Partea a IV-a. Notele Conferinţei de Ascensiune de la Budapesta

PARTEA a IV-a

VALUL GALACTIC AL IUBIRII


Partea a IV-a.  Notele Conferinţei de Ascensiune de la Budapesta

Duminica 15 aprilie 2018, de la 15.30 pm la 19.00 pmÎntoarcerea Zeiţei


Întoarcerea Zeiţei este legată de Valul Galactic al Iubirii. Atunci când Inima Galactică este activată, un Val Galactic enorm de Iubire  (= energie) este emis de Soarele Galactic Central. Acest val va transforma Sistemul nostru Solar şi planeta noastră. Va îndepărta tot întunericul. Când va lovi Pământul, totul de pe suprafaţă se va transforma drastic.

Valul va trece prin câmpurile energetice şi corpurile celor mai treziţi indivizi de pe suprafaţa pământului. Ca rezultat al evenimentelor nefericite din 27 ianuarie 2018, Flota Pleiadiană a iniţiat deja intrarea acestui val şi al Noii Linii Temporale. Din acel moment, Flota Pleiadiană a fost extrem de activă în continuarea trezirii şi pregătirii celor mai treziţi de pe planetă, pentru a deveni conductori al acestui Val Galactic al Iubirii, prin câmpurile lor energetice şi prin corpurile lor.

Unele aspecte ale Noii Linii Temporale sunt lansate acum. Restul nu va fi eliberat.
Cei mai sănătoşi, vindecaţi şi integraţi, treziţi indivizi, vor începe să transmită prin trupurile lor energia Soarelui Galactic Central, care vine înspre ei prin Flotele Confederaţiei Galactice din spaţiu. Prin trupurile lor, fraţii noştri STELARI şi surorile noastre STELARE trimit energiile Valului Galactic al Iubirii pe Pământ. Aceşti indivizi vor fi catalizatori ai tranziţiei de fază către o nouă societate. Valul Galactic al Iubirii va fi declanşatorul prin care umanitatea se va schimba şi se va confrunta cu Noua Sa Realitate.

Scopul principal al acestei conferinţe este de a activa majoritatea dintre noi pentru acest Val Galactic al Iubirii. Dacă alegeţi şi doriţi să faceţi acest lucru, puteţi să daţi permisiunea voastră internă. Nu trebuie să o spuneţi cu voce tare. Veţi fi contactat direct după aceea.. Acest contact se poate întâmpla în mai multe moduri şi este o experienţă personală. Confederaţia va lucra prin voi pentru a activa Valul Galactic al Iubirii pe suprafaţa acestei planete şi pentru a realiza compresia progresivă (străpungerea prin compresie -
Compression Breakthrough).

Ca rezultat al procesului de activare, vom începe, de asemenea, să declanşăm procese puternice de transformare în alte persoane, datorită câmpurilor voastre energetice care devin mai puternice şi mai puternice.

2018 este un moment special, deoarece conţine completarea unui ciclu galactic şi al unui ciclu cosmic. În urmă cu 13,4 miliarde de ani (Galaxia) s-a extins; acum devine tot mai mic. Voinţa Absolutului coboară direct prin dimensiuni şi îndepărtează anomalia primară.

Întoarcerea Zeiţei este foarte importantă pentru Valul Galactic al Iubirii. Ea reprezintă energia sub cea mai înaltă formă a ei. Este aspectul feminin al Absolutului, care reprezintă dragostea şi receptivitatea. Este energia care permite şi creează spaţiu pentru transformare. Este foarte puternică, de aceea a fost atât de sever suprimată de forţele întunecate. A fost singura cale prin care au putut controla omenirea. Când umanitatea a început să se trezească, acesta a semnalat sfârşitul controlului şi a suprimării. Energia Zeiţei este oglinda perfectă a lui UNUL. Când se trezeşte, nu poate fi oprită.. Are multe aspecte. Unul dintre aspecte este renaşterea Frăţiei Trandafirului.(Sisterhood of The Rose).

Frăţia Trandafirului (Sisterhood of the Rose) a fost o Şcoală a Misterelor. A fost adusă pe Pamânt în Atlandida de către Rasa Centrală. O anumită Zeiţă, nu prea cunoscută, Iona, aparţinând Rasei Centrale, a venit în Atlandida şi a iniţiat 12 Preotese şi a transformat planeta.

Cunoştinţele au fost transmise Şcolilor Misterelor ale Atlantidei şi de acolo a fost răspândite în Egipt, Creta, Sumeria, Roma, Templierilor Trandafirului şi Catarilor. Sfântul Germain, Lordul Cagliostro şi societăţi secrete le-au transmis în secolul al 18-lea.

Cobra a fost instruit să recreeze Frăţia Trandafirului (Sisterhood of the Rose) acum un an. Astăzi facem primul pas din paşii următori. Cel mai important pas, este că Frăţia Trandafirului va ancora energia feminină pentru toată lumea şi tot ce se află pe planetă.

[În cadrul Conferinţei, un grup de femei (reprezentând toate cele 23 de ţări prezente) s-au oferit voluntar să organizeze săptămânal întâlnirile Frăţiei Trandafirului în ţara lor. Cobra a iniţiat aceste femei în timpul unei Ceremonii frumoase, iar Isis le pregăteşte dincolo de Văl pentru a doua fază, a Întoarcerii Zeiţei. În timpul acestei activări, Preotese înalte au fost prezente chiar sub clădirea conferinţei şi unele mai sus, în Navele de Lumină. Dintre Pleiadieni: Semyasi, Manuela şi Stara. Mişcarea de rezistenţă: Kelly, Leia, Sara şi Anaya. Comandamentul Ashtar: Ashtar Atina. Şi, desigur, Isis Astara. Ea consideră că aceasta este coroana muncii sale. Această ancoră fizică a Frăţiei Trandafirului este esenţială pentru Întoarcerea Energiei Zeiţei pe planeta Pământ. Grupurile Frăţia Trandafirului sunt, de asemenea, şi pentru bărbaţi! Sunt pentru toată lumea.]


Q & A


Luna este un obiect natural care transmite Energia Zeiţei. Preotesele Înalte pot folosi energia Lunii pentru a-şi vindeca propriile emoţii şi ai celorlalţi. Unii dintre Cruciaţii Trandafirului au fost membri ai Frăţiei Trandafirului.

Energia Zeiţei ne va schimba perspectiva asupra tuturor lucrurilor de pe această planetă. De exemplu. corpurile noastre fizice, arta şi modul în care comunicăm. Va transforma societatea umană, va ancora Valul Galactic al Iubirii şi ne va pregăti pentru Primul Contact.

Întâlnirile fizice ancorează Valul Galactic al Iubirii pe planetă. De acum înainte Forţele Luminii vor ancora Valul Iubirii prin Frăţia Trandafirului şi vor extinde iubirea asupra planetei.

Toţi pleiadienii au legături foarte puternice cu prezenţa Zeiţei. Prezenţa Zeiţei trebuie să fie aici pentru transformarea omenirii. Dar există deasemeni, şi alte scopuri.


Familii sufleteşti


Ca parte a Noii Linii Temporale (a noului calendar) sunt întreprinse acţiuni pentru reconectarea activă a familiilor sufleteşti. Va fi o legătură cu adevăratul vostru Grup de Suflete. Aceste legături vor forma baza Noii Societăţi. Tranziţiile societăţii au început acum zeci de ani, dar nimeni nu ştia în ce ne vom transforma.


Prima fază e: Societatea triburilor

Faza a 2-a: Societatea familială fizică
Mama - tată - copil. Acesta a fost cazul pe această planetă în ultimii 5000 de ani şi este orientat spre linii de sânge. Sunteţi aproape de oamenii din linia voastră de sânge. Acesta este cazul pentru omenire acum, dar nu şi pentru societăţile din Galaxie sau în interiorul Pământului.

Faza a 3-a: Societatea de familie sufletească
Trecerea la acest lucru a început în 1945, la sfârşitul celui de-al doilea război mondial, după victoria marcantă a Confederaţiei Galactice. A început să imprime ideile unei societăţi noi. Confederaţia a încercat să facă un contact în anii 1950. Aceeaşi amprentă a dus la revoluţia sexuală din anii 1960. A creat o dizolvare treptată a familiei fizice.

Înainte de 1945, rata divorţului a fost de 20%. Acum este peste 70%. Acest lucru se datorează faptului că suntem într-o tranziţie. Nu mai suntem mulţumiţi de modelul actual de căsătorie. Aceste modele nu se bazează pe dragoste, ci mai ales pe necesitatea economică şi pe structura societăţii. Femeile au trebuit să o accepte şi au suferit în consecinţă.

După 1945, când au început impulsurile galactice, femeile au început să se ridice. Acum, femeile doresc mai mult şi bărbaţii sunt confuzi. Bărbaţii nu se încadrează în modelul care nu este încă dezvăluit. Bărbaţii vor deveni eroi ai Societăţii Noi. Toţi trebuie să-şi urmeze misiunea. Acest lucru este esenţial pentru bărbaţi în viitor, în care familiile sufleteşti vor sta la baza societăţii.

Comunităţile din vechea paradigmă nu au succes şi sunt conectate la nivelul personalităţii. Singurul mod în care pot fi create noi domenii ale Luminii este din perspectiva Familiei Sufleteşti. Familiile Sufleteşti au început să fie iniţiate de la 27/1/2018. Pleiadienii îi trezesc în mod activ pe toţi Lucrătorii în Lumină şi pe Războinicii în Lumină pentru a se trezi la Esenţa Sufletului lor şi a forma conexiuni pentru a deveni un model pentru Noua Societate. Scopul acestei conferinţe a fost de a aduna Familii Sufleteşti pentru a permite conexiuni la nivelul Sufletului. Aceasta este baza Societăţii Noi. Cobra a primit instrucţiuni din partea pleiadienilor de a se conecta cu membrii familiei sale sufleteşti. Totul a început la această conferinţă şi va continua să se extindă. Aceasta este calea de a sparge Matricea.

Familia Sufletească este largă. Există Fraţi de Suflet şi Surori de Suflet şi într-o anumită măsură sunt similari cu prietenii şi cu partenerii. Există şi conexiuni mai profunde. Acestea se numescSuflete Pereche. Există diferite moduri în care Sufletele Pereche sunt împreună. Cea mai importantă conexiune de Suflete Pereche este aceea dintre membrii de polaritate opusă: masculin şi feminin. Ele vin împreună cu scopul de a manifesta o unire sacră la toate nivelele creaţiei, de la fizic la spiritual. Pe măsură ce îşi îndeplinesc misiunile împreună, ele devin canalele de iubire pentru Valul Galactic. Alte conexiuni de Suflete Pereche sunt prieteniile profunde, sau părinţii şi copii cu conexiuni profunde de suflet. Există Suflete Pereche de aceeaşi polaritate care au şi o legătură sexuală. Toate aceste moduri diferite de a se reuni, pot fi legate de Sufletele Pereche.

Legătura dintre bărbat şi femeie este concepută pentru a crea o unire sacră, pentru a manifesta dragoste pe planul fizic şi pentru a ancora aceasta pentru planetă. Este ceva ce nu le place Archonilor. Ei fac tot ce pot pentru a le împiedica să se întâlnească şi să se conecteze. Ei folosesc tehnologii avansate pentru acest lucru. Dacă Sufletele Pereche se întâlnesc, ei creează un declanşator pentru a aranja ca partenerii să intre în conflicte şi neînţelegeri. Tehnologia scalară opreşte una din părţile conexiunii Sufletelor Pereche, dar nu şi cealaltă parte. Acesta este motivul principal al inimilor zdrobite. Acest lucru nu este recunoscut şi aceasta este principala problemă. În dimensiunea 3 D multe explicaţii sunt date la nivel psihologic, dar acestea nu se întâmplă printr-un proces natural: se întâmplă prin tehnologie.

Există două moduri în care archonii declanşează mecanisme de reacţie opuse prin traumele din copilărie:

1. Conectarea obsesivă
2. Evadarea obsesivă

Când partenerii se reunesc, Arhonii declanşează aceste acţiuni pentru a împiedica uniunea. În cazul în care uniunea Sufletelor Pereche este încă de succes, ar putea ucide chiar şi unul dintre parteneri. Motivul este că, dacă uniunea ar fi avut succes, ar fi pus nişte energii de iubire de niveluri înalte în reţeaua energetică. Practic, aceasta ar reprezenta legătura dintre o Înaltă Preoteasă şi un Mare Preot, în forma ei pură. Când sunt ancoraţi în conştiinţă, ei transmit energia iubirii pe planetă, făcându-şi misiunea lor.
Situaţia în Siria


Deşi acest lucru a avut niveluri diferite de intensitate, grila Archonilor a împiedicat unirea Sufletelor Pereche în ultimii 26.000 de ani de pe această planetă. Lunea trecută [9 aprilie 2018] Mişcarea de Rezistenţă a început să elimine interferenţa Archonilor de la Vortexul Zeiţei Hassuna-Samarra, la graniţa dintre Siria şi Irak. Archonii au declanşat alerta roşie, deoarece acest lucru ar putea crea o fisură în Matrice. Prin familiile Nobilimii Negre, a iezuiţilor şi a Cavalerilor de Malta, l-au forţat pe Trump în acţiuni de război.

Vortexul Hassuna-Samarra este motivul pentru care au existat războaie în Irak şi Siria. Acum 5000 de ani exista acolo o cultură care era puternic legată de Energia Zeiţei. În acele timpuri, acolo, conexiunile şi manifestările Sufletelor Pereche au fost puternice. Vortexul, pe atunci, a reuşit să realizeze uniunea Sufletelor Pereche. Vortexul se află pe aceeaşi Linie Ley cu Stonehenge şi multe evenimente de steag fals, cum ar fi: 9/11, bombardarea maratonului din Boston şi Sandy Hook. În aceste cazuri un val de frică trece prin această Linie Ley şi suprimă Energia Zeiţei.

Deci, actualul război şi escaladarea militară din Siria este conceput pentru a crea frică şi a suprima Energia Zeiţei în acest Vortex şi pentru a împiedica eliminarea grilei Archonilor. Este vorba de faptul că grila Archonilor vrea să împiedice conexiunile Sufletelor Pereche şi nu Trump să joace şah în 5 D. Trump nu deserveşte Lumina şi nu deserveşte Întunericul. El îşi slujeşte propria sa personalitate.

Următorul nivel de conexiune cu Familiile Sufleteşti este prin Sufletele Gemene. Sufletele Gemene sunt create în acelaşi timp / spaţiu. Un suflet este creat de Soarele Galactic Central şi este împărţit în două jumătăţi. Ele reprezintă arhetipul divin original al bărbatului şi al femeii, Cuplul Divin: Shiva şi Shakti. Conexiunile sunt mai profunde decât conexiunile Sufletelor Pereche. Acesta este motivul dorinţei noastre originale pentru o relaţie perfectă.

Archonii au folosit greşit acest lucru prin crearea unui program fantezist de Suflete Gemene. În subconştient, femeia crede că bărbatul este sufletul ei geamăn. De aceea femeile se căsătoresc. Totuşi, ea descoperă că soţul ei nu este sufletul ei geamăn.Ea este dezamăgită şi căsătoria începe să eşueze.

În filmele de la Hollywood această iluzie fantezistă de Suflete Pereche este prezentată frecvent şi utilizată de Archoni pentru a controla energia sexuală feminină. Familia Diamond Trade (Beres?) manipulează această iluzie deasemenea, şi prin vânzarea inelelor cu diamante. A împiedicat să se întâmple conexiunile reale de Suflete Pereche şi îi împiedică pe oameni să avanseze.

Cu toţii avem un Suflet Geamăn. Cu toate acestea, ele NU sunt încarnate pe suprafaţa planetei în acest moment. În cursurile avansate puteţi învăţa cum să le conectaţi energetic şi telepatic. Cheia pentru ca Sufletele Pereche să fie împreună este simplă: ascultaţi-vă unul pe altul şi integraţi-l pe celălalt într-un mod care este benefic pentru amândoi. Se vor ivi probleme, dar atâta timp cât vor continua să comunice şi sunt dispuşi să meargă unul lîngă altul, dragostea lor va creşte şi va creşte.


Programarea energiei sexuale


Cea mai profundă programare umană se referă la energia sexuală. Scopul acestei programări este de a ne controla. Cele mai multe dintre aceste programe pot fi găsite numai pe suprafaţa acestei planete şi nicăieri în Galaxie. Acesta este unul dintre principalele motive pentru care procesul de eliberare a planetei durează atât de mult. Populaţia de suprafaţă nu este conştientă de această programare care îi suprimă în mod profund.


Programarea are două niveluri (lângă câteva niveluri de împărţire):

      Primul - implantul şi programarea din Atlantida

      Al 2-lea - Programarea invaziei Archonilor.


Implantul sexual


Acest implant creează o separare energetică şi psihologică între bărbaţi şi femei. Implantul este localizat cu 3 degete deasupra ombilicului. Blochează fluxul de energie Kundalini. Toată lumea are un implant acolo. Implantul feminin este programat într-un mod şi implantul masculin este programat invers. Creează o deconectare completă şi neînţelegeri. Implantul face ca bărbaţii şi femeile să privească sexul din perspective opuse. Toate intrările sunt filtrate prin acest implant.

Programul feminin permite simţirea energiei inimii, dar nu şi a energiei sexuale. Bărbaţii sunt programaţi să simtă energia sexuală, dar nu şi energia inimii. Este simplu pentru femei să se lege la nivelul inimii, dar au probleme să se lege la nivelul sexual. Bărbaţii sunt exact opuşi. Bărbaţii au greutăţi să se încreadă cu inima, datorită implantului şi a programării sociale.

Cheia pentru a rezolva aceasta este ca femeile să se lase să simtă energia lor sexuală şi ca bărbaţii să simtă energia inimii lor. Modul de conectare la această energie este diferit pentru bărbaţi şi femei. Bărbaţii trebuie să ridice energia Kundalini până la inimă. Femeile trebuie să se lase să coboare în a doua chakră şi să simtă energia sexuală. Apoi cele două energii pot fi conectate. Când le faceţi corect, nu există nicio neînţelegere şi creează o Uniune Sacră.

Acesta este un program foarte profund, care are o vechime de 5000 de ani.


Invazia Archonilor


Înainte de invazia Archonilor, multe femei erau conectate la Zeiţă şi aveau această energie intactă care curgea: aveau o conexiune (legătură) între iubire şi sex. Aceasta fiind intactă, energia unei femei care curge poate vindeca un bărbat şi chakra inimii ei poate vindeca traumele - chiar de război - ale unui bărbat. Bărbaţii sunt agresivi în zilele noastre pentru că nu primesc această energie sexuală vindecătoare de la o femeie. Acesta este motivul pentru care bărbaţii arabi sunt atât de furioşi (de exemplu refugiaţii sirieni). Ei au fost traumatizati si nu sunt vindecati.

O preoteasă a Zeiţei care şi-a integrat energiile inimii şi energiile sexuale, poate opri războaie pe această planetă. Acesta este elementul fundamental, nucleul, pentru a vindeca societatea umană. Când femeile cele mai trezite de pe planetă încep să îşi unească energiile inimii şi sexuale, încep să vindece planeta.

Energiile sexuale feminine sunt oprimate pentru a crea război. Când sunt reprimate, bărbaţii sunt frustraţi, pentru că femeia este distrusă şi frustrată. Ei încep să facă sporturi fanatic sau să înceapă să lupte. Această situaţie a fost creată acum 5000 - 6000 de ani în timpul invaziei Archonilor şi are mai multe nivele.

Archonii au infiltrat triburile civilizaţiilor Zeiţei şi au violat şi au ucis numeroase Preotese feminine. Această frică primară a femeilor, de a fi violate, este prezentă în conştiinţa fiecărei femei. Primul nivel de programare este: bărbaţii sunt bestii, dar nu este aşa: bărbatul uman nu este. Reptilienii sunt, dar subconştientul femeilor nu poate distinge între cele două. Acesta este motivul pentru care 70% dintre femei nu pot experimenta un orgasm în timpul sexului; ele nu se pot deschide sexual.

Următorul nivel de programare este că femeile trebuie să fie fete bune şi să se comporte bine. Ele trebuie să-şi ascundă energia sexuală pentru a nu fi judecate sau numite prostituate sau femei uşoare. Când transformăm acest lucru, putem crea o fisură în Matrice. Cheia aici este că femeile încep să îşi revendice energia sexuală, să decidă unde, cum şi când să o exprime din nou. Acesta va fi nucleul transformării societăţii umane.

În trecut, multe Preotese ale Zeiţei au transmis energia sexuală pentru a vindeca. Au fost multe temple unde s-a întâmplat acest lucru. Totul este legat de Uniunea Sacră dintre Înalta Preoteasă şi Împărat, arhetipurile Zeiţei Divine şi al Eroului Divin. Acest lucru a stabilizat multe societăţi. În secolul al IV-lea e.n., această tradiţie a fost distrusă. Preotesele au fost violate şi ucise, iar templele au fost distruse. Toate femeile îşi aduc aminte de aceasta. Face parte din trauma generaţiilor lor.

Pentru comparaţie: La Roma, în 300 e.n., a existat o civilizaţie de nivel mult mai ridicat decât cu 1500 de ani mai târziu. Când Energia Zeiţei a fost distrusă, am intrat în Evul Mediu. Scopul Bisericii Romano-Catolice a fost acela de a suprima energia sexuală feminină. Societatea umană trebuie să revină din nou la acelaşi nivel de evoluţie.

Un alt nivel care urmează se referă la un nivel suplimentar de programare care a început în Atlantida. Implanturile au fost programate în plus pentru ca femeile să îşi permită energia sexuală numai cu Sufletul lor Geamăn sau cu iluzia fantezistă a Sufletului lor Geamăn. Pentru bărbaţi programarea era opusă, l-i s-a permis să simtă energia emoţională numai cu Sufletul lor Geamăn sau cu iluzia fantezistă a Sufletului lor Geamăn. Dacă partenerul nu este Sufletul lor Geamăn sau iluzia fantezistă a Sufletului lor Geamăn, femeile nu se pot deschide sexual şi bărbaţii nu se pot deschide emoţional. Problema centrală este neîncrederea.

Următorul nivel de programare este conceput pentru a împărţi Familiile Sufleteteşti. Programul se împarte în două părţi: femeile se pot conecta numai cu Sufletul lor Geamăn sau cu iluzia fantezistă a Sufletului lor Geamăn (monogamia), iar bărbaţii se pot conecta cu multe femei (poligamia).

Următorul nivel de programare priveşte aspectele emoţionale ale uniunii unui bărbat cu o femeie. Când acest program este declanşat la nivelul subconştientului, unul dintre parteneri îl vede pe celălalt partener ca o proprietate. Aveţi o casă şi un soţ. Aveţi o casă şi o soţie. Este emoţional, dar este şi validat din punct de vedere legal, deoarece statul controlează căsătoria. Aceasta este o utilizare abuzivă a arhetipului divin al Sufletului Geamăn. Căsătoria este unirea perfectă a Sufletelor Gemene. Matricea a deturnat acest lucru şi a creat sistemul legal pentru a strica această conexiune şi a controla ambii parteneri în acest fel.

De exemplu, în secolul al XIX-lea, femeile erau în mod legal proprietatea bărbaţilor. O femeie nu putea face nimic. Era sclavă şi acest lucru există încă în conştiinţa de pe planetă. Există totuşi o mare diferenţă între posesie şi angajament. Arhetipul pur poate fi monogamia. Pentru că există legătura specială şi profundă între un bărbat şi o femeie şi devotamentul reciproc, nu au nevoie de nimic altceva. Acesta este situaţia oriunde în Galaxie. Angajamentul adevărat într-o conexiune profundă de Suflet Pereche sau de Suflet Geamăn este o cale în Univers, calea Arhetipului Divin. Cu toate acestea, puteţi avea şi mai mulţi parteneri, pentru că sunteţi în stare să iubiţi mai mulţi oameni în acelaşi timp. Aceasta nu este promiscuitate. E vorba de a avea mai multe conexiuni de Suflete Pereche între parteneri. Acest lucru a fost suprimat pe Pământ

Următorul nivel de programare se referă la jocurile pe care le jucăm:
- Cum să prindem un bărbat?
- Cum să seducem o femeie?

Acestea sunt ambele menite să deturneze comunicarea deschisă între bărbaţi şi femei. Trebuie să creăm onestitate în comunicarea dintre bărbaţi şi femei. Acest lucru nu se întâmplă pe suprafaţa planetei. Femeile care discută împreună, vorbesc într-un anumit fel. Când intră un bărbat, conversaţia se schimbă. Este la fel şi în cealaltă parte. Nu putem fi cinstiţi. Relaţiile dintre bărbaţi şi femei trebuie să fie vindecate într-o manieră în care ambele sexe să se simtă confortabil să discute orice între ele, inclusiv despre perioada lunară a femeii, creşterea copiilor, emoţii, fantezii sexuale, orice. Avem nevoie de onestitate reală şi de o schimbare reală drastică în comunicare, dar acest lucru poate fi realizat numai prin vindecarea masivă a societăţii.


Q & A

Programarea de atentat sinucigaş cu bombe este că 72 de fete virgine vor aştepta atentatorul sinucigaş după ce s-a sinucis. Aceasta a fost inventată de o societate secretă din Siria în secolul al 13-lea.

Cobra ar putea sau nu să ţină un curs despre tehnici de vindecare şi dizolvare a implanturilor.

Kaula Tantra a păstrat cunoştinţele originale ale Tantrei. Această cunoaştere nu poate fi găsită în societăţile occidentale.

O preoteasă poate vindeca un bărbat. Dacă sunt mai multe preotese, procesul de vindecare poate fi accelerat. Acest lucru ajută la învingere (Breakthrough).

Gheişele nu sunt identice cu Zeiţele. Unele puteau să vindece, unele erau prostituate.

Unele aspecte despre Zeiţă sunt încă clasificate şi vor fi eliberate ulterior pentru omenire.


Evenimentul şi Noua Realitate


Doar atunci când toate aspectele Matricei vor fi deprogramate, totul va fi rezolvat. Trebuie să ne ocupăm de Programarea Archonilor, dar nu în mod necesar prin televizor sau prin mass-media, deoarece programarea este în interiorul nostru. După ce aceasta se transformă pentru a crea o Societate Nouă, atunci omenirea va experimenta Primul Contact. Nu toate fiinţele umane trebuie să treacă prin această transformare, dar cele mai trezite vor trece.
Viaţa după Eveniment

Vom avea un nivel de trai mult mai bun. Vom avea o viaţă diferită împreună.

Cobra oferă un exemplu al acestui nivel mai ridicat de trai, arătându-ne imaginea unei cade de baie formată dintr-o bucată de cristal, o baie foarte iubită de membrii Mişcării de Rezistenţă. Este umplută cu o esenţă lichidă (nu apă), care vindecă pe toate nivelurile. Acest lucru poate face parte din gospodăria medie după Eveniment.

Când cei treziţi vor trece prin transformare, aceasta va conduce la Reuniunea Galactică. Omenirea va fi acceptată într-o Reţea Galactică de Lumină şi în Familia Galactică. Pentru aceasta luptăm. Am vrea să ne conectăm cu ei și ei cu noi. Dacă doriţi să vă conectaţi, trebuie doar să vă spuneţi DA în mod tăcut. Anumiţi membri ai Pleiadienilor şi al Mişcării de Rezistenţă vor intra în contact cu cei mai treziţi pentru a crea conexiuni ale membrilor Sufleteşti.

Când vă transformaţi şi vă întâlniţi Sufletul Pereche, atunci veţi dori să vă duceţi acasă. Suntem cu toţii activaţi de către Pleiadieni. Cobra este aici doar pentru a furniza inteligenţa (informaţiile). Restul este între voi şi Pleiadieni / RM (Mişcarea de Rezistenţă).


Ţine-ţi minte misiunea voastră! Problemele de zi cu zi sunt importante. NU VĂ PERMITEŢI SĂ ADORMIŢI DIN NOU. Nu a mai rămas decât puţin timp. NU daţi înapoi. Oferiţi tot ce puteţi, dăruiţi cei mai bun din voi, împărtăşiţi lumina, dragostea şi inspiraţia unul cu celălalt. Va-ţi născut pentru asta. Sprijiniţi-vă reciproc până la Victoria finală. Noi creăm învingerea (Breakthrough) acum. Acesta este grupul de bază al Noii Linii Temporale. Pleiadienii au stabilit data pentru această Conferinţă de Ascensiune, iar locaţia nu a fost aleasă în mod aleatoriu. Există şi un vortex energetic feminin divin puternic în Ungaria. ACUM ESTE MOMENTUL. Victoria Luminii!Comentarii