină și Lucrătorii în Lumină din jurul planetei, lucrând împreună în armonie pentru eliberarea planetară. 

8.  Vizualizați cum Evenimentul are loc, restabilind Unitatea, Armonia, Pacea și Prosperitatea pe Pământ și pentru locuitorii ei.

9.  Vizualizați manifestarea Epocii de Aur pe planeta Pământ, și cum toată lumea își restabilește legătura cu Sinele lor Superior și cu ghizii spirituali.


Victoria Luminii !

________________________________________________________________________________

Despre acest blog:

Noi Iubim Meditațiile în Masă (We Love Mass Meditation) este un grup de voluntari internaționali care organizează meditații în masă care urmăresc să ajute la eliberarea planetară cât mai curând posibil și cât mai ușor posibil.

Vă rugăm să vă alăturați oricărei meditații zilnice de mai jos dacă vă simțiți ghidat.

Meditația de Urgență la ora 2 PM UTC (5 PM EEST):


În limba română:


Meditația Zeiței la ora 2:30 PM UTC (5:30 PM EEST):


În limba română:


Meditația Cheie pentru Libertate la ora 3 PM UTC (6 PM EEST):


În limba română:


Meditația Rasei Centrale Cosmice la ora 3:15 PM UTC (6:15 PM EEST):


În limba română:


Meditația Stâlpului Buddhic la ora 3:30 PM UTC (6:30 PM EEST):


În limba română:


De asemenea, organizăm în mod regulat diferite meditații în masă cu scopuri diverse. Ele pot fi găsite în link-ul de mai jos:


Oferim, de asemenea, asistență financiară de urgență lucrătorilor de lumină din întreaga lume. Vă rugăm să nu ezitați să faceți o contribuție periodică sau o singură contribuție folosind link-ul de mai jos:Vă rugăm să ne ajutați / sprijiniți pentru o tranziție lină în eliberarea planetară în Lumină Supremă.

Comentarii