Actualizarea lui Cobra – Linia temporală Gamma (Cronologia Gamma) - 27 iunie 2018

(27 iunie 2018 de Richard Small)În ultimele luni, au avut loc schimbări drastice în liniile temporale (în cronologie) şi schimbări semnificative în planul de eliberare planetară.

Majoritatea acestor schimbări trebuie să rămână profund clasificate, voi dezvălui aici cât de mult pot.

În luna mai am trecut de la linia temporală (cronologia) beta la linia temporală (cronologia) gamma. Noua linie temporală gamma solicită intervenţia fizică directă a Forţelor Luminii în vieţile Lucrătorilor în Lumină de la suprafaţă şi a Războinicilor Luminii, cât mai curând posibil, fără a declanşa bombele de tip toplet.


("Fac apel la Forţele Luminii să aducă dreptate şi vindecare situaţiei de pe Pământ. Îi chem pe Pleiadieni, Arcturieni, Sirieni, Tărâmul Îngerilor şi pe Aghartani, ce e de ajuns e de ajuns, noi, omenirea, cerem intervenţia fizică. Aşa să fie şi aşa este! ")

Înainte de Eveniment, unii Lucrători în Lumină ar putea fi contactaţi fizic de Pleiadieni conform Protocoalelor Zonă de Contact (Contact Dish) şi un alt grup mic de Lucrători în Lumină ar putea fi acceptat în Rezistență, prin Protocoalele de Intrare. La un moment dat după grupul iniţial, un alt grup ar putea fi acceptat în Rezistenţă şi cei din grup vor putea să îşi ia cu ei animalele lor de companie. Acest al doilea grup nu va fi integrat în societatea Rezistenţei, ci se pregăteşte o colonie specială pentru aceştia, într-o anumită locaţie subterană.

La un moment dat, agenţii Rezistenţei ar putea stabili un contact fizic cu anumiţi Lucrători în Lumină de la suprafaţă şi ar putea oferi asistenţă.

Până la producerea intervenţiei fizice, societatea de la suprafaţă se prăbuşeşte, în deplină conformitate cu a doua lege a termodinamicii, care afirmă că entropia în sistemul închis este mereu în creştere.

Această prăbuşire a societății de la suprafaţă a ajuns la punctul în care corpurile multor Lucrători în Lumină nu pot face faţă situaţiei şi colapsează şi ei, de asemenea. Există numeroase incidente de boli ciudate, căderi ale funcţiilor corporale, atacuri de cord (asistate de arme energetice direcţionate) şi experienţe neobişnuite apropiate morţii.

Forţele Luminii vor trebui să înţeleagă că, fără o intervenţie fizică, colapsul de la suprafaţă va deveni în curând un proces ireversibil şi va trebui să îşi asume anumite riscuri, să îşi exercite libera voinţă (liberul arbitru) şi să intervină fizic.

Voinţa populaţiei de la suprafaţă cu privire la această problemă este foarte clară:

http://2012portal.blogspot.com/2013/12/event-developments.html

https://www.thepetitionsite.com/576/357/913/planetary-liberation-now/

Până când se va întâmpla o intervenţie fizică, Lucrătorii în Lumină şi Războinicii Luminii trebuie să menţină cât mai mult posibil Reţeaua de Lumină, prin:

a) construirea reţelei Cintamani
b) construirea reţelei camerelor Tachyonice
c) construirea reţelei de conexiuni ale Familiilor Sufleteşti
d) construirea grupurilor fizice Frăţia Trandafirului (Sisterhood of the Rose)
e) pregătirea pentru contactul fizic cu Forţele Luminii, conform îndrumării interioare
f) renunţarea la conflictele interpersonale prin alegerea acţiunii non-reacţionale şi a acţiunii pozitive, conştiente, deasupra reacţiei.

Victoria Luminii !

Comentarii