Purificarea membrilor Familiilor Nobilimii Negre cu Pietrele CintamaniDe la începutul lui aprilie am făcut Meditația Coloanelor Buddhice asupra membrilor familiilor Nobilimii Negre. Cu această meditație zilnică, ne propunem să neutralizăm acțiunile familiilor Nobilimii Negre împotriva energiei Zeiței.


Iată o tehnică simplă pe care o puteți folosi pentru a face acest proces de purificare mai eficient, cu pietrele Cintamani.


1. Imprimați fotografia oricărui membru al familiei Nobilimii Negre. Puteți găsi fotografiile lor pe această pagină :


2. Așezați o piatră Cintamani tahionizată pe fotografie.

3. Efectuați o Meditație a Vortexului Zeiței în fața fotografiei. Iată link-ul pentru Meditația Vortexului Zeiței în diferite limbi :


După aceea, puteți păstra piatra Cintamani pe fotografie atâta timp cât vă simțiți ghidați.


Puteți efectua acest proces de purificare în orice moment al zilei și asupra oricărui membru al familiei Nobilimi Negre, dacă doriți. Alternativ, puteți face acest lucru înainte sau după Meditația Coloanelor Buddhice asupra familiilor Nobilimii Negre, în fiecare zi.

Pietrele Cintamani tahionizate pot fi achiziționate de pe următoarele website-uri :Pentru mai multe informații despre pietrele Cintamani, vă rugăm să accesați următoarele postări :

Victoria Luminii !

_____________________________________________________________________________


Despre acest blog:

Noi Iubim Meditațiile în Masă (We Love Mass Meditation) este un grup de voluntari internaționali care organizează meditații în masă care urmăresc să ajute la eliberarea planetară cât mai curând posibil și cât mai ușor posibil.

Vă rugăm să vă alăturați oricărei meditații zilnice de mai jos dacă vă simțiți ghidat.

Meditația de Urgență la ora 2 PM UTC (5 PM EEST):


În limba română:


Meditația Zeiței la ora 2:30 PM UTC (5:30 PM EEST):


În limba română:


Meditația Cheie pentru Libertate la ora 3 PM UTC (6 PM EEST):


În limba română:


Meditația Rasei Centrale Cosmice la ora 3:15 PM UTC (6:15 PM EEST):


În limba română:


Meditația Stâlpului Buddhic la ora 3:30 PM UTC (6:30 PM EEST):


În limba română:


De asemenea, organizăm în mod regulat diferite meditații în masă cu scopuri diverse. Ele pot fi găsite în link-ul de mai jos:


Oferim, de asemenea, asistență financiară de urgență lucrătorilor de lumină din întreaga lume. Vă rugăm să nu ezitați să faceți o contribuție periodică sau o singură contribuție folosind link-ul de mai jos:


Vă rugăm să ne ajutați / sprijiniți pentru o tranziție lină în eliberarea planetară în Lumină Supremă.

Comentarii