Scurtă actualizare a meditațiilor și reamintirea Meditației Solstițiului din iunie


Noua focusare pentru Meditația de Urgență : Cutremure în Sichuan, China și Yamagata, Japonia


Luni, pe 17 iunie, un cutremur de magnitudinea de 6.0 grade a lovit provincia Sichuan din sud-vestul Chinei, la 10:55 PM ora locală.

http://www.xinhuanet.com/english/2019-06/18/c_138153705.htm

https://www.scmp.com/news/china/society/article/3014939/strong-earthquake-chinas-sichuan-province-reportedly-kills-2-injures-19

https://www.dw.com/en/deadly-earthquake-strikes-southern-china/a-49242333


Începând de marți, treisprezece persoane au murit și aproape 200 de persoane au fost rănite din cauza acestui cutremur de mică adâncime, care a provocat, de asemenea daune serioase infrastructurilor și clădirilor.


Apoi pe marți, un cutremur de mică adâncime de 6,7 grade a lovit Yamagata în regiunea de nord-vest a Japoniei, la 10:22 PM ora locală.Cel puțin 26 de persoane au fost rănite, inclusiv una rănită serios. Cutremurul a provocat de asemenea alunecări de teren și întreruperi temporare a alimentării cu energie electrică în unele zone.Prin urmare, vă rugăm să includeți aceste două cutremure în Meditația de Urgență zilnică de la ora 2 PM UTC (5 PM EEST  - 17.00 pentru România), dacă vă simțiți ghidați. Vizualizați oamenii din zona afectată capabili să se recupereze după cutremur și să se întoarcă în curând la viața normală.


În limba română : Reamintirea Meditației Solstițiului din iunie pe vineri, 21 iunie la 3:54 PM UTC ( 6:54 PM EEST - 18:54 pentru România)


Se apropie timpul pentru Solstițiul din iunie și vom face o meditație la ora exactă a solstițiului.

Puteți găsi toate informațiile despre această meditație aici :


În limba română : 


Audio-urile ghidate pentru această meditație sunt de asemenea disponibile în diferite limbi :Victoria Luminii !

________________________________________________________________________________

Despre acest blog:

Noi Iubim Meditațiile în Masă (We Love Mass Meditation) este un grup de voluntari internaționali care organizează meditații în masă care urmăresc să ajute la eliberarea planetară cât mai curând posibil și cât mai ușor posibil.

Vă rugăm să vă alăturați oricărei meditații zilnice de mai jos dacă vă simțiți ghidat.

Meditația de Urgență la ora 2 PM UTC (5 PM EEST):


În limba română:


Meditația Zeiței la ora 2:30 PM UTC (5:30 PM EEST):


În limba română:


Meditația Cheie pentru Libertate la ora 3 PM UTC (6 PM EEST):


În limba română:


Meditația Rasei Centrale Cosmice la ora 3:15 PM UTC (6:15 PM EEST):


În limba română:


Meditația Stâlpului Buddhic la ora 3:30 PM UTC (6:30 PM EEST):


În limba română:


De asemenea, organizăm în mod regulat diferite meditații în masă cu scopuri diverse. Ele pot fi găsite în link-ul de mai jos:


Oferim, de asemenea, asistență financiară de urgență lucrătorilor de lumină din întreaga lume. Vă rugăm să nu ezitați să faceți o contribuție periodică sau o singură contribuție folosind link-ul de mai jos:Vă rugăm să ne ajutați / sprijiniți pentru o tranziție lină în eliberarea planetară în Lumină Supremă.

Comentarii