Meditația Solstițiului din 21 iunie la 3:54 PM UTC (6:54 PM EEST pentru România)


Ne apropiem de solstițiul din iune, care va avea loc pe 21 iunie la 3:54 PM UTC (6:54 PM EEST sau 18:54 pentru România). În această zi în emisfera nordică, Soarele ajunge la cea mai înaltă poziție pe cer, făcând-o să fie cea mai lungă zi a anului și de asemenea începutul verii. În emisfera sudică, Soarele va ajunge la cea mai joasă poziție pe cer, făcând-o astfel să fie cea mai scurtă zi a anului și de asemenea începutul iernii.

Indiferent că sunteți în emisfera nordică sau sudică, toate ritualurile Solstițiului celebrează Pământul, Lumina, și Soarele și sunt ocazii sacre în care putem să ne conectăm cu ciclurile noastre sezoniere și spirituale, conectându-ne cu Pământul, cu Soarele și cu Cosmosul.

Solstițiul este perioada de timp pentru auto-reflecție și schimbare. Acum este timpul ca voi să vă uitați la scopul grandios al vieții voastre și al căii spirituale și să luați notă de ceea ce este în afara alinierii. Ce nu vă servește ? Ce lucruri vă spuneți vouă înșivă sau celorlați care nu sunt în concordanță cu ce propovăduiți ? Ce lucruri faceți care nu servesc la creșterea voastră personală și spirituală ?

În emisfera nordică, este Solstițiul de Vară : aliniat cu elemental de foc, pasiune, dorință și conducere. Aceasta este perioada de timp pentrtu a căuta acțiunea potrivită, pentru a alege să mergeți în aliniere cu credințele voastre. Solstițiul de vară ne oferă o fereastră pentru a intra în puterea personală pe care ați cultivat-o anul trecut și pentru a o manifesta ca un nou obicei, o nouă relație, un nou mod de a fi în corpul vostru.


Există de asemenea o parte lentă a Solstițiului de Vară – care ne învață răbdarea. Fructul este încă verde și până când se va coace, nu îl puteți grăbi. Există acest ritm lent, un ritm sigur de timp, în care evenimentele vor intra în viețile noastre dacă le vom lăsa. Nu putem grăbi lucrurile, dar dacă ne relaxăm și le vom lăsa să curgă, lucrurile vor ajunge la plinătatea lor fără efort sau efortul de ego din partea noastră. Semințele de primăvară au fost plantate, am muncit asupra lor toată primăvara – acum este momentul să lăsăm natura să își urmeze cursul.

În emisfera sudică este Solstițiul de Iarnă; este sărbătorit de asemenea cu foc; și noi sărbătorim nașterea noului an solar, întoarcerea Luminii. Celebrăm nașterea soarelui spiritual în fiecare din noi. Pentru multe culturi, Solstițiul de Iarnă este o sărbătoare a energiei Zeiței (Luna), deoarece în această zi Luna dă naștere Soarelui. În noaptea Solstițiului de Iarnă puteți să alegeți să sărbătoriți cu o baie a Zeiței, pentru a ajuta la îndepărtarea vechiului și primirea noului. 

Există câteva ritualuri ușoare pentru Solstițiul de Vară și Solstițiul de Iarnă, aici :


Solstițiul de Iarnă este un moment de energie liniștită, o perioadă de timp folosită pentru a privi în interiorul vostru, și pentru a vă concentra pe ceea ce vreți și pe ce aveți nevoie cu adevărat. Este o perioadă pentru a reflecta asupra a ceea ce a fost și ceea ce va fi. Putem folosi energiile acestei perioade pentru a elibera o mulțime de negativități din lunile anterioare, pentru a ne elibera de trecuturile noastre, și pentru a face schimbările în noi înșine astfel încât să putem intra în acest nou an solar cu un sentiment de sine renăscut, țel și determinare. Acest moment de trecere de la întuneric la lumină este timpul pentru auto-reflecție, pentru regenerare, reînnoire, și cunoașterea faptului că avem capacitatea de a ne recreea pe noi înșine. Este un moment pentru a stabili noi scopuri și intenții, anticipând succesul pe care îl manifestăm pentru anul urrmător, și începerea creeării unei vieți pe care vrem să o trăim.

Oriunde ați fi în lume, toate simbolurile Solstițiului ne amintesc de faptul că Soarele este etern, ciclul se reînnoiește, și așa și voi. Noi nu suntem separați de Creator, așa cum eram determinați să credem. Suntem Ființe Divine și suntem Unul. Soarele este un simbol al interconectării noastre. Strălucește în mod egal pe toată suprafața frumoasei noastre planete, și PachaMama (Mama Natură) îi sprijină pe toți în mod egal. Este momentul să găsim unitatea.

Vom folosi oportunitatea Solstițiului de Vară din acest an, pentru a purifica întunericul rămas pe Pământ și pentru a accelera procesul de ascensiune pentru planeta Pământ și locuitorilor săi.

Vom face această meditație la momentul exact al Solstițiului din iunie pe Vineri, 21 iunie la 3:54 PM UTC (6:54 PM EEST sau 18:54 pentru România).

Aici este ora pentru Solstițiul din iunie pentru acest an, pentru următoarele orașe :

Ora
Fusul Orar
Orașul
 21 Iunie Vineri
05:54 am
HST
Honolulu
08:54 am
PDT
Los Angeles
09:54 am
MDT
Denver
10:54 am
CDT
Chicago
11:54 am
EDT
New York
12:54 pm
BRT
Rio de Janeiro
03:54 pm
UTC
Reykjavik
04:54 pm
BST
London
05:54 pm
CEST
Berlin
05:54 pm
EET
Cairo
06:54 pm
MSK
Moscow
10:54 pm
ICT
Bangkok
11:54 pm
CST
Taipei
22 Iunie Sâmbătă
12:54 am
JST
Tokyo
01:54 am
AEST
Sydney
03:54 am
NZST
Auckland

Ora meditației pentru mai multe orașe se poate găsi în link-ul de mai jos :


Iar aici este link-ul pentru cronometrul de numărătoare inversă :


Precum și link-ul pentru evenimentul Facebook pentru această meditație :


Notă : Datorită suprapunerii orei în această zi pentru Meditația Solstițiului din iunie cu Meditația Coloanelor Buddhice asupra Familiilor Nobilimii Negre la 3:45 PM UTC (6:45 PM EEST sau 18:45 pentru România), vă sugerăm mutarea orei pentru Meditația Coloanelor Buddhice cu o oră mai târziu, la 4:45 PM UTC (7:45 PM EEST sau 19:45 pentru România).

Iată link-ul scurt pentru lista de redare Youtube a audio-urilor ghidate pentru această meditație :

http://bit.ly/2MQut5p

Notă : Vă rugăm să ignorați cuvântul  "Decembrie" în audio-ul ghidat.

Instrucțiunile : (timpul sugerat pentru această meditație este de 15 minute)

1. Folosiți propria metodă pentru a vă aduce într-o stare relaxată de conștiință.

2. Indicați-vă intenția de a folosi această meditație a Solstițiului ca un instrument pentru a accelera procesul de ascensiune a planetei Pământ și al locuitorilor ei.

3. Vizualizați un stâlp de Lumină care emană de la Soarele Central Galactic, apoi trece prin toate ființele de Lumină din interiorul Sistemului nostru Solar și apoi prin corpul vostru în centrul Pământului.Vizualizați un alt stâlp de Lumină care se ridică din centrul Pământului, apoi prin corpul vostru și sus înspre cer către toate ființele de Lumină din Sistemul nostru Solar și Galaxia noastră, conectându-se în cele din urmă cu Centrul Galactic și cu Sursa. Acum stați în doi stâlpi de Lumină, Lumina curgând în jos și în sus simultan. Mențineți acești stâlpi de Lumină activi pentru câteva minute.

4. Vizualizați toate grupurile fizice Sisterhood of the Rose (Frăția Trandafirului), Războinicii în Lumină și Lucrătorii în Lumină de pe întreaga planetă fiind înconjurați de Lumina Lichidă roz a lui EELA (îngerul sirian al Iubirii). Vizualizați această Lumină cum este ancorată profund în toți Războinicii în Lumină și Lucrătorii în Lumină, conectându-i și mai mult cu energia Zeiței, pregătindu-i pentru sarcinile lor speciale la momentul Evenimentului.

5. Vizualizați Flacăra Violet care purifică toate ființele umane de pe suprafața Pământului, eliberându-le de orice programare, control și suprimare. Vizualizați toate comportamentele negative și programările mentale ale forțelor întunericului fiind îndepărtate din omenire, și toate implanturile introduse în populația de suprafață fiind dizolvate complet.

6. Vizualizați Focul Alb al lui AN care elimină toate armele negative rămase pe planurile fizice, plasmatice, eterice și astrale. Vizualizați toate operațiunile Forțelor Luminii care se desfășoară cu viteza maximă.

7. Vizualizați cum Evenimentul are loc, restabilind Unitatea, Armonia, Pacea și Prosperitatea pe Pământ și locuitorilor ei.Vizualizați cum toată lumea își restabilește conexiunea cu sinele său superior și cu ghizii spirituali. 


Zeița vrea ascensiune și ascensiune va fi !


Puteți afla mai multe despre Focul Alb al lui AN, dacă doriți :

____________________________________________________________________________

Despre acest blog:

Noi Iubim Meditațiile în Masă (We Love Mass Meditation) este un grup de voluntari internaționali care organizează meditații în masă care urmăresc să ajute la eliberarea planetară cât mai curând posibil și cât mai ușor posibil.

Vă rugăm să vă alăturați oricărei meditații zilnice de mai jos dacă vă simțiți ghidat.

Meditația de Urgență la ora 2 PM UTC (5 PM EEST):


În limba română:


Meditația Zeiței la ora 2:30 PM UTC (5:30 PM EEST):


În limba română:


Meditația Cheie pentru Libertate la ora 3 PM UTC (6 PM EEST):


În limba română:


Meditația Rasei Centrale Cosmice la ora 3:15 PM UTC (6:15 PM EEST):


În limba română:


Meditația Stâlpului Buddhic la ora 3:30 PM UTC (6:30 PM EEST):


În limba română:


De asemenea, organizăm în mod regulat diferite meditații în masă cu scopuri diverse. Ele pot fi găsite în link-ul de mai jos:


Oferim, de asemenea, asistență financiară de urgență lucrătorilor de lumină din întreaga lume. Vă rugăm să nu ezitați să faceți o contribuție periodică sau o singură contribuție folosind link-ul de mai jos:


Vă rugăm să ne ajutați / sprijiniți pentru o tranziție lină în eliberarea planetară în Lumină Supremă.

Comentarii