Actualizarea Meditațiilor & Reamintirea pentru Meditația de Lună Plină și Sesiunile Lunare de Vindecare la DistanțăIată subiectele din această actualizare a meditațiilor :

  • Noua focusare a Meditației de Urgență : Masacru etnic în centrul statului Mali
  • Vindecarea lunară la Distanță cu Maeștrii Ascensionați și cu Razele Stelare de Vindecare 
  • Meditația de Lună Plină pe 17 iunie la 2:45 PM UTC ( 5:45 PM EEST - 17:45 pentru România)
  • Meditația de Pace pentru Siria pe 17 iunie la 8:30 AM UTC ( 11:30 AM EEST pentru România)

Noua focusare a Meditației de Urgență : Masacru etnic în centrul statului Mali


Luni, a avut loc un masacru etnic în Bamako, Mali la ora locală 3 AM.Potrivit rapoartelor, cel puțin 95 de oameni au fost uciși, incluzând cel puțin 24 de copii.

De asemenea, au fost arse case și au fost sacrificate animale la o scară îngrozitoare în timpul acestui masacru. Aceasta este a doua oară când se întâmplă astfel de evenimente oribile în zonă, prima fiind în martie provocând mai mult de o sută de victime.
Prin urmare, vă sugerăm să includeți acest lucru în Meditația de Urgență zilnic la 2 PM UTC (5 PM EEST - 17.00 pentru România). Putem vizualiza Flacăra Violet peste Bamako pentru a purifica energiile negative ale acestui masacru.


și în limba română :


Puteți de asemenea să faceți și Meditația Coloanelor Buddhice pentru Bamako, dacă vă simțiți ghidați.


Vindecarea lunară la Distanță cu Maeștrii Ascensionați și cu Razele Stelare de Vindecare 

În luna iunie puteți participa la Sesiunea de Vindecare la Distanță cu Maeștrii Ascensionați și cu Razele Stelare de Vindecare oferite de către Golden Age Group și Prepare for Change Japan (Grupul Internațional al Epocii de Aur și Pregătiți pentru Schimbare Japonia). Această vindecare la distanță poate ajuta oamenii din întreaga lume să își vindece ființa interioară și mintea.

Acesta este un cadou oferit tuturor și este gratuit.


Pentru această lună, cele două sesiuni de vindecare la distanță vor fi ținute la ora listată mai jos :

Prima zi : Duminică, 16 iunie de la 2 PM la 2.30 PM UTC (5 PM la 5.30 PM EEST pentru România)
  
A doua zi : Luni, 17 iunie de la 2 PM la 2.30 PM UTC (5 PM la 5.30 PM EEST pentru România)                                      
Puteți găsi ora pentru această sesiune de vindecare pentru fiecare zi în fusul vostru orar, aici :

Prima zi :


A doua zi :


La ora menționată mai sus, puteți vizita canalul lor Youtube, pentru a accesa aceste vindecări la distanță :


Vă rugăm să participați la oricare din aceste sesiuni sau la ambele sesiuni.

Iată Evenimentul Facebook pe care l-am creat pentru aceste sesiuni de vindecare la distanță :


De asemenea, vă rugăm să vizitați link-ul de mai jos al International Golden Age Group (al Grupului Internațional al Epocii de Aur), pentru mai multe informații despre această vindecare la distanță :Meditația de Lună Plină pe 17 iunie la 2:45 PM UTC ( 5:45 PM EEST - 17:45 pentru România)

Această lună plină din iunie este în Săgetător (semn mutabil de foc) este în conjuncție - la distanță de doar câteva grade - de Centrul Galactic și ultima Lună Plină înainte de începerea sezonului de eclipse. Vom intra într-un alt portal.
Cum intrăm în acesta, și ne  mutăm într-o  minunată expansiune de energie mutabilă, amintiți-vă : expansiunea poate fi provocatoare ! Cheia, ca întotdeauna este să ne lăsăm conduși de energii, mai degrabă decât să ne luptăm cu ele. Oricine care a fost prins de un val de rupere când înota în ocean știe că încercarea de a lupta împotriva sa este contraproductiv. La fel ca și curenții de rupere din mare, pot exista și curenți de rupere în fluxurile de energie. Sfatul este același : abțineți-vă de la panică, rămâneți calmi, și mergeți cu fluxul. Înotul împotriva valului nu duce la progres, și veți folosi o energie valoroasă. În loc să înotați împotriva curentului de rupere, înotați perpendicular pe acesta, în oricare direcție, până când forța fluxului slăbește. Dacă sunteți obosiți, doar plutiți cu el și mergeți cu curentul până când se disipează. Apoi, vă puteți găsi plăcerea într-un frumos flux de energie armonioasă !
Această Lună Plină are de asemenea un trigon neptunian la Nodul Nord în Rac. 
După cum spune Armonia Divină, acum avem : "darurile mistice ale intuiției, ale percepției psihice, al Inimii Superioare și al Iubirii Superioare ... deschizându-se într-un mod uriaș. Devenind intimi cu emoțiile noastre, în contact cu copilul nostru interior, onorând feminitatea, toate acestea sunt cheile pentru Nodul Nord în Rac" ... Cu Luna Plină în semnul mutabil de foc, dorim să ne mișcăm și să fim optimiști. Totuși, Racul ne cere să onorăm emoțiile noastre și vulnerabilitățile noastre. După cum Adevărul își face apariția, fiți atenți la multe semne ... vor fi o mulțime de fudulii și dogme în aceste fluxuri - faceți tot posibilul să le ocoliți și lăsați-vă duși de acești curenți ... mai sus și mai sus în frecvență ... mai sus și mai sus în IUBIRE.

Pentru mai multe informații, vedeți : https://tinyurl.com/mysticmammajunefullmoon

Putem utiliza iluminarea puternică a lunii pline din această lună, pentru a ne conecta într-adevăr cu vulnerabilitățile noastre și cu Adevărul. Putem avea acces la tărâmurile superioare și la versiunile superioare ale noi înșine, și să găsim Înțelegerea Superioară și să ne pregătim pentru următorul sezon de eclipse, care ne va duce către Poarta Leului și care va veni în august.

Meditația noastră de Lună Plină se va ține pe 17 iunie la 2:45 PM UTC (5:45 PM EEST pentru România).

Puteți găsi evenimentul Facebook pentru Meditația de Lună Plină aici:


Și instrucțiunile pentru Meditația de Lună Plină în link-ul de mai jos :


Și audio ghidate pentru Meditația de Lună Plină în 9 limbi, aici:


Meditația de Pace pentru Siria pe 17 iunie la 8:30 AM UTC ( 11:30 AM EEST pentru România)

La ora exactă a lunii pline pe 17 iunie la 8:30 AM UTC (11:30 AM EEST pentru România), vom face de asemenea Meditația de Pace pentru Siria.

https://www.welovemassmeditation.com/2018/05/make-it-viral-peace-meditation-for.html

și în limba română :

https://romanian.welovemassmeditation.com/2018/05/faceti-aceasta-viral-meditatia-pacii.html

Este important să înțelegem că Siria nu este încă eliberată în totalitate. Există încă conflicte între diverse facțiuni de-a lungul părții de nord-vest a Siriei.


Între timp, un acord de încetare a focului urmează să fie pus în aplicare în Idlib.


Cu toate acestea, există încă violențe în zonă :


Folosind energia lunii pline, putem ancora mai multă energie a Zeiței pentru Siria, pentru a ajuta ca situația să fie rezolvată în cel mai bun mod posibil.

Informații despre această meditație care includ și instrucțiunile pot fi găsite aici :


Aici este link-ul evenimentului nostru Facebook pentru această meditație :


Și link-ul pentru audio ghidate privind Meditația de Pace pentru Siria :_________________________________________________________________________________


Despre acest blog:

Noi Iubim Meditațiile în Masă (We Love Mass Meditation) este un grup de voluntari internaționali care organizează meditații în masă care urmăresc să ajute la eliberarea planetară cât mai curând posibil și cât mai ușor posibil.

Vă rugăm să vă alăturați oricărei meditații zilnice de mai jos dacă vă simțiți ghidat.

Meditația de Urgență la ora 2 PM UTC (5 PM EEST):


În limba română:


Meditația Zeiței la ora 2:30 PM UTC (5:30 PM EEST):


În limba română:


Meditația Cheie pentru Libertate la ora 3 PM UTC (6 PM EEST):


În limba română:


Meditația Rasei Centrale Cosmice la ora 3:15 PM UTC (6:15 PM EEST):


În limba română:


Meditația Stâlpului Buddhic la ora 3:30 PM UTC (6:30 PM EEST):


În limba română:


De asemenea, organizăm în mod regulat diferite meditații în masă cu scopuri diverse. Ele pot fi găsite în link-ul de mai jos:


Oferim, de asemenea, asistență financiară de urgență lucrătorilor de lumină din întreaga lume. Vă rugăm să nu ezitați să faceți o contribuție periodică sau o singură contribuție folosind link-ul de mai jos:Vă rugăm să ne ajutați / sprijiniți pentru o tranziție lină în eliberarea planetară în Lumină Supremă.

Comentarii