Meditația pentru Manifestarea Insulelor de LuminăInsulele de Lumină sunt comunități ale Noii Ere care vine și în care procesul de ascensiune în grup poate avea loc. Acestea sunt una dintre cheile noastre pentru a ne elibera de programul Matricei și de dualitate.

https://connect2lifeeu.blogspot.com/2019/04/soul-family-workshop-by-cobra-notes_17.html

Potrivit lui Cobra, chiar și o Insulă de Lumină poate schimba drastic situația planetară.

Fiecare Insulă de Lumină va fi construită pe baza geometriei sacre și a științei sacre, cu o înțelegere a liniilor energetice / liniilor ley ale Pământului. Ele vor fi locuite de membrii aceleiași Familii Sufletești.

Odată ce Familiile Sufletești încep să trăiască fizic în Insulele de Lumină, aceste locuri vor deveni și puncte de intrare ale Primului Contact și, prin urmare, locul de pregătire pentru schimburi culturale cu alte rase Cosmice și cu Rețeaua Agartha.Pentru a ajuta la accelerarea procesului de manifestare a manifestărilor Insulelor de Lumină, vă sugerăm să efectuați zilnic meditația la ora 4:15 PM UTC (7:15 PM EEST sau 19:15 pentru România). Puteți să o faceți și în orice alt moment și cu membrii Familiei Sufletești, dacă doriți.

Această meditație este formată din două părți. Prima parte este meditația care a fost dată de Cobra în Atelierul Familiilor Sufletești în martie, pentru a manifesta în viața voastră Sufletul Geamăn, Sufletele Pereche și Familia Sufletească.

https://connect2lifeeu.blogspot.com/2019/04/meditation-to-manifest-your-twin-soul.html

https://peterpansblog.com/2019/03/27/personal-notes-of-soul-family-conference-budapest/


A doua parte a meditației se referă la vizualizarea Insulelor de Lumină care sunt create pe Pământ cu succes și apoi devin puncte de intrare pentru Primul Contact.

Iată evenimentul Facebook pentru această meditație (actualizat):

https://www.facebook.com/events/578441289750644

Aici este link-ul listei de redare Youtube a ghidurilor audio în diverse limbi:

http://bit.ly/2F01UvL

Aici sunt instrucțiunile :

1. Închideți-vă ochii. Urmăriți-vă respirația care intră și iese. Inspirați și expirați și relaxați-vă. Inspirați o lumină albă strălucitoare. Expirați o lumină albă strălucitoare. Inspirați și expirați pe măsură ce deveniți lumină. 

Apoi spuneți această mantră sau una similară, în tăcere sau cu voce tare, dacă vă simțiți ghidați :

"EU SUNT o ființă de lumină, EU RESPIR ca o ființă de lumină"

Continuați să inspirați și să expirați ca o ființă de lumină. Continuați să respirați în acest fel, de-a lungul acestei meditații.

2. Acum, începeți să creați un câmp toroidal în jurul corpului vostru. Vizualizați un câmp energetic cu cea mai mare vibrație posibilă pe care o puteți imagina, care se extinde până la 1 metru în jurul corpului în toate direcțiile. Continuați să vizualizați acest lucru până când este foarte clar.

3. Apoi vizualizați cel de-al doilea câmp de energie, care se extinde cu un metru mai departe de primul câmp energetic din jurul corpului vostru, în toate direcțiile. Vizualizați această vibrație ca fiind foarte puternică și foarte înaltă, doar puțin mai mică decât prima. Continuați să vizualizați acest lucru până când este foarte clar și puternic.

4. Acum, vizualizați cel de-al treilea câmp energetic care se extinde cu un metru mai departe de al doilea câmp energetic din jurul corpului vostru, în toate direcțiile. Vizualizați acest câmp ca fiind o vibrație foarte puternică și foarte înaltă, și ușor mai mică decât cea de-a doua. Continuați să vizualizați acest lucru până când este foarte clar și puternic.

5. Acum sunteți înconjurați de 3 câmpuri de energie înaltă. Acesta este un câmp toroidal al corpului vostru de Lumină. Puteți simți corpul de Lumină în jurul vostru.


6. Vizualizați Sufletul vostru Geamăn în primul câmp energetic. Apoi, vizualizați Sufletele voastre Pereche, în cel de al doilea câmp energetic. Apoi, vizualizați Frații și Surorile voastre Sufletești ale familiei voastre Sufletești, în cel de-al treilea câmp energetic din jurul vostru. Continuați să vizualizați acest lucru până când este foarte clar, echilibrat și puternic în jurul vostru.


7. Acum pronunțați această mantră, sau una similară, în tăcere sau cu voce tare, dacă vă simțiți ghidați :

"Mă iert pentru că nu sunt din lumea aceasta. Insulele de Lumină pe care le vom crea nu sunt din această lume. Dar ele vor fi în această lume pentru a le ridica într-un punct de Lumină ".

8. Vizualizați Familiile Sufletești de pe suprafața planetei, formând legături puternice. Vizualizați aceste Familii Sufletești care lucrează pentru crearea Insulelor de Lumină prin bulele de paradis pline de Iubire, înțelegere reciprocă, armonie și bucurie.

9. Vizualizați toate proiectele Insulelor de Lumină care se desfășoară fără probleme și cu succes pe întreaga planetă, cu sprijinul Rasei Centrale Cosmice și al Forțelor Luminii de deasupra, de sub și de pe suprafața planetei.

10. Vizualizați Familiile Sufletești care trăiesc fizic împreună în armonie în Insulele lor de Lumină și Epoca de Aur care se manifestă pe planeta Pământ.

11. Vizualizați primul contact care are loc în Insulele de Lumină și omenirea de pe Pământ care începe să se conecteze cu rasele Cosmice și cu Rețeaua Agartha.

Timpul sugerat pentru această meditație este de 20 de minute.


Victoria Luminii !
________________________________________________________________________________

Despre acest blog:

Noi Iubim Meditațiile în Masă (We Love Mass Meditation) este un grup de voluntari internaționali care organizează meditații în masă care urmăresc să ajute la eliberarea planetară cât mai curând posibil și cât mai ușor posibil.

Vă rugăm să vă alăturați oricărei meditații zilnice de mai jos dacă vă simțiți ghidat.

Meditația de Urgență la ora 2 PM UTC (5 PM EEST):

https://www.welovemassmeditation.com/2018/02/breakthrough-meditation-at-2-pm-utc-and.html

În limba română:

https://romanian.welovemassmeditation.com/2018/03/meditatia-de-descoperire-la-ora-2-pm.html

Meditația Zeiței la ora 2:30 PM UTC (5:30 PM EEST):

https://www.welovemassmeditation.com/2018/02/goddess-meditation-230pm-everyday-and.html

În limba română:

https://romanian.welovemassmeditation.com/2018/02/meditatia-zeitei-la-230-pm-in-fiecare.html

Meditația Cheie pentru Libertate la ora 3 PM UTC (6 PM EEST):

https://www.welovemassmeditation.com/2018/08/new-daily-meditation-schedule.html

În limba română:

https://romanian.welovemassmeditation.com/2018/08/un-nou-program-de-meditatie-zilnica.html

Meditația Rasei Centrale Cosmice la ora 3:15 PM UTC (6:15 PM EEST):

https://www.welovemassmeditation.com/2019/02/cosmic-central-race-meditation-at-315.html

În limba română:

https://romanian.welovemassmeditation.com/2019/02/meditatia-rasei-centrale-cosmice-in.html

Meditația Stâlpului Buddhic (Coloanelor Buddhice)la ora 3:30 PM UTC (6:30 PM EEST):

https://www.welovemassmeditation.com/2018/10/daily-buddhic-columns-meditation-at-330.html

În limba română:

https://romanian.welovemassmeditation.com/2018/10/meditatia-zilnica-coloanelor-buddhice.html

De asemenea, organizăm în mod regulat diferite meditații în masă cu scopuri diverse. Ele pot fi găsite în link-ul de mai jos:

https://welovemassmeditation.blogspot.co.uk/p/blog-page.html

Oferim, de asemenea, asistență financiară de urgență lucrătorilor de lumină din întreaga lume. Vă rugăm să nu ezitați să faceți o contribuție periodică sau o singură contribuție folosind link-ul de mai jos:

paypal.me/WeLoveMassMedis

Vă rugăm să ne ajutați / sprijiniți pentru o tranziție lină în eliberarea planetară în Lumină Supremă.

Comentarii