Urgent ! Meditație pentru disiparea Ciclonului Vayu la 4 PM UTC (7 PM EEST pentru România)Ciclonul Vayu se apropie în prezent de Guyarat, care este localizat în zona de nord-vest a Indiei.

https://beta.washingtonpost.com/weather/2019/06/12/millions-are-path-very-severe-cyclone-its-threatening-india-with-flooding-rains-storm-surge

https://www.aljazeera.com/news/2019/06/cyclone-vayu-threatens-india-pakistan-190611090703282.html

https://edition.cnn.com/world/live-news/cyclone-vayu-india-june-2019/index.html 
În prezent este un uragan de categoria a 2-a și se prognozează să se consolideze pe măsură ce se deplasează spre nord-vest de-a lungul coastei de vest a Guyarat. Este de așteptat să aducă ploi abundente, furtuni, vânturi tari și furtuni puternice în regiune, incluzând Dwarka.


Dwarka este un oraș antic fondat de Krishna, cu importanță spirituală.Prin urmare, vă sugerăm o meditație zilnică la 4 PM UTC (7 PM EEST sau 19.00 pentru România) pentru a disipa Ciclonul Vayu începând de acum înainte până când se va dizolva complet.

Puteți să includeți acest lucru în Meditația de Urgență zilnic la 2 PM UTC (5 PM EEST sau 17.00 pentru România), dacă vă simțiți ghidați.


și în limba română :


Aici este link-ul pentru urmăritorul Ciclonului Vayu :


Aici este orarul meditației pentru următoarele orașe :

OraFusul OrarOrașul
06:00 amHASTHonolulu
09:00 amPDTLos Angeles
10:00 amMDTDenver
11:00 amCDTChicago
12:00 pmEDTNew York
01:00 pmBRTRio de Janeiro
04:00 pmUTCReykjavik
05:00 pmBSTLondon
06:00 pmCESTBerlin
06:00 pmEETCairo
07:00 pmMSKMoscow
11:00 pmICTBangkok
12:00 amCSTTaipei
01:00 amJSTTokyo
02:00 amAESTSydney
04:00 amNZSTAuckland

Ora meditației pentru mai multe orașe poate fi găsită în link-ul de mai jos :


Vă rugăm să vă alăturați dacă va simțiți ghidați în acest sens.

Aici este link-ul pentru evenimentul Facebook pentru această meditație :


Aici sunt instrucțiunile :

1. Utilizați propria tehnică pentru a vă aduce într-o stare relaxată de conștiință.

2. Declarați-vă intenția de a folosi această meditație ca un instrument de accelerare a procesului de dizolvare a Ciclonului Vayu.

3. Vizualizați un stâlp de Lumină care emană de la Soarele Central Galactic, care trece apoi prin toate ființele de Lumină din interiorul Sistemului nostru Solar și apoi prin corpul vostru în centrul Pământului. Vizualizați un alt stâlp de Lumină care se ridică din centrul Pământului, apoi prin corpul vostru și în sus înspre cer către toate ființele de Lumină în Sistemul nostru Solar și în Galaxia noastră. Acum stați în doi stâlpi de Lumină,  Lumina curgând în sus și în jos simultan. Mențineți acești stâlpi de Lumină activi pentru câteva minute.

4. Acum vizualizați o Lumină roz deschis care dizolvă Ciclonul Vayu, făcându-l inofensiv. Vizualizați această Lumină roz deschis care protejează pe toți oamenii și proprietățile lor în calea ciclonului. Vizualizați această rezolvare a situației în cel mai pozitiv mod posibil.

Puteți folosi acest audio ghidat pentru această meditație, dar înlocuind cuvântul "Uraganul Irma" cu "Ciclonul Vayu", la pasul 2 și 4 când faceți vizualizările.Victoria Luminii !

_________________________________________________________________________________

Despre acest blog:

Noi Iubim Meditațiile în Masă (We Love Mass Meditation) este un grup de voluntari internaționali care organizează meditații în masă care urmăresc să ajute la eliberarea planetară cât mai curând posibil și cât mai ușor posibil.

Vă rugăm să vă alăturați oricărei meditații zilnice de mai jos dacă vă simțiți ghidat.

Meditația de Urgență la ora 2 PM UTC (5 PM EEST):


În limba română:


Meditația Zeiței la ora 2:30 PM UTC (5:30 PM EEST):


În limba română:


Meditația Cheie pentru Libertate la ora 3 PM UTC (6 PM EEST):


În limba română:


Meditația Rasei Centrale Cosmice la ora 3:15 PM UTC (6:15 PM EEST):


În limba română:


Meditația Stâlpului Buddhic la ora 3:30 PM UTC (6:30 PM EEST):


În limba română:


De asemenea, organizăm în mod regulat diferite meditații în masă cu scopuri diverse. Ele pot fi găsite în link-ul de mai jos:


Oferim, de asemenea, asistență financiară de urgență lucrătorilor de lumină din întreaga lume. Vă rugăm să nu ezitați să faceți o contribuție periodică sau o singură contribuție folosind link-ul de mai jos:


Vă rugăm să ne ajutați / sprijiniți pentru o tranziție lină în eliberarea planetară în Lumină Supremă.

Comentarii